Gość: juska IP: *.nandu.com.pl / 10.102.0.* 19.11.02, 12:32 pytalam na forum o noclegio a akademikach podczas Camerimage....czy nikt naprawde nie chce pomóc???pozdraiwam, mimo wszytsko:-))-j Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaa Re: blagam niech sie ktos odezwie... 19.11.02, 12:51 No cóż, żona nie wyjeżdza, więc nie mogę Cię przenocować ;-)) A tak poważnie, to nie sądzę, żebyś w trakcie roku akademickiego znalazła miejsca w akademiku. Proponuję się rozejrzeć w schroniskach PTSM. W Łodzi są dwa. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: blagam niech sie ktos odezwie... 19.11.02, 13:08 jesli chodzi o akademiki UŁ to raczej odpada. miejsc nie ma, a ewentualne waletowanie u kogos po ostatniej serii kradziezy jest co najmniej utrudnione. nie mozna przenocowac nikogo, nawet po uprzednim zapisaniu sie do ksiazki gosci i zostawieniu dokumentow, jak to bylo wczesniej. co do polibudy to pokoje goscinne sa (np. dla studentow zaocznych) ale nie wiem czy nie trzeba miec jakiegos papierka ze swojej uczelni. tak wiec rowniez polecam PTSM na zamenhoffa i legionow. powodzenia z dziadoborowymi pozdrowieniami dziad borowy trwa ladowanie sygnaturki ...odmowa zaladowania z powodu wystepowania skrotu PTSM w poscie.. Odpowiedz Link Zgłoś
aric A właśnie Dziadzie... 19.11.02, 13:19 Kiedy to Dziad Borowy nas odwiedzi, jak gdzieś przeczytałem nawiedza Łódź nader często, więc może przybedzie 20 grudnia, ew. poda jakoweś terminy odwiedzin, bo bardzo chętnie wypaliłbym małego papieroska w B(m)orowym towarzystwie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: A właśnie Dziadzie... 19.11.02, 13:38 no, bardzo chetnie, tyle tylko, ze jeszcze nie wiem jak uda mi sie pozalatwiac wolne na okres swiateczno-sylwestrowy. jezeli bede wtedy w lodzi to jasna sprawa:-) a zreszta moze wczesniej sie uda uscisnac prawice:-) tak jak np ostatniej soboty mialem zamiar wejsc na momencik do mieszczanskiej, lecz czas niestety na to nie pozwolil. na dobry poczatek postaram sie wdepnac na jeze w ten weekend, zebym mogl cie troszke pokrytykowac;-) i przekonac sie na wlasnej skorze w jakim stopniu jeze sa hard a w jakim nie:-)pozyjemy, zobaczymy jak mawiali moi przodkowie borowi pozdrowki trwa ladowanie sygnaturki ...(ze wzgledu na jeze) postep.....99%...ho.ho..pierwszy postep od dlugiego czasu:-).... Odpowiedz Link Zgłoś