unikorn 29.07.02, 10:52 Wiecie co? - Normalnie mi zavirusowane maile dochodzą na skrzynkę na Interii. Qrde - to niby najlepszy serwis darmowych kont pocztowych, a tu taki numer. Miał/ma to ktoś jeszcze z Was??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Snake Re: Virusy na Interii :(( IP: 217.153.10.* 29.07.02, 10:56 Mam to samo. Dostaje maile z zapisem: "RAV AntiVirus has deleted this file because it contained dangerous code!" i zalacznikiem warn.txt i password.txt. Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Virusy na Interii :(( 29.07.02, 11:02 I jeszcze: [undelivered mail - 'darling'] [new tools on ADSL] [new funny game] Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Virusy na Interii :(( 29.07.02, 16:26 Do mnie też dotarło - ale źródło pochodzi znowu z serwera gazety. Zrobiłem sobie przekierowanie na interię i tu dotarł zawirusowany plik. Na szczęście po ostatnich przebojach z wirusami z gazety jestem wyczulony na takie niespodziewajki. Antywirus działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Virusy na Interii :(( i na Gazecie :((( 29.07.02, 17:54 Do mnie właśnie dotarł wirus z Gazety, zresztą z konta... Prezesa! Ale na szczęście przekierowuję sobie pocztę przez osiedlowy serwer, gdzie RAV daje wszystkim robalom w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Virusy na Interii :(( i na Gazecie :((( 29.07.02, 17:56 ja dziś dostałam od "play_lodz" tez na skrzynke gazetową... Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Virusy na Interii :(( i na Gazecie :((( 29.07.02, 18:00 Na forum o forum i forum o portalu już są wątki na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś