Gość: Krzysiek i Mikołaj IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 12:28 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitana Ja bardzo chetnie 22.08.02, 12:32 bym ewentualnie reflektowała, ale czy można prosić o jakieś szczegóły.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek i Mikołaj Re: Ja bardzo chetnie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 12:49 Wyjazd na spływ kajakowy Odpowiedz Link Zgłoś
kitana Re: Ja bardzo chetnie 22.08.02, 12:56 Oj to niestety bo sport czy rekraacja tego typu raczej jest mi obca. Wolę północne rejony kraju i zaleganie bez specjalnego celu. Sport uprawiam tylko poza porą wakacyjną. Ale dziękuję za zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bieski_toperz Re: Ja bardzo chetnie 22.08.02, 12:58 Daj spokój, złociutka. Nie pojedziesz z chłopakami? Odpowiedz Link Zgłoś
bieski_toperz Re: Ja bardzo chetnie 22.08.02, 12:57 Gość portalu: Krzysiek i Mikołaj napisał(a): > Wyjazd na spływ kajakowy A kiedy, dokąd, na i za ile? Ja może też bym była zainteresowana... Odpowiedz Link Zgłoś
kitana Re: Ja bardzo chetnie 22.08.02, 13:00 No chyba, że ty przyjaciółko mie do dego namówisz. A nie wiedziałem, że lubisz spływy kajakowe.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bieski_toperz Re: Ja bardzo chetnie 22.08.02, 13:04 Nie wiem, czy lubię - nigdy nie próbowałam. Ale ciekawi mnie to. Więc jak, panowie? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek997 Re: Ja bardzo chetnie 22.08.02, 13:05 spływ rzeką Drawą. Mamy własne kajaki,sprzęt dodatkowy(namiot,materace,butle itp.)oraz własny transport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek i Mikołaj Re: Ja bardzo chetnie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 13:14 termin wyjazdu koniec sierpnia początek września czas 10 dni mężczyźni wiosłuja kobiety leniuchują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek i Mikołaj Re: Ja bardzo chetnie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 13:16 przepraszam musz kończyć wejdę wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Ja bardzo chetnie 22.08.02, 14:04 dziewczyny leniuchują????? To brzmi podejrzanie. To oznacza, że chłopaki faktycznie wiosłują, ale dziewczyny gotują, myją gary i klarują namioty. Nie ze mna te numery, Bruner. Wolałabym wiosłować. Miłej wyprawy życzę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bieski_toperz Re: Ja bardzo chetnie 22.08.02, 14:57 Słyszałam, że Drawa jest dość łątwą rzeką. podołamy? Gość portalu: Krzysiek i Mikołaj napisał(a): >mężczyźni wiosłuja kobiety leniuchują Moim zdaniem to oburzające. Może chcieliście być mili, ale Wam nie wyszło. Po co mam jechać na spływ, żeby leniuchować? A nie po to, żeby SPŁYNĄĆ??!! Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś