milosz_magdalena 18.06.05, 09:35 Kolejny dobry powód do wydawania pieniędzy!!!! Radzę się lepiej przyjrzeć, który hipermarket za tym stoi...a tak na marginesie: w ten sposób zabieramy im młodość i skracamy dzieciństwo, kreując na dorosłych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beniowski Miś wiecznie żywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 10:01 "Narodziła się nowa świecka tradycja". To barejowskie zdanie świetnie oddaje śmieszność tej sytuacji, jednak czy jest to rzecz zupełnie nowa? Przecież rzeczą powszechną było, że młodzież kończąca dawne klasy ósme orgnizowała takiż bal. Też był Polonez, kreacje, jedzenie i tańce. Sam taki bal miałem i było świetnie. Problem leży w tym, że z powodu powołania gimnazjów dzieciakom szybciej się wydaje, że są dorośli. W związku z tym kreacje dziewcząt przestają być sukniami z klasą a stają się wyzywające jak u maturzystek. Chłopaki upijają się częściej i bardziej. Nie jestem znowu aż takim konserwatystom, by mówić nie pijce, bo sam piłem. Nie będę też dziewczynom mówił nie ubierajcie się seksownie. Chodzi o to, że wszystko jest dla ludzi, i trzeba wiedzieć ile w danym wieku wypada. Niech piją, ale czy muszą w dwie osoby obalać od razu dwie flaszki? Niech wyglądają ponętnie, ale czy muszą od razu pokazywać całe plecy i część siedzenia. Wiem, to postęp cywilzacyjno - obyczajowy, ale nie przesadzajmy, bo to nikomu jeszcze nie wyszło na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Miś wiecznie żywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 14:18 nie "frytkownice" tylko "gofrownice"...... niech sobie autor włozy głowę do frytkownicy to zobaczy roznicę :D Odpowiedz Link Zgłoś