saczek1 01.09.05, 20:01 na prezydenta do sejmu ja jakoś nie mam do nich wszystkich przekonania :/ Brakuje młodej krwii w tych szeregach, niespalmionej aferami krwi :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: predator Re: Na kogo głosujecie ? IP: *.toya.net.pl 01.09.05, 21:21 Tusk i Belka. Nic dodać nic ująć.Cimoszewicz jest ok, ale czai się za nim partyjny beton,no i ten niezapłacony podatek . PIS i Platforma wystawili w Łodzi słabych kandydatów. Więcej też można się było spodziewać po SDPL, ale chyba nici z nowej lewicy. To chyba najrozsądniejsze wybory. O innych szkoda pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
savier5 Re: Na kogo głosujecie ? 01.09.05, 22:11 saczek1 napisał: > do sejmu - na Lidie Fido, nr 5 lista nr 15 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jypli Re: Marek Belka IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.09.05, 22:41 Widzę ze Widzew wschód głosuje na PD :) I słusznie! Skąd jesteś ciastko i jakiej jesteś płci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vg Re: Marek Belka IP: *.toya.net.pl 02.09.05, 00:37 Widzew Wschód na PO i Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Na kogo głosujecie ? 01.09.05, 22:50 Henryka Bochniarz Robert Pawlak -> Lista nr 4(PD - d.pl), miejsce nr 20. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Na kogo głosuje aard 02.09.05, 10:51 Donald Tusk Witold Rosset (demokraci.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Na kogo głosuje aard 02.09.05, 12:17 aard napisał: > Donald Tusk jednak? a jak wygrrrra? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Na kogo głosujecie ? 02.09.05, 12:20 evonka napisała: > na ładnych. No to pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Na kogo głosujecie ? 02.09.05, 12:21 trzeba mieć jakieś kryterium.... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Na kogo głosujecie ? 02.09.05, 12:40 evonka napisała: > trzeba mieć jakieś kryterium.... Wzrokowe jest całkiem, całkiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
saczek1 Re: Na kogo głosujecie ? 02.09.05, 22:11 evonka napisała: > na ładnych. to co mam na Leppera głosować :P Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: Na kogo głosujecie ? 02.09.05, 22:15 saczek1 napisał: > evonka napisała: > > > na ładnych. > to co mam na Leppera głosować :P > Nie. Lepper jest śliczny inaczej. Głosuj na ładnych. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Na kogo głosujecie ? 15.09.05, 09:12 Jak niektórzy mówią, Lepper to człek z żelaza, które rdzą zaszło. Czyżby niedługo miał się rozpaść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEZPARTYJNY Re: Na kogo głosujecie ? IP: *.4web.pl / *.4web.pl 02.09.05, 12:37 predator napisał: >Cimoszewicz jest O'K www.neostrada.cimoszewicz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomuch Re: Na kogo głosujecie ? IP: 194.63.132.* 02.09.05, 12:43 BEZPARTYJNY napisał: >www.neostrada.cimoszewicz.pl Błędny adres kolego; prawidłowy to: www.cimoszewicz.neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Na kogo głosujecie ? 02.09.05, 12:54 ;-D wiecie co? mi to się już nawet smiać nie chce.... mam wrażenie, że niektórzy to sie boją Cimoszewicza jak diabeł swięconej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.v.q.a?? Re: Na kogo głosujecie ? IP: 194.63.132.* 02.09.05, 14:21 Trudno nie bać się kłamcy (nie będę startował w wyborach); po kimś takim wszystkiego się można spodziewać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Na kogo głosujecie ? IP: *.lodz.msk.pl 02.09.05, 16:17 owszem,ja również się boję. mam wrażenie graniczące z pewnoscią,ze pan cimoszewicz kontynuowałby politykę jasnie nam jeszcze panującego aleksandra z kwasniewskich, kolejne nie daj bóg 10 lat władztwa tej opcji, moze wyjsc nam na jak najgorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarka Re: Na kogo głosujecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:00 no własnie ale może zostawić już "tych wypasionych " bo nowi też bedą chcieli mieć, posiadać wkręcić rodzinkę a skąd my biedni podatnicy mamy na to wszystko brać?Nie ma kandydata z dobrym programem ( tzn.rzetelnym w sensie uczciwości ).Teraz wszyscy będą likwidować bezrobocie a gdzie byli jak ono powstawało?Paskudne kłamczuchy! Ciekawe dlaczego Pan Religa zrezygnował ( czyzby coś na Niego wyszperano?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Na kogo głosujecie ? IP: *.lodz.msk.pl 03.09.05, 10:48 wypasionych należy z wypasu rozliczyc,to zresztą jest jeszcze nic w porównaniu do uzależnien polskiej gospodarki ,kulczyków,ałganowów i innych przzyjaciół pana kwasniewskiego i jego swiecącej przykładem jolki Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Na kogo głosujecie ? 02.09.05, 18:49 albo jak homoseksualistów, unii europejskiej itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarka Re: Na kogo głosujecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:09 odnośnie odresu tro gdzie jest tzw.małpa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Mozna tez wrzucic pusta karte do urny. IP: *.cybernet.ch 07.09.05, 16:56 Mozna tez wrzucic pusta (przekreslona ?) karte do urny, by pokazac, ze nie chodzi o "leniwstwo wyborcze", ale o brak alternatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Gratuluje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:09 Gratuluje pomysłu i rozumu to po co w ogóle idziesz na wybory zostań lepiej w domu!! Odpowiedz Link Zgłoś
hyakuman Re: Na kogo głosujecie ? 02.09.05, 12:47 Tusk PO, ale na kogoś z dalszych miejsc.... Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: Na kogo głosujecie ? 02.09.05, 18:12 Tusk, ale na pewno będzie 2 tura. Wtedy wiadomo. Ale gdyby, nie daj bosz, było: Kaczyński-Cimoszewicz, to ja na C. :( Jak kiedyś na Wałęsę, byle tylko pan T. nie został prezydentem. Do sejmu: PD Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Na kogo głosujecie ? 02.09.05, 18:58 Tusk i PO albo PD. nad nazwiskami jeszcze pomyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Na kogo głosujecie ? 02.09.05, 23:36 W prezydenckich na Tuska, w parlamentarnych na kogoś z PD (muszę dokładniej poznać kandydatów). Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: Na kogo głosujecie ? 02.09.05, 23:41 W parlamentarnych chyba nieważne nazwisko. Głosujemy na listę. Czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Na kogo głosujecie ? 02.09.05, 23:43 Niby tak, ale nie lubię stawiać krzyżyka na chybił trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: Na kogo głosujecie ? 02.09.05, 23:45 Rzeczywiście przypomina to totolotka. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Na kogo głosujecie ? 03.09.05, 17:23 W pierwszym rzedzie na listę ale ważne jest również na kogo. Z listy wchodzą ci z najwiekszą ilością głosów. Warto zastanowić się na kogo warto. Nie zawsze pierwsze miejsca to najlepsi kandydaci. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Na kogo głosujecie ? 19.09.05, 16:46 Myślę, myślę i dochodzę do wniosku, że wobec działań niejakiego tow. Miodowicza Konstantego Tusk jednak nie dotanie mojego głosu. Będę głosował na Henrykę Bochniarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bledurt Re: Na kogo głosujecie ? IP: 195.69.82.* 02.09.05, 23:42 dududududududu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: Na kogo głosujecie ? IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.09.05, 23:53 głosować będę na pania Bochniarz, a do sejmu na kogos młodego z PD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Na kogo głosujecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:57 dla spokojnego sumienia-swojego-też bym na nią głosowała w końcu kandydatka demokratów ale ona nie ma szans-może warto oddać głos na kogoś, kto będzie się liczył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Na kogo głosujecie ? IP: *.lodz.msk.pl 03.09.05, 10:56 a czy ktos w ogóle wie gdzie i ile krzyżyków się stawia? na pewno w prezydenckich jeden. a sejm i senat? głosuję na tuska,w razie porażki na kaczynskiego w drugiej rundzie, na stefana niesiołowskiego do senatu, do sejmu nie wiem jeszcze.pomimo,ze to toto loto jak ktos zauważył,będę głosował na nazwiska,gdzies pomiędzy po a pis Odpowiedz Link Zgłoś
saczek1 Re: Na kogo głosujecie ? 03.09.05, 11:24 a to bedziesz miał napisane na karcie do głosowania ile krzyżyków postawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Na kogo głosujecie ? IP: *.lodz.msk.pl 03.09.05, 12:19 wiem,ale wolałbym wczesniej wiedzieć ile jest do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
arko15 Re: Na kogo głosujecie ? 03.09.05, 22:09 savier5 napisał "> do sejmu - na Lidie Fido, nr 5 lista nr 15 :). Absolutnie się zgadzam. Niezła Kobita. Umie walczyć o innych, nie o siebie. Tym mnie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Na kogo głosujecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:13 niezła kobita tym mnie zachwyca... ładne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GW - Gazeta Włodka WC to najlepszy wybór IP: *.4web.pl / *.4web.pl 04.09.05, 08:44 Myślę że najlepszym kandydatem jest bezpartyjny prawdomówny(nie będę kandydował)marszałek Cimoszewicz reprezentowany przez równie prawdomównego(wycofuję się z polityki)profesora Nałęcza którego wypowiedzi bardzo przypominają bełkot pewnego pana(zdjęcie poniżej)który wmawiał nam że "mięsa brak bo za dużo go spożywamy". www.cimoszenko.info/obrazy/rzecznik.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajcarz ale was zrobił w jajo IP: *.pl 14.09.05, 14:07 Teraz możesz wyjść do WC i go w pompkę pocałować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Na kogo głosujecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:30 Ja głosuje na Medrzaka z PO nr 4 www.medrzak.netblue.pl Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon Tusk - prezydent Belka-PD-sejm Niesioloski - senat 08.09.05, 14:16 Prezydent Tusk. Lepsza bylaby bochniarz ale nie ma szans. Do sejmu PD czyli Belka i ktos jeszcze. PO wystawiajac pijanego kierowce, restauratora cwaniaka i corke grabarza olalo lodz kontrolnie z gory. Inne partie olaly moj portfel i moje pieniadze glosujac na emerytury dla gornikow fundowane z mojej kieszeni senat - PO niesiolowski. Bo lepiej by jednak PO mial wiecej do powiedzenia w konfrontacji z partia przyjaciol warszawy czyli pisuarem a mimo swoich wad to jednak niesiolowski to nie to samo co katarasinska, dzrzewiecki czy skrzydlewska. Widac ze glosowanie na konkretnych kandtydatow mobilizuje partie do wystawiania lepszych ludzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkajasicka Re: Na kogo głosujecie ? 09.09.05, 20:32 Ja poznałam Mariusza Gorzenia, na pewno nie aferzysta, powiedziałabym człowiek czynu :) kandyduje do sejmu z listy PiS-u jest siódmy, to szczęśliwa liczba, mam nadzieję że nie tylko dla niego ale i dla nas wszystkich którzy planujemy oddać na niego głos ;-) www.aktywni.org.pl Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Na kogo głosujecie ? IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 10.09.05, 22:00 Do Sejmu Rosset PD Do Senatu Janiak niezalezny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Mędrzak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 12:42 Do sejmu Mędrzak z PO nr 4 do senatu Niesiołowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: Na kogo głosujecie ? IP: *.skynet.org.pl / *.skynet.org.pl 10.09.05, 23:58 Oczywiście, na Lidię Fido. ma numer 5 na 15. Na prezydenta Kaczor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na pewno nie... Na pewno nie na CIMOSZENKĘ IP: *.pl 14.09.05, 14:04 Na pewno nie na CIMOSZENKĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Robert Wrobel IP: 217.153.198.* 14.09.05, 23:00 Henryka Bochniarz Robert Wrobel Lista nr 4(PD - demokraci.pl), miejsce nr 13. www.wrobel.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Na kogo głosujecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:02 na prezydenta kaczynski, a do parlamentu jeszcze nie wiem, ale ktos z listy PiS lub PO. Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon Nim zaglosujesz pomysl. 15.09.05, 10:36 Jesli dasz glos na PiS to pomysl ze glosujesz na partie ktora nie tak dawno dala 400 PLN rocznie z twoich ciezko zarobionych pieniedzy na pijana gornicza holote. Skoro raz dali to beda dalej rozdawac nasze pieniadze... Jak juz masz wybierac to PO jest o niebo lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Na kogo głosujecie ? IP: *.uml.lodz.pl 15.09.05, 13:31 Oczywiście na SEJM - LIDIA FIDO z "Samoobrony" Lista !5 poz. 5 SENAT- GÓRECKI PREZYDENT - BOCHNIARZ Odpowiedz Link Zgłoś