Dodaj do ulubionych

Bardziej wakacyjny wątek

11.07.05, 15:30
COś się smetnie, pochmurno i nudno zrobiło na tym naszym forum. Proponuje rozpoczac dyskusje nad bardziej wakacyjnym watkiem. Prozpozycje tematu ktory byscie tego lata chcieli obgadac? A potem bedzie gadac juz na zaproponowany temat:D Pomozcie blaaaaagam
Obserwuj wątek
    • sieradzak Re: Bardziej wakacyjny wątek 11.07.05, 16:33
      Dobra pomysła, bo faktycznie coś się zrobiło smutno i nudno, ludzie jacyś
      pokłucceni, czy co ??? O czym ja chcę gadać i co zrobić tego lata i póżniej to
      wiesz. Ale chwilowo przygniotło mnie zarabianie na chlebek. Mam nadzieję, że uda
      mi się całą środę poświęcić dopracowywaniu statutu, żeby znowu ruszyć z miejsca ;-)

Tak więc wakacyjnych wątków nie zaczynam, ale chętnie poczytam i popiszę ;-)
      Przynajmniej narazie tylko w tej formie ;-)
      • paenka POszukuje ochotnikow 11.07.05, 16:35
        łe no tak to bezsensu.....
        A ja poszukuje ochotnikow na pozorantow.
        • sieradzak Re: POszukuje ochotnikow 11.07.05, 18:27
          Pozorantów, do trenowania piesia ;-) No to ja się nie pisze ;-)

Pozorantów czego, kogo - szukasz ;-)
    • sieradzak Re: Bardziej wakacyjny wątek 11.07.05, 18:40
      No dobra pomogłem ;-)
      Teraz pielęgnuj ten wątek na forum i go ładnie podlewaj, żeby rósł i rósł i rósł ;-)
      • paenka Re: Bardziej wakacyjny wątek 11.07.05, 22:12
        chyba sama bede musiala tu pisac ;/ a pozorantów szukam do chowania się a potem do szukania ich... nie myślcie ze do gryzienia bueheheheheheh
        • sieradzak Pozoranci 12.07.05, 00:40
          Czyli to taka zabawa w ciuciubabkę ;-)

No tak ale "dziadki" się pewnie nie nadają ;-) więc wypadam ;-)
          • paenka Re: Pozoranci 12.07.05, 09:58
            oczywiscie ze sie nadaja:) tym bardziej:) trzeba roznych obiektow szukac:p jedna sprawa musisz w miare energucznie sie potem z psem bawic
            • sieradzak Re: Pozoranci 12.07.05, 11:09
              Z psem ;-) Bawić ?? ;-)
              Nie dzięki ;-)

Fajnego masz psiura, ale ciut duże bydle do zabawy ;-)
              • paenka Re: Pozoranci 12.07.05, 11:30
                ehehehehhe No co ty taki duuuzy facet i sie boi takiego pieska? no co ty przeciez ten pies to ci krzywdy nie zrobi nie ta rasa:) te pieski sa najlagodniejszymi z mozliwych:)
                • sieradzak Re: Pozoranci 12.07.05, 12:45
                  Nie o strach chodzi, ale o gabartyt, taki łagodny piesek i pewnie kochanieńki to
                  może przy zabawie nieźle człowieka sponiewierać ;-)
                  • paenka Re: Pozoranci 12.07.05, 13:10
                    o bys się zdziwił jaki on jest w zabawie...dostosowuje sie do sily pozoranta, ciagnie tylko gdy stoisz w miejscu gdy biegniesz z aportem to on biegnie z toba i nie szarpie wiec o wyrwane barki etc nie masz sie co bac:)
                    • sieradzak Re: Pozoranci 12.07.05, 13:51
                      E no to nie zabawa ;-) ino szkolenie ;-) Dla mnie zabawa z psem to zabawa a nie
                      uczenie czy utrwalenie nawyków, choć wiem, że najlepiej się uczą te "bestie"
                      przez zabawę ;-)

Ciągnięcie to pół biedy, ale bieganie - a feee ;-)
                      • paenka Re: Pozoranci 12.07.05, 14:15
                        oj i tu sie mylisz to nei jest szkolenie tylko cwiczenie i nie ma tu zadnej musztry typu siad zostan waruj nic a nic wrecz przeciwnie jedyna komenda jaka wydaje to jest "szukaj" i na dodatek nto nei jest komenda tylko podkrecanie go do zabawy:p
                        • sieradzak Re: Pozoranci 12.07.05, 20:51
                          No wiem, taka nauka przez zabawę, to zupełnie jak z dziećmi w przedszkolu ;-)
    • sieradzak Re: Bardziej wakacyjny wątek 14.07.05, 02:32
      coś te wakacyjne tematy usychają ? ;-)
    • paenka POnawiam 28.08.05, 15:47
      Ponieważ coraz więcej ludzi przybywa. Wiele nowych twarzy to może ktos sie skusi na mopja oferte? POnawiam, poszukuję ochotników do chowania sie w krzakach:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka