Dodaj do ulubionych

Roman Giertych w Łodzi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:20
No to musiał być niezły muppet show. a dla mnie kazdy kto przez moment
uwierzył jaruckiej jest idiotą.
Obserwuj wątek
    • yarro Jestem Faszysta Romek, mam na przedmiesciu... 04.09.05, 20:01
      ...oboz,
      gdzie zamiast wody leci **z,
      zaspiewam to jeszcze raz...
    • majkel00 Byłby cyrk 04.09.05, 20:18
      gdybyś przyszedł. Bez małp to jednak nie to samo...
    • Gość: PiSmak Re: Roman Giertych w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:13
      "prawie godzinne przemówienie" - rośnie nam drugi Fidel.
      • majkel00 Re: Roman Giertych w Łodzi 04.09.05, 21:19
        No, niektórzy rosną prze lata i chociaż nawet po dwakroć, to ciągle nie mogą
        urosnąć.
        • yarro Re: Roman Giertych w Łodzi 04.09.05, 21:30
          Majkel, nie kapuje czemu stajesz w obronie Ligi.
          • majkel00 Re: Roman Giertych w Łodzi 04.09.05, 21:41
            Po pierwsze, to nie staję w obronie Ligi.

Po drugie - teraz w modzie jest onanizowanie się nad pd pis po i tym podobnymi.
            A jak się dobrze przyjrzeć, to ich wyborcze imprezy wyglądają tak samo, jeden
            wielki cyrk, amwayowskie huralne "wygramy" i puste hasełka na czasie.

Gdyby do kapelusza wrzucić na kartkach cytaty z przemówień przywódców wszelkich
            ugrupowań i potem wylosować to wątpię, żeby łatwo było odróżnić kto wypowiedział
            wylosowane właśnie faszyzujące zdanie.

Ot co.
            • the_aragorn Re: Roman Giertych w Łodzi 05.09.05, 02:02
              Wiece PiS'u I LPR'u łączy jedno - i tu muszą używać klakierów i tu ;] I nie
              żartuję, bo [przynajmniej na inauguracyjnych] są to fakty. BARDZO DOBRZE
              świadczy to o członkach tych partii ;]...

A tak btw - jeszcze do niedawna kanonem było "Liga nie rozmawia z Gazetą",
              przed wyborami jakoś im przeszło ;]
              Ja jednak jestem zwolennikiem teorii "ten wpis/ ta strona / ta wystawa / to
              cokolwiek nie jest przeznaczony/a/e dla członków i sympatyków Ligi Polskich
              Rodzin [i młodzieży wszechpolskiej].
      • Gość: Giertychofob Re: Roman Giertych w Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 04.09.05, 23:09
        Więcej ma wspólnego z Hitlerem:
        - brak tolerancji dla odmieńców politycznych, seksualnych,
        - długie przemowy,
        - w zasięgu ręki bojówki walczące z komuchami i gejami (Młodzież Wszechpolska),
        - poglądy nacjonalistyczne i izolacjonistyczne (antyunijne),
        - błędne poczucie mocarstwowości państwa.

Dojście Giertycha (któregokolwiek) do władzy oznacza kolejny, skrajnie prawicowy, totalitaryzm.
        • Gość: Michał M. Re: Roman Giertych w Łodzi IP: *.lodz.msk.pl 04.09.05, 23:56
          Gość portalu: Giertychofob napisał(a):

> Więcej ma wspólnego z Hitlerem:

> - poglądy nacjonalistyczne i izolacjonistyczne (antyunijne),

Proszę, nie nazywaj antyunijności izolacjonizmem bo upraszczasz sprawę. A
          zbytnio upraszczając, dajesz palantom typu Giertycha oręż.

Ja też uważam, że UE to jedno wielkie "G", biurokracja, przerost formy nad
          treścią. Ale to nie znaczy że:
          - uważam Polaków za lepszych od innych;
          - uważam że trzeba się izolować od innych narodów.
          Ja patrzę na Szwajcarię - nie są w Unii a wszyscy ich lubią.

To, co nasze wejście do Unii zrobiło z kontaktami z Rosją woła o pomstę do
          nieba. To jest wielka wada naszego członkostwa w UE - wmawia się nam nam, że
          zachód jest dobry a wschód zły (Ziemia jest okrągła, nie zapominajmy).
          Izolacjonizm do którego nawołuje Giertych jest tym samym, czym oficjalna
          polityka Polski w stosunku do Rosji. Precz z tym!

> - błędne poczucie mocarstwowości państwa.

Hitler kierował mocarstwem, nie miał błędnego poczucia. Obił mordę połowie
          Europy, bo wiedział, że Polacy są słabi (choć waleczni), a Anglicy i Francuzi
          łamią obietnice. Nie docenił tylko siły rosyjskiego śniegu i tego jak Rosjanie
          potrafią się wk*.*

> Dojście Giertycha (któregokolwiek) do władzy oznacza kolejny, skrajnie
          > prawicowy, totalitaryzm.

Giertych to nie prawica. To LE-WI-CA. LPR chce pomagać najbiedniejszym,
          aktywnie walczyć z bezrobociem (czyli szkodzić rynkowi pracy), płacić becikowe
          dla tych którzy się mnożą. To jest polityka lewicowa. W Polsce prawicy nie ma.

LPR jest zbyt słaby żeby przejąć władzę (na szczęście). Samoobrona też. Nie
          będzie dyktaruty. Czekają nas PO-PiS-y politykierów nie lepszych niż ci z SLD-
          upy.

Ot co :) Przejechałem się po wszystkich partiach chyba.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich zwolenników i przeciwników!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka