Gość: Magdalena Wójcik IP: *.p.lodz.pl 17.10.02, 20:21 Jak rozumiem usunięcie zapoczątkowanego przeze mnie wątku o kontaktach Wyborca - kandydat podyktowane jest złamaniem regulaminu. Czy dobrze rozumuję? Magdalena Wójcik -- -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Pytanie do Redakcji 17.10.02, 20:44 W tym miejscu ja się nie zgodzę. Co innego nachalne namawianie do głosowania, a co innego zapoczątkowywanie wątkow na Forum. Nikt nie każe wciskać link jaki wielu z nas ma w swych sygnaturkach. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Pytanie do Redakcji 17.10.02, 20:50 popieram HuBara... spam to masowe zapuszczanie wątków.. tutaj raczej chodziło o "autoreklamę"...ale taką nie do końca... dyskusja byłaby ciekawa..choć zapewne skończyłoby się na użalaniu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcik.m Re: Pytanie do Redakcji 17.10.02, 20:54 redakcja napisała: > Spamuje pani. I to wszystko. Wg mojej opinii, moja wypowiedz nie była spamem, czyli wrzucaniem głupawych lub nikomu nie potrzebnych treści i do tego w nadmiernych ilościach, lecz początkiem interesującego wątku. Potwierdzeniem moich słów wydają się być wypowiedzi - reakcje przynajmniej dwóch znanych i aktywnych Forumowiczów. Ich zdania potwierdzają potrzebę kontaktu Wyborca - Kandydat. Szkoda, że Szanowna Redakacja uniemożliwiła mnie i Forumowiczom wzajemny kontakt. Pozdrawiam Magdalena Wójcik Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Pytanie do Redakcji 17.10.02, 20:58 Spam to także reklama, a Pani podaje adres swojej strony wyborczej. Jeśli chce Pani umieścić go na dłużej na naszym portalu - zapraszamy do Biura Ogłoszeń. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Oświadczenie: do Redakcji 17.10.02, 23:00 W takim razie, Redakcjo, proszę o natychmiastowe usunięcie wszystkich moich wątków od czasu założenia sygnaturki bezczelnie propagującej obywatela Turnaua Grzegorza, zamieszkałego w Krakowie przy ulicy Brackiej. Uprzedzam, że decyzję tą przyjmę z pokorą i odstąpię od okupacji budynku przy Sienkiewicza 72, nawet jej nie rozpocząwszy. Spamerem jestem i nic, co spamerskie, nie jest mi obce. A Redakcja się tylko i wyłącznie ośmieszy. Zaś sygnaturki nie zmienię. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych. PS. Proszę jednak wprzódy wskazać, w którym miejscu działania P. Magdaleny Wójcik mają charakter komercyjny. Moja ma - ob. Turnau reklamuje na poniższej stronie swoją działalność gospodarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Pytanie do Redakcji 17.10.02, 23:11 Ze strony:spam.abuse.net/ "Spam is flooding the Internet with many copies of the same message, in an attempt to force the message on people who would not otherwise choose to receive it" Nie musze chyba tłumaczyć?? Czy pani Magdalena Wójcik tak się zachowała???? "many copies of the same message"... to ile tych wątków założyła??? 5000? Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Pytanie do Redakcji 17.10.02, 23:09 A ja tylko chcialbym wiedziec jedno, czy po wyborach (o ile zdobedzie Pani mandat) z rownym zapalem bedzie Pani zabiegala o kontakt z forumowiczami? Nie twierdze ze Pani posty nie mogly byz poczatkiem merytorycznej dyskusji na wazne tematy, ale to kiedy i w jakiej formie sie one pojawily swiadczy jedynie o tym ze sa one forma (przyznaje dosc inteligentna) kampanii wyborczej i proba zdobycia kolejnych glosow. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Pytanie do Redakcji 17.10.02, 23:34 Okres przedwyborczy jest gorący emocjonalnie. kazdy ma swoje racje i interesy sprzeczne ze sobą. I jest to normalne w tym czasie. Redakcjo, a jesli kandydaci wystapią na forum pod nickiem i będą z nami dyskutować, to będzie to spam? Przyznam, że chętnie bym sobie pogadała z kandydatami na forum, bo latać po spotkaniach i czytać ulotek nie bardzo mam czas. A wieczorami na forum bardzo chętnie. Redakcjo, czemu nie? Przecież to forum dyskusyjne! Czy możemy dyskutować tylko o głupstwach, że nie powiem ostrzej? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś