Gość: StanislawMackowiak IP: *.icpnet.pl 13.11.05, 21:46 Wychowany w wc wartościach, słuchacz radia i katechetki, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cobolt zapewne co niedziele zjada rosol 13.11.05, 22:42 i nie pedzi beduina bo to obraza boska, za to bije zydow, muzynow, cyklistow i gejow no i masonow, jest jeszcze druga wersja, caly dzien na konsoli staruszkow nie ma w domu i maja go gleboko w powazaniu, to przykre ale prawdziwe wyraze tu niepopularny poglad ale przy czyms takim jestem za karami cielesnymi dla takich gnojkow prosze mi wybaczyc moj poglad moze jest bledny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam trzy latka Re: Napad na taksówkarza IP: *.toya.net.pl 13.11.05, 22:49 Gość portalu: StanislawMackowiak napisał(a): > Wychowany w wc wartościach, słuchacz radia i katechetki, prawda? No fajnie , że opowiedziałeś nam o sobie , ale napisz coś na temat . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Napad na taksówkarza IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 14.11.05, 10:28 mysle, ze napisze wtedy kiedy ty to zrobisz granice wiekowe sie obnizaja... dzieci juz wiedza, ze noze nie są wyłącznie do chleba. Odpowiedz Link Zgłoś
w.o.d.z.i.r.e.j Re: Napad na taksówkarza 14.11.05, 10:32 Gość portalu: StanislawMackowiak napisał(a): > Wychowany w wc wartościach, słuchacz radia i katechetki, prawda? Co to ma wspólnego z tematem? Patologia... Gó..arzowi obciąć łapy żeby nigdy już na nikogo nie napadł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FJR Re: Napad na taksówkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:03 To byłoby zbyt proste. Niech do końca życia robi w jakimś kamieniołomie lub czymś podobnym - na minimalnych racjach żywnościowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz chore społeczeństwo!! IP: *.pai.net.pl 14.11.05, 19:00 a gdzie byli rodzice aby go wychować? gdzie byli nauczyciele aby wpoić w niego wartości ludzkie? wszystkich ich winno się wsadzić do pierdla bez prawa do zwolnienia!! koniec z unikaniem odpowiedzialności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ladosz Re: chore społeczeństwo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 20:23 Szczynioka do kamieniołomów i niech płaci dożywotnią rente taksówkarzowi, ale wpierw powinien ktoś gó..arzowi za kare 2 palce odciąć (reszta potrzebna mu do roboty)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FJR Re: chore społeczeństwo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:06 Rodzice pewnie machnęli na to ręką, więc ich należy ukarać, ale nauczyciel w konfrontacji z uczniem, którego opiekunowie/rodzice leją na wszystko jest bezsilny. Nie jest w stanie wpoić mu żadnych wartości, jeśli chamstwo i olewajstwo smark ma we krwi. A trzeba pamiętać, że w klasie/szkole jest pełno takich przyszłych morderców, którzy już w wieku 12-13 lat, lub nawet wcześnie, stanowią ogromne zagrożenie. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Re: Napad na taksówkarza 14.11.05, 20:30 mijałem wczoraj to miejsce, gó..arz wyglądał jakby miał 10 lat, swoja droga brawo dla innych kierowców za to że go zatrzymali i związali, bo gnojek wygladał na porzadnie zwiazanego, twarzą do ziemi na asfalcie, ręce z tyłu i chyba też nogi, szkoda, że toto nie poniesie większej kary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomga Re: Napad na taksówkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 21:05 mogli mu wpie..spuscic i potem powiedziec ze sie wyrywal-ciemno bylo-nikogo by nie rozpoznal i mialby nauczke do konca zycia, a tak dostanie kuratora i heja-bedzie od nowa chuliganił.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozzy Re: Napad na taksówkarza IP: *.net / 83.16.165.* 15.11.05, 22:20 ja chodzę na Wiśniową Górę do szkoły i artykuł po całej szkole krążył. ten 13- latek to brat jednej dziewczyny co chodzi na Wiśniówkę i ją codziennie widuję ale się z nią prywatnie nie znam. po tym wydarzeniu chyba nie było jej ostatnio w szkole :> ... Odpowiedz Link Zgłoś