Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 6

IP: *.lodz.mm.pl 28.02.06, 19:12
słyszałam wiele o tym gimnazjum...i z regóły były to negatywne opinie.Słyszałam o uczniach którzy nei maja wogle szacunku do nauczycieli o latajacych krzesłach.....o narkotykach....uczniach z "buszu".Nie sugeruje ze w innych gim tak nei ma, bo zawsze zdarza sie jakies towarzystwo...ale w gim 6 jest zbieranina takich osobowosci.Mam tam znajomych i sa to zregóły ludzie bez ambicji którzy wola sie zabawiac.Nauka ich nei interesuje. Chciałam równeiz wspomniec o dyskotekach na których uczniowie sa pijani lub pija. To wszystko..
Obserwuj wątek
    • Gość: absolwentka Re: Gimnazjum nr 6 IP: *.lodz.mm.pl 07.03.06, 21:21
      chodziłam do Gim. 6 trzy lata i były to najwspanialsze trzy lata szkoły.
      Świetni koledzy, sympatyczna atmosfera, owszem zadawali dużo , zwłaszcza z
      matmy ( pozdrowienia dla pana K), ale i tak nie zamieniłabym tej szkoły na
      żadną inną. Jak zwykle opinie o szkole wydają ci, co nigdy w niej nie byli
      tylko słyszeli od kumpli - gratuluję! Szczególnie znajomości ortografii i tej
      swobody w obrażaniu uczniów z tej szkoły.
      "człowiek z buszu"
      • Gość: Marta:=> Re: Gimnazjum nr 6 IP: *.lodz.mm.pl 21.03.06, 21:51
        Chodze do 3 klasy w gim.6 atmofera w tym gimnazjum jest taka jakiej nie ma
        nigdzie indziej a po za tym nie rozumiem dlaczego osoba która nie chodzi do
        naszego gimnazjum wypowiada sie onim.Po drugie nauczyciele sa na looozie
        szczegolnie nauczyciele w-f'u nasza druzyna unihockey'istek zajeła I miejsce w
        rozgrywkach łodzkich wygrała ze wszystkimi gimnazjami w Łodzie to mało.
        Absolwentki gimnazjum sa mistrzyniami Polski w tenisie stołowym
    • Gość: agnieszka Re: Gimnazjum nr 6 IP: *.astral.lodz.pl 07.03.06, 21:30
      Jestem uczennicą trzeciej klasy i czuję się urażona Twoją opinią o mojej szkole!
      Wiem, że nie jesteś uczennicą Gimnazjum nr 6, ponieważ w mej szkole nawet
      uczniowie klasy pierwszej nie robią tak głupich błędów ortograficznch. Nasze
      wymagające polonistki największego nieuka nauczą ortografii! Nie wiem, jakich
      masz znajomych, ale moi koledzy chętnie się uczą, zdobywają nagrody i osiągają
      sukcesy w różnych dziedzinach! A na dyskotekę Cię zapraszam! przekonasz się,
      jak jest naprawdę miło i świetnie się bawimy!
      • gasik1 Re: Gimnazjum nr 6 08.03.06, 09:22
        Kobieto ty chyba urwałaś się z palmy. Chodzę do tej szkoły i nigdy nie
        widziałam takich sytuacji które opisujesz. Jeśli pijesz i ćpasz cały czs to
        masz takie zwidy i kolorowe sny. 6 jest wspaniała. W szkole podstawowej nigdy
        nikt się nie interesował dlaczego nie ma mnie w szkole, a tu po 1 godzinie
        wychowawca martwi się o mnie. Wszyscy nauczyciele dbają o to, żeby nawet z
        największego debila wyrósł człowiek umiejący żyć w społeczeństwie. Wiem że jak
        skończę tą szkołę to z podniesioną głową zacznę start w liceum. Nie słuchajcie
        jej ona się nie myła i jest zaspana.
      • Gość: Frezik - Absolwent Re: Gimnazjum nr 6 IP: *.vline.pl / *.69.rev.vline.pl 15.03.06, 21:23
        a ja chodziłem do tej zkoły jak była jeszcze podstawówką czyli łącznie 9 lat i
        powiem wam jedno..... ŁKS Limanka tam rządzi..... i rozpierducha jest na
        przerwach niezła..niby zdarzaja sie ludzie którym sie ta szkoła podoba..... ale
        to dlatego ze nie trzeba w niej robic nic poza dobra zabawą na lekcjach i
        przerwach.... nauczyciele zakręceni poza kilkoma wrednymi przypadkami typu Pani
        K. i Pan K. ... jednym słowem kiedyś jeździłem po korytarzu rowerem :D
        pozdrawiam gimnazjalistów... Frezik... i pozdro dla Piaska :D
    • Gość: Rodzic Re: Gimnazjum nr 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 20:54
      Jestem rodzicem absolwenta Gimnazjum nr 6. Przez 3 lata nie słyszałem
      jakichkolwiek skarg i narzekań na szkołę lub nauczycieli.
      Obecnie mój syn uczęszcza do I LO i to jest najlepsza rekomendacja dla tego
      Gimnazjum.
    • Gość: Rodzic Re: Gimnazjum nr 6 IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.03.06, 21:54
      Moja córka w ubiegłym roku ukończyła Gimnazjum nr 6 i dzieki temu bez problemu
      dostała się bez dodatkowych korepetycji do LO nr 3. Przez całe trzy lata nie
      miałam żadnych zastrzeżeń do tej szkoły. Nauczyciele świetnie przygotowali
      uczniów do egzaminów. Córka szczególnie ceniła sobie zajęcia z matematyki i
      angielskiego. Nauczycieli wspomina ciepło a z uczniami utrzymuje przyjacielskie
      kontakty do dziś. Dodam, że w tej chwili również radzi sobie w szkole znacznie
      lepiej niż uczniowie kończący inne gimnazja.
    • Gość: Ninjin Re: Gimnazjum nr 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 00:52
      To są kompletne bzury! Chodzę na wszystkie dyskoteki i nie widziałem pijanych
      ludzi tutaj. Atmosfeta w szkole jest całkiem fajna. Fakt faktem, jak to w kazdym
      gimnazjum (i chyba kazdej szkole) istnieja grupki ludzi bez ambicji, którzy
      rozpierdzielają atmosferę, ale jest tu bezpiecznie i fajnie. Pozdro Ninjin
    • Gość: Absolwent Re: Gimnazjum nr 6 IP: *.makler.local / 195.187.134.* 09.03.06, 13:16
      Jestem absolwentem Gimnzjum nr 6. To co pisze 'zdegustowana' to kompletne
      bzdury! Gimnazjum jest OK! Super atmosfera! Nauczyciele w porzadku! Nigdy nie
      było tam żadnych "latających krzeseł". Narkotyki i pijaństwo na dyskotekach też
      są wyssane z palca!
      • Gość: Frezik Re: Gimnazjum nr 6 IP: *.vline.pl / *.69.rev.vline.pl 15.03.06, 21:24
        jakto nie było latających krzeseł ???? <lol2> jak sami je wieszalismy w
        stołówce na ścianach :DDDDDDDDDDDDDDDD
    • Gość: Magda f. Re: Gimnazjum nr 6 IP: *.forweb.pl 09.03.06, 20:44
      To spokojna szkoła przyjażnie nastawiona do uczniów,Wspaniali, wyrozumiali
      nauczyciele. Te 3 lata były wspaniałym okresem mojego życia z wspaniałymi
      ludźmi, Gdybym teraz była szóstoklasistką to z pewnością dokonałabym takiego
      samego wyboru!
    • Gość: uczennica Gimnazjum nr 6 IP: *.lodz.mm.pl 09.03.06, 21:32
      Jestem uczennica klasy 3 gimnazjum nr 6 i uwazam ze to gimnazjum jest w stanie
      bardzo dobrze wychowac uczniow oraz przygotowac ich do egazminu oraz dalszej
      nauki w szkole sredniej.Jestem zadowolona z tej szkoly...
      Denerwuja mnie opini ludzi ktorzy nie chodza do 6 a wypowiadaj sie i to w taki
      sposób
    • Gość: UCZEŃ Re: Gimnazjum nr 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 11:56
      super szkoła polecam, mogę stwierdzić że panuje to świetna atmosfera.. Widac że
      nauczycielom zależy na tym żebyśmy sie czegoś tu nauczyli .....
    • Gość: UCZENNICE Re: Gimnazjum nr 6 IP: *.lodz.mm.pl 13.03.06, 13:13
      TA LASKA KTORA STWIERDZILA ZE 6 TO "BUSZ" CHYBA SAMA JEST Z BUSZU.SAMA CHODZE
      DO TEJ SZKOLY I JEST NAPRAWDE ZAJEFAJNIE. MAM NADZIEJE ZE TA DZIEWCZYNA JEST
      JAKAS NIE NORMALNA.A NA DYSKOTEKACH JEST SUPER. TA DZIEWCZYNA MUSI BYC CHORA.
      TO PRAWDA ZE ZDAZAJA SIE JAKIES NIEWYPALY ALE DO WSZYSTKIEGO NALEZY PODCHODZIC
      Z LEKKIM DYSTANSEM.PRZYSZLAM DO TEJ SZKOLY Z NADZIEJA ZE WYNIOSE Z NIEJ JESZCZE
      WIECEJ.NAUCZYCIELE SA SUPER A ZWLASZCZA PANI W-CE DYREKTOR . CI KTORZY NADAL
      UWAZAJA ZE TA SZKOLA JEST"INNA" SERDECZNIE ZAPRASZAM.
    • agunia654 Re: Gimnazjum nr 6 17.03.06, 13:39
      Ja chodze do tej szkoły 3 rok!!Jestem bardzo zadowolona z atmosfery jaka panuje
      między uczniami a nauczycielami i między uczniami!!Odnosimy wiele sukcesów jak
      i w nauce jak i w sporcie!!Nasze obecne absolwentki zdobyły wice mistrzistwo
      POLSKI w tenisie stołowym!! Każdy znajdzie w tej szkole coś dla siebie!!
      Młodzież jest teraz nie wychowana ale po tej szkole można wyjść na ludzi!!S=
      Jest tu ogólnie fajnie!!Najlepsi są nauczyciele od WF-u!!Pozdro dla ANETY
      KIEŁBIK!!polecam tą szkołe!!Choć opinia jaka panuje w okolicy o nas jest zła
      ale tu jest zupełnie inaczej!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka