sylwiassss 22.04.05, 18:25 Trio chyba szykuje się do wystawienia ogródka za budynkiem. Jak to kiedyś bywało. Macie jakieś informacje o innych ogródkach w Zgierzu, które zamierzają się uaktywnić w sezonie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
subjective Re: ogródki w Zgierzu 22.04.05, 20:51 Prawdopodobnie "Pod Strzechą" wystwi ogródek na placu koło McDonalda. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: ogródki w Zgierzu 22.04.05, 20:54 A "Pod strzechą" to jeszcze funkcjonuje???? Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.zajebista Re: ogródki w Zgierzu 23.04.05, 10:34 z tego co wiem to Corona otwiera. Zapowiadali nawet otwarcie w ostatni czwartek i wielkią impręzę w związku z tym ale zważywszy na to, że temperatura oscylowała wieczorem koło 0 to nie wiem czy tego nie przełożyli Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.zajebista Re: ogródki w Zgierzu 23.04.05, 10:36 ja licze na Wiosny Ludów i odliczam dni do inauguracji sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
miso1203 Re: ogródki w Zgierzu 26.04.05, 17:32 wiosny ludu boysi i te sprawy nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: ogródki w Zgierzu 23.04.05, 11:18 hehe...taa: pod strzecha = raz na wozie <ogrodek bedzie prawdopodobnie tam gdzie wczesniej panstwo P. go ustawiali na wiosny ludow - o zgrozo...heheh tesh jak zwylke.... wiem ze bedzie ten obskorny ogrodek na przeciwko podcieni..... a i tak na bro bede jezdziła do Łódki hehehehehe <tam przynajmniej bedzie jakis wybor...przyzwoicie - hrhrhr a nie.....> ale co jak co - chamstwo ze nie bedzie w tym roq ogrodkow na starowce !!!!!!!!!! <o ile to mozna nazwac starowka> :P Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: ogródki w Zgierzu 23.04.05, 11:23 Obskórny ogródek naprzeciwko podcieni już otwarty, tylko że jeszcze muzy nie słychać stamtąd i tym samym nie widac tańców towarzyskich. A tak na marginesie: "Raz na wozie" było ostatnio zamknięte i lokal do wynajęcia. Czyżby reaktywacja??? "> ale co jak co - chamstwo ze nie bedzie w tym roq ogrodkow na > starowce !!!!!!!!!! <o ile to mozna nazwac starowka> :P" teraz to już chyba będzie Nowe Miasto II Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: ogródki w Zgierzu 26.04.05, 22:50 Noew Miasto Reaktywacja hrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhr...............łoojojoj...hehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś