joe_anna 20.02.06, 22:40 nuuuudzeeee sieeeeee gdybym chociaz lale mialaaaa zaraz bym jej cos amputowala...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caffee Re: Ale tu nuuuuuda 22.02.06, 21:42 jak byłam mała......... to zawsze słyszałam.......... "to sie rozbierz i pilnuj własnego ubrania.........." i zawsze pomagało.........:-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Ale tu nuuuuuda 22.02.06, 23:25 wylansuj się na forum randkowym,lala bedzie zbędna:P Odpowiedz Link Zgłoś
joe_anna Re: Ale tu nuuuuuda 23.02.06, 08:16 to myslisz, ze komus z forum randkowego moglabym cos amputowac??? hmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
hefalumb Re: Ale tu nuuuuuda 23.03.06, 23:07 Wy naprawdę jesteście nudni w tym Zgierzu i na forum. Po parę dni żadnego postu. A i byłem w Waszym mieście-oprócz śmiesznego jeżyka to tak ogólnie "bida z nędzą przez kraj pędzą" Odpowiedz Link Zgłoś
joe_anna Re: Ale tu nuuuuuda 24.03.06, 07:19 ano co zrobić? nie ma z kim forumować nie ma o czym nuuuda Odpowiedz Link Zgłoś
hefalumb Re: Ale tu nuuuuuda 26.03.06, 12:20 Dzisiaj byłem ponownie w Zgierzu.Ale się ubawiłem (czytaj:upodliłem ;-)).Cofam wszystko co wcześniej pisałem i zwracam honor. Muszę sobie kupić do domu Jeża !!! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Ale tu nuuuuuda 31.03.06, 17:26 u nas w Sdz tez ostatnio wieje nudą///chyba taki okres przesilenie jakies czy co ... Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Ale tu nuuuuuda 26.03.06, 10:56 uważasz,ze to ktoś stąd tego jeża wstawił? Odpowiedz Link Zgłoś
katka256 Re: Ale tu nuuuuuda 25.03.06, 07:31 nuda totalna, w tym mieście nic się nie dzieje!!Nawet porządnego rynku brak! Nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Ale tu nuuuuuda 01.04.06, 11:59 - to może wystarczy rozejrzeć się dookoła, i napisać co takie jest piękne w "mieście" Zgierzu. Z wysokiej aktywności na forum wynika tylko i wyłącznie brak świadomości bezpieczeństwa i anonimowości publikacji na forum GW. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś