Dodaj do ulubionych

Dekalog Platformy

IP: 194.63.132.* 19.08.05, 19:32
i wiecej tolerancji dla pijanych kierowcow w naszym miescie
Obserwuj wątek
    • lennon1 Re: Dekalog Platformy 19.08.05, 22:43
      Służba zdrowia PO nie interesuje. Dziwne bo na liście jest, aż trzech lekarzy.
    • lennon1 Re: Dekalog Platformy 19.08.05, 22:44
      Brakuje mi jeszcze podniesienia do 0,25 promila dopuszczalną zawartość alkoholu
      we krwi
    • Gość: mżonki! Re: Dekalog Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:58
    • yarro Lanie wody.... 19.08.05, 23:10
      czyli zadnych konkretow... :(
      • lennon1 Re: Lanie wody.... 19.08.05, 23:20
        Lanie wody to mało powiedziane. To chyba im pisało dziecko z podstawówki. Niech
        idą do Jędrka na przeszkolenie jak sie robi show.
        • Gość: gość portalu Re: Lanie wody.... IP: *.lodz.mm.pl 19.08.05, 23:53
          No że też się od razu nie zorientowali. Przecież Ty wiesz jak taką kampanie
          wyborczą skutecznie przeprowadzić i jakie konkrety powinny być podane. Nie
          trzymaj tego dla siebie. Podziel się z miastem. Zrób coś dla swojej
          społeczności. Pokaż tym ciołkom jak takie rzeczy robi się profesjonalnie i z
          polotem. Nie wiem jakiej partii jesteś zwolennikiem, ale z takim wsparciem
          weźmie w Łodzi co najmniej 75% uprawnionych, bo glosujących to żaden wyczyn.
          Życzę powodzenia
          • yarro Re: Lanie wody.... 20.08.05, 00:14
            Hm, a co takiego znajdujesz w dekalogu platformy, co chociaz lezalo obok
            profesjonalnej kampanii opartej na konkretach?
            • Gość: nomore3 Re: Lanie wody.... IP: *.toya.net.pl 20.08.05, 09:55
              z tego co wiem to nie jest łatwo pokaać w PO jak się robi kampanię ponoć sama
              poseł weryfikuje i przyjmuje jedynie tych co pokłon OKOWICIE złożą:)
              Grubski pewnie autorem postulatów a że on głupi i prosty to i program taki.
              ja się nie zanm co jest profesjonalne a co nie ale coś mi się widzi że ta ekipa
              jest mało wiarygodna w tym co mówi
        • Gość: vg Re: Lanie wody.... IP: *.toya.net.pl 21.08.05, 22:44
          o, powiedział co wiedział.

Przyzwyczaiłes sie, ze przez ostatnie 15 lat obiecują ci gruszki na wierzbie i
          cuda na patyku. Dla elektoratu PO to są oczywiste postulaty, zreszta chyba
          nawetdla każdego łodziaka i łodzianina.
          • yarro Re: Lanie wody.... 21.08.05, 23:23
            Hm. Nie, nie przywyczailem sie, bo nie wierzylem w te gruszki.

Ale z tak okraglych obietnic i postulatow kazdy sie latwo wylga. Ja bym po
            prostu chcial uslyszec konrety - "to zrobimy, tego nie jestesmy w stanie
            obiecac". Chce choc raz szczerosci wobec lodzian, a nie kolorowych baniek
            mydlanych.
            • yarro a poza tym... 21.08.05, 23:24
              ... mam zamiar glosowac - mimo wszysko - chyba wlasnie na PO, wiec licze, ze
              nie zrobie tego "bo chce", tylko "bo..." no wlasnie, bo co?
    • Gość: Posłanka Okowita Re: Dekalog Platformy IP: 194.63.132.* 20.08.05, 08:43
      "Ruki won ot matuszki Platformy"
    • Gość: misiek Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 10:38
      Wczoraj widzialem billboardy i zobaczyłem, że Wojcieszek kandyduje z listy
      Platformy.Bardzo się cieszę, bo znam gojako wykładowcę i super faceta.
      Powodzenia Panie Jarku. Miejsce 5 pasuje do Pana - na 5!
      • Gość: nomore3 Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: *.toya.net.pl 20.08.05, 10:56
        na 5 to on donosił :)
        jak dla mnie to menta pospolita dlatego tak dobrze się odnalazł w PO pani
        katarasińskiej
        • Gość: Maks Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: 80.120.39.* 21.08.05, 19:42
          Wojcieszek to bufon jakich malo. Zezowate szczescie pani Katarasinskiej.
      • Gość: ola_m Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:29
        Nareszcie młodzi i wykształceni mają szansę. Super, że kandyduje, będę na niego
        głosować.
      • Gość: nomore3 Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:43
        ja wiem, że donosił w 1950 na Akowców
      • Gość: ola_m Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:43
        Ale on ma 30 lat!!!!
        • Gość: nomore3 Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: *.toya.net.pl 20.08.05, 20:21
          pani poseł donosił na kolegów czy się czasem gdzieś nie spotykają dlatego
          menta :)
          człowiek bez kręgosłupa moralnego
          żaden kombatant :))
          (nieładnie jest się podszywać pod czyjeś wypowiedzi)
      • Gość: zibi Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:52
        Wojcieszek jest OK
      • Gość: nomore3 Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:56
        ????????????o czym to ja mówilem, już mi się wszystko plczacze jedno piweeczko
        i druugie i mam was wwwwwww.......
        • Gość: Jowita Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:50
          Pan Wojcieszek to najbardziej uczciwy czlowiek jakiego znam a do tego
          • conpadre Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 20.08.05, 23:41
            a ja go i tak nie lubię
            • morytz13 Re: Jaroslaw Wojcieszek na 5 21.08.05, 09:12
              tak więc oto wygląda gwardia pani poseł...:)
              śmiechu warte
    • Gość: miki Re: Dekalog Platformy IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 20.08.05, 12:10
      hahahahahaha....., apóźniej będzie jeden z dziesięciu, zgadnijcie który ???
    • Gość: jerry nieee...znowu Śledzińska!!!!! IP: *.server.ntli.net 21.08.05, 02:11
      a do Senatu znowu Niesiołowski z ZChN!!! a gdzie są zwykli ludzie dla których
      miała być Platforma?
      Kto odspawa Śledzińską Katarasińską od stołka. Może zrzucimy się na rakietę,
      która ją wystrzeli na Księżyc?
    • Gość: propozycja Re: Dekalog Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 09:46
      Proponuję w miejsce 15% podatków wpisać 15% bezrobocie za 4 lata. Poprzednie
      zapowiedzi tych samych ludzi sprzed 8 lat skończyły sie toptalną klęską
      gspodarczą. Ponad 20% bezrobocie i dziura budżetowa. Nie pamiętacie?
    • Gość: ekipa Re: Dekalog Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 12:13
      Po już rządzi Narodowym Funduszem Zdrowia. Kieruje nim Pan Miller, wiceminister
      w rządzie Premiera Buzka, Przewodniczącym Rady jest Janusz Zalewski. Dlatego
      Minister M. Balicki nie mógł odwołać Prezesa. A porządki są tam przednie!
    • Gość: rafał Wojcieszek na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:12
      !! Wojcieszek na 5 !!
      A już myślałem, że nie będę miał na kogo głosowac.
      Powodzenia p. Jarku
      • Gość: morytz13 Re: Wojcieszek na 5 IP: *.toya.net.pl 22.08.05, 00:24
        tak tak głosuj na .... szkoda gadać :)
        • Gość: POpierający Najwięcej mówią Ci, którzy mają najmniej do powied IP: *.pl 25.08.05, 11:10
          Nie znasz człowieka, więc nie zabieraj głoszu.

Najwięcej mówią Ci, którzy mają najmniej do powiedzenia.
    • superkulfon stop dla korupcji, prywaty i przywilejów władzy?! 22.08.05, 13:14
      I jak to sie ma do pierwszych trzech kandydatow do Parlamentu???

1. Katarasinska - pani posel co dzieki przywilejowi jadac po pijanemu nawet nie
      stracila prawa jazdy. Normalnemu obywatelowi za cos takiego grozi nawet
      wiezienie. Bylo to nie tak dawno!!

2. Drzewiecki - jego statystyki mowia o jego pracowitosci.
      www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/070.htm
      przez 4 lata ten pan zabral glos az 17 razy.
      Ilosc interpelacji - 0
      jedno zapytanie - o przemysl tytoniowy
      0 pytan w sprawach biezacych
      0 oswiadczen poselskich
      Czyli mam pytanie po co takiego lenia wybierac?! Jak dla mnie sadzac z jego
      pracowitosci to ten czlowiek idzie do sejmu wlasnie dla prywaty i przywilejow
      no bo nie po to by pracowac w sejmie bo tego nie lubi jak widac ze statystyk.

3. Pani skrzydlewska. W miescie gdzie byla afera lowcow skor, gdzie niektorzy
      pracownicy pogotowia dopingowani pieniedzmi od firm pogrzebowych usmiercili
      wiele osob dac jako kandydata corke wlasciciela najwiekszej firmy pogrzebowej!?
      To kpina z wyborcow..

Zaglosowalbym na PO ale na tych kandydadatow nie ma sensu glosowac a te 10
      punktow to populizm i demagogia i zwykle oszukiwanie wyborcow. Gdzie sa
      konkrety i gdzie sa ludzie co maja te konkrety realizowac bo to co zaoferowakla
      PO w lodzi to prywata i kolesiostwo i nic wiecej....

• Gość: 15% na 15-lecie Re: stop dla korupcji, prywaty i przywilejów wład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 16:12
        15% na 15-lecie. Z tą Skrzydlewską to skandal z "zasadami". Może trzeba będzie
        zrobić PO w Łodzi stypę odzierając najpierw PO ze skóry.
        • superkulfon Stypa bedzie za 4 lata 14.09.05, 14:25
          Bo mieszanki populizmu czyli PiS z cwaniactwem PO chyba nikt nie przetrwa. Do
          tego beda jeszcze miny zostawione przez SLD
    • Gość: emil Re: Dekalog Platformy IP: *.tvgawex.pl 22.08.05, 22:21
    • vigla Re: Dekalog Platformy 23.08.05, 16:19
      Nie wystarczy dekalog mieć ale trzeba go przestrzegac. A z tym róznie bywało i
      bywa. Jak sie głosowalo np. za ustawą o szkolnictwie wyższym to jak mozna
      poprawić sytuację w nauce i edukacji ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka