Gość: kupiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:47 PROSZĘ PODPOWIEDZIEĆ MI KIEDY SĄ CZYNNE HALE TARGOWE W GŁUCHOWIE I TUSZYNIE? OBIŁO MI SIĘ O USZY, ŻE TAKŻE DZIAŁAJĄ W NOCY. NIESTETY NIE WIEM KTÓRE I W JAKIE DNI TYGODNIA... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: GŁUCHÓW, TUSZYN 18.02.06, 19:50 A możesz nie KRZYCZEĆ? Głuchów otwierają koło 4; Tuszyn od około 6 Proponuję użyć wyszukiwarki bo te informacje były już na forum podawane Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: GŁUCHÓW, TUSZYN 18.02.06, 23:48 Po raz kolejny upominasz kogoś pytającego i na dodatek wprowadzasz go w błąd. Jak nie wiesz to siedź cicho i nie denerwuj się niepotrzebnie. "Od pewnego czasu godziny funkcjonowania targowisk ustalane są indywidualnie między kupcami i handlującymi, toteż nie istnieją oficjanle godziny otwarcia. Aby dowiedzieć się więcej na ten temat najlepiej skontaktować się z biurem targowisk: (42) 614-33-26 (targowisko "U Janka"), (42) 614-34-47 wew. 31 (targowisko gminne) lub (42) 614-40-91 (targowisko "Nowy Głuchów")" Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: GŁUCHÓW, TUSZYN 19.02.06, 11:53 > Tuszyn od około 6 to było 6 lat temu. Tuszyn o w pon. i śr. od północy Głuchów w pt. ok. 12, a poniedziałki nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś