Dodaj do ulubionych

Teatry w Lodzi

08.09.01, 21:34
Napiszcie kto jest Waszym ulubionym lodzkim Aktorem?
Ja najbardziej cenie Bronislawa Wroclawskiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Teatry w Lodzi IP: *.skane.se 08.09.01, 22:15
      szpiro napisał(a):

> Napiszcie kto jest Waszym ulubionym lodzkim Aktorem?
      > Ja najbardziej cenie Bronislawa Wroclawskiego.

Czyzbyscie nie chodzili do teatrow.
      • Gość: epigon Re: Teatry w Lodzi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 12:45
        chodzimy a Wrocławski rzeczywiście jest najlepszy, chociaż jescze nie widziałem
        ostatnich przedstawiem w Nowym więc nie wiem za dużo o tamtejszych aktorach
      • Gość: deuce Re: Teatry w Lodzi IP: *.toya.net.pl 09.09.01, 13:30
        w teatrze jaracza najbardziej lubilem goscia z taka wredna morda. dosyc mlody
        aktor, pokazuje sie czasami w filmach, gra tam przewaznie nieprzyjemnych
        typkow, ale nie pamietam jak ten gosc sie nazywa. z aktorek najbardziej lubie
        Barbare Marszalek. chociaz Gabriela Muskala tez nie jest zla, zupelnie co
        innego wlasciwie bo duzo mlodsza od tamtej, ale troche za duzo placze,
        wlasciwie w kazdej sztuce jaka widzialem z jej udzialem to plakala. wroclawski
        juz mi sie przejadl, pamietam ze za kazdym razem jak zapominal txt albo cos mu
        sie mylilo chrzakal i udawal, ze to naturalne i ze tak ma byc. za pierwszym
        razem dalem sie nabrac, ale teraz juz wiem ze jak wroclawski chrzaka to znaczy
        ze zapomnial txtu.
        najlepsza sztuka jaka widzialem w jaraczu to chyba Brandt Henryka Ibsena.
      • Gość: Paweł Re: Teatry w Lodzi IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.09.01, 19:38
        Mariusz Jakus z Teatru im. Jaracza
    • Gość: dominic Re: Teatry w Lodzi IP: *.mnc.pl 09.09.01, 13:16
      popieram, Bronisław Wrocławski is the best.

pozdro - dominic
      • szpiro Re: Teatry w Lodzi 10.09.01, 00:38
        Gość portalu: dominic napisał(a):

> popieram, Bronisław Wrocławski is the best.
        >
        > pozdro - dominic

Dominic napisz do mnie.Adres e-mail , powyzej.

• Gość: NIVEN Re: Teatry w Lodzi IP: *.waw.cdp.pl 10.09.01, 09:49
      A może ktoś z Was zna adres strony na której będzie "rozkład jazdy" teatrów na
      sezon jesień-zima w łodz? Bo te które znalazłem to poprostu masakra.... a tak
      wogóle to jest chyba za mało stron o łodzi:)))
      Pozdrawiam
      • Gość: dominic Re: Teatry w Lodzi IP: *.mnc.pl 10.09.01, 17:34
        NIVEN, wejdź na strone www.mnc.pl a tam kliknij na "Linki" a dalej na "Cyber
        Łódź". Znajdziesz tam linki do dziesiątek stron poświęconym Łodzi, także do
        oficjalnych stron łódzkich teatrów.

pozdro - dominic, mnc user.
        • Gość: geograf Re: Teatry w Lodzi IP: 10.0.219.* 29.12.01, 13:26
          tyle się o teatrach na naszym forum mówi (a raczej: mówiło), więc może ktoś skomentuje ten nie do konca skomentowany post???
          Kto chadza do teatrów? może ktoś podsunie nazwy jakiejś fajnej sztuki wystawianej aktualnie???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka