Gość: klakier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:48 Kropę znów gdzieś niesie? Jeżeli tyle czasu nie ma go "na urzędzie", to może w ogóle jest niepotrzebny??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pol Przecież szuka inwestorów. IP: *.toya.net.pl 03.01.06, 20:59 to sie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: Przecież szuka inwestorów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 00:23 ja bym tam z hindusami zadnych interesów nie robił - przypominam sprawę przejęcia jakiejś kolpalni czy huty przez hindusów właśnie - nie dość że ten wykup zwrócił im się po bardzo krutkim okresie ze wzgledu na skok ceny surowca (ogółem na tym polska straciła) to jeszcze warunki pracy zmieniły się na te z średniowiecza... Odpowiedz Link Zgłoś
et_pl Re: Przecież szuka inwestorów. 04.01.06, 13:08 Dobrze, że chociaż na miejscu placą za nich hindusi :) A tak bardziej serio - Indie bardzo zaczynają się liczyc na rynku nowoczesnych technologii. Chiny stawiają na masową produkcję, która jednak nie jest zbyt innowacyjna. Co innego hindusi - już teraz mają bodaj najwiecej anglojęzycznych informatyków i świetnie wykształconych pracowników związanych z sektorem IT na świecie. Mam nadzieję, że panom delegatom uda się nawiązać jakieś kontakty, poza osobistymi :) Może kolejne miasto partnerskie... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Przecież szuka inwestorów. 04.01.06, 14:10 Szukać każdy może, ważny ten kto znajduje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziak Re: Hindusie jak to się robi...?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:30 największym problemem jest u nas nadmiar śniegu - myśli sobie Kropek - w Indii go nie mają - widać potrafili usunąć. trzeba pojechać do nich dowiedzieć sie jak to się robi... Odpowiedz Link Zgłoś