orientman 14.01.06, 00:53 za marta_night.. jakos tak dziwnie umilkla.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bart Re: Stesknilem sie.. IP: *.mnc.pl 14.01.06, 00:54 W ramach zastępstwa ja mogę się pochwalić Toyotą RAV, ale będzie to pozbawione już klimatu... Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Stesknilem sie.. 14.01.06, 02:35 mowe ktof jej pafkiem klinofym pfew maske RAVy ctery? fokfadnie co do (to)joty? Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Stesknilem sie.. 14.01.06, 12:49 sjakies suzuki ja staranowalo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Stesknilem sie.. 14.01.06, 12:56 próba staranowania czegoś, czego nie ma - donkichotyzm taki :) Odpowiedz Link Zgłoś
marta_night Dobra rada, czytaj i myśl 14.01.06, 14:38 Re: wielka lipa marta_night 10.01.06, 10:48 + odpowiedz gray napisał: > średnia ocena nivy: 3,51 > średnia ocena RAV4: 4,22 > szokująca różnica, co? biorąc pod uwagę wiek modelu i cenę tym bardziej. W tym samym zestawieniu średnia ocena np. BMW 530 : 4,28 a daewoo leganzy 3,39 - szokująca różnica, co? biorąc pod uwagę wiek modelu i cenę tym bardziej. Takie porównania znaczą tyle ile można porównać czteroletnie bmw do czteroletniej leganzy. > a powiedz mi - byłaś kiedyś swoim RAVem czwartym w terenie? w czwartym terenie? bywam w pierwszym, drugim, trzecim i piątym. W czwartym jeszcze nie. A gdzie jest czwarty teren? Czasami bywam natomiast np. na żwirowni za Domaniewicami lub torze crossowym Toyoty w Ujeździe. Bywa, ze wyciagam radzieckie Uazy, skad inąd rewelacyjne samochody terenowe. > nie jeździsz samochodem terenowym,jeździsz SUVem A gdzie napisałam, ze RAV jest samochodem terenowym? Mam dwuletnbią Toyote RAV bardzo dobry, niezawodny samochód. Tylko tyle i az tyle. Zazdrościsz? Zabierz się do roboty to takze sobie kupisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Dobra rada, czytaj i myśl IP: *.lodz.msk.pl 14.01.06, 16:44 marta_night napisała: > > a powiedz mi - byłaś kiedyś swoim RAVem czwartym w terenie? > w czwartym terenie? bywam w pierwszym, drugim, trzecim i piątym. W czwartym > jeszcze nie. A gdzie jest czwarty teren? dobre,naprawdę dobre! :))) widzisz róznicę pomiędzy RAVem czwartym w terenie,a RAVem w czwartym terenie? jesli nie zgłos sie na korepetycje na poziomie I klasy gimnazjum(max.) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Dobra rada, czytaj i myśl 14.01.06, 16:50 za to odpowiada piąta klepka więc wiesz... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marta_night Re: Dobra rada, czytaj i myśl 14.01.06, 18:38 gray napisał: > za to odpowiada piąta klepka więc wiesz... ;D -zabrałeś się już do pracy? Przydadzą się wszystkie trzy, które masz. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Phi... 14.01.06, 22:05 marta_night napisała: > > a powiedz mi - byłaś kiedyś swoim RAVem czwartym w terenie? > w czwartym terenie? Ja byłem w czwartym wymiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Stesknilem sie.. IP: *.lodz.msk.pl 14.01.06, 07:57 kup mu karnet do kafejki ,to się zjawi Odpowiedz Link Zgłoś
marta_night Re: Stesknilem sie.. 14.01.06, 14:39 a moze ty bys mi kupił? mam nadzieje, ze cie stac? Odpowiedz Link Zgłoś
gentleman28 Przepraszam że się wtrącam... 14.01.06, 15:33 marta_night napisała: > mam nadzieje, ze cie stac? ...ale czy dla Ciebie pieniądze i dobra materialne to jedyny sens życia i jedyna miara jaką przykładasz do innych? Odpowiedz Link Zgłoś
marta_night Re: Przepraszam że się wtrącam... 14.01.06, 18:41 gentleman28 napisał: > marta_night napisała: > mam nadzieje, ze cie stac? ...ale czy dla Ciebie pieniądze i dobra materialne to jedyny sens życia i jedyn a miara jaką przykładasz do innych? > Nie absolutnie nie. Nie oceniaj mnie proszę przez pryzmat własnych pragnień, planów i ambicji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Stesknilem sie.. IP: *.lodz.msk.pl 14.01.06, 16:46 a co oferujesz? to co zwykle? Odpowiedz Link Zgłoś
marta_night Re: Stesknilem sie.. 14.01.06, 18:37 Gość portalu: leslaw_m napisał(a): > a co oferujesz? > to co zwykle? A obiecasz, ze tym razem nie uślinisz się tak jak ostatnio? I nie bedziesz tak sapał, w tym swoim brudnym, przepoconym podkoszulku? No i nie zrób tego tak szybko jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Stesknilem sie.. IP: *.lodz.msk.pl 14.01.06, 22:02 nie o to mi chodziło,ale rozumiem twe zawodowe rozterki:)) Odpowiedz Link Zgłoś