Gość: gosc IP: 194.63.132.* 19.08.05, 19:32 i wiecej tolerancji dla pijanych kierowcow w naszym miescie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lennon1 Re: Dekalog Platformy 19.08.05, 22:43 Służba zdrowia PO nie interesuje. Dziwne bo na liście jest, aż trzech lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Dekalog Platformy 19.08.05, 22:44 Brakuje mi jeszcze podniesienia do 0,25 promila dopuszczalną zawartość alkoholu we krwi Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Lanie wody.... 19.08.05, 23:20 Lanie wody to mało powiedziane. To chyba im pisało dziecko z podstawówki. Niech idą do Jędrka na przeszkolenie jak sie robi show. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Lanie wody.... IP: *.lodz.mm.pl 19.08.05, 23:53 No że też się od razu nie zorientowali. Przecież Ty wiesz jak taką kampanie wyborczą skutecznie przeprowadzić i jakie konkrety powinny być podane. Nie trzymaj tego dla siebie. Podziel się z miastem. Zrób coś dla swojej społeczności. Pokaż tym ciołkom jak takie rzeczy robi się profesjonalnie i z polotem. Nie wiem jakiej partii jesteś zwolennikiem, ale z takim wsparciem weźmie w Łodzi co najmniej 75% uprawnionych, bo glosujących to żaden wyczyn. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Lanie wody.... 20.08.05, 00:14 Hm, a co takiego znajdujesz w dekalogu platformy, co chociaz lezalo obok profesjonalnej kampanii opartej na konkretach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomore3 Re: Lanie wody.... IP: *.toya.net.pl 20.08.05, 09:55 z tego co wiem to nie jest łatwo pokaać w PO jak się robi kampanię ponoć sama poseł weryfikuje i przyjmuje jedynie tych co pokłon OKOWICIE złożą:) Grubski pewnie autorem postulatów a że on głupi i prosty to i program taki. ja się nie zanm co jest profesjonalne a co nie ale coś mi się widzi że ta ekipa jest mało wiarygodna w tym co mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vg Re: Lanie wody.... IP: *.toya.net.pl 21.08.05, 22:44 o, powiedział co wiedział. Przyzwyczaiłes sie, ze przez ostatnie 15 lat obiecują ci gruszki na wierzbie i cuda na patyku. Dla elektoratu PO to są oczywiste postulaty, zreszta chyba nawetdla każdego łodziaka i łodzianina. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Lanie wody.... 21.08.05, 23:23 Hm. Nie, nie przywyczailem sie, bo nie wierzylem w te gruszki. Ale z tak okraglych obietnic i postulatow kazdy sie latwo wylga. Ja bym po prostu chcial uslyszec konrety - "to zrobimy, tego nie jestesmy w stanie obiecac". Chce choc raz szczerosci wobec lodzian, a nie kolorowych baniek mydlanych. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro a poza tym... 21.08.05, 23:24 ... mam zamiar glosowac - mimo wszysko - chyba wlasnie na PO, wiec licze, ze nie zrobie tego "bo chce", tylko "bo..." no wlasnie, bo co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posłanka Okowita Re: Dekalog Platformy IP: 194.63.132.* 20.08.05, 08:43 "Ruki won ot matuszki Platformy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 10:38 Wczoraj widzialem billboardy i zobaczyłem, że Wojcieszek kandyduje z listy Platformy.Bardzo się cieszę, bo znam gojako wykładowcę i super faceta. Powodzenia Panie Jarku. Miejsce 5 pasuje do Pana - na 5! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomore3 Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: *.toya.net.pl 20.08.05, 10:56 na 5 to on donosił :) jak dla mnie to menta pospolita dlatego tak dobrze się odnalazł w PO pani katarasińskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: 80.120.39.* 21.08.05, 19:42 Wojcieszek to bufon jakich malo. Zezowate szczescie pani Katarasinskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola_m Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:29 Nareszcie młodzi i wykształceni mają szansę. Super, że kandyduje, będę na niego głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomore3 Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:43 ja wiem, że donosił w 1950 na Akowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola_m Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:43 Ale on ma 30 lat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomore3 Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: *.toya.net.pl 20.08.05, 20:21 pani poseł donosił na kolegów czy się czasem gdzieś nie spotykają dlatego menta :) człowiek bez kręgosłupa moralnego żaden kombatant :)) (nieładnie jest się podszywać pod czyjeś wypowiedzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:52 Wojcieszek jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomore3 Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:56 ????????????o czym to ja mówilem, już mi się wszystko plczacze jedno piweeczko i druugie i mam was wwwwwww....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jowita Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:50 Pan Wojcieszek to najbardziej uczciwy czlowiek jakiego znam a do tego Odpowiedz Link Zgłoś
morytz13 Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 21.08.05, 09:12 tak więc oto wygląda gwardia pani poseł...:) śmiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Dekalog Platformy IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 20.08.05, 12:10 hahahahahaha....., apóźniej będzie jeden z dziesięciu, zgadnijcie który ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry nieee...znowu Śledzińska!!!!! IP: *.server.ntli.net 21.08.05, 02:11 a do Senatu znowu Niesiołowski z ZChN!!! a gdzie są zwykli ludzie dla których miała być Platforma? Kto odspawa Śledzińską Katarasińską od stołka. Może zrzucimy się na rakietę, która ją wystrzeli na Księżyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: propozycja Re: Dekalog Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 09:46 Proponuję w miejsce 15% podatków wpisać 15% bezrobocie za 4 lata. Poprzednie zapowiedzi tych samych ludzi sprzed 8 lat skończyły sie toptalną klęską gspodarczą. Ponad 20% bezrobocie i dziura budżetowa. Nie pamiętacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa Re: Dekalog Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 12:13 Po już rządzi Narodowym Funduszem Zdrowia. Kieruje nim Pan Miller, wiceminister w rządzie Premiera Buzka, Przewodniczącym Rady jest Janusz Zalewski. Dlatego Minister M. Balicki nie mógł odwołać Prezesa. A porządki są tam przednie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Wojcieszek na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:12 !! Wojcieszek na 5 !! A już myślałem, że nie będę miał na kogo głosowac. Powodzenia p. Jarku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morytz13 Re: Wojcieszek na 5 IP: *.toya.net.pl 22.08.05, 00:24 tak tak głosuj na .... szkoda gadać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POpierający Najwięcej mówią Ci, którzy mają najmniej do powied IP: *.pl 25.08.05, 11:10 Nie znasz człowieka, więc nie zabieraj głoszu. Najwięcej mówią Ci, którzy mają najmniej do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon stop dla korupcji, prywaty i przywilejów władzy?! 22.08.05, 13:14 I jak to sie ma do pierwszych trzech kandydatow do Parlamentu??? 1. Katarasinska - pani posel co dzieki przywilejowi jadac po pijanemu nawet nie stracila prawa jazdy. Normalnemu obywatelowi za cos takiego grozi nawet wiezienie. Bylo to nie tak dawno!! 2. Drzewiecki - jego statystyki mowia o jego pracowitosci. www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/070.htm przez 4 lata ten pan zabral glos az 17 razy. Ilosc interpelacji - 0 jedno zapytanie - o przemysl tytoniowy 0 pytan w sprawach biezacych 0 oswiadczen poselskich Czyli mam pytanie po co takiego lenia wybierac?! Jak dla mnie sadzac z jego pracowitosci to ten czlowiek idzie do sejmu wlasnie dla prywaty i przywilejow no bo nie po to by pracowac w sejmie bo tego nie lubi jak widac ze statystyk. 3. Pani skrzydlewska. W miescie gdzie byla afera lowcow skor, gdzie niektorzy pracownicy pogotowia dopingowani pieniedzmi od firm pogrzebowych usmiercili wiele osob dac jako kandydata corke wlasciciela najwiekszej firmy pogrzebowej!? To kpina z wyborcow.. Zaglosowalbym na PO ale na tych kandydadatow nie ma sensu glosowac a te 10 punktow to populizm i demagogia i zwykle oszukiwanie wyborcow. Gdzie sa konkrety i gdzie sa ludzie co maja te konkrety realizowac bo to co zaoferowakla PO w lodzi to prywata i kolesiostwo i nic wiecej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15% na 15-lecie Re: stop dla korupcji, prywaty i przywilejów wład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 16:12 15% na 15-lecie. Z tą Skrzydlewską to skandal z "zasadami". Może trzeba będzie zrobić PO w Łodzi stypę odzierając najpierw PO ze skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon Stypa bedzie za 4 lata 14.09.05, 14:25 Bo mieszanki populizmu czyli PiS z cwaniactwem PO chyba nikt nie przetrwa. Do tego beda jeszcze miny zostawione przez SLD Odpowiedz Link Zgłoś
vigla Re: Dekalog Platformy 23.08.05, 16:19 Nie wystarczy dekalog mieć ale trzeba go przestrzegac. A z tym róznie bywało i bywa. Jak sie głosowalo np. za ustawą o szkolnictwie wyższym to jak mozna poprawić sytuację w nauce i edukacji ? Odpowiedz Link Zgłoś