Dodaj do ulubionych

odpowiednie miejsce.

03.03.06, 07:04
Kochani, w którym pubie, klubie w Łodzi mogę zorganizować spotkanie
towarzyskie na jakieś 30- 40 osób? Potrzebuję lokalu, w którym można
potańczyć i pogadać. Dobrze by było, gdyby knajpa oferowała jakieś jedzenie,
w miarę niedrogie.
Podajcie mi, proszę, nazwy i- jeśli macie- namiary jakieś.
Będę bardzo wdzięczna:)
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: odpowiednie miejsce. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:41
      A lokal ma byc zamkniety dla Was? No i jeszcze preferencje muzyczne podaj.
      • rozmowy_kontrolowane Re: odpowiednie miejsce. 03.03.06, 13:05
        Nie zamknięty, potrzebujemy miejsca do pogadania, jeżeli znajdą się amatorzy
        tańca, to fajnie byłoby, gdyby mieli gdzie poszaleć.
        Preferencje muzyczne nie są istotne.
        Kilka stolików, na 30- 40 osób, parkiet do tańca, w barze, oprócz napojów,
        także jedzenie.
        Ceny rozsądne.
        :)
        • Gość: magda Re: odpowiednie miejsce. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:28
          Jesli lubicie szanty, polecam Wam zarezerwowac pare stolikow w "Gniezdzie
          Piratow". Trzeba tylko wejsc na ich strone i sprawdzic kiedy bedzie najblizszy
          koncert. zabawa przednia, mozna sie pobujac, potanczyc, jest co zjesc i jest
          niedrogo. No i klimat super. Fajnie jest tez w Zapiecku, ale tam takiego
          typowego parkietu do tanca nie ma - pozostaje podloga przy stolikach lub same
          stoliki. Z takich tradycyjnych knajp z muzyka do tanca i zarciem jednoczesnie
          jakos nic mi nie przychodzi do glowy. Kiedys w Portobello mozna bylo potanczyc i
          posiedziec, a takze zjesc. Ale nie wiem czy w dalszym ciagu tak jest.
          • Gość: diogenespies Re: odpowiednie miejsce. IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 13:30
            Keja Pub
            • rozmowy_kontrolowane Re: odpowiednie miejsce. 03.03.06, 13:31
              Potrzebuję tego lokalu na czerwiec, więc może znacie jakiś, w którym jest tzw.
              ogródek, czyli stoliki na świeżym powietrzu.
              • Gość: magda Re: odpowiednie miejsce. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:37
                Z ogrodkami na mysl przychodza mi tylko puby albo restauracje.
                • rozmowy_kontrolowane Re: odpowiednie miejsce. 03.03.06, 20:43
                  O to właśnie pytam.
                  • chamae Re: odpowiednie miejsce. 04.03.06, 00:02
                    no to sorry...jak widzisz nikt nie zna:(
                    • rozmowy_kontrolowane Re: odpowiednie miejsce. 04.03.06, 06:42
                      Mam jeszcze trochę czasu- może jednak któryś z userów zna taki pub;-)
                      • Gość: magda Re: odpowiednie miejsce. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 12:31
                        No widzisz nie do konca chyba pytasz o taki pub, bo ciezko jest polaczyc w pubie
                        jednoczesnie muzyke, miejsce do tanca i jedzenie (mam na mysli fakt, ze u nas po
                        prostu takich lokali jest jak na lekarstwo). A w kazdym razie nie przychodzi mi
                        nic do glowy jesli chodzi o wspomniane puby z ogrodkami.
                        • rozmowy_kontrolowane Re: odpowiednie miejsce. 04.03.06, 13:04
                          Gość portalu: magda napisał(a):
                          mam na mysli fakt, ze u nas po prostu takich lokali jest jak na lekarstwo

Czyli jednak jakieś są.
                          Może jednak któryś z forumowiczów zna:)
                          • Gość: magda Re: odpowiednie miejsce. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:11
                            Ano moze. Zreszta jakies juz padly. A teraz wszystko tak szybko sie zmienia, ze
                            ciezko nadazyc za tym, co nowego powstaje, a co likwiduja. W kazdym razie zycze
                            trafnego wyboru. No i najwazniejsze, zeby towarzystwo dopisalo, wtedy wszedzie
                            mozna super sie bawic. :)
                            • rozmowy_kontrolowane Re: odpowiednie miejsce. 24.05.06, 13:36
                              Podbijam wątek, bo czasu zostało niewiele, a ja nie znalazłam nic odpowiedniego:
                              (
                              • uerbe Re: odpowiednie miejsce. 24.05.06, 13:40
                                rozmowy_kontrolowane napisała:

> Podbijam wątek, bo czasu zostało niewiele, a ja nie znalazłam nic
                                > odpowiedniego:(

Popytaj w restauracji Mexican - moja mama miała tam swego czas zjazd absolwentów.
                                • rozmowy_kontrolowane Re: odpowiednie miejsce. 24.05.06, 13:47
                                  Myślałam o tym miejscu, dzięki, uerbe:)
    • ixtlilto Re: odpowiednie miejsce. 24.05.06, 13:47
      Na 30-40 osób to taka sporawa rezeracja.
      Jeśli wybierzesz restauracje to licz się z tym, że blokując kilkanaście
      stolików, właściciel będzie wymagał w zamian konkretnego rachunku (nie tylko z
      piwa).
      Jeśli wybierzesz pub, to jak wyżej...

ps. Spróbuj sprawdzić w Portobello.
      • mag.gie Re: odpowiednie miejsce. 24.05.06, 13:55
        a może Vabank?
        w podziemiu jest pub, w weekendy można potańczyć, a jeśli ktoś zrobi sie głodny
        to można zamówić jedzenie z restauracji, która znajduje się na parterze :)
        • ixtlilto Re: odpowiednie miejsce. 24.05.06, 13:59
          A Vabank jeszcze działa?
          • Gość: magda Re: odpowiednie miejsce. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 14:01
            Nie, VaBanku nie ma juz od dobrych paru miesiecy.
            • mag.gie Re: odpowiednie miejsce. 24.05.06, 14:05
              Gość portalu: magda napisał(a):

> Nie, VaBanku nie ma juz od dobrych paru miesiecy.

ups :)
              a to przepraszam.
              • Gość: magda Re: odpowiednie miejsce. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 14:06
                Nie gniewam sie. No chyba, ze to Ty go zamknelas. ;)
    • piusss Re: odpowiednie miejsce. 24.05.06, 15:39
      A plastycy? tam przecież jest miejsce do potańczenia, a i ogródek jest. Tyle,
      że z tym jedzeniem byłoby raczej ciężej. Ale obok jest chyba pizzeria.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka