Dodaj do ulubionych

wymiana torow na mickiewicza

IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 01.07.02, 19:02
bardzo dobrze ze z duzym rozmachem ruszyla wymiana torow na
bratyslawskiej,mickiewicza -zastanawia mnie tylko to dlaczego mickiewicza
zaczeli od srodka a nie np od wlokniarzy czy od łąkowej.
Obserwuj wątek
    • yarro_ Re: wymiana torow na mickiewicza 01.07.02, 21:55
      Bo tramwaje muszą mieć gdzie się pomiescic :) jak stoja przed mijanką.
      • Gość: Ja Re: Wymiana torów na Mickiewicza IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 15:26
        Wygląda na to, że w tym roku doczekamy się też wymiany pod Centralem. Jak na
        razie wyjęto płyty przed Kościuszki i za Piotrkowską, wygląda na to, że po to
        by wstawić rozjazdy. a we wspomnianym wcześniej miejscu robota idzie całkiem
        sprawnie. Dziś już usunięto całe zbędne podłoże. Na Karolewskiej natomiast dziś
        ugniatano tłuczeń.
        • yarro_ Re: Wymiana torów na Mickiewicza 07.07.02, 11:01
          A moze by tak wymienic tez na odcinku Wólczańska - Łąkowa? Są gotowe rozjazdy,
          poza tym ten przystanek pod wiaduktem juz był kiedys zamknięty przez rok cały, a
          teraz wystarczy tylko dwa-trzy tygodnie :)

CO wy na to? A co na to MPK???

<Y><
          • geograf Re: Wymiana torów na Mickiewicza 07.07.02, 17:43
            Może uda im sie w tym roku cały odcinek zrobić??
            Jeszcze conajmniej 3/4 wakacji przed nimi...

poza tym do Wólczańskiej na pewno dojdą- w końcu mają tam zreorganizować przejazd samochodów Wólczańską przez tory....
            • Gość: Jote Re: Wymiana torów na Mickiewicza IP: 212.191.37.* 08.07.02, 14:51
              geograf napisał(a):

> poza tym do Wólczańskiej na pewno dojdą- w końcu mają tam zreorganizować przeja
              > zd samochodów Wólczańską przez tory....

Na pewno? O ile mi wiadomo ZTiS nie ma tego w planach remontowych na ten rok.
              Poza tym z reorganizacji przejazdu wcale nie wynika wymiana torow.

J.S.
              • geograf Re: Wymiana torów na Mickiewicza 08.07.02, 17:56
                dzisiaj przejeżdżałem obok Wólczańskiej i zauważyłem nowy przejazd między torami,
                czy to zostało tam umieszcznone z uwagi na wymianę torów na przystanku przy Centralu???
                • Gość: Ja Re: Wymiana torów na Mickiewicza IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 18:43
                  Raczej tak. Rozjazdy wstawiono we wspomnianych przeze mnie wcześniej miejscach -
                  przy Kościuszki i zaraz za Piotrkowską.
                  • Gość: Ja Re: Wymiana torów na Mickiewicza IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 11:15
                    Na stronie MPK pojawiła się informacja, że remont przy Centralu zacznie się 10
                    lipca. Na jednej trasie będziemy mieli 3 odcinki w remoncie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka