Gość: Baseman IP: *.smrw.lodz.pl 30.08.05, 11:48 Przed urlopem zadeklarowałem swoją pomoc w promowaniu naszego Lublinka. Wróciłem i moge sie zaprac za pomoc. Mój nr tel. 880-522-729. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ander_epll Dalej szukamy chętnych 30.08.05, 15:19 W porządku, dzięki. Na razie jeszcze dwa, trzy tygodnie do rozpoczęcia akcji promocyjnej wśród studentów. Póki co mamy mało osób, jeśli ktoś jeszcze jest chętny proszę o maila na robert_zapedowski@interia.pl Pozdrawiam, Ander Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Dalej szukamy chętnych IP: *.toya.net.pl 30.08.05, 22:58 Jeśli tylko bym sie przydał to w miarę wolnego czasu i w miarę mozliwości też pomogę. Może tak jakieś krótkie spotkanie kto co może zaoferować ? Kontakt do mnie to bogdanski@bto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesozerca Re: Dalej szukamy chętnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 23:40 Rowniez mnie zalezy aby Lublinek odniosl sukces. Zastanawiam sie na czym moze polegac ewentualna pomoc z naszej strony ? Odpowiedz Link Zgłoś
ander_epll Re: Dalej szukamy chętnych 31.08.05, 12:23 Zainteresowanych proszę o kontakt do mnie. Wszystko tam wyjaśnię. Napiszcie też proszę czy jesteście studentami. Jeśli tak, to na jakim wydziale możliwa byłaby wasza pomoc. robert_zapedowski@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś