Gość: Politolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:20 No to musiał być niezły muppet show. a dla mnie kazdy kto przez moment uwierzył jaruckiej jest idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yarro Jestem Faszysta Romek, mam na przedmiesciu... 04.09.05, 20:01 ...oboz, gdzie zamiast wody leci **z, zaspiewam to jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
majkel00 Byłby cyrk 04.09.05, 20:18 gdybyś przyszedł. Bez małp to jednak nie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSmak Re: Roman Giertych w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:13 "prawie godzinne przemówienie" - rośnie nam drugi Fidel. Odpowiedz Link Zgłoś
majkel00 Re: Roman Giertych w Łodzi 04.09.05, 21:19 No, niektórzy rosną prze lata i chociaż nawet po dwakroć, to ciągle nie mogą urosnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Roman Giertych w Łodzi 04.09.05, 21:30 Majkel, nie kapuje czemu stajesz w obronie Ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
majkel00 Re: Roman Giertych w Łodzi 04.09.05, 21:41 Po pierwsze, to nie staję w obronie Ligi. Po drugie - teraz w modzie jest onanizowanie się nad pd pis po i tym podobnymi. A jak się dobrze przyjrzeć, to ich wyborcze imprezy wyglądają tak samo, jeden wielki cyrk, amwayowskie huralne "wygramy" i puste hasełka na czasie. Gdyby do kapelusza wrzucić na kartkach cytaty z przemówień przywódców wszelkich ugrupowań i potem wylosować to wątpię, żeby łatwo było odróżnić kto wypowiedział wylosowane właśnie faszyzujące zdanie. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
the_aragorn Re: Roman Giertych w Łodzi 05.09.05, 02:02 Wiece PiS'u I LPR'u łączy jedno - i tu muszą używać klakierów i tu ;] I nie żartuję, bo [przynajmniej na inauguracyjnych] są to fakty. BARDZO DOBRZE świadczy to o członkach tych partii ;]... A tak btw - jeszcze do niedawna kanonem było "Liga nie rozmawia z Gazetą", przed wyborami jakoś im przeszło ;] Ja jednak jestem zwolennikiem teorii "ten wpis/ ta strona / ta wystawa / to cokolwiek nie jest przeznaczony/a/e dla członków i sympatyków Ligi Polskich Rodzin [i młodzieży wszechpolskiej]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giertychofob Re: Roman Giertych w Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 04.09.05, 23:09 Więcej ma wspólnego z Hitlerem: - brak tolerancji dla odmieńców politycznych, seksualnych, - długie przemowy, - w zasięgu ręki bojówki walczące z komuchami i gejami (Młodzież Wszechpolska), - poglądy nacjonalistyczne i izolacjonistyczne (antyunijne), - błędne poczucie mocarstwowości państwa. Dojście Giertycha (któregokolwiek) do władzy oznacza kolejny, skrajnie prawicowy, totalitaryzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Roman Giertych w Łodzi IP: *.lodz.msk.pl 04.09.05, 23:56 Gość portalu: Giertychofob napisał(a): > Więcej ma wspólnego z Hitlerem: > - poglądy nacjonalistyczne i izolacjonistyczne (antyunijne), Proszę, nie nazywaj antyunijności izolacjonizmem bo upraszczasz sprawę. A zbytnio upraszczając, dajesz palantom typu Giertycha oręż. Ja też uważam, że UE to jedno wielkie "G", biurokracja, przerost formy nad treścią. Ale to nie znaczy że: - uważam Polaków za lepszych od innych; - uważam że trzeba się izolować od innych narodów. Ja patrzę na Szwajcarię - nie są w Unii a wszyscy ich lubią. To, co nasze wejście do Unii zrobiło z kontaktami z Rosją woła o pomstę do nieba. To jest wielka wada naszego członkostwa w UE - wmawia się nam nam, że zachód jest dobry a wschód zły (Ziemia jest okrągła, nie zapominajmy). Izolacjonizm do którego nawołuje Giertych jest tym samym, czym oficjalna polityka Polski w stosunku do Rosji. Precz z tym! > - błędne poczucie mocarstwowości państwa. Hitler kierował mocarstwem, nie miał błędnego poczucia. Obił mordę połowie Europy, bo wiedział, że Polacy są słabi (choć waleczni), a Anglicy i Francuzi łamią obietnice. Nie docenił tylko siły rosyjskiego śniegu i tego jak Rosjanie potrafią się wk*.* > Dojście Giertycha (któregokolwiek) do władzy oznacza kolejny, skrajnie > prawicowy, totalitaryzm. Giertych to nie prawica. To LE-WI-CA. LPR chce pomagać najbiedniejszym, aktywnie walczyć z bezrobociem (czyli szkodzić rynkowi pracy), płacić becikowe dla tych którzy się mnożą. To jest polityka lewicowa. W Polsce prawicy nie ma. LPR jest zbyt słaby żeby przejąć władzę (na szczęście). Samoobrona też. Nie będzie dyktaruty. Czekają nas PO-PiS-y politykierów nie lepszych niż ci z SLD- upy. Ot co :) Przejechałem się po wszystkich partiach chyba. Pozdrawiam serdecznie wszystkich zwolenników i przeciwników! Odpowiedz Link Zgłoś