border_zgierz 15.05.05, 22:49 4-6 czerwca dni zgierza jest jakis ciekawy program.? będzie jakis koncert.? ktoś coś wie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calvinklain Re: Dni Zgierza 16.05.05, 00:42 podobno ma byc koncert Patrycji Markowskiej wiecej nie wiem ale pewnie tradycyjnie kiermasz na długiej i wesołe miasteczko przy parku. --- calvi Odpowiedz Link Zgłoś
subjective Re: Dni Zgierza 16.05.05, 09:41 Narazie wiadomo tyle chyba: www.miastozgierz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=574&Itemid=2 Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Dni Zgierza 16.05.05, 15:43 hehe... o never..jak w EZG zrobia jakikolwiek koncert...hehehe rozkłądu jazdy na Dniach Zgierza nie znam..hehehe...ale plan Juwenalii jest jush od niedawna w necie :D tam to mozna sie wybrac :D:D:D hehe Odpowiedz Link Zgłoś
b_bart Dni Zgierza 27.05.05, 23:35 Jeszczem pare dni i zgierzanie tłumnie spotkaja sie na głównej ulicy naszego miasta życze milej zabawy.. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words do Łeczycy.... 29.05.05, 15:50 ja tam pomykam w srode do Łeczycy <na dzien dziecka> całkiem ciekawy program....same hip-hopy < OSTR, Doniu, Libier, 52 Debiec> ..pozniej Dzem... poprostu rewelka :)))))))) EZG mogłoby machnac imprezke na podobnym pozniomi..tzn...taka na ktora przyszłoby na serioo bardzo duzo ludzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
subjective Re: do Łeczycy.... 29.05.05, 17:26 www.miastozgierz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=619&Itemid=2 Rozkład jazdy. Markowska jako gwiazda wieczoru. Tyle wiem. Papa kochani, do zobaczenia na Święcie Miasta!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: do Łeczycy.... 29.05.05, 19:06 eghm...tiaa...a poza markowska dadza jakies zgierskie zespoły rockowe <kociokwiki> hehe Odpowiedz Link Zgłoś