Dodaj do ulubionych

Nauka jazdy w EasyRider- znacie,polecacie?Ważne...

24.08.05, 21:50
Witam;
Bardzo proszę o informacje, o ile ktoś takowe posiada, czy warto zapisac się
do tej wlaśnie szkoły na prawko?
Wiem, wiem, że wszystko zależy ode mnie i teoretycznie wszędzie powinnam się
nauczyć, ale pytam z ciekawości: dość ciekawie reklamowana, na stronie widać,
że jest porządny placyk; czy to tylko trafny marketing czy faktycznie mają
jakies specyficzne podejście do tematu?

Z góry dziękuję za odzew.
Pozdrawiam serdecznie,
s.
Obserwuj wątek
    • silie Re: Nauka jazdy w EasyRider- znacie,polecacie?Waż 25.08.05, 08:54
      Up!
    • silie Re: Nauka jazdy w EasyRider- znacie,polecacie?Waż 25.08.05, 14:35
      Może jednak...
      • Gość: Alinka Re: Nauka jazdy w EasyRider- znacie,polecacie?Waż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 00:10
        EasyRider to nowa szkoła- moim zdaniem najlepszą szkołą jest Autoszkoła
        Kupczyńskiego z Konstantynowa- miła atmosfera, przystojni instruktorzy- po
        prostu spoko i the best!!!!
        • Gość: Kursantka:) Re: Nauka jazdy w EasyRider- znacie,polecacie?Waż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:45
          Najlepszą autoszkołą pod słońcem jest Ośrodek Szkolenia Kierowców Ziemi
          Łódzkiej Waldemara Kupczyńskiego " KUPCZYŃSKI JEST SPOKO..." w Konstantynowie!
          instruktorzy sa najlepsi!!!!!!!!!!!!!cierpliwi...:), dotra do kazdego!!!!!
          Jedyną ich reklamą są zdane egzaminy... i samodzielnie jeźdźący kursanci juz z
          prawem jazdy w portfelu!!!! Uczą tak żeby nauczyć!! Serdecznie polecam...
          ps. Jak by kto chciał to zostawiam numer telefonu... 602-634-309- ale kto tego
          numeru nie zna:))) Kupczyński jest po prostu spoko!!!!:))))
          • Gość: Jarek Ja też polecam Autoszkołę Pana Waldka!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 20:46
            Ja też Wam się do czegoś przyznam... Choć z początku byłem sceptycznie
            nastawiony do tej szkoły to teraz wiem, że nie mogłem lepiej trafić!! Drugiego
            tak dobrego dydaktyka jak Pan Waldemar Kupczyński to ze świecą można szukać(no
            a i tak się nie znajdzie)!! Zawsze tłumaczy odwołując się do przykladów
            zaczerpniętych z życia- ale jak to robi.. po prostu pierwsza klasa!!!!
            Codziennnie wznosze modły, żeby szkoła Pana Waldka istniała do końca swiata i o
            jeden dzień dłużej!!! Wielu wspaniałych kierowców już wypuściła i pewnie wielu
            jeszcze wypuści! Kolejnym będę ja:) Egzamin już 15 września. Trzymajcie za mnie
            kciuki!!
            • Gość: Magdzia Autoszkoła Pana Waldka jest najlepsza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 22:07
              Pan Waldemar Kupczynski to najlepszy instruktor w calym województwie.On potrafi
              nauczyc każdego nawet osobę która nigdy nie miala do czynienia z samochodem-bo
              ja wlaśnie taką jestem. Tylko dzieki niemu, jego profesjonalnej nauce zdałam za
              pierwszym razem i teraz prowadzenie autka to sama przyjemność.To instruktor z
              prawdziwego zdarzenia, z pasją wyszkoli każdego!!!Żeby szkoła Pana Waldka
              istniała do końca swiata i o jeden dzień dłużej!!!
            • Gość: Nowakowie Autoszkoła Kupczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 22:10
              Dzieki Panu Waldkowi parkowanie tylem to sama przyjemnosc-Nie ma takiej opcji
              zeby sie nie udalo.Jesli chcecie robic prawko to tylko u niego.The best!!!
        • Gość: Kolezanka malzonka Re: Nauka jazdy w EasyRider- znacie,polecacie?Waż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 21:49
          Rzeczywiscie w tej autoszkole ucza rewelacyjnie-jesli ktos chce sie nauczyc
          jezdzic to tylko u Kupczynskiego, ale przystojnych to ja tam instruktorow nie
          widzialam, ktory wedlug Ciebie jest przystojny???(zreszta to nie jest
          najwazniejsze zeby byli przystojni)
          • Gość: Alinka Re: Nauka jazdy w EasyRider- znacie,polecacie?Waż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 22:32
            Ważne, żeby był przystojny.. poza tym w Autoszkole Kupczyński każdy jest
            przystojny!
            • Gość: Kolezanka malzonka Autoszkola Kupczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 23:48
              Kazdy...dwoch ich tam jest. Oboje mili i spympatyczni ale zeby od razu
              przystojni.Najwazniejsze sa kwalifikacje a nie to czy instruktor jest
              przystojny wkoncu na prawo jazdy nie idzie sie do autoskzoly bo instruktor
              przystojny...A wolisz bardziej, gdy włosy są nażelowane, czy umyte?
              • Gość: blurka Re: Autoszkola Kupczynski - sciema IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 11.09.05, 14:18
                chcialam tylko zaznaczyc, ze wszystkie komentarze odnośnie szkoly pana
                Waldemara Kupczynskiego napisano z jednego adresu. smutne, ze tylko w ten
                sposob pan Kupczynski stara sie zapewnic swojej szkole pozytywne opinie...
                • Gość: Grzechu Re: Autoszkola Kupczynski - sciema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 19:19
                  Z jakiego jednego adresu - poprostu z uzytkownikow neostrady.A to nie oznacza
                  ze z jednego adresu moja droga.
                  • Gość: blurka Re: Autoszkola Kupczynski - sciema IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 11.09.05, 19:55
                    widze, ze pan czuwa przy swojej akcji zareklamowania szkoly. niestety, chyba
                    nikt sie nie nabral :P
              • Gość: Alinka Re: Autoszkola Kupczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 08:57
                Wiesz KOLEŻANKO MAŁŻONKO.. ja to nie wiem, z czego Ty się tak głupio cieszysz!
                Nie dość, że istrutorzy w tej szkole są bardzo przystojni to jeszcze świetnie
                wykształceni. Na kłopoty- tylko Autoszkoła Kupczyńskiego! Pewnie starszy Pan
                był niewrażliwy na Twoje wdzięki i dlatego tak piszesz...
                • yavorius ADMIN!!! 14.09.05, 09:00
                  Poprosimy o wykasowanie wypowiedzi z adresu neostrady, które są reklamami...
                  • Gość: blurka Re: ADMIN!!! IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 14.09.05, 09:47
                    >Dzieki Panu Waldkowi parkowanie tylem to sama przyjemnosc!

LITOŚCI!!!
                    • yavorius buahahahah 14.09.05, 10:01
                      roootfl:))))
                • Gość: Koleznaka malzonka Re: Autoszkola Kupczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:21
                  A na Twoje wdzieki Alinko byl skoro tak sie podniecasz???
                  • Gość: Alinka Re: Autoszkola Kupczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 08:37
                    Droga Koleżanko małżonko! Myślałam, że trafiłam na osobę o podobnym ilorazie
                    inteligencji jak ja.. Niestety- bardzo się myliłam. Jak się odpowiednio
                    wyedukujesz to wtedy pogadamy!
                    • Gość: kolezanka malzonka Re: Autoszkola Kupczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 22:34
                      U CIEBIE ALINKO WYKSZTALCENIE NIE IDZIE NIESTETY W PARZE Z ROZUMEM! Zreszta nie
                      wyksztalcenie sie liczy tylko zyciowe obycie i doswiadczenie.
      • anpio Re: Nauka jazdy w EasyRider- znacie,polecacie?Waż 07.09.05, 00:12
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=27872036&a=27959517
        • Gość: blurka Re: Nauka jazdy w EasyRider- znacie,polecacie?Waż IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 07.09.05, 00:22
          ja wlasnie koncze kurs w Easy. Powiem Ci tak: wszystko zalezy od dobrego
          instruktora. I tu zdecydowanie polecam pana Mirka Borowskiego, jako osobe,
          która naprawdę nauczy Cie jezdzić (broń boże Tadzika lub Norberta!). Szkola
          rzeczywiscie ma inne podejscie do tematu: egzamin na prawo jazdy zdajesz w
          Skierniewicach.W Łodzi zdaje sie na Corsach, a w Easy są tylko Yarisy. Szkola
          zapewnia Ci 2 wycieczki do Skierniewic w ramach jazd. Atmosfera jest bardzo
          przyjazna. Jedyne, co jest okropną nudą to 40 godzin teorii.. no ale wszedzie
          trzeba przejsc przez ten koszmar. Mysle, że szkolę mozna spokojnie polecic. pzdr
          • silie Re: Nauka jazdy w EasyRider- znacie,polecacie?Waż 11.09.05, 16:26
            Dzięki za informacje:)
            Pozdrawiam,s.
    • Gość: fleurette Re: Nauka jazdy w EasyRider- znacie,polecacie?Waż IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 07.09.05, 12:36
      ogólnie pozytywnie ocenia ją mój brat. teraz czeka na 2 egzamin.
    • ego_pl Re: Nauka jazdy w EasyRider- znacie,polecacie?Waż 14.09.05, 20:48
      jak najbardziej polecam! ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka