teufel 17.03.05, 08:30 Dzień św. Patryka jest nazywany również dniem Irlandii lub dniem Piwa. Obchodzicie to święto?? Jeśli tak to czy polecacie jakieś miejsce?? P.S. Osobiście z chęcią bym się napił piwka:) Ale to dopiero po zajęciach:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.ch Re: Dzień św. Patryka 17.03.05, 10:30 Każde miejsce jest dobre, pod warunkiem, że piwo jest dobre (nie szukajcie w tym zdaniu poprawności stylistycznej, bo się nie doszukacie). ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Dzień św. Patryka 17.03.05, 22:01 teufel napisał: > Dzień św. Patryka jest nazywany również dniem Irlandii lub dniem Piwa. Obchodzi > cie to święto?? Jeśli tak to czy polecacie jakieś miejsce?? > > P.S. Osobiście z chęcią bym się napił piwka:) Ale to dopiero po zajęciach:) > w Pernonie 6 calkiem spory wybor dobrego piwa :) swieta nie obchodze, moze kiedys zaczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Ochodzę to święto 17.03.05, 22:11 szerokim łukiem, bo mało ono mnie obchodzi, więc nie mam zobowiązań. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnik_z_marmurowym_gwizdkiem A TOYA obchodzi imieniny PARTYKA 17.03.05, 23:11 Przy okazji, pozdrowienia dla Pana Artura! moya.toya.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Dzień św. Patryka IP: 217.153.156.* 17.03.05, 23:54 Ja właśnie obszedłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzielnicowy! Re: Dzień św. Patryka IP: *.toya.net.pl 17.03.05, 23:59 A ja właśnie odchrapowywuję. Odpowiedz Link Zgłoś