Dodaj do ulubionych

Reakcje terenu na nowe centrum

10.02.05, 20:59
Same brednie jakichs debili!
Obserwuj wątek
    • co.ty.powiesz Znalazł się mądry! 10.02.05, 21:12
      greri napisał:

> Same brednie jakichs debili!

No to może Ty byś napisał coś mądrego, skoro wszyscy wokół Ciebie do debile?
      • x3936012 Oglaszam internetrowa zrzutke na kanape 10.02.05, 21:54
        pomieszcza sie wszyscy. Jak to milo, po latach parafrazujac
        Szpotanskiego "Chamy" i "Zydy" znowu razem.

PS: antysemityzm presz! (czyli - rece precz od Wildsteina!) slowo "Zydzi" uzyte
        ponizej nawiazuje do poematu Jedlickiego "Chamy i Zydy" i denominuje
        wielkomiejskiego wylsztalconego erudyte (tzn UW), "Chamy" to malomiasteczkowe
        bolszewickie prostactwo (SLD)

Poemat Jedlickiego "Chamy i Zydy" jest tu:
        • m635 skończą gorzej niż KLD, 3% mimo tej propagandy 11.02.05, 00:23
          • forever.pl Re: skończą gorzej niż KLD, 3% mimo tej propagand 11.02.05, 00:33
            Nawet nie zaczną, co to za polityka - łączyć się na podstawie życiorysu - raz
            podobnego raz odmiennego?
            --
            forever

.
    • wasniewski Re: Czekamy na program. 10.02.05, 21:25
      Same nazzwiska to nie wszystko, czekamy na program. Od programu będzie zależeć,
      czy pójdę do wyborów ja i tysiące innych, którzy nie wieżą deklaracjom. Same
      deklaracje to pustosłowie, którego mamy w nadmiarze.
      • zawacki.and.zawacki Re: Czekamy na program. 10.02.05, 21:36
        wasniewski napisał:

> Same nazzwiska to nie wszystko, czekamy na program. Od programu będzie
        zależeć,
        >
        > czy pójdę do wyborów ja i tysiące innych, którzy nie wieżą deklaracjom. Same
        > deklaracje to pustosłowie, którego mamy w nadmiarze.
        Teeeeeeellewiizjiii dziś nie będzie,bo proooograaam zepsuuty,to taka melodyjka
        rodem z ......elu.
    • zawacki.and.zawacki Re: Reakcje terenu na nowe centrum 10.02.05, 21:29

Będzie fajnie,w menu głównym "żaba lustracyjna ala'prof.Filar" ,na deser
      specjalność samego Kuchmistrza nowa "żaba polityczna polewana sosem wyborczym
      2005".Niestrawność lub rostrój zapewniony,dziękuję,wolę polskie piwo,pieni
      się,ale to lokalny i swojski wytwór,francuskich potraw nie znoszę,choć Francję
      uwielbiam.
    • aditer Re: Reakcje terenu na nowe centrum 10.02.05, 23:00
      Nie wierzę w sukces "nowej" partii. Społeczeństwo polskie potrzebuje partii
      centrowej, ale o nastawieniu społecznym, a nie liberalno-biznesowym. Jak ktoś
      chce głosować na prawicowych liberałów to wybierze PO, prawicowych "sociałów" to
      na PIS, a co z tymi, którzy chcą swobody obyczajowej przy jednoczesnym
      zapewnieniu wysokiego poziomu usług państwa?

Przemalowane UW nie jest na to dobrą odpowiedzią... Szkoda, że np. Borowski nie
      potarafi się przebić ze swym programem...
    • kataryna.kataryna Re: Reakcje terenu na nowe centrum 10.02.05, 23:10
      Filar z Torunia i Sienkiewicz z Warszawy. Teren.
      • elfhelm Re: Reakcje terenu na nowe centrum 10.02.05, 23:26
        Sienkiewiczowa to sympatyczna kobieta, której kiedyś (jak Bujakowi) odbiło i
        razem z Polami zakładała UP.
        ja na przemalowaną UW zagłosuję, jeżeli z SLD przejdzie tylko Hausner. Żadnych
        Cimoszów, preziów, borówek nie akceptuję.
        Udział Steinhoffa działa zachęcająco. Olechowski, Bochniarz ok. Mógłby być i
        Płażyński.
        Filata Kataryno bardzo cenię - zwłaszcza jako prawnika. Wiedza i poglądy
        Kaczyńskiego to przy Filarze, Zollu i innych zwykłe populistyczne brednie.

Kiedyś myślałem o wsparciu PO. Ale po akcji nicea śmierć, działalności
        Miodowicza, rozwoju populizmu Rokity, durnej akcji 4 razy Tak już im dziękuję.
        • kataryna.kataryna Re: Reakcje terenu na nowe centrum 10.02.05, 23:35
          elfhelm napisał:

> Sienkiewiczowa to sympatyczna kobieta, której kiedyś (jak Bujakowi) odbiło i
          > razem z Polami zakładała UP.

Oczywiście, że sympatyczna, ja się nie czepiałam tej dwójki ale tytułu gdzie z
          Sienkiewicz i Filara zrobili "teren".
          • zawacki.and.zawacki Re: Reakcje terenu na nowe centrum 10.02.05, 23:41
            kataryna.kataryna napisała:

> elfhelm napisał:
            >
            > > Sienkiewiczowa to sympatyczna kobieta, której kiedyś (jak Bujakowi) odbił
            > o i
            > > razem z Polami zakładała UP.
            >
            >
            > Oczywiście, że sympatyczna, ja się nie czepiałam tej dwójki ale tytułu gdzie
            z
            > Sienkiewicz i Filara zrobili "teren".

O ile pamietam Sienkiewiczowa była w latach 80ych Pielegniarką Wojewódzką w
            Toruniu.
          • elfhelm Re: Reakcje terenu na nowe centrum 11.02.05, 00:05
            tak w sumie masz rację.
            miało być o terenie, a wzięli artykuł z Torunia. gdzieś na portalu jest artykuł
            z Łodzi - wypowiada się chyba lider Centrum Marek Markiewicz.
            trochę chaosu na GW do czego się można przyzwyczaić
        • platformiak Re: Reakcje terenu na nowe centrum 10.02.05, 23:38
          elfhelm napisał:

> Sienkiewiczowa to sympatyczna kobieta, której kiedyś (jak Bujakowi) odbiło i
          > razem z Polami zakładała UP.
          > ja na przemalowaną UW zagłosuję, jeżeli z SLD przejdzie tylko Hausner.
          Żadnych
          > Cimoszów, preziów, borówek nie akceptuję.
          > Udział Steinhoffa działa zachęcająco. Olechowski, Bochniarz ok. Mógłby być i
          > Płażyński.
          > Filata Kataryno bardzo cenię - zwłaszcza jako prawnika. Wiedza i poglądy
          > Kaczyńskiego to przy Filarze, Zollu i innych zwykłe populistyczne brednie.
          >
          > Kiedyś myślałem o wsparciu PO. Ale po akcji nicea śmierć, działalności
          > Miodowicza, rozwoju populizmu Rokity, durnej akcji 4 razy Tak już im dziękuję.

akcja 4 razy Tak miała cos ruszyć a wyszło jak zwykle....
          Rokita robi sie populistyczny bo ida wybory.. lepiej teraz niz w przyszłym roku
    • seawolfie No i wreszcie wyszło, o co chodzi 11.02.05, 01:41
      No i wreszcie wyszło, o co chodzi w tej niesłychanie nagłaśnianej inicjatywie-
      o to , by czerwoni i różowi wreszcie mogli oficjalnie i bez wstydu sie połączyć
      w jednej partii, na co sie nie zdobyli, powstrzymywani przez resztkę sumienia w
      1989. To przecież plan Michnika i Kwaśniewskiego z 89! Jestem jednak
      przekonany, że nawet przy najbardziej nachalnej propagandzie obie strony
      przekażą sobie jedynie pocałunek śmierci, bo elektorat wciąż jest przywiązany
      do swych korzeni, a podział na zwolennikow i przeciwników PRL jest wciąz
      świeży, może nawet teraz bardziej, niz kilka lat temu.

Nic dziwnego, że Wyborcza mąci, jak może, wywołując tą antylustracyjną histerię
      i nieustannie podbijając bębenek. Zmęczeni tym hałasem i
      przestraszeni "oszalałymi barbarzyńcami dzikiej prawicy" i "szalejącym
      motłochem i bydłem" wyborcy mają przejść pod sztandary partii "spokoju i umiaru"
    • karol113 Re: Reakcje terenu na nowe centrum 11.02.05, 08:25
      Czas skończyć z podziałem na kryminalistów i niekaranych. Tych pierwszych
      przyjmiemy z otwartymi ramionami do naszej UW-bis.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka