Dodaj do ulubionych

gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie

IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 18:01
Witajcie
mam prośbę
może ktoś wie, gdzie w Łodzi można ufarbować wyblakłe czarne spodnie
w żadnej pralni nie wiedzą, gdzie mogą być wykonywane takie usługi
będę wdzięczna za informację
pozdrawiam
Kama
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 18:54
      W Łodzi niestety nie ma żadnej farbiarni , która farbowałaby pojedyncze sztuki
      odzieży .Wiem bo kiedyś , jakiś rok temu w desperacji zadzwoniłam pod wszystkie
      numery w książce telefonicznej .Tylko tzw . przemysłówka : bele materiałow ,
      przędza , skóry .Magda
      • Gość: kama Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 19:02
        tak myślałam a może jest w Łodzi sklep, gdzie można kupić farby do
        samodzielnego farbowania, wiem że kiedyś można było takie kupić
        pozdrawiam
        Kama
        • Gość: Olka Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.forweb.pl 20.03.06, 19:10
          róg Wólczańskiej i Struga
          • Gość: kama Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 19:18
            sklep czy farbiarnia?
            • Gość: Olka Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.forweb.pl 20.03.06, 19:40
              sklep
              • Gość: kama Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 19:41
                dzięki za podpowiedz
                • Gość: gecko Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.dia.static.qwest.net 20.03.06, 20:33
                  a czy Boruta w Zgierzu ciagle jeszcze dziala?
                  to byla dobra farbiarnia, farbowali wszystko do okola i za darmo
    • Gość: dorota Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 20:38
      Na Próchnika przy Piotrkowskiej jest pralnia i tam farbują odzież.
      • Gość: kama Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.toya.net.pl 20.03.06, 21:28
        wielkie dzięki odpadnie mi brudzenie garów i wdychanie paskudnych farbianych
        oparów
        naprawdę dzięki
        pozdrawiam
        kama
    • Gość: maurycy Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 09:30
      A nie trzeba było prać w reklamowanym "perwollu" ?
    • Gość: anka Re: gdzie w Łodzi można ufarbować spodnie IP: *.retsat1.com.pl 21.03.06, 09:42
      jeśli masz duzy gar, to kup sobie po prostu czarną farbę - specjalna do
      farbowania i spróbuj to zrobic w domu. Ja kiedys farbowałam i wyszły bardzo hmm
      czarne ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka