Dodaj do ulubionych

Cennik ogloszen

IP: *.ipartners.pl / *.skydive.pl 01.11.02, 19:01
W lodzkom dodatku wyborczej.
Pierwsza strona najmniejsza ramka w zaleznosci od dnia od 580 netto do 725
netto czyli raczej drogo! Najtansze sa ramki na stronach z ogloszeniami od
160 do 207 netto za mala ramke ale pojedyncze jednorazowe ogloszenie na tych
stronach da niewiele!
Podaje link do cennika wyborcza.gazeta.pl/pub/gw/lodz/lo_gazeta.pdf
potrzebny do ogladania Acrobat Reader mozna go sciagnac bezplatnie z
www.adobe.com/products/acrobat/readstep.html
napiszcie co o tym sadzicie.
Obserwuj wątek
    • Gość: HackFinn Re: Cennik ogloszen IP: *.ipartners.pl / *.skydive.pl 01.11.02, 19:18
      A wimiary najmniejszej ramki to tylko 46,8mm na 57,5mm czyli bardzo malo!
      Ciezko umiescic tam informacje. Mozliwe sa wielokrotnosci tej ramki ale przy
      odpowiedniej wielokrotnosci ceny. Obawiam sie ze pozostaja nam maile bo z
      ogloszeniami bez 1000 nie ma co startowac.
      HackFinn;)
    • Gość: Albert MĘSKA DECYZJA PANOWIE IP: *.toya.net.pl 01.11.02, 20:47
      Jedno ogłoszenie da niewiele, ale przecież my w czwórkę nie jesteśmy w stanie
      opłacić całej kampanii reklamowej. Nie o to chodzi!!! Proponuję dać 1
      ogłoszenie na dalszej stronie (1 moduł wtedy po 50 zł na główke lub 2 moduły
      wtedy po 100 zł). Celem tego posunięcia nie jest super promocja tego
      połączenia, lecz narobienie szumu wokół sprawy, że to klienci PLL LOT muszą
      informować innych klientów o dogodnym połączeniu, a nie ta dupiasta firma. To
      jest tzw. efekt echa (cytuję Marcina). Narobi się wokół sprawy głośno, że znowu
      LOT coś sperdolił i przynajmniej na jakiś czas odwlecze to odwoływanie rejsów.
      Ogłoszenie trzeba dać jak najszybciej (jutro?). Zdeklarujcie się po 50 czy 100
      zł? Ja mogę 100 zł.
      P.S. W dzisiejszym świątecznym dniu dowiedziałem się, że do jednej tylko
      łódzkiej firmy GE Elester przylatuje i odlatuje kilkanaście osób tygodniowo z
      różnych kierunków (głównie Mediolan, Bruksela i Barcelona). Oczywiście ani razu
      nikt nie skorzystał z dolotu do Wawy, bo są totalnie nieuświadomieni o takiej
      możliwości. LOT sam powinien wysłać nawet swojego przedstawiciela z ofertą to
      kluczowych klientów. Z mojego podwórka wiem, że w przypadku lekarzy, to jakby
      złożyć do kupy wszystkie kliniki i instytuty, ta liczba by spokojnie zapełniła
      pół ATRa.
      • Gość: HackFinn Re: MĘSKA DECYZJA PANOWIE IP: *.ipartners.pl / *.skydive.pl 01.11.02, 21:36
        Oki! Ja 100 zaryzykuje. Tyle, ze w poniedzialek mam spotkanie z promotorem i
        przez weekend nie odchodze od kompa. Moge sie z Wami spotkac w poniedzialek po
        16 czas i miejsce dowolne dostosuje sie.
        HackFinn;)
        • Gość: HackFinn Re: MĘSKA DECYZJA PANOWIE IP: *.ipartners.pl / *.skydive.pl 01.11.02, 21:40
          Ale jesli chodzi tylko o podrzucenie kasy to 20 minut wygospodaruje nawet jutro
          tylko, ze nie mam w domu internetu wiec podeslijcie mi smsa gdzie i kiedy.
          HackFinn;)
          • Gość: MarcinK Re: MĘSKA DECYZJA PANOWIE IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 22:13
            Witam

Jak wszyscy to wszyscy. Trudno przeżyję te 100zł. Tylko potem to gołoszenie
            trzeba wyciąć z gazety i gdzieś wysłać: LOT, Teleekspres, media lokalne.
            Gdzie i kiedy podrzucić kasę?

Pozdrawiam, MarcinK
          • Gość: MarcinK Re: MĘSKA DECYZJA PANOWIE IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 22:15
            Witam

Jak wszyscy to wszyscy. Trudno, przeżyję te 100zł. Tylko potem to gołoszenie
            trzeba wyciąć z gazety i gdzieś wysłać: LOT, Teleekspres, media lokalne.
            Gdzie i kiedy podrzucić kasę?

Pozdrawiam, MarcinK
            • Gość: aLBERT SOBOTA IP: *.toya.net.pl 01.11.02, 22:58
              Chciałbym się umówić z HackFinnem w sobotę w Biurze Reklamy. Myślę jeszcze, jak
              by było za tą samą cenę, ale na pierwszej stronie w Dzienniku (GW jest bardzo
              droga)? Poza tym Wasze życzenia co do textu. Mamy już 300 zł (Marcin, Hack i
              ja). Pytanie do m..m, czy Ty zgadzasz sie na 100 zł?
              • Gość: Albert Re: SOBOTA IP: *.toya.net.pl 01.11.02, 22:59
                W sprawie reklamy: telefony i SMSy do mnie: 0 - 602 27 74 27.
                • Gość: MarcinK Re: SOBOTA IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 02.11.02, 22:59
                  Witam

Dopiero teraz dorwałem się do kompa. Załatwiliście ogłoszenie?
                  Komu mam dać kasę?

Pozdrawiam, MarcinK
                • Gość: MarcinK Re: SOBOTA IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 02.11.02, 23:00
                  Witam

Dopiero teraz dorwałem się do kompa. Załatwiliście ogłoszenie?
                  Komu mam dać kasę?

Pozdrawiam, MarcinK
                  • Gość: MarcinK Re: SOBOTA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 21:28
                    Ponawiam pytanie:
                    komu i ile płacę (moja składka na reklamę)?

Pozdrawiam, MarcinK
                    • Gość: aLBERT Re: SOBOTA IP: *.toya.net.pl 03.11.02, 21:59
                      OK. Postaram się jutro być ok. 15.00 w GW. Nie znam jeszcze decyzji m..m (zgoda
                      na 100 zł?). Dobrze by było, gdyby któryś z Was jeszcze był tam o tej godzinie
                      (np. Hack Finn), bo ja nie jestem w stanie wyłożyć 400 zł !
                      • m..m Re: SOBOTA 03.11.02, 22:04
                        Dobry wieczór dobrzy ludzie.
                        Dopiero traz dorwałem sie do kompa połączonego ze światem. Akceptuję 100
                        polskich nowych i postaram się być jutro, ok. 15.00 w GŁ. Alberta poznam po
                        uśmiechu (tylko nie uśmiechaj się do wszystkich facetów, bo sobie coś
                        niedobrego o Tobie pomyślą) ;-) W razie jakby co, to mam Twój numer komórkowy.
                        Pozdrawiam
                        M..M
                        • Gość: aLBERT Re: SOBOTA IP: *.toya.net.pl 03.11.02, 22:31
                          Lubię się uśmiechać. Miałem związaną z tym pewną przygodę podczas podróży
                          samolotem, a nawet jeszcze po...
                          A na poważnie: wysłałem SMSa do HackFinna. Wpisujcie też swoje propozycje co do
                          tekstu tego ogłoszenia.
                          • Gość: Albert Re: SOBOTA IP: *.toya.net.pl 03.11.02, 22:35
                            HackFinn dostarczy mi kasę do pracy, więc mamy już trzech. Teraz tylko Marcin.
                            • Gość: MarcinK Re: SOBOTA IP: proxy / 126.97.1.* 04.11.02, 08:30
                              Witam

Jestem w pracy dziś do 18:00, mam przerwę 13-14, pracuję w pobliżu Kościuszki
                              /Zielona.
                              Mogę po 18 lub 13-14 przekazać komuś te 100zł.

Pozdrawiam, Marcin
                              • Gość: Albert PONIEDZIALEK GODZ. 15.00 IP: 212.51.199.* 04.11.02, 09:30
                                Dobrze by było, abyś w przerwie dotarczył kasę do mnie do pracy na
                                Czechosłowacką. Szczegóły, jak mnie znaleźć: 0 -602 27 74 27. Czy może jednak
                                wyrwiesz się na 15.00? Twój umysł sie przyda.
    • Gość: robbie Re: Cennik ogloszen IP: *.toya.net.pl 02.11.02, 15:30
      Moim zdaniem można spróbować z ogłoszeniem w "Dzień Dobry". Tam pewnie jest
      taniej, a ma dużo czytelników. Namiary: Biuro Reklamy: 645-83-30, email:
      reklama@dd.pl

Pozdrawiam
    • Gość: Arecki Re: Cennik ogloszen IP: *.centertel.pl 04.11.02, 10:11
      Jezeli chodzi o kase to mozecie liczyc takze na mnie.
      Ogolnie sama sytuacja to niezla paranoja...
      Pozdawiam
      Arecki
      P.S. W jaki sposob przekazac kase i komu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka