szpiro 08.09.01, 21:34 Napiszcie kto jest Waszym ulubionym lodzkim Aktorem? Ja najbardziej cenie Bronislawa Wroclawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michal Re: Teatry w Lodzi IP: *.skane.se 08.09.01, 22:15 szpiro napisał(a): > Napiszcie kto jest Waszym ulubionym lodzkim Aktorem? > Ja najbardziej cenie Bronislawa Wroclawskiego. Czyzbyscie nie chodzili do teatrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epigon Re: Teatry w Lodzi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 12:45 chodzimy a Wrocławski rzeczywiście jest najlepszy, chociaż jescze nie widziałem ostatnich przedstawiem w Nowym więc nie wiem za dużo o tamtejszych aktorach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deuce Re: Teatry w Lodzi IP: *.toya.net.pl 09.09.01, 13:30 w teatrze jaracza najbardziej lubilem goscia z taka wredna morda. dosyc mlody aktor, pokazuje sie czasami w filmach, gra tam przewaznie nieprzyjemnych typkow, ale nie pamietam jak ten gosc sie nazywa. z aktorek najbardziej lubie Barbare Marszalek. chociaz Gabriela Muskala tez nie jest zla, zupelnie co innego wlasciwie bo duzo mlodsza od tamtej, ale troche za duzo placze, wlasciwie w kazdej sztuce jaka widzialem z jej udzialem to plakala. wroclawski juz mi sie przejadl, pamietam ze za kazdym razem jak zapominal txt albo cos mu sie mylilo chrzakal i udawal, ze to naturalne i ze tak ma byc. za pierwszym razem dalem sie nabrac, ale teraz juz wiem ze jak wroclawski chrzaka to znaczy ze zapomnial txtu. najlepsza sztuka jaka widzialem w jaraczu to chyba Brandt Henryka Ibsena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Teatry w Lodzi IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.09.01, 19:38 Mariusz Jakus z Teatru im. Jaracza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominic Re: Teatry w Lodzi IP: *.mnc.pl 09.09.01, 13:16 popieram, Bronisław Wrocławski is the best. pozdro - dominic Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Teatry w Lodzi 10.09.01, 00:38 Gość portalu: dominic napisał(a): > popieram, Bronisław Wrocławski is the best. > > pozdro - dominic Dominic napisz do mnie.Adres e-mail , powyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIVEN Re: Teatry w Lodzi IP: *.waw.cdp.pl 10.09.01, 09:49 A może ktoś z Was zna adres strony na której będzie "rozkład jazdy" teatrów na sezon jesień-zima w łodz? Bo te które znalazłem to poprostu masakra.... a tak wogóle to jest chyba za mało stron o łodzi:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominic Re: Teatry w Lodzi IP: *.mnc.pl 10.09.01, 17:34 NIVEN, wejdź na strone www.mnc.pl a tam kliknij na "Linki" a dalej na "Cyber Łódź". Znajdziesz tam linki do dziesiątek stron poświęconym Łodzi, także do oficjalnych stron łódzkich teatrów. pozdro - dominic, mnc user. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Teatry w Lodzi IP: 10.0.219.* 29.12.01, 13:26 tyle się o teatrach na naszym forum mówi (a raczej: mówiło), więc może ktoś skomentuje ten nie do konca skomentowany post??? Kto chadza do teatrów? może ktoś podsunie nazwy jakiejś fajnej sztuki wystawianej aktualnie??? Odpowiedz Link Zgłoś