zamek 21.06.02, 22:32 Słuchajcie drogie Forumianki i drodzy Forumianie! Potrzebuję adresy stron internetowych, z których można sobie ściągnąć wzorce CV bądź "gotowce". Czy wiecie o czymś takim? Moja wdzięczność będzie niezmierna... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ixtlilto Re: Zamek prosi... :) IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.06.02, 22:33 nie jestem pewna, ale chyba na www.hoga.pl powinno być, a jeśłi nie to poszukam czegoś jeszcze, bo swego czasu mi się rzuciło gdzies w oczęta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Zamek prosi... :) IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.06.02, 22:34 hhhe no i oczywiście www.gazeta.pl/praca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Zamek prosi... :) IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.06.02, 22:35 www2.gazeta.pl/praca/0,22551.html Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Zamek dziękuje i jest pod wrażeniem...:) 21.06.02, 22:38 A Pani Asystent to jest nieoceniona... Oj, chyba przyspieszymy ten awans... :) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Zamek dziękuje i jest pod wrażeniem...:) 21.06.02, 22:43 praca.wp.pl/ps_dla_pracownika_jak_pisac_cv/?strTop=- 2100&strList=0&strId=6600&strLong=1 a ja taki link wrzucę, niestety połamany - ale bezpośrednio do wzoru Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim _______________Word IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 21.06.02, 22:49 Otworz Worda. Wciscnij PLIK Wybierz NOWY Na zakladce INNE DOKUMENTY znajdzesz trzy typy zyciorysów, ktore mozesz jeszcze urozmaicic: profesjonalny, elegancki wspóczesny Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Zamek dziękuje i jest pod wrażeniem...:) 21.06.02, 22:54 no BA! ps. zerknij na te na dole, a zwłaszcza na dwa ostatnie linki Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Zamek prosi... :) 21.06.02, 22:51 Przykłady C.V.: republika.pl/interluck/cvde.htm Teoria: czyli co C.V. powinno zawierać: republika.pl/webstats/cv.html Trochę teorii (i zachęcają do zapisania się na kurs pisania C.V.): jobcv.w.interia.pl/jobcv05.htm Ale tu też zachęcają do kupna podręcznika: www.cv.of.pl/ Znów teoria, ale taka sensowna: praca.interia.pl/art?aid=17504 Przykład (zwróć uwage jaka jest tabela dla znajomości języków): www.ce.uw.edu.pl/edukacja/c__vitae.htm Teoria+ przykład do wydrukowania: www.twojakariera.pl/dokumenty/zyciorys.php pozdroofka, Ixtlilto, asystentka ps. profesjonalne szablony CV są tez w wordzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek ŁAAAAAAAAAAAŁ!!!! 21.06.02, 22:55 To był okrzyk zachwytu Zamka przywalonego stertą linków dostarczonych przez najmilszych przyjaciół z KFŁ-u :)))) Dzięki serdeczniaste :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Zamek prosi... :) 22.06.02, 00:34 Zamq - pisz na panbozia@frugo.pl , wyśle Ci moje CV które jest pisane w/g dobrego wzoru - przyjacielu, leśli reflektujesz to pisz") Odpowiedz Link Zgłoś