Dodaj do ulubionych

Napad na taksówkarza

IP: *.icpnet.pl 13.11.05, 21:46
Wychowany w wc wartościach, słuchacz radia i katechetki, prawda?
Obserwuj wątek
    • cobolt zapewne co niedziele zjada rosol 13.11.05, 22:42
      i nie pedzi beduina bo to obraza boska, za to bije zydow, muzynow, cyklistow i gejow no i masonow, jest jeszcze druga wersja, caly dzien na konsoli staruszkow nie ma w domu i maja go gleboko w powazaniu, to przykre ale prawdziwe wyraze tu niepopularny poglad ale przy czyms takim jestem za karami cielesnymi dla takich gnojkow prosze mi wybaczyc moj poglad moze jest bledny
    • Gość: mam trzy latka Re: Napad na taksówkarza IP: *.toya.net.pl 13.11.05, 22:49
      Gość portalu: StanislawMackowiak napisał(a):

> Wychowany w wc wartościach, słuchacz radia i katechetki, prawda?

No fajnie , że opowiedziałeś nam o sobie , ale napisz coś na temat .
      • Gość: sss Re: Napad na taksówkarza IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 14.11.05, 10:28
        mysle, ze napisze wtedy kiedy ty to zrobisz

granice wiekowe sie obnizaja... dzieci juz wiedza, ze noze nie są wyłącznie do
        chleba.
    • w.o.d.z.i.r.e.j Re: Napad na taksówkarza 14.11.05, 10:32
      Gość portalu: StanislawMackowiak napisał(a):

> Wychowany w wc wartościach, słuchacz radia i katechetki, prawda?
      Co to ma wspólnego z tematem?

Patologia... Gó..arzowi obciąć łapy żeby nigdy już na nikogo nie napadł!
      • Gość: FJR Re: Napad na taksówkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:03
        To byłoby zbyt proste. Niech do końca życia robi w jakimś kamieniołomie lub
        czymś podobnym - na minimalnych racjach żywnościowych.
    • Gość: mistrz chore społeczeństwo!! IP: *.pai.net.pl 14.11.05, 19:00
      a gdzie byli rodzice aby go wychować?
      gdzie byli nauczyciele aby wpoić w niego wartości ludzkie?

wszystkich ich winno się wsadzić do pierdla bez prawa do zwolnienia!!

koniec z unikaniem odpowiedzialności!
      • Gość: Ladosz Re: chore społeczeństwo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 20:23
        Szczynioka do kamieniołomów i niech płaci dożywotnią rente taksówkarzowi, ale
        wpierw powinien ktoś gó..arzowi za kare 2 palce odciąć (reszta potrzebna mu do
        roboty)!!
      • Gość: FJR Re: chore społeczeństwo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:06
        Rodzice pewnie machnęli na to ręką, więc ich należy ukarać, ale nauczyciel w
        konfrontacji z uczniem, którego opiekunowie/rodzice leją na wszystko jest
        bezsilny. Nie jest w stanie wpoić mu żadnych wartości, jeśli chamstwo i
        olewajstwo smark ma we krwi. A trzeba pamiętać, że w klasie/szkole jest pełno
        takich przyszłych morderców, którzy już w wieku 12-13 lat, lub nawet wcześnie,
        stanowią ogromne zagrożenie.
    • k_r_m Re: Napad na taksówkarza 14.11.05, 20:30
      mijałem wczoraj to miejsce, gó..arz wyglądał jakby miał 10 lat,
      swoja droga brawo dla innych kierowców za to że go zatrzymali i związali, bo
      gnojek wygladał na porzadnie zwiazanego, twarzą do ziemi na asfalcie, ręce z
      tyłu i chyba też nogi, szkoda, że toto nie poniesie większej kary
      • Gość: tomga Re: Napad na taksówkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 21:05
        mogli mu wpie..spuscic i potem powiedziec ze sie wyrywal-ciemno bylo-nikogo
        by nie rozpoznal i mialby nauczke do konca zycia, a tak dostanie kuratora i
        heja-bedzie od nowa chuliganił....
    • Gość: Ozzy Re: Napad na taksówkarza IP: *.net / 83.16.165.* 15.11.05, 22:20
      ja chodzę na Wiśniową Górę do szkoły i artykuł po całej szkole krążył. ten 13-
      latek to brat jednej dziewczyny co chodzi na Wiśniówkę i ją codziennie widuję
      ale się z nią prywatnie nie znam. po tym wydarzeniu chyba nie było jej ostatnio
      w szkole :> ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka