Dodaj do ulubionych

potrzebna rada!!!!

30.08.05, 19:01
Mam pytanko, gdzie zabrać dziewczyne w śkierniewicach aby spokojnie pogadać i
coś zjeść, prosze o ciekawe rady miesc, parki restauracje itp, wielkie dzieki
Obserwuj wątek
    • karioka1985 Re: potrzebna rada!!!! 30.08.05, 21:28
      najbardziej znane: alhambra ( z boku mck-u), kleopatra( na prawo od ratusza,
      mają podział na stoliki dla palacych i nie), metro pizza (al. niepodległości,
      przy skrzyżowaniu z kopernika)
    • brylantynka1 Re: potrzebna rada!!!! 31.08.05, 21:22
      Witaj osobiscie polecam pizzerię "Da Grasso",sama kiedyś zostałam tam
      zaproszona przez cudownego chłopaka,więc bardzo miło wspominam tą randkę,miła
      atmosfera,przytulnie:)i dobre żarcie,a tak na marginesie-pozdro dal
      najcudowniejszego kolesia w calych SKC,czyli dla Krzyśka,byłeś moim najdroższym
      słoneczkiem:*,całuski,Martycha z Cch:)
      • karioka1985 Re: potrzebna rada!!!! 01.09.05, 09:34
        w porównaniu z alhambrą czy kleo to w da grasso nie ma jak dla mnie wogóle
        miłej i przytulnej atmosfery. niezbyt miła pani z obsługi, nie mozna palić w
        lokalu, ze 6 stolików na krzyż, ciasno i ogólnie to mi się raczej nie podoba. i
        do jedzenia wyłącznie pizza a do picia soki, cola, piwo). mozna iść z
        kumplami, ale z dziewczyną na randkę? chociaz o gustach się nie dyskutuje.
        p.s. w tygodniu to najmniej ludzi jest chyba w kleo. i kazdy stolik jest
        oddzielony takimi parawanikami/altankami. światło ciepłe, dość nastrojowe,
        niezbyt jasne. obsługa miła, nie gapi się na ciebie co chwila, nie przeszkadza,
        nie pyta ciągle czy coś jeszcze zamawiacie. wybór jedzonka jest niezły
        (shoarma, pizza,sałatki, kebab, desery) , alkoholi też (drinki, wino i
        standardowo piwo, soki, cola). ostatnio z moim chłopakiem wybieramy kleopatrę.
        czynna jest: niedziela-czwartek 12.00 - 22.00, piatek - sobota: 12.00 - 23.00
    • leedeczka Re: potrzebna rada!!!! 01.09.05, 22:13
      Witaj! Widzę, że masz już orientację w skierniewickich lokalach :) Jeśli chodzi
      o "łono natury" to na randkę polecam deptak nad Zalewem (można pójść na
      piwko :)), możecie też pojechać do Nieborowa (do parku) czy Arkadii. Miłe
      otoczenie, jest gdzie usiąść, porozmawiać, popatrzeć sobie głęboko w oczy :))
      Wiem, osobiście sprawdziłam jakiś czas temu. Teraz ten ktoś jest już moim mężem
      i ni epatrzymy sobie w oczy tylko na naszą pociechę :) POzdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka