greri 10.02.05, 20:59 Same brednie jakichs debili! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
co.ty.powiesz Znalazł się mądry! 10.02.05, 21:12 greri napisał: > Same brednie jakichs debili! No to może Ty byś napisał coś mądrego, skoro wszyscy wokół Ciebie do debile? Odpowiedz Link Zgłoś
x3936012 Oglaszam internetrowa zrzutke na kanape 10.02.05, 21:54 pomieszcza sie wszyscy. Jak to milo, po latach parafrazujac Szpotanskiego "Chamy" i "Zydy" znowu razem. PS: antysemityzm presz! (czyli - rece precz od Wildsteina!) slowo "Zydzi" uzyte ponizej nawiazuje do poematu Jedlickiego "Chamy i Zydy" i denominuje wielkomiejskiego wylsztalconego erudyte (tzn UW), "Chamy" to malomiasteczkowe bolszewickie prostactwo (SLD) Poemat Jedlickiego "Chamy i Zydy" jest tu: Odpowiedz Link Zgłoś
forever.pl Re: skończą gorzej niż KLD, 3% mimo tej propagand 11.02.05, 00:33 Nawet nie zaczną, co to za polityka - łączyć się na podstawie życiorysu - raz podobnego raz odmiennego? -- forever . Odpowiedz Link Zgłoś
wasniewski Re: Czekamy na program. 10.02.05, 21:25 Same nazzwiska to nie wszystko, czekamy na program. Od programu będzie zależeć, czy pójdę do wyborów ja i tysiące innych, którzy nie wieżą deklaracjom. Same deklaracje to pustosłowie, którego mamy w nadmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
zawacki.and.zawacki Re: Czekamy na program. 10.02.05, 21:36 wasniewski napisał: > Same nazzwiska to nie wszystko, czekamy na program. Od programu będzie zależeć, > > czy pójdę do wyborów ja i tysiące innych, którzy nie wieżą deklaracjom. Same > deklaracje to pustosłowie, którego mamy w nadmiarze. Teeeeeeellewiizjiii dziś nie będzie,bo proooograaam zepsuuty,to taka melodyjka rodem z ......elu. Odpowiedz Link Zgłoś
zawacki.and.zawacki Re: Reakcje terenu na nowe centrum 10.02.05, 21:29 Będzie fajnie,w menu głównym "żaba lustracyjna ala'prof.Filar" ,na deser specjalność samego Kuchmistrza nowa "żaba polityczna polewana sosem wyborczym 2005".Niestrawność lub rostrój zapewniony,dziękuję,wolę polskie piwo,pieni się,ale to lokalny i swojski wytwór,francuskich potraw nie znoszę,choć Francję uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aditer Re: Reakcje terenu na nowe centrum 10.02.05, 23:00 Nie wierzę w sukces "nowej" partii. Społeczeństwo polskie potrzebuje partii centrowej, ale o nastawieniu społecznym, a nie liberalno-biznesowym. Jak ktoś chce głosować na prawicowych liberałów to wybierze PO, prawicowych "sociałów" to na PIS, a co z tymi, którzy chcą swobody obyczajowej przy jednoczesnym zapewnieniu wysokiego poziomu usług państwa? Przemalowane UW nie jest na to dobrą odpowiedzią... Szkoda, że np. Borowski nie potarafi się przebić ze swym programem... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Reakcje terenu na nowe centrum 10.02.05, 23:10 Filar z Torunia i Sienkiewicz z Warszawy. Teren. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Reakcje terenu na nowe centrum 10.02.05, 23:26 Sienkiewiczowa to sympatyczna kobieta, której kiedyś (jak Bujakowi) odbiło i razem z Polami zakładała UP. ja na przemalowaną UW zagłosuję, jeżeli z SLD przejdzie tylko Hausner. Żadnych Cimoszów, preziów, borówek nie akceptuję. Udział Steinhoffa działa zachęcająco. Olechowski, Bochniarz ok. Mógłby być i Płażyński. Filata Kataryno bardzo cenię - zwłaszcza jako prawnika. Wiedza i poglądy Kaczyńskiego to przy Filarze, Zollu i innych zwykłe populistyczne brednie. Kiedyś myślałem o wsparciu PO. Ale po akcji nicea śmierć, działalności Miodowicza, rozwoju populizmu Rokity, durnej akcji 4 razy Tak już im dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Reakcje terenu na nowe centrum 10.02.05, 23:35 elfhelm napisał: > Sienkiewiczowa to sympatyczna kobieta, której kiedyś (jak Bujakowi) odbiło i > razem z Polami zakładała UP. Oczywiście, że sympatyczna, ja się nie czepiałam tej dwójki ale tytułu gdzie z Sienkiewicz i Filara zrobili "teren". Odpowiedz Link Zgłoś
zawacki.and.zawacki Re: Reakcje terenu na nowe centrum 10.02.05, 23:41 kataryna.kataryna napisała: > elfhelm napisał: > > > Sienkiewiczowa to sympatyczna kobieta, której kiedyś (jak Bujakowi) odbił > o i > > razem z Polami zakładała UP. > > > Oczywiście, że sympatyczna, ja się nie czepiałam tej dwójki ale tytułu gdzie z > Sienkiewicz i Filara zrobili "teren". O ile pamietam Sienkiewiczowa była w latach 80ych Pielegniarką Wojewódzką w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Reakcje terenu na nowe centrum 11.02.05, 00:05 tak w sumie masz rację. miało być o terenie, a wzięli artykuł z Torunia. gdzieś na portalu jest artykuł z Łodzi - wypowiada się chyba lider Centrum Marek Markiewicz. trochę chaosu na GW do czego się można przyzwyczaić Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: Reakcje terenu na nowe centrum 10.02.05, 23:38 elfhelm napisał: > Sienkiewiczowa to sympatyczna kobieta, której kiedyś (jak Bujakowi) odbiło i > razem z Polami zakładała UP. > ja na przemalowaną UW zagłosuję, jeżeli z SLD przejdzie tylko Hausner. Żadnych > Cimoszów, preziów, borówek nie akceptuję. > Udział Steinhoffa działa zachęcająco. Olechowski, Bochniarz ok. Mógłby być i > Płażyński. > Filata Kataryno bardzo cenię - zwłaszcza jako prawnika. Wiedza i poglądy > Kaczyńskiego to przy Filarze, Zollu i innych zwykłe populistyczne brednie. > > Kiedyś myślałem o wsparciu PO. Ale po akcji nicea śmierć, działalności > Miodowicza, rozwoju populizmu Rokity, durnej akcji 4 razy Tak już im dziękuję. akcja 4 razy Tak miała cos ruszyć a wyszło jak zwykle.... Rokita robi sie populistyczny bo ida wybory.. lepiej teraz niz w przyszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie No i wreszcie wyszło, o co chodzi 11.02.05, 01:41 No i wreszcie wyszło, o co chodzi w tej niesłychanie nagłaśnianej inicjatywie- o to , by czerwoni i różowi wreszcie mogli oficjalnie i bez wstydu sie połączyć w jednej partii, na co sie nie zdobyli, powstrzymywani przez resztkę sumienia w 1989. To przecież plan Michnika i Kwaśniewskiego z 89! Jestem jednak przekonany, że nawet przy najbardziej nachalnej propagandzie obie strony przekażą sobie jedynie pocałunek śmierci, bo elektorat wciąż jest przywiązany do swych korzeni, a podział na zwolennikow i przeciwników PRL jest wciąz świeży, może nawet teraz bardziej, niz kilka lat temu. Nic dziwnego, że Wyborcza mąci, jak może, wywołując tą antylustracyjną histerię i nieustannie podbijając bębenek. Zmęczeni tym hałasem i przestraszeni "oszalałymi barbarzyńcami dzikiej prawicy" i "szalejącym motłochem i bydłem" wyborcy mają przejść pod sztandary partii "spokoju i umiaru" Odpowiedz Link Zgłoś
karol113 Re: Reakcje terenu na nowe centrum 11.02.05, 08:25 Czas skończyć z podziałem na kryminalistów i niekaranych. Tych pierwszych przyjmiemy z otwartymi ramionami do naszej UW-bis. Odpowiedz Link Zgłoś