Dodaj do ulubionych

Bal gimnazjalny

18.06.05, 09:35
Kolejny dobry powód do wydawania pieniędzy!!!! Radzę się lepiej przyjrzeć,
który hipermarket za tym stoi...a tak na marginesie: w ten sposób zabieramy
im młodość i skracamy dzieciństwo, kreując na dorosłych...
Obserwuj wątek
    • Gość: beniowski Miś wiecznie żywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 10:01
      "Narodziła się nowa świecka tradycja". To barejowskie zdanie świetnie oddaje
      śmieszność tej sytuacji, jednak czy jest to rzecz zupełnie nowa? Przecież
      rzeczą powszechną było, że młodzież kończąca dawne klasy ósme orgnizowała takiż
      bal. Też był Polonez, kreacje, jedzenie i tańce. Sam taki bal miałem i było
      świetnie. Problem leży w tym, że z powodu powołania gimnazjów dzieciakom
      szybciej się wydaje, że są dorośli. W związku z tym kreacje dziewcząt przestają
      być sukniami z klasą a stają się wyzywające jak u maturzystek. Chłopaki upijają
      się częściej i bardziej. Nie jestem znowu aż takim konserwatystom, by mówić nie
      pijce, bo sam piłem. Nie będę też dziewczynom mówił nie ubierajcie się
      seksownie. Chodzi o to, że wszystko jest dla ludzi, i trzeba wiedzieć ile w
      danym wieku wypada. Niech piją, ale czy muszą w dwie osoby obalać od razu dwie
      flaszki? Niech wyglądają ponętnie, ale czy muszą od razu pokazywać całe plecy i
      część siedzenia. Wiem, to postęp cywilzacyjno - obyczajowy, ale nie
      przesadzajmy, bo to nikomu jeszcze nie wyszło na dobre.
      • Gość: lol Re: Miś wiecznie żywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 14:18
        nie "frytkownice" tylko "gofrownice"...... niech sobie autor włozy głowę do
        frytkownicy to zobaczy roznicę :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka