Gość: Kama IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 18:01 Witajcie mam prośbę może ktoś wie, gdzie w Łodzi można ufarbować wyblakłe czarne spodnie w żadnej pralni nie wiedzą, gdzie mogą być wykonywane takie usługi będę wdzięczna za informację pozdrawiam Kama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 18:54 W Łodzi niestety nie ma żadnej farbiarni , która farbowałaby pojedyncze sztuki odzieży .Wiem bo kiedyś , jakiś rok temu w desperacji zadzwoniłam pod wszystkie numery w książce telefonicznej .Tylko tzw . przemysłówka : bele materiałow , przędza , skóry .Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 19:02 tak myślałam a może jest w Łodzi sklep, gdzie można kupić farby do samodzielnego farbowania, wiem że kiedyś można było takie kupić pozdrawiam Kama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.forweb.pl 20.03.06, 19:10 róg Wólczańskiej i Struga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 19:18 sklep czy farbiarnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.forweb.pl 20.03.06, 19:40 sklep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 19:41 dzięki za podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gecko Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.dia.static.qwest.net 20.03.06, 20:33 a czy Boruta w Zgierzu ciagle jeszcze dziala? to byla dobra farbiarnia, farbowali wszystko do okola i za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 20:38 Na Próchnika przy Piotrkowskiej jest pralnia i tam farbują odzież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 21:28 wielkie dzięki odpadnie mi brudzenie garów i wdychanie paskudnych farbianych oparów naprawdę dzięki pozdrawiam kama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 09:30 A nie trzeba było prać w reklamowanym "perwollu" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.retsat1.com.pl 21.03.06, 09:42 jeśli masz duzy gar, to kup sobie po prostu czarną farbę - specjalna do farbowania i spróbuj to zrobic w domu. Ja kiedys farbowałam i wyszły bardzo hmm czarne ;) Odpowiedz Link Zgłoś