jasiek53 Re: kiedy dogonimy Piotrków? 05.04.06, 19:29 Piotrków Tryb. (17548) Sieradz (15067) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: kiedy dogonimy Piotrków? 05.04.06, 19:48 Za ok 5,5 tygodnia bedziemy przed nimi Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: kiedy dogonimy Piotrków? 20.05.06, 23:50 farbenheit napisał: > Za ok 5,5 tygodnia bedziemy przed nimi no ale to Ci sie udalo:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: kiedy dogonimy Piotrków? 21.05.06, 01:04 blllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa już nieaktualne ! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: kiedy dogonimy Piotrków? 05.04.06, 19:59 Tak swoja droga jasiek to moze sprobuj sie miescic w jednymposcia z tymi twoimi wypowiedziami? przeciez to nie o to chodzi zeby nabijac posty w glupi sposób, to sao sie tyczy glupich watko, naprawde nie ma sensu tworzyc dwoch watkow odnosnie jednego klubu sportowego itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: kiedy dogonimy Piotrków? 06.04.06, 03:09 oj nie prowokujcie starego kibica tak starego,że jeszcze chodził na mecze gdy nie było kiboli! a to znów nie tak dawno -jak mówił Lechu Przeydent Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: kiedy dogonimy Piotrków? 05.04.06, 20:09 Moze kolega chce byc uwzgledniony jako numer 1 w statystykach ktore SBI prowadzi raz na miesiac ( cos sie opuscil ostatnio ale to pewnie brak czasu a nie checi )? Albo mowic jak juz przegonimy Piotrkow ''widzicie? gdyby nie ja to jeszcze pol roku bylibyscie na trzecim miejscu''. Bez obrazy jasiek - ja tylko glosno mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: kiedy dogonimy Piotrków? 05.04.06, 20:20 farbenheit napisał: > Albo mowic jak juz przegonimy Piotrkow ''widzicie? gdyby nie ja to jeszcze > pol roku bylibyscie na trzecim miejscu''. > Bez obrazy jasiek - ja tylko glosno mysle. No cóż, byłoby mu ciężko z taką argumentacją ;) Bo starzy bywalcy mają spore globalne osiągi w ilości postów ;) Myślę, że dublujące się posty jaśka (pusty, następny pełny) to sprawa chyba techniczna, lub podwójne klikanie na wyślii. Kiedyś też miałem taką sytuację, choc nie tak nagminną jak u jaśka. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 samokrytyka! 06.04.06, 03:51 poprawię się! -do-brzę? ----------------------------------------- tak się mojej osobie niekiedy robi i to wynika ze spraw technicznych bowiem nie posiadam neta w własnym domu dlategoż staram się pisać szybko i niekiedy -co tu dużo mówić "wesoło". --------------------------------------- A ,że ostatnimi czasy życie moje kręci się mi dookołaneta no cóż musicie się z moją osobą użerać -HAWK_ Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Nie ilość, a jakość postów się liczy 05.04.06, 20:13 Nie ilość, a jakość postów się liczy - tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Nie ilość, a jakość postów się liczy 05.04.06, 20:15 Tez tak sadze choc wiem ze zdaza mi sie gdzies przesadzic i napisac pare watkow/postow o byle czym...za co sorki zainteresowanych - poprawie sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Nie ilość, a jakość postów się liczy 05.04.06, 20:21 wielkopolskawschodnia napisał: > Nie ilość, a jakość postów się liczy - tak myślę. Jasne ;) Ale myślę, że jak jedno z drugim idzie w parze, to ... jest najlepiej. Myślę, że merytorycznie to forum nie ma się czego wstydzic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
delahalle Re: kiedy dogonimy Piotrków? 08.04.06, 20:51 Buahaha, ale Wy macie problemy w tym Sieradzu :P Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: kiedy dogonimy Piotrków? 08.04.06, 21:32 delahalle napisał: > Buahaha, ale Wy macie problemy w tym Sieradzu :P jeśli zabawę nazywasz problemem, to masz problem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: kiedy dogonimy Piotrków? 08.04.06, 21:36 hrhrhrhrhrhrhr no nie wiem co ci odpisac.... jakos mi sie tak przykro z twojego powodu zrobilo Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: kiedy dogonimy Piotrków? 08.04.06, 21:55 Kochamy takie problemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak i dzięki za post ... ;) 08.04.06, 23:03 delahalle napisał: > Buahaha, ale Wy macie problemy w tym Sieradzu :P A i dzięki za post, który wydatnie wpłynie na pozbycie się tego problemu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
delahalle Re: i dzięki za post ... ;) 08.04.06, 23:20 Miło mi, że mogę komuś pomóc w rozwiązaniu problemu. Świat byłby piękny gdyby ludzie mieli tylko takie problemy :P Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: i dzięki za post ... ;) 09.04.06, 00:05 delahalle napisał: > i to z Piotrkowa ;) To już, chyba ... spam ;) A le i to przyjmniemy jako wróżbę zwycięstwa, jako powiedział Jagiełło pod Grunwaldem ;) Problemów Ci u nas dostatek ;) Jednakoż, nie te Ci problem, jakiż wskazuje Wac Pan ;) Pozdrawiamy bratni Piotrków ;) Gnębiony jako i My w ziemi niczyjej ;) Co raz zagląda Piotrkowianin jakiś i ma nam za złe naszą zabawę ;) Nie wiem czemu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
delahalle Re: i dzięki za post ... ;) 09.04.06, 16:48 Ale zazdroszcze Wam forum, takie przytulne i miła atmosfera, u nas zupełnie inaczej, choć ostatnie miesiące są spokojniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: i dzięki za post ... ;) 09.04.06, 17:08 cóż wielkopolska pozdrawia mazowsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: i dzięki za post ... ;) 09.04.06, 21:00 jasiek53 napisał: > cóż wielkopolska pozdrawia mazowsze :) Jasiek, to skąd Ty jesteś ? Jeśli potwierdzisz moje wątpliwości, to normalnie obiecuję Ci że wymuszę na SBI zbanowanie Ciebie, za takie teksty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 piotrków ma kompleks Sieradza 09.04.06, 17:22 co za każdym razem udowadniają ich sędziowie ..precz... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=39707362&a=40017079 wartasieradz.blog.onet.pl/ Panie doktorze od pół roku nie trawię kaczek! co robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: piotrków ma kompleks Sieradza 09.04.06, 17:26 ile lat szanowny Piotrków był województwem? a ile wasza odwieczna(wieki ) metropolia Sieradz. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: piotrków ma kompleks Sieradza 09.04.06, 19:14 jasiek ty to masz rozdwojenie jazni? z tym to chyba do lekarza trza Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: 09.04.06, 19:37 A po co chcecie dogonić Piotrków, hmmm!? Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: 09.04.06, 21:02 wielkopolskawschodnia napisał: > A po co chcecie dogonić Piotrków, hmmm!? Drugie miejsce na pudle w regionie for regionalnych ;) Taka nieszkodliwa zabawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: piotrków ma kompleks Sieradza 09.04.06, 22:37 miało być tak ! ile lat szanowny Piotrków był województwem? a ile nasza metropolia Sieradz. ------- ps.To są skutki robienia 3 rzeczy jednocześnie(pisania na forum,rozmowy ze znajomymi i oglądania meczu w tv.) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 mała prowokacja -prawdę ci powie 09.04.06, 22:24 co ludzie naprawdę myślą.... pierwsza na początek! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=40017607&v=2&s=0 i druga na koniec! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=40017697&v=2&s=0----------- ale sobie po nas pojechali Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: 09.04.06, 22:39 Oj, śtraśnie pojechali. Ale przynajmniej na wesoło :). Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: mała prowokacja -prawdę ci powie 09.04.06, 22:40 czyli raczej nici ze wspólnego wojwództwa z piotrkowem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: mała prowokacja -prawdę ci powie 09.04.06, 22:55 I co? Dumny jestes z tej ''prowokacji''? Ty rzeczywiscie masz konkretne kompleksy...I Paenka ma racje - Tobie jest lekarz potrzebny...i to dobry lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: mała prowokacja -prawdę ci powie 09.04.06, 23:09 wstyd mi :( Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: mała prowokacja -prawdę ci powie 09.04.06, 23:13 Mnie tez Ebusia...mnie tez...:( Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: mała prowokacja -prawdę ci powie 09.04.06, 23:16 wierze Farben, wierze... Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak ...prawdę ci powie o Tobie 09.04.06, 22:50 jasiek53 napisał: > co ludzie naprawdę myślą.... > pierwsza na początek! > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=40017607&v=2&s=0 > i druga na koniec! > <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=40017697&v=2&s=0-----------" target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=40017697&v=2&s=0-----------</a> > ale sobie po nas pojechali Jasiek Tobie już dziękujemy. Jeśli chcesz się dowiedziec co to jest bojkot na forum, to zapewniem że się dowiesz. Jeśli masz zamiar robic wiochę na innych forach - to daruj sobie mieszanie do tego Sieradza !!! Jestem cholernie cierpliwy i myślę, że dośc wyrozumiały, ale po prostu przeginasz, a to co nazywasz "prowokacją" jest nią podobnie jak prowokacja Gliwicka - a mam nadzieję, że wiesz do czego ona doprowadziła. Więc skup się na KS Warta i jako, że jesteś z Sieradza, to ciebie jakoś ścierpimy, ale jeśli będziesz motał na zewnątrz to zapewniam, że przygoda z tym forum szybko się skończy ! Kurcze, to chyba pierwszy raz mnie tak ktoś wnerwił ! Jasiek masz odemnie 1 żółtą kartkę, jako kibic wiesz co oznacza druga i nie pytaj czy w sezonie, czy w meczu - bo już teraz Ci piszę że w meczu. A już Ci w żartach napisałm, że jak nigdy, tak zmuszę SBI do zbanowania Ciebie z tego forum jeśli nie zaczniesz używac głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: ...prawdę ci powie o Tobie 09.04.06, 23:04 sieradzak co ma wspólnego ta nieszczęsna prowokacja Gliwicka z tymi wygłupami? Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: ...prawdę ci powie o Tobie 09.04.06, 23:08 jasiek53 napisał: > sieradzak > co ma wspólnego ta nieszczęsna prowokacja Gliwicka > z tymi wygłupami? > Dzięki za wygłupy, fama o Sieradzu poszła dalej ! Jeśli nie zdajesz sobie z tego sprawy to mi Ciebie żal, nie jesteś lepszy o tych naszych bezradnych, oni przynajmniej we własne gniazdo nie plują ! A co ma wspólnego - w zasadzie nic, obie prowadzą do wojny tylko w innym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: ...prawdę ci powie o Tobie 09.04.06, 23:10 powiedzieli po prostu co i tak myślą a warto było się tego dowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: ...prawdę ci powie o Tobie 09.04.06, 23:21 jasiek53 napisał: > powiedzieli po prostu co i tak myślą > a warto było się tego dowiedzieć No tak dowiedziałeś się co myślą o Sieradzu, przez pryzmat twojej osoby i twojej "prowokacji". Jak ktoś atakuje, to odpowiada się atakiem. Ty zaatakowałeś, to i oni, a że są u siebie, to mają tym większe prawo ! Opanuj dziczyznę Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Dzięki Jaśkowi później niż wcześniej ! 09.04.06, 23:23 jasiek53 napisał: > blisko tuż tuż... Jasiu wywołał temat w Piotrkowie i się obudzili ;) Do tego my też byliśmy, żeby choc trochę posprzątac i posty lecą ! Dzięki jasiek, wielkie dzięki ! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: + 56 dla Piotrkowa od jaśka /nt 10.04.06, 01:05 czytałem czytałem ERGO: zbanować i zbojkotować niegodziwca jaśka53.Obrazić sie,wysłać do lekarza itp.itd. ale czy o to chodzi? I za cóż to ich tak przepraszacie Nie ma co się tak denerwować.Przecież nie wyzywałem ich ani im nie ubliżałem. Ot niewinne pytanie dla żartu o kompleksach wojewódzkich a jaka ich reakcja. Napisali co myślą i tyle! Dworowali sobie z nas ile wleżie bo mają nas za wiochę- gdzie się nie wyjdzie pole- Jeśli to był taki zacięty i arogancki atak z mojej strony że farbenowi wstyd to gratuluje farbenowi podejścia do życia !(włącz wiadomości albo sobie pochodż wieczorem po mieście w poblizu nocnych sklepów! --------------------------------------------------------------------- Bo tak naprawdę Sieradz to małe,zapyziałe,zaniedbane i prowincjonalne miasto ,którego np. przez to że nie jest powiatem grodzkim na mapie znależć prawie nie można! A widziałem już takie samochodowe mapy Polski gdzie Wieluń jest przedstawiany jako większy od Sieradza. I po to powstało chyba BKS aby coś zmienić (na to liczę)! ----------------------------- a co liczby postów ,no cóż z tego punktu widzenia to faktycznie namieszałem! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: + 56 dla Piotrkowa od jaśka /nt 10.04.06, 01:07 heheh a ja mysle ze powinienes sie wypowiediec na swoj temat w watku "o Jasku" hehehe to by troche usystematyzowalo wizje ciebie booo jak na razie to nie wiadomo co o tobie sadzic, bo szumu narobiles ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: + 56 dla Piotrkowa od jaśka /nt 10.04.06, 02:03 jasiek53 napisał: > czytałem czytałem > ERGO: zbanować i zbojkotować niegodziwca jaśka53.Obrazić sie,wysłać do lekarza > itp.itd. > ale czy o to chodzi? > I za cóż to ich tak przepraszacie > Nie ma co się tak denerwować.Przecież nie wyzywałem ich ani im nie ubliżałem. > Ot niewinne pytanie dla żartu o kompleksach wojewódzkich a jaka ich reakcja. > Napisali co myślą i tyle! Dworowali sobie z nas ile wleżie bo mają nas za > wiochę- gdzie się nie wyjdzie pole- podejrzewam, że tam w Piotrkowie mieszkają tacy sami ludzie jak w Sieradzu i wbrew Twojej teorii, to nie mają tak złego zdania jak piszą. A piszą tak jak piszą, bo piszą na temat ! pytasz ich dlaczego mają kompleks Sieradza ( za Boga nie wiem skąd ten pomysł) to Ci piszą dlaczego nie mają i ... piszą prawdę. Po prostu szczerą prawdę. Więc po cholere wyskakujesz z takimi idiotyzmami ? Jasne było, że tak napiszą - chciałeś się upewnic, czy coś komuś udowodnic ? > --------------------------------------------------------------------- > Bo tak naprawdę Sieradz to małe,zapyziałe,zaniedbane i prowincjonalne > miasto ,którego np. przez to że nie jest powiatem grodzkim na mapie znależć > prawie nie można! A widziałem już takie samochodowe mapy Polski gdzie Wieluń > jest przedstawiany jako większy od Sieradza. I co z tego ? Do d... mapy kupujesz ;) > I po to powstało chyba BKS aby coś zmienić (na to liczę)! Że co mamy mapy zmienic ? (i widzisz jak wspaniale można Twoje wypowiedzi skasowac ?!) ehh. > ----------------------------- > a co liczby postów ,no cóż z tego punktu widzenia to faktycznie namieszałem! To akurat najmniejszy pomysł, ale jasno pokazuje Twój tok rozumowania, niekonsekwencję i widac to w Twoich tekstach i czynach. Po prostu myślę, że zanim naciśniesz przycisk "Wyślij" jeszcze raz przeczytaj co napisałeś i chwilę pomyśl. Może dzięki temu unikniemy takich sytuacji ? Wierzę w Twoje szczer intencje, ale zapanuj nad tym troszkę, bo więcej motasz niż piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Takiego wątku to w Piotrkowie dawno nie było ;) 10.04.06, 02:19 sieradzak napisał: >> jasiek53 napisał: > > > blisko tuż tuż... > > Jasiu wywołał temat w Piotrkowie i się obudzili ;) > Do tego my też byliśmy, żeby choc trochę posprzątac i posty lecą ! > > Dzięki jasiek, wielkie dzięki ! > ponad 50 postów, oni takiego wątku od około pół roku nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Moje zdanie na ten temat jest takie: 10.04.06, 09:28 Przeczytałem sobie uważnie całą tą piotrkowsko-sieradzką dyskusje, sprowokowaną przez jaśka;-) I tak: -Jasiek! Lubię prowokacje, sam je czasem stosuję;-) Ale zastosowaleś złą metodę w Piotrkowie. No zastanow się, co Ty odwaliłeś: nikt Cie tam nie znał wcześniej. Pojawiłeś sie ni z gruchy ni z pietruchy jak meteor. W jednozdaniowym poscie ujawniłeś się, ze jesteś z Sieradza i dołożyleś im tam trochę do pieca. Tego sie nie robi w PIERWSZYm poscie, chyba ze chcesz być tak potraktowany, jak Cię potraktowano;-) Popisz trochę, niech ludzie sie oswoja z Tobą, a prowokacje rób w INNY sposob. Prowokacje też trzeba umieć robić;-) Na pewno nie jednym zdaniem, do którego ludzie chętnie DOPISZĄ dalszy ciąg ( tak wlasnie zrobili w Piotrkowie, odpowiedzieli na Twoj prosty atak takim samym prostackim atakiem). Zbuduj prowokację i bądź przygotowany na ROZNE odpowiedzi. Im prowokacja prostsza - tym prostsze na nią odpowiedzi. Wjechaleś piotrkowianom na ambicję tymi 'kompleksami' i na ich miejscu tak samo 'pojechalbym' po Tobie - ohohoho jak bym sobie na Tobie użył, kochany. A potrafię to;-)) Pointa: prowokuj, ale mądrze i z wyczuciem, a nie tak GLUPIO, jak to zrobiłeś - bo skutek masz taki, że dostalo Ci sie i od Piotrkowa i od Sieradza;-) -wielokrotne przepraszanie za jaska na forum Piotrkowa było moim zdaniem niepotrzebne. Wystarczylo powiedziec to RAZ, wyraźnie i dobitnie. A potem, gdy zaczęli zniżać się do naśmiewania ze zdjęć Sieradza - jednak delikatnie wziąć tego bidnego jaśka pod parasol ochronny;-) Zeby im pokazać, ze jako Sieradzanie trzymamy się razem. Tak, jak oni, kłocąc się na codzien miedzy sobą, w sytuacji "najazdu sieradzkiego" - wystąpili murem w obronie swego miasta. Pamiętajcie, szanowni kamraci z BKS, że własne brudy pierze się we własnym domu;-) To kontrowersyjna prawda, ale często sprawdzająca się w życiu;-) Kloćmy się TUTAJ, miedzy sobą, a nie na zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Moje zdanie na ten temat jest takie: 10.04.06, 11:07 Przepraszalem bo nie chce zeby o mnie myslano w takich samych kategoriach jak o jasku - ot co. Wg mnie przeproszenie ich godzi sie z moim mysleniem i ogolnym staraniem sie o dobre stosunki ze wszystkimi. I prosze tu nie porownywac przeprosin w moim wykonaniu do ''prowokacji'' jaska na forum Piotrkowa - jest to dla mnie cholernie obrazliwe porownanie. Tyle Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Moje zdanie na ten temat jest takie: 10.04.06, 11:27 farbenheit napisał: > Przepraszalem bo nie chce zeby o mnie myslano w takich samych kategoriach jak o > jasku - ot co. Wg mnie przeproszenie ich godzi sie z moim mysleniem i ogolnym > staraniem sie o dobre stosunki ze wszystkimi. ------------ I masz rację. Należalo przeprosić. Ale wystarczylo to zrobić w jednym poscie, jasno i wyraźnie. Nie bylo potrzeby powtarzania tego - takie moje zdanie;-) ---------- I prosze tu nie porownywac > przeprosin w moim wykonaniu do ''prowokacji'' jaska na forum Piotrkowa - jest t > o dla mnie cholernie obrazliwe porownanie. Tyle ---------- Uważam, że nie masz powodu się obrażać za to, że odnioslem się (bo nawet nie porownywalem!) do Waszych wypowiedzi na forum Piotrkowa: Twojej i jaska. Masz swoje racje - a ja mam swoje;-) I niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
smokwawelski5 i dobrze 10.04.06, 12:46 i dobrze że Jasiek53 im dowalił cały Piotrków to dupy i do tego chamskie VIVA BEŁCHATÓW Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: sprawa zatacza szersze kręgi, widzę;-) 10.04.06, 12:55 Oby tylko z tej 'prowokacji gliwickiej' nie wyszedł jakiś konflikt międzyregionalny, jakaś wojna secesyjna. Sieradz z Kaliszem, Wieluniem, Belchatowem i Zychlinem vs Piotrków z Lęczycą, Pabianicami i ... Zdunską Wolą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: sprawa zatacza szersze kręgi, widzę;-) 10.04.06, 13:18 No ale czy nie widac ze w naszej grupie sa silniejsi :D <rotfl>:p Odpowiedz Link Zgłoś
smokwawelski5 Jasiek królem! 10.04.06, 20:02 mówiłem prawda zawsze wyjdzie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=221&w=40065814 ZAWSZE BEŁCHATÓW LUBIŁ SIERADZ ! Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Moje zdanie na ten temat jest takie: 11.04.06, 19:17 > I masz rację. Należalo przeprosić. Nie ma sprawy. Wystarczy ze zlozycie nam hold lenny oraz zapłacicie okup i puscimy w niepamiec ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Jakaś schizofrenia ;) 10.04.06, 23:28 po akcji jaśka, zaglądam na forum Piotrkowa i dochodzę do wniosku, że ostatnio więcej tam naszych niż tubylców ;) A sieradzki wątek, a właściwie dwa, nie schodzi z czołówki Piotrkowa ;) :) I patrzę na Sieradz w tym czasie i ... bryndza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: Jakaś schizofrenia ;) 11.04.06, 07:43 Zachowujemy się jak pies goniący własny ogon :D Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Jakaś schizofrenia ;) 11.04.06, 08:17 W tym wypadku ja jestem ogonem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Jakaś schizofrenia ;) 11.04.06, 11:18 esie napisał: > Zachowujemy się jak pies goniący własny ogon :D > Świetne porównanie ;) Bardzo mi się podobać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Jeszcze tylko... 11.04.06, 12:19 2193 posty i dogonimy :) ile to nam zajmie kto obstawia? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Jeszcze tylko... 11.04.06, 12:25 no w takim tempie to chyba troche nam zajmie czasu Odpowiedz Link Zgłoś
paenka A wiecie ze? 11.04.06, 17:47 w 1262 Piotrkow zostal wlaczony do Ksiestwa Sietradzkiego? Hrhrh ale fajnie ;) Sieradz Górą, ja jestem za tym by przywrocic dawne granice Księstwa a co na to reszta BKS i forum? :p Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: A wiecie ze? 11.04.06, 20:45 paenka napisała: > w 1262 Piotrkow zostal wlaczony do Ksiestwa Sietradzkiego? Hrhrh ale fajnie ;) > Sieradz Górą, ja jestem za tym by przywrocic dawne granice Księstwa a co na to > reszta BKS i forum? :p No cóż, jak sama nazwa wskazuje Bractwo Księstwa Sieradzkiego, więc pytanie retoryczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: A wiecie ze? 11.04.06, 20:58 :D a wiecie jak sie w piotrkowie obruszyli :P Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Paenka daj sobie spokój ;) 11.04.06, 21:09 Właśnie czytam ;) W sumie same duperele gadają, żadnych konkretów ;) bez sensu takie gadanie, szczególnie o zamku ;) O starówce nie ma co gadać, a jak czytam o układzie urbanistycznym Piotrkowa, to mnie pusty śmiech ogarnia ;) Daj już im spokój, niech żyją sobie spokojnie we własnym samozadowoleniu ;) W zasadzie berdziej merytoryczna, ciekawsza i przyjazdna była rozmowa z Kaliszem, a to większe miasto od Piotrkowa. Może już Piotrków stracił swoje korzenie i może już mentalnie im bliżej jednak do Mazowsza ? bo jak czytam, to normalnie jakbym czytał warszawiaków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Paenka daj sobie spokój ;) 11.04.06, 21:16 sieradzak napisał: > Właśnie czytam ;) > W sumie same duperele gadają, żadnych konkretów ;) > bez sensu takie gadanie, szczególnie o zamku ;) > > O starówce nie ma co gadać, a jak czytam o układzie urbanistycznym Piotrkowa, t > o > mnie pusty śmiech ogarnia ;) > > Daj już im spokój, niech żyją sobie spokojnie we własnym samozadowoleniu ;) > > W zasadzie berdziej merytoryczna, ciekawsza i przyjazdna była rozmowa z > Kaliszem, a to większe miasto od Piotrkowa. > > Może już Piotrków stracił swoje korzenie i może już mentalnie im bliżej jednak > do Mazowsza ? bo jak czytam, to normalnie jakbym czytał warszawiaków ;) > Właśnie z bólem dotarłem do końca tej farsy i ... zero obiektywizmu, zero wiedzy, zero faktów, zero kultury ! Mam nadzieję, że to forum nie świadczy o wszystkich Piotrkowianach ?! Chyba jakaś niedouczona kasta okupuje to forum i tyle - a prawdziwi Piotrkowianie jakoś nie przebili się do głosu ?! Tak więc Paenka, daj im spokój - bo takich wątków i oni chyba od początku forum nie mieli ;) Mamy tyle ciekawych i sympatycznych sprawa w Sieradzu, że szkoda czasu i energii na takie Piotrkowskie dogadywanki. Wolę jednak Sieradz ;) Nie ilość a jakoś się liczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Paenka daj sobie spokój ;) 11.04.06, 21:23 Ja zauwazylam natomiast iz w obvliczu braku argumentow robia osobiste wjazdy na innowiercę ;) mimo szczerych chęci, kultury, nie obrazania i tak pojechali mnie na calej linii. Eh dla mnie to oni tak jakby zŁodziali juz do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Paenka daj sobie spokój ;) 11.04.06, 21:53 paenka napisała: > Ja zauwazylam natomiast iz w obvliczu braku argumentow robia osobiste wjazdy na > > innowiercę ;) Czytałem, ale mi się pisać nie chciało na taki chłam i tylko się dziwiłem, że jeszcze z nimi gadasz ;) mimo szczerych chęci, kultury, nie obrazania i tak pojechali mnie > > na calej linii. To jest chyba objaw tej wielkomiejskiej kultury ? > Eh dla mnie to oni tak jakby zŁodziali juz do reszty. Nie wnikam Łódź (pazerna, biedna i bez tradycji) czy Warszawka (chamska, butna i durna) oczywiście z wyłączeniem przwdziwych Warszawiaków, którzy prawie wyginęli w Powstaniu Warszawskim, a których kilku znam i ... kapelusze z głów ;) Na marginesie ciekaw jestem ilu rodowitych Piotrkowian z dziada pra-dziada wypowiada się na forum Piotrkowa ;) Myślę, że to raczej Piotrkowianie w pierwszym pokoleniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Paenka daj sobie spokój ;) 11.04.06, 21:31 jaaaaasne. Z waszej strony za to padaly same konkretne argumenty :)) I o brak wiedzy to ty nas koles nie posądzaj bo jestes w wielkim bledzie. Obiektywni jestesmy tak jak wy. Faktow bylo duzo ale nie kazdy potrafi je wylowic (inteligencja to rzecz wrodzona jednak) A o kulturze moze nie bedziemy rozmawiac bo nie chcialbym was obrazic :) Ciekawe sprawy w Sieradzu, ze tylko zerkne od gory: Kiedy dogonimy Piotrkow (!?!), przechwalki kto ile postow nasmarowal, chcę byc sliczna, wiosna a oknem (lol) itd. Widac ze macie powazne problemy egzystencjalne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Paenka daj sobie spokój ;) 11.04.06, 21:38 Bo juz reszte przedyskutowalismy ;] wyeksploatowaly sie tematy kulturalno historyczno ekonomiczne w naszym miescie zachecam do wnikliwej lektury. No argumentow konkretnych nie widzialam nawet nie potwierdziliscie czy to co bylo na zdjeciu to rzeczywiscie zamek i z jakiego okresu. Natomiast przeczytalam ze niby wawel ma sredniowieczna zabudowe...ciekawe. Bo wszystkie xrodla podaja ze renesansowa. Widocznie umieszczenie faktow w jasny i dostrzegalny sposob to rowniez sprawa inteligencji, albo wrecz jej braku. Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Paenka daj sobie spokój ;) 11.04.06, 21:54 z tym budownictwem to faktycznie ktos dal ciala, ale musze powiedziec ze byl poniekad blisko. Zamek w Piotrkowie to tez tak jak Wawel budowla renesansowa. Jesli chodzi ogolnie o najciekawsze budowle to zajrzyjcie sobie tutaj www.piotrkow.pl/galeria.html i zazdrosccie:)) Zajrzyjcie tez na inne podstrony na tej stronce a dowiecie sie wiecej. Mam nadzieje Paenko ze ta lektura zaspokoji Twoj glod wiedzy i faktow(faktow i jeszcze raz faktow) na frapujace tematy :) Pozdrawiam i zapraszam do lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Prawie jak Sieradz ;) 11.04.06, 22:01 kamikaze_pkow1 napisał: > z tym budownictwem to faktycznie ktos dal ciala, ale musze powiedziec ze byl > poniekad blisko. Zamek w Piotrkowie to tez tak jak Wawel budowla renesansowa. > > Jesli chodzi ogolnie o najciekawsze budowle to zajrzyjcie sobie tutaj > www.piotrkow.pl/galeria.html i zazdrosccie:)) Zajrzyjcie tez na inne > podstrony na tej stronce a dowiecie sie wiecej. Mam nadzieje Paenko ze ta > lektura zaspokoji Twoj glod wiedzy i faktow(faktow i jeszcze raz faktow) na > frapujace tematy :) > Pozdrawiam i zapraszam do lektury. Tak popatrzyłem na ten link i ... doszedłem do jednego wniosku. PRAWIE JAK SIERADZA, i dalej jak w reklamie Żywca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Prawie jak Sieradz ;) 11.04.06, 22:18 na link sie nie patrzy. Na link sie klika. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prawie jak Sieradz ;) 11.04.06, 23:01 kamikaze_pkow1 napisał: > na link sie nie patrzy. Na link sie klika. Synku, nie ucz ojca dzieci robić ;) Jak ja bawiłem się pierwszy raz netem, to pewnie ty nie wiedziałeś co to jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka EJ... 11.04.06, 23:03 dajcie se siana i np kupcie se takie coś www.partybox.pl/index.php?action=product&product_id=201# Nie fajne? Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Prawie jak Sieradz ;) 11.04.06, 23:07 jaaaaasne Ojcze Sieradzaku :) a tak na marginesie? jak sie bawiles tym netem to wiedziales co to jest ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prawie jak Sieradz ;) 11.04.06, 23:24 kamikaze_pkow1 napisał: > jaaaaasne Ojcze Sieradzaku :) > > a tak na marginesie? jak sie bawiles tym netem to wiedziales co to jest ? :) Wnuczku, jeszcze Onetu nie było ;) łączyłem się przez BBS jeśli wiesz co to jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Prawie jak Sieradz ;) 11.04.06, 23:42 Ojcze Sieradzaku Prowadzacy, uprzejmie informuje iz na tematy informatyczne lepiej sie ze mna nie wdawaj bowiem mozesz polegnac z kretesem a poco ci kompromitacja ? A wytlumaczyc ci co to BBS czy znajdzies sobie sam w wikipedii ? :))) No wiesz, jest jeszcze wiele wiecej ciekawych stronek, jesli nie umiesz szukac to przesle linki. Ale nie patrz sie na nie tylko klikaj odrazu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prawie jak Sieradz ;) 11.04.06, 23:50 kamikaze_pkow1 napisał: > Ojcze Sieradzaku Prowadzacy, uprzejmie informuje iz na tematy informatyczne > lepiej sie ze mna nie wdawaj bowiem mozesz polegnac z kretesem a poco ci > kompromitacja ? Nie twierdze, że jestem informatykiem, choć z informatyką mam styczność od jakiś 15 lat, byłem Autoryzowanym Delarm Optimusa, mam kila certyfikatów autoryzujących serwis, zaczynałem od C-64, Atari, Spectrum, Amiga - to były maszyny ;) Ale nie jestem z wykształecenia informatykiem, ale praktykiem i wielu młodych informatyków już w praktyce wymiękło ;) Jednak nie podważam Twojej hipotetycznej wiedzy w tym zakresie ;) > > A wytlumaczyc ci co to BBS czy znajdzies sobie sam w wikipedii ? :))) No wiesz, > jest jeszcze wiele wiecej ciekawych stronek, jesli nie umiesz szukac to przesle > linki. Ale nie patrz sie na nie tylko klikaj odrazu:)) Ni Może nauka czytania ? Napisałem, że pierwszy raz łączyłem się z internetem przez BBS, bo w Polsce nie było żadnych dostępnych łączy. NASK raczkował. Onetu nie było. A jedyne polskie strony ... to były strony ... polonii amerykańskiej. Więc nie potrzebuję Twoich porad i wyjaśnień w zakresie BBSów, jedynie umiejętności Twojego czytania ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: Prawie jak Sieradz ;) 11.04.06, 23:52 > autoryzujących serwis, zaczynałem od C-64, Atari, Spectrum, Amiga - to były > maszyny ;) Oooo i tu sie zgadzamy :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Dinozaury ;) 11.04.06, 23:58 maddox84 napisał: > > autoryzujących serwis, zaczynałem od C-64, Atari, Spectrum, Amiga - to by > ły > > maszyny ;) > > Oooo i tu sie zgadzamy :) > pozdrawiam Witam ;) no proszę, są jeszcze dinozaury ;) Amiga była super, aż szkoda, że te maszyny w sumie szlag trafił. Grafika i multimedia - to było coś, do tego proste i w miarę tanie !! Rewelka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: Dinozaury ;) 12.04.06, 00:00 Oj a ile zabawy bylo w BASICu :)) i wczytywanie gier godzinami z tasmy na ATARI... swoja droga to ja ciagle mam na szafie C64 i nie oddam go za nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Dinozaury ;) 12.04.06, 00:02 AAAAa o to chodzi, to to ja tez pamietam ;) troszke nawet umialm sama pisac , ale to jak bylam mala....teraz juz nic nie pamietam. POzniej jakos w liceum chialam odswiezyc ale juz gry z kasety niechcialy sie poprawnie wgrywac:( Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Dinozaury ;) 12.04.06, 00:05 maddox84 napisał: > Oj a ile zabawy bylo w BASICu :)) i wczytywanie gier godzinami z tasmy na > ATARI... swoja droga to ja ciagle mam na szafie C64 i nie oddam go za nic :) no tak i ten śrubokręcik do ustawiania głowicy ;) Choć nie pamiętam jak w Atari, bo handlowałem Commodorem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: Dinozaury ;) 12.04.06, 00:06 Oj tak... szczerze mowiac to nawet nie pamietam czy w ATARI ustawialo sie glowice :/ fakt ledwo wtedy odrastalem od podlogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Dinozaury ;) 12.04.06, 00:14 maddox84 napisał: > Oj tak... szczerze mowiac to nawet nie pamietam czy w ATARI ustawialo sie > glowice :/ fakt ledwo wtedy odrastalem od podlogi :) O to jednak dinozaurek jesteś ;) Ale i tak miło ;) Jak tak czytam, to chyba taki dinozaurek jak paenka, bo ona też miała jakieś kasety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: Dinozaury ;) 12.04.06, 00:17 Wiadomo.. wiek nie przesadza o wartosci tego co w czlowieku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Prawie jak Sieradz ;) 11.04.06, 23:58 myslalem ze to kolejna podpucha bo w tym jestescie dobrzy. NIezmiernie sie ciesze ze wiesz co to BBS :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Prawie jak Sieradz ;) 12.04.06, 00:00 ale ja nie wiem. Prosze mi wytlumaczyc co to? Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prawie jak Sieradz ;) 12.04.06, 00:03 kamikaze_pkow1 napisał: > myslalem ze to kolejna podpucha bo w tym jestescie dobrzy. NIezmiernie sie > ciesze ze wiesz co to BBS :) no cóż, raz przeprosiłem za jaśka i jego podpuchę, ale więcej nie będę ;) Zodiak - też lubi zaszaleć, ale to nie w kategoriach podpuchy ;) Wbrew pozorom, podchodzimy do spraw i siebie na wzajem na forum dość poważnie. Dlatego, cenimy sobie w poważnych dyskusjach, fakty i konkrety. Oczywiście jest na forum wiele wątków zupełnie przyziemnych, jednak jest to dość złudne. A osobiście należę do ludzi, którzy cenią własne słowa i nie rzucam ich na wiatr. Tym bardziej, że wiele osób mnie zna w realu ! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Paenka daj sobie spokój ;) 11.04.06, 22:13 Noo bardzo ładne ;) tylko liceum mamy ładniejsze:) a tebaranowce w parku takie se ;p ja sie osobiscie czuje urazona buehehehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Paenka daj sobie spokój ;) 11.04.06, 21:55 TO SĄ BEZMIERNI AROGANCI ! (nie zaczął bym tej prowokacji gdy bym nie znał skutków) Trzeba sobie zdać sprawę iż Piotrków wszystko zawdzięcza gierkowi i taka tam mętalnośc( a my i nasze wnuki będą ich inwestycje spłacać) tak jest prawda ,miałem tam rodzinkę kiedś-już nie! co może żle napisałem ! --------tylko po to aby wam oczy otworzyć! Już nie chcę podemjować wątków ile które miasto było w jakim województwie! TAK NA PRZYSZŁOŚC DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z PRZEPROSINAMI! ------------------------------- PS.kALISZ ZAWSZE BYŁ DAL MNIE INNA LIGĄ ! oj jak mało jeszcze forumowicze wiecie o różnych takich szczególach Miałem nadzieję ,że ktoś się spyta się o powody mojego zachowania\ ale lepiej żyć złudzeniami! --------------------- Mieszkałem kiedyś w koninie ,piotrkowie a potem(ostatnio) w Sieradzu 10 lat i tyle -------------------------------------------------- a najlepiej zbanować Jaska! prawda?! FARBEN!? Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Paenka daj sobie spokój ;) 11.04.06, 22:17 jasiek53 napisał: > TO SĄ BEZMIERNI AROGANCI ! (nie zaczął bym tej prowokacji gdy bym nie znał > skutków) > Trzeba sobie zdać sprawę iż Piotrków wszystko zawdzięcza gierkowi i taka tam > mętalnośc( a my i nasze wnuki będą ich inwestycje spłacać) > tak jest prawda ,miałem tam rodzinkę kiedś-już nie! > co może żle napisałem ! --------tylko po to aby wam oczy otworzyć! > Już nie chcę podemjować wątków ile które miasto było w jakim województwie! > TAK NA PRZYSZŁOŚC DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z PRZEPROSINAMI! > ------------------------------- > PS.kALISZ ZAWSZE BYŁ DAL MNIE INNA LIGĄ ! > oj jak mało jeszcze forumowicze wiecie o różnych takich szczególach > Miałem nadzieję ,że ktoś się spyta się o powody mojego zachowania\ > ale lepiej żyć złudzeniami! > --------------------- > Mieszkałem kiedyś w koninie ,piotrkowie a potem(ostatnio) w Sieradzu 10 lat > i tyle > > -------------------------------------------------- > a najlepiej zbanować Jaska! prawda?! > FARBEN!? Ty od nich lepszy nie jestes to raz a dwa kwestia czy ja kogos bede przepraszal to tylko moja kwestia - nie chcialem zeby mysleli o mnie tak samo jak mysleli o Tobie. Poza tym nigdzie nie napisalem zeby Cie zbanowac - juz raz prosilem - czytaj ze zrozumieniem. Jak grochem o sciane :/ Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Paenka daj sobie spokój ;) 11.04.06, 22:25 Inna bajka ze stanowczo za duzo bylo drugi raz ich przepraszac - tu moj blad ale usprawiedliwiam sie tym ze po Kredensie bylem a wtedy jestem AŻ za dobrze do ludzi nastawiony, tylko peace and love :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Paenka daj sobie spokój ;) 11.04.06, 22:19 Jasiek nie zasugerowales zeby sie ciebie o takie rzeczy zapytac, z reszta stworzylam dla ciebie specjalnie watek zebys napisal cos o sobie i co? i nic. Nie wiem o co ciebie pytac jak na razie takie ogolne pytania. A z Farbenem daj sobie spokoj, powinniscie zakopwac topor wojenny i zapalic fajke pokoju. Farben nie jest taki zly ;) ty chyba tez nie. Obydwaj jestescie nowi wiec cinzko sie wypowiadac na wasz temat. Dla mnie macie podobne konta, swieze. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Paenka daj sobie spokój ;) 11.04.06, 22:36 Hehe - ale tylko fajke z tytoniu bo nic innego nie pale :P A na forum juz troche jestem tylko pod tym nickiem krotkawo :) A pod tamtym nie zawsze i nie wszedzie sie wypowiadalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Paenka daj sobie spokój ;) 11.04.06, 21:43 kamikaze_pkow1 napisał: > jaaaaasne. Z waszej strony za to padaly same konkretne argumenty :)) > > I o brak wiedzy to ty nas koles nie posądzaj bo jestes w wielkim bledzie. > Obiektywni jestesmy tak jak wy. Faktow bylo duzo ale nie kazdy potrafi je > wylowic (inteligencja to rzecz wrodzona jednak) A o kulturze moze nie bedziemy > rozmawiac bo nie chcialbym was obrazic :) > > Ciekawe sprawy w Sieradzu, ze tylko zerkne od gory: Kiedy dogonimy Piotrkow > (!?!), przechwalki kto ile postow nasmarowal, chcę byc sliczna, wiosna a oknem > (lol) itd. Widac ze macie powazne problemy egzystencjalne:)) 1. Koleś, to Twój nie jestem. 2. Nie przeność piotrkowskiej mętnej filozofii i inteligencji na nas grunt, bo się nie przyjmnie. 3. O jakości postów i tematów nie radzę dyskutować, bo raczej nie macie szans. Więcej nie będę pisał, bo mimo wszystko mam dużo szacunku dla Piotrkowa jaki miasta, co nie musi się przekładać automatycznie na piotrkowskie forum, nad czym mogę tylko ubolewać. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Paenka daj sobie spokój ;) 11.04.06, 21:49 Ale sieradzak trzeba kulturalnie z nimi rozmawiac. Oni do nas niekoniecznie z kultura to chociaz my im pokazmy co to znaczy rozmowa na poziomie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Paenka daj sobie spokój ;) 11.04.06, 22:14 paenka napisała: > Ale sieradzak trzeba kulturalnie z nimi rozmawiac. Oni do nas niekoniecznie z > kultura to chociaz my im pokazmy co to znaczy rozmowa na poziomie ;) My z nimi tez nie zawsze...prawda jasiek? :/ BTW - ''my jestesmy lepsi!!! nie, bo my'' Super Wam idzie super - pamietajmy sieradzanie, ze z glupota sie nie walczy tylko ją sie ignoruje - ona byla, jest i bedzie. I to proponuje zrobic - przestac sie bawic z dziecmi. Dzieciom i tak nie wytlumaczymy podstawowych rzeczy - wiec po co to? Szkoda naszego cennego czasu ktory mozna przeznaczyc na mase innych, lepszych dyskusji :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Paenka daj sobie spokój ;) 11.04.06, 21:58 ad. 1. racja i vice versa ad. 2. vice versa ad. 3. racja nie dyskutujmy na temat jakosci bo jaki jest kon kazdy widzi, jak powiedziano w ktoryms z kabaretow. ad reszta. twoja strata, nasz zysk. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak fan Leppera ? 11.04.06, 22:07 kamikaze_pkow1 napisał: > ad. 1. racja i vice versa > ad. 2. vice versa > ad. 3. racja nie dyskutujmy na temat jakosci bo jaki jest kon kazdy widzi, jak > powiedziano w ktoryms z kabaretow. > > ad reszta. twoja strata, nasz zysk. ;) Odpowiedź godna Lepera ;) Jak się nie ma co powiedzieć, to się cytuję ;) ad1. Ja nie walę Tobie na koleś - więc skąd to vice versa (czyżby nowe słowo?) ad2. Jeśli tak ważne dla was jest, że Piotrków jest dwa razy większy od Sieradza, to powinniście mieć przynajmniej dwa razy więcej postów ? Dalej nie staraj się udawadniać wyższości forum Piotrkowa od Sieradzkiego, bo ... nie masz szans. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: fan Leppera ? 11.04.06, 22:20 sieradzak teraz porównaj sobie reakcję naszego forum i ich jedyny atak z mojej strony(prawie niewinny-patrz porónanie-ich nowe teksty) wasza reakcja(oj dostało się mi! - a ich?) zawsze mówiłem że wschód to dno! Dobra rada-NIE PRZEPRASZAJ I NIE ULEGAJ JAK NIE ZANSZ MOTYWÓW I SZCZGÓŁÓW MĘTALNOSCI oj i tak są spoko..jni -------------------------------- i powiedz mi zawsze chciałes sieradzak łączyć sieradz z piotrkowem! a ja zawsze mówiłem że się nie da z "ruskimi" gadać ja ich znam (może za bardzo) -------------------------- ZBANOWAC JAŚKA I PRZEPROSIĆ PIOTRKÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: fan Leppera ? 11.04.06, 22:22 Jasiek ma swojego stajla i swoj floł ;D trzeba byc wyrozumialym i cierpliwym i tak juz sie duzo nauczyl od pierwszych postow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: fan Leppera ? 11.04.06, 22:24 i jak cię nie "kochać" paenka? FARBENHEIT-ZGODA? Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: fan Leppera ? 11.04.06, 22:23 Da sie da - tylko totalnie odwrotnie niz Ty to robisz i bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: fan Leppera ? 11.04.06, 22:30 łał, tez mi slowa uznania. Tu niekoles pudlo, ale dzieki temu widac ze skonczyly ci sie argumenty (jesli miales takowe) ad. 1. to dobrze i tak trzymaj. ad. 2. no to w koncu liczy sie dla was ta ilosc/jakosc ? Bo ciagle robicie dzikie podjazdy po to by miec wiecej i wiecej. ad. pozostala czesc wypowiedzi. Wy macie swoje forum my swoje i niech tak zostanie. Tylko nie probujcie nas obrazac bo odpowiedziec tez umiemy. A teraz pa i duscie sie dalej we wlasnym sosie. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: fan Leppera ? 11.04.06, 22:48 kamikaze_pkow1 napisał: > łał, tez mi slowa uznania. Tu niekoles pudlo, ale dzieki temu widac ze skonczyl > y > ci sie argumenty (jesli miales takowe) > > ad. 1. to dobrze i tak trzymaj. > ad. 2. no to w koncu liczy sie dla was ta ilosc/jakosc ? Bo ciagle robicie > dzikie podjazdy po to by miec wiecej i wiecej. > ad. pozostala czesc wypowiedzi. Wy macie swoje forum my swoje i niech tak > zostanie. Tylko nie probujcie nas obrazac bo odpowiedziec tez umiemy. A teraz p > a > i duscie sie dalej we wlasnym sosie. O i właśnie tak się kończy brak argumentów ;) Widzisz paenka, ogon pod siebie i do domu ;) a Ty próbowałaś ;) ehh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: fan Leppera ? 11.04.06, 22:59 a ty swoje. Zmien plyte bo ta ci sie zaciela. Jesli chodzi o wycofanie to wy wycofaliscie sie pierwsi zapewne na tzw. "z gory upatrzone pozycje". Skoncz wasc wstydu oszczedz (sobie). He he pewnie teraz do kanonu wejdzie ta wasza "sieradzka goscinnosc" :) Pozdrawiam porzadnych sieradzan:) Mam nadzieje ze was jest wiecej:) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: fan Leppera ? 11.04.06, 23:02 Ano troche nas jest...Sieradzak, Paenka...dlugo by wymieniac a i tak pewnie kogos pomine :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: fan Leppera ? 11.04.06, 23:19 nie no sie Sieradzak swoimi madrosciami sam sie wykluczyl z tego szanownego grona. To moje zdanie, mozesz miec inne. Zobacz jaki u nas panuje pluralizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: fan Leppera ? 11.04.06, 23:31 kamikaze_pkow1 napisał: > nie no sie Sieradzak swoimi madrosciami sam sie wykluczyl z tego szanownego > grona. No cóż, jeśli szukasz, na forum Sieradza, grona osób z takim podejściem jak w piotrkowie, to sam bym się z niego wykluczył ;) a moje drobne 2000 postów w Sieradzu świadczy o tym, że jakoś mnie tu ludzie znoszą ;) Zaraz zapewne padnie ilość, czy jakość - to już odpowiadzam - wyszukiwarka i "sieradzak". > To moje zdanie, mozesz miec inne. Zobacz jaki u nas panuje pluralizm :) A dokładnie i konkretnie który: Pluralizm polityczny Pluralizm teoretyczny Pluralizm (filozofia) Pluralizm (socjologia) To wtedy będę mógł się odnieść ? - Jeżeli marzy tylko jeden człowiek, pozostanie to tylko marzeniem. Jeżeli zaś będziemy marzyć wszyscy razem, będzie to już początek nowej rzeczywistości. [Helder Camara abp] Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: fan Leppera ? 11.04.06, 23:38 łał, widze nic pomyslunku tylko jak trudniejsze slowo to do Wikipedii zagladasz :))) Rozsmieszyles mnie teraz tak ze mnie brzuch rozbolal :))) Jak skoncze sie turlac po podlodze to moze jeszcze cos przeczytam dalej z twoich madrosci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak paenka co Ci to przypomina ;) 11.04.06, 23:56 kamikaze_pkow1 napisał: > łał, widze nic pomyslunku tylko jak trudniejsze slowo to do Wikipedii zagladasz > :))) Rozsmieszyles mnie teraz tak ze mnie brzuch rozbolal :))) Jak skoncze sie > turlac po podlodze to moze jeszcze cos przeczytam dalej z twoich madrosci :))) No to właśnie jest klasyczne dla forum Piotrkowium ;) Jak do konkretów, to się turlają ;) Wikipedia, fajna rzecz i masz rację czasem z niej korzystam, w przeciwieństwie do Ciebie, bo jestem świadom tego, że człowiek nigdy nie bedzie wiedział wszystkiego. I masz rację z Wikipedii skopiowałem podstawowe rodzaje pluralizmu, bo mi się nie chciało klepać i cudować. A że studia dawno skończyłe i z socjologii mam dziury w pamięci, to nie chciałem cudować z wymyśalniem i to tyle. Śmieszne jest to, że nie napisałeś, który to pluralizm występuje na forum Piotrkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: paenka co Ci to przypomina ;) 12.04.06, 00:04 pluralizm to na tyle proste slowo ze powinno byc w glowie. Nie da sie odpowiadac ijednoczesnie turlajac sie po podlodze:) Rozbawiles mnie setnie tym ze po byle slowko musisz siegac do wikipedii. Z wikipedii wiem jak korzystac i korzystam od przypadku do przypadku. Napewnie nie po to by sprawdzic co za trudengo slowa ktos uzyl na forum:) Pozatym cyz naprawde myslisz ze jest jedno pojecie pluralizmu ? Czy anprawde myslisz ze to jest w wikipedii ? Szukaj dalej a byc moze dowiesz sie jednak o forum Piotrkowa wiecej niz dowiedziales sie do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: paenka co Ci to przypomina ;) 12.04.06, 00:05 jemu chyba raczej nie o slowo pluralizm chodzil kamikaze :> Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: paenka co Ci to przypomina ;) 12.04.06, 00:05 ale dobrze zes sie ubawil , bo smiech to zdrowie...widzisz jak u nas zdrowo i wesolo :D Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: paenka co Ci to przypomina ;) 12.04.06, 00:09 łał tyle sie nasmialem ze teraz chyba do samej smierci bede zdrowy ;)) A ta mam nadzieje ze mnie spotka dopiero na emeryturze. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: paenka co Ci to przypomina ;) 12.04.06, 00:09 Jesli cie ten jad z piotrkowa nie zeżre od środka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: paenka co Ci to przypomina ;) 12.04.06, 00:12 czy jad sieradzki zzera od zewnatrz ? :) . . . Zart naturalnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: paenka co Ci to przypomina ;) 12.04.06, 00:13 kamikaze_pkow1 napisał: > pluralizm to na tyle proste slowo ze powinno byc w glowie. Nie da sie odpowiada > c > ijednoczesnie turlajac sie po podlodze:) Rozbawiles mnie setnie tym ze po byle > slowko musisz siegac do wikipedii. Z wikipedii wiem jak korzystac i korzystam o > d > przypadku do przypadku. Napewnie nie po to by sprawdzic co za trudengo slowa > ktos uzyl na forum:) > Pozatym cyz naprawde myslisz ze jest jedno pojecie pluralizmu ? Czy anprawde > myslisz ze to jest w wikipedii ? Szukaj dalej a byc moze dowiesz sie jednak o > forum Piotrkowa wiecej niz dowiedziales sie do tej pory. Sam sobie przeczysz, ja na studiach miałem pluralizm socjologiczny i pamiętałem tylko, że jest kika odmian pluralizmu zależnie do dziedziny nauki, dlatego sięgnąłem do wikipedii. Myślę, że to tobie przydałby się lektura tego w Wikipedii i jeśli poważnie byś traktował mnie i siebie, to zadałbyś sobie trud sprawdzenia tego. Piszę Ci, że jest kilka odmian podstawowych pluralizmu, a ty mi na to: "> Pozatym cyz naprawde myslisz ze jest jedno pojecie pluralizmu ? Czy anprawde > myslisz ze to jest w wikipedii ? " Stary to jest po prostu niepoważne z Twoje strony i po prostu sam Siebie ośmieszasz ?! pl.wikipedia.org/wiki/Pluralizm >Szukaj dalej a byc moze dowiesz sie jednak o > forum Piotrkowa wiecej niz dowiedziales sie do tej pory. Zupełnie mnie to nie interesuje !? I to nie złośliwość, tylko fakt. Identyczna sytuacja jak z BBS, czytaj ze zrozumieniem, ja staram się pisać jak najprościej. Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 na zkonczenie goscinnych wystepow 12.04.06, 00:50 jakikolwiek by nie przyjac sposob wyjasnienia slowa "pluralizm" to zawsze oznacza to wielosc. Trudne slowo ? Zajrzyj do wikipedii. Pozatym czepiasz sie i udajesz wazniaka i tyle ci powiem. Piszac "jedno pojecie pluralizmu" mialem na mysli pojecie wikipediowskie do ktorego kazales mis ie ustosunkowac. Bo tlumaczem, objasnien, interpretacji znajdziesz tyle ile ksiazek o tym napisano. Poczytasz to moze wymyslisz wlasna teorie, w koncu w teoretyzowaniu jestes dobry. Gorzej z konkretami. Nie zycze sobie zwracania sie per "stary". Jasne koles ? Koniec kropka. Zegnajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: na zkonczenie goscinnych wystepow 12.04.06, 00:57 Spodziewalem sie bardziej inteligentnego pozegniania po kamikaze...No coż...naiwnosc moja nie zna granic Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: na zkonczenie goscinnych wystepow 12.04.06, 01:00 coz tak mi szkoda ze cie zawiodlem. Jednak nie moglem napisac inaczej bowiem niektorzy maja problemy z percepcja. Znow trudne slowo ? Wikipedia cie uratuje ! :) Koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: na zkonczenie goscinnych wystepow 12.04.06, 01:06 Domyslam sie ze nie mogles...tudzież nie potrafiles. Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: na zkonczenie goscinnych wystepow 12.04.06, 01:09 no coz jak zwykle masz racje bo jestes genialny we wszystkim i wszystko jest dla ciebie zbyt proste by dorownac twojej yntelygencji. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Sarkazm ;) 12.04.06, 01:14 kamikaze_pkow1 napisał: > no coz jak zwykle masz racje bo jestes genialny we wszystkim i wszystko jest dl > a > ciebie zbyt proste by dorownac twojej yntelygencji. A to już sarkazm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata1 Re: na zkonczenie goscinnych wystepow 28.04.06, 09:42 kamikadze prosz Cie nie wymodzaj sie czerwony sztadar nie zaplynie nad sieradzem Dla Ciebie to normalka ale my sieradzanie nie lubimy pedalow Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 na lekką osłodę hahhaha:)-Concordia 07.05.06, 02:35 lider tabeli IV ligi Concordia Piotrków Trybunalski uległ dziś w meczu na własnym stadione z rezerwami GKS Bełchatów 1-2 hahhahahahahahahahahahhahahhhahhaahhahhahahhahhahaahhhhhahahhhhahahhahahaha i być może w niedzielę przestanie byc liderem! hahhahaaahhahahahhahahhahaahhahahaahahahhahaah informacja z www.90minut.pl/liga.php?id=2010 Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: na zkonczenie goscinnych wystepow 12.04.06, 01:16 farbenheit napisał: > Spodziewalem sie bardziej inteligentnego pozegniania po kamikaze...No > coż...naiwnosc moja nie zna granic Ja się niczego nie spodziewałem ;) Szkoda tylko, że dopiero na koniec zaczął pisać coś z sensem i konkretnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: na zkonczenie goscinnych wystepow 12.04.06, 01:12 kamikaze_pkow1 napisał: > jakikolwiek by nie przyjac sposob wyjasnienia slowa "pluralizm" to zawsze > oznacza to wielosc. Trudne slowo ? Zajrzyj do wikipedii. > Pozatym czepiasz sie i udajesz wazniaka i tyle ci powiem. > > Piszac "jedno pojecie pluralizmu" mialem na mysli pojecie wikipediowskie do > ktorego kazales mis ie ustosunkowac. Bo tlumaczem, objasnien, interpretacji > znajdziesz tyle ile ksiazek o tym napisano. Poczytasz to moze wymyslisz wlasna > teorie, w koncu w teoretyzowaniu jestes dobry. Gorzej z konkretami. > > Nie zycze sobie zwracania sie per "stary". Jasne koles ? > Koniec kropka. Zegnajcie. Jasne koleś ;) Szkoda że już kończysz, bo w zasadzie nie zacząłeś nawet, hhmmm podobnie jak Miler ? Pluralizm na forum ? to wielość czego ? postów, wątków, opinii, poglądów, ludzi, głupoty, cnoty, jakości ? Najgorsze jest właśnie hasłowanie takimi dość pojemnymi określeniami. Jak często już zdewaluowano takie słowa, właśnie przez takie stwierdzenia jak twoje. Podobnie jest z pragmatyzmem a teraz z liberalizmem. Ot słowa sztandary. Wystarczy twoje dość płytkie wyjaśnienie (wielość) i już ;) A właśnie pluralizm socjologiczny, to nie jest wprost "wielość", a traktowany jest bardzij jako wartość. I dlatego zadałem Ci pytanie, o pluralizm - jednak okazuje się, że prostota twojego rozumowania ogranicza się ... ogólnych schematów. No cóż, ale już skończyłeś i może dobrze, bo w zasadzie nie miałeś wiele do powiedzenia. Co do konkretów - no cóż, nie Tobie sądzić ;) Na szczęście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: fan Leppera ? 11.04.06, 23:12 kamikaze_pkow1 napisał: > a ty swoje. Zmien plyte bo ta ci sie zaciela. Jeśli ktoś na trzy proste zdania i stwierdzenia potrafi napisać tylko vice versa, to ... albo brakuje mu argumentów, albo ... ale na tym poprzestanę. Jesli chodzi o wycofanie to wy > wycofaliscie sie pierwsi zapewne na tzw. "z gory upatrzone pozycje". Zgadza się, bo nie było o czym rozmawiać ! Dziwnie się to pokrywa z tą opinią: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=39815130&a=40149186 > Skoncz wasc wstydu oszczedz (sobie). Oj zadzierasz z niewłaściwym człowiekiem ;) > He he pewnie teraz do kanonu wejdzie ta wasza "sieradzka goscinnosc" :) Jasne ! Bo o Piotrkowskiej nie ma co marzyć ;) i paenka już ją poznała ;) > Pozdrawiam porzadnych sieradzan:) Mam nadzieje ze was jest wiecej:) I tu masz pecha, bo ... dzięli temu forum większość z nas zna się w realu ( a jak w Piotrkowie?) i w zasadzie bijąc we mnie bijesz w innych, ale to Ci daruję bo nie wiesz co czynisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: fan Leppera ? 11.04.06, 23:34 widze ze nie rozumiesz, wiec odpowiem ci tak zebys zrozumial. Co mam sie kopac z koniem. Sorry ze znow musialem powrocic do motywu zwierzecego a dokladniej konia (moze i nawet pociagowego) bo inaczej widze ze nie zrozumiesz. Czy tobie trzeba wszystklo tak przekladac na polski a wlasciwie z polskiego na twoj ? Naprawde nie mam ochoty ciagnac dluzej tego watku bo jak widac do niczego to nie prowadzi. Wy wiecie swoje, my wiemy swoje i niech tak zostanie. Koniec kropka. Nie prowokujcie mnie do dalszej dyskusji bo to sensu nie ma najmniejszego. Nie bede wam juz nabijal licznika bo w koncu faktycznie nas dogonicie. Moze chociaz w tym nam dorownacie. Dobranoc grzecznie mowie. Nawet tym najmniej uprzejmym z najmniej uprzejmych sieradzan. PS. nie namawiam do przewrotu ale nie pozwolcie by psuli oni wasza opinie:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: fan Leppera ? 11.04.06, 23:36 >>Nie bede wam juz nabijal licznika bo w koncu faktycznie nas dogonicie No dobra to juz teraz moge napisac ze to byla prowokacja ;) przyznaj ale troche odrobiles moje nabijanie waszego licznika :D Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: fan Leppera ? 11.04.06, 23:49 eee tam odrobie te strate postami ..... ooo np. takimi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=39326986 W ten sposob bede mial ich wiecej niz 2512 ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: fan Leppera ? 12.04.06, 00:22 kamikaze_pkow1 napisał: > eee tam odrobie te strate postami ..... ooo np. takimi: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=39326986 > W ten sposob bede mial ich wiecej niz 2512 ;)) Dość wyrywkowo, jak ci pisałem są też posty przyziemne i codzinne. Ale można i tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=39010103 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=36824144 ALBO TAK: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36216 Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: fan Leppera ? 12.04.06, 00:39 ale tak tez mozna sobie tanio nabic licznik bo wam tylko te cyferki w glowach. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak skończmy ;) 12.04.06, 18:47 kamikaze_pkow1 napisał: > ale tak tez mozna sobie tanio nabic licznik bo wam tylko te cyferki w glowach. Wiesz co, jakoś dziś nie mam nastroju i ochoty na jałowe dyskusje ;) Było minęło ;) Dziś mam (mamy) poważny problem do świętowania i nic mnie nie ruszy ;) Zresztą za godzinkę brykam na piwko, więc tym bardziej ;) Tak więc możemy pogadać kiedyś o czymś fajnym , wspólnym i ciekawym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: fan Leppera ? 11.04.06, 23:43 kamikaze_pkow1 napisał: > widze ze nie rozumiesz, wiec odpowiem ci tak zebys zrozumial. Co mam sie kopac > z > koniem. Sorry ze znow musialem powrocic do motywu zwierzecego a dokladniej koni > a > (moze i nawet pociagowego) bo inaczej widze ze nie zrozumiesz. Czy tobie trzeba > wszystklo tak przekladac na polski a wlasciwie z polskiego na twoj ? > Naprawde nie mam ochoty ciagnac dluzej tego watku bo jak widac do niczego to ni > e > prowadzi. > Wy wiecie swoje, my wiemy swoje i niech tak zostanie. Koniec kropka. Nie > prowokujcie mnie do dalszej dyskusji bo to sensu nie ma najmniejszego. Nie bede > wam juz nabijal licznika bo w koncu faktycznie nas dogonicie. Moze chociaz w ty > m > nam dorownacie. Dobranoc grzecznie mowie. Nawet tym najmniej uprzejmym z > najmniej uprzejmych sieradzan. > > PS. nie namawiam do przewrotu ale nie pozwolcie by psuli oni wasza opinie:) > Pozdrawiam Powiem tak, w zasadzie obrywa ci się za Piotrków w kontekście tego jak Twoi znajomi z forum potraktowali paenę ! I to wszystko. Osobiście nic co Ciebie nie mam i do Piotrkowa też nie. jest drobna różnica, że jak jasiek poszedł do was z głupią prowokacją, to potrafiliśmy za niego przeprosić i do tego zjechać go u siebie. Jak paenka zapytała się o zamek podobny do muzeum, to ... przeczytaj sam. Jeśli to nazywasz gościnnością, kulturą, merytoryczną dyskusją ... to współczuję. I jak często z ciekawości zaglądam do Kalisza czy nawet małego Żychlina, tak Piotrków nie jest moim typem na między forumową przyjaźń ;( A szkoda ;( Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: fan Leppera ? 11.04.06, 23:50 > Jak paenka zapytała się o zamek podobny do muzeum, to ... przeczytaj sam. Jeśli Przepraszam Cie bardzo ale trzymajmy sie faktow... nie zapytala o zamek podobny do muzeum tylko cytuje: "czy too piotrkow.zamki.pl jest wasz zamek? Ten szescian to jest zamek? to wygląda raczej jak jakis magazyn ;p" to troszke zmienia postac rzeczy, nie sadzisz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: fan Leppera ? 11.04.06, 23:52 nie ;)trzeba z dystansem troszke, reszte wyjasnilam na waszym forum Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: fan Leppera ? 11.04.06, 23:56 Ale najbardziej mnie rozbawilo Twoje tlumaczenie sie z tego. Ze niby sie "tylko zapytalas czy to jest zamek, bo nie wyglada" - z tego co sie orientuje to wystarczylo przeczytac podpis pod fotografia :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: fan Leppera ? 11.04.06, 23:59 no nie wsytarczyulo bo bezposrednio pod fotografia nie bylo podpisu czy to jest zamek. A nie wyglada jak zamek wiec o co ci chodzi? Nie widze nic dziwnego w moich wypowiedziach. Nie tłumaczyłam się lecz probowalam wam wyjasnic o co mi chodzilo ponieważ nie chciałam zaogniać i tak już wasza rozpaloną butność. Jak widać na marne. Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: fan Leppera ? 12.04.06, 00:03 Przepraszam moj blad.. faktycznie pod fotka nie ma podpisu.. chodzilo mi o tekst ktorym otoczone sa te fotografie :) ale dobra konczmy bo i tak sie nie dogadamy :( Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak O zamek poszło 12.04.06, 00:28 maddox84 napisał: > > Jak paenka zapytała się o zamek podobny do muzeum, to ... przeczytaj sam. > Jeśli > Przepraszam Cie bardzo ale trzymajmy sie faktow... nie zapytala o zamek podobny > do muzeum tylko cytuje: > "czy too piotrkow.zamki.pl jest wasz zamek? Ten szescian to jest zamek? to > wygląda raczej jak jakis magazyn ;p" > to troszke zmienia postac rzeczy, nie sadzisz ?? Raczej nie. Zapytała o zamek, który wygląda jak magazyn. I tyle. Jeśli ktoś zapytał by w Sieradzu co to za bunkier koło starówki stoi i ma 9 pięter, to bym po prostu odpowiedział. Wystarczyło napisać coś o tym zamku i już. Myślę, że po prostu jesteście przewrażliwieni na swoim punkcie. Jak wyszperaliście fotki starej Pragi, to napisałem wam co to jest i dlaczego tak wygląda. Pomijałem zupełnie Wasza szczeniackie komantrze, bo rozumiałem, że to "prowokacji" jaśka odnośnie kompleksów. W sumie zgadzam się z paenką, że ten zamek dziwnie wygląda i tyle. naszego nie ma a to co wiemy dalekie jest od wyobrażenia zamku, jednak w porównaniu z tym budynkiem to u nas był faktycznie zamek ;) Każde miasto ma swoje słabe i mocna punkty - sztuką jest zamieniać słabe w mocne. Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: fan Leppera ? 11.04.06, 23:56 juz nie bedziemy sie teraz przepychac kto zaczal a kto skonczyl. Koniec kropka nie jestesmy z tych samych bajek zatem adios. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: 11.04.06, 22:13 Zajrzałem kilka razy na piotrkowskie forum, nawet coś tam napisałem (starałem się grzecznie, naprawdę), ale oni jacyś tacy bucowaci są (buc - nie wiem czy takie słowo u was funkcjonuje). Rozumiem, że można mieć ładne kamienice w rynku a nawet ładną dwuczłonową nazwę miasta (Trybunalski), ale żeby z tego powodu aż tak nosa zadzierać? Powiem nieskromnie, że Kalisz mógłby czapką ten cały Piotrków nakryć, ale nigdy by mi do głowy nie przyszło, żeby takie posty pisać jak oni... To smutne, że ostrowska choroba zatacza w naszym kraju (w sumie to biednym i zniszczonym wojnami) coraz szersze kręgi... Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: 11.04.06, 22:16 Słowo BUC jak najbardziej funkcjonuje, ja bardzo lubie to slowo :) prawie tak bardzo jak to żę ktos jest "glupi i ma wszy na pempku" :D hrhrhrhrhrhrh Co do kolegi kamikaze to prosze grzecznie bo jk na razie to najbardziej kulturalny piotrkowianin jak sie wypowiedzial na forum . JEszcze mnie nie obrazil :D hrrhrhrh Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: 11.04.06, 22:21 Dokladnie - kolega kamikaze nad wyraz grzeczny - hmm...a pomyslec, ze to jasiek go sprowokowal...To tym bardziej mnie dziwi ze grzeczny :) Ale moze zauwazyl, ze w kazdym stadzie jest czarna owca :) Pozdrowienia :) Dla kamikaze i...a niech tam dla jaska tez :P Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak hmm ??? 11.04.06, 22:29 wielkopolskawschodnia napisał: > Zajrzałem kilka razy na piotrkowskie forum, nawet coś tam napisałem (starałem > się grzecznie, naprawdę), ale oni jacyś tacy bucowaci są (buc - nie wiem czy > takie słowo u was funkcjonuje). Rozumiem, że można mieć ładne kamienice w rynku > > a nawet ładną dwuczłonową nazwę miasta (Trybunalski), ale żeby z tego powodu aż > > tak nosa zadzierać? > > Powiem nieskromnie, że Kalisz mógłby czapką ten cały Piotrków nakryć, ale nigdy > > by mi do głowy nie przyszło, żeby takie posty pisać jak oni... To smutne, że > ostrowska choroba zatacza w naszym kraju (w sumie to biednym i zniszczonym > wojnami) coraz szersze kręgi... Po prostu szkoda ;) Z przyjemnością pisałem w Kaliszu, choć czasem poglądy, czy opinie były różne, to jednak zawsze kulturalne, na poziomie i co najważniejsze ... merytoryczne. Dlatego wniskuję, że wbrew stereotypom wiele łączy "wielkopolski" Kalisz :) od Sieradzkiego Sieradza ;) Właściwie nie wiele jest miast w Polsce, które mogły by napisać w ten sposób ;) Kalisz Kaliski, Piotrków ... (?) żeby nie urazić ;) I właśnie to sieradzanie cenią najmocniej - swoistą niezależność i bardzo mocne korzenie. Co do Piotrkowa ? Myślę, że jest to objaw flustracji z jednej strony Łódź z drugiej Bełchatów ... i taka postawa obrony przez atak jest chyba właśnie wynikiem tej sytuacji ? Mnie przeraża skala - wszyscy klepią to samo bez sensu. U nas w Sieradzu a i w Kaliszu pewnie też trafi się taki przypadek, ale właśnie przypadek a nie reguła. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: 11.04.06, 22:36 Dlaczego "wielkopolski" (chodzi mi o cudzysłów)? Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Dlaczego "wielkopolski" ;) 11.04.06, 22:46 wielkopolskawschodnia napisał: > Dlaczego "wielkopolski" (chodzi mi o cudzysłów)? A bo mam swoją prywatną teorię na temat Kalisza i Sieradza i wg. tej mojej teorii, to są miasta bliźniacze tego samego plemienia słowiańskiego ;) A że później historia potoczyła się tak, jak się potoczyła, to .. Jak znajdę czas i bardziej kompetentnych ludzi niż ja w pewnych zagadnieniach historycznych, to może uda mi się te moje przeczucia i przypuszczenia "udowodnić" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: hmm ??? 11.04.06, 22:37 SIERADZAK widzisz to samo co ja(jasiek) Kalisz to inna "bajka" SPECJALNIE TO ZROBIŁEM-poczytajcie wszystkie moje wpisy na owy temat-TO POGADAMY ------------------------------------------ powiem że dla mnie to było żenujące dla Sieradza(te przeprosiny)-oj Ja tam mieszkałem troszku~! MACIE PAŃSTWO DOWODY -! ------------ Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: hmm ??? 11.04.06, 22:38 to zabrzmialo jak "TO ja zabilem Laure Palmer" ahahahahhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: hmm ??? 11.04.06, 22:42 widzicie że Jasiek nie taki znowu głupi no może za bardzo prywczy w swych sądach! ------------------------------------- FARBEY,E-BUZIE ,SIERADZAKI,I inne .............. wybaczycie nowicjuszowi? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: hmm ??? 11.04.06, 22:47 pisaliśmy rónocześnie_Fraben! ----------------------- zrozumiałem-Zgoda? no już postawię!jak się zmówimy w Kredensie! Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: hmm ??? 11.04.06, 22:56 Teraz jasiek moze pospiewac ''Teraz juz wiem jak nie czynic dobra zlem'' Farben Lehre - Pozytywka :) Wogole - ja nie popuszcze tego Kredensu - u mnie slowo wiecej warte jak pieniadze :) Takze zastanow sie jeszcze raz :P Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: hmm ??? 11.04.06, 22:59 farbenheit napisał: > Teraz jasiek moze pospiewac ''Teraz juz wiem jak nie czynic dobra zlem'' Farben > Lehre - Pozytywka :) > Wogole - ja nie popuszcze tego Kredensu - u mnie slowo wiecej warte jak > pieniadze :) Takze zastanow sie jeszcze raz :P No ja też słucham z DUUUUUŻĄ uwagą, tym bardziej, że już raz był niewypał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: hmm ??? 11.04.06, 23:01 Sluchaj sluchaj - mowil o Tobie, o Ebusi i o mnie wiec i Tobie cos musi postawic :P Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Jasiek znikł był ;) 12.04.06, 00:37 farbenheit napisał: > Sluchaj sluchaj - mowil o Tobie, o Ebusi i o mnie wiec i Tobie cos musi postawi > c :P Dziwne - napisał ten post i znikł ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Jasiek znikł był ;) 12.04.06, 00:41 Moze ktos mu powiedzial, ze jak chce nam stawiac to tylko po wyplacie bo...bo wiesz czemu :P Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Jasiek znikł był ;) 14.04.06, 19:54 nie dlatego znikł ale z przyczyn niezależnych od Jaśka(został zmuszony do opuszczenia miasta na 2 telefonem od szefa) Proszę o nieinsynuowanie niczego! ---ps.taka fajna dyskusja mnie omineła hrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Jasiek znikł był ;) 14.04.06, 19:56 jasiek53 napisał: > nie dlatego znikł ale z przyczyn niezależnych od Jaśka(został zmuszony do > opuszczenia miasta na 2 telefonem od szefa) > Proszę o nieinsynuowanie niczego! > ---ps.taka fajna dyskusja mnie omineła hrrrrr Ty nie odwracaj kota ogonem, to nie o dyskusję idzie a o dzbanek piwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Jasiek znikł był ;) 14.04.06, 19:58 wiem, czytałem,- domyślam sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Jasiek znikł był ;) 14.04.06, 20:00 Wiec ja tylko male acz wazne pytanie wtrace - KIEDY :P Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Jasiek znikł był ;) 14.04.06, 20:02 no po tej wspomnianej wypłacie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Jasiek znikł był ;) 14.04.06, 20:03 jasiek53 napisał: > no po tej wspomnianej wypłacie :-))) farben, no to trzymaj rękę na pulsie, czytaj ... trzymaj jaśka za gardło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Piotrków jak zawsze 16.04.06, 02:16 a dla ciekawych na ichnim forum napisałem wyjaśnienie co do mych intencji -sami powiedzcie -jam jasiek nie chwaląc to sprawił-nigdy byście się nie dowiedzieli co tam naprwdę o nas myślą! ps-z odpowiedziami poczekać do przeczytania mych krótkich mymyrów na ich forym :P Panie doktorze od pół roku nie trawię kaczek! co robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Jasiek znikł był ;) 16.04.06, 02:18 jam Jaś :) a gdzie ma Małgosia? hehehehehhehehh:) Odpowiedz Link Zgłoś
smokwawelski6 smokwawelsk5i=smokwawelkski6 18.04.06, 17:37 paenka wiesz że mnie zupełnie zbanowali z forum wyborczej za ten tekst w Piotkowie.(nie tylko skasowali tylko wyżucili zupełnie za te 4 zdania)Musiałem zmienic nika ! Ty to czytałaś to sama wiesz za co,no jak się ma takie układy u adminów to się ma zawsze rację ! VIVA BAEŁCHATÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
smokwawelski6 Re: smokwawelsk5i=smokwawelkski6 18.04.06, 17:48 powiem o co poszło :o sformułowanie- kami-kadze -kami-sradze(dlatego jestem od teraz nieetyczny ,złamałem całkowicie regulamin i wszelkie zasady i zostałem usunięty ze wszystkich forum GW.-aż się wierzyć nie chce,prawda)-:))) Bo taki jest Piotrków właśnie -wschodni i zacofany a tak na marginesie -tylko tak dalej;niedługo zaczniemy sami zastanawiać się nad treścią sygnaturek Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: smokwawelsk5i=smokwawelkski6 18.04.06, 18:23 ja tam już nie pisze-za duże "zjeby" dostałem od krajanów! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: smokwawelsk5i=smokwawelkski6 18.04.06, 18:27 no wlasnie nie wiem za co cie zbanowli ;) kuurde az sie boje ze skroo maja takie uklady to nam forum zaczna psuc:( buuuuuuuu swoja droga to oni jacyc tacy.....eeee jak moj brat, nie potrafia przyjac slow krytyki, widza czubek tylko swojego nosa tak jakby poza nimi innych miast nie bylo tylko wieksze od nich miasta i oni, wiecej juz sie nic nie liczy. Dla mie żałośni. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Jasiek znikł był ;) 21.04.06, 18:29 miałem zamiar wam stawiać w świeto 3 maja ale na wypoczyn znikam w góry w dniach owych czy 1 sobota po -pasi albo inne propozycje ale gdzie-w kredensie? a potem gdzie dokonczymy? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Jasiek znikł był ;) 21.04.06, 22:29 na schodach pod urzedem i przyjmiemy mandaty od SM za spozywanie alkoCholu w miejscu publuicznym ,jeeeeeeee!!!!! nie daruje im tego alkocholu beuhehehehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: hmm ??? 11.04.06, 22:45 czyli jak mówił mój dziadek-dupa blada-farben! \no jak nie to nie! Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: hmm ??? 11.04.06, 22:42 Mozna zrobic madra, rzeczową, konkretna i kulturalna prowokacje i mozna zrobic ja niezrozumialas, czepliwą, chamska i bezsensowną...Wyzej wymieniony przyklad prowokacji nie nadaje sie na tą pierwszą...wiec zostaje tylko ta druga - proste i logiczne. Nie mam nic do samej prowokacji...mam ''ale'' do jej wygladu. Ot co Nie to zebym sie teraz czepial bo doszlismy do zgody ale poprostu mowie czemu wtedy sie czepialem - dla Ciebie zenujace są moje ( i sieradzaka ) przeprosiny a dla mnie ( i pewnie dla sieradzaka ) zenujacy byl sposob Twojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Do jaśka 11.04.06, 22:58 O zbanowaniu to ja Ci mówiłem - nie farben ! Podtrzymuję to co powiedziałem ! Cała "zadyma" z Piotrkowem bez sensu ! Poziom "prowokacji" za niski i za kiepski. Efekt prowokacji Zerowy. Jestem zwolennikiem łączenia, a nie dzielenia. Z tym że łączenie nie na siłę. Jak widzisz po atakach na paenkę, która do końca starała się zachować styl i klasę - wyraźnie ją poparłem, tak wyraźnie ją poparłem jak Ciebie "zjechałem". Tu o styl, poziom i klasę chodzi, a nie jakieś idee ;) Jeśli Piotrków jest na nie, to trudno, może za 10 lat dojrzeją ? Zresztą chyba wiesz, że w Sieradzu to forum jest jak wyspa na bezkresie .... Może tak kiedyś się stanie w Piotrkowie ? To forum umrze śmiercią naturalną, i pojawią się nowi bardziej ludzcy Piotrkowianie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Do jaśka 11.04.06, 23:07 sieradzak napisał: > Jestem zwolennikiem łączenia, a nie dzielenia. Nie no, rozbawiles mnie:) Myslales moze o pisaniu tekstow do kabaretu ? Sprawdzilbys sie. a zreszta.... szkoda gadac. Ale kabareciarz ciebie niezly;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Do jaśka 11.04.06, 23:11 :( taaaa aja myslalam ze ciebie oczy juz bolą :( i żeaaa....szkoda pisać:( Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Do jaśka 11.04.06, 23:21 nie moglbym spac spokojnie gdybym nie odpowiedzial :) A spac powinienem bo jutro ciezki dzien przed mna :( Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Do jaśka 11.04.06, 23:11 Nieee stary - nie rozumiesz. On sie łaczy tylko z fajnymi ludzmi...niefajnych brzydko mowiac olewa po pierwszej probie. Ja tu nieczego nie sugeruje...:P Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Do jaśka 11.04.06, 23:35 kamikaze_pkow1 napisał: > sieradzak napisał: > > > Jestem zwolennikiem łączenia, a nie dzielenia. > > Nie no, rozbawiles mnie:) Myslales moze o pisaniu tekstow do kabaretu ? > Sprawdzilbys sie. Jak już cytujesz, to cytuj dokładnie, bo jak Ci zacytuje w ten spoób Biblię, to się zdziwisz ! Napisałem: "Jestem zwolennikiem łączenia, a nie dzielenia. Z tym że łączenie nie na siłę." NIE NA SIŁĘ ! A to ciut zmienia Twój kiepski komentarz ! > a zreszta.... szkoda gadac. Na tym poziomie - to faktycznie, daruj sobie ! > Ale kabareciarz ciebie niezly;) W polotach przy piwie i owszem ;) - Jeżeli marzy tylko jeden człowiek, pozostanie to tylko marzeniem. Jeżeli zaś będziemy marzyć wszyscy razem, będzie to już początek nowej rzeczywistości. [Helder Camara abp] Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Do jaśka 11.04.06, 23:46 sieradzak napisał: > kamikaze_pkow1 napisał: > > > sieradzak napisał: > > > > > Jestem zwolennikiem łączenia, a nie dzielenia. > > > > Nie no, rozbawiles mnie:) Myslales moze o pisaniu tekstow do kabaretu ? > > Sprawdzilbys sie. > > Jak już cytujesz, to cytuj dokładnie, bo jak Ci zacytuje w ten spoób Biblię, to > się zdziwisz ! > > Napisałem: "Jestem zwolennikiem łączenia, a nie dzielenia. Z tym że łączenie ni > e > na siłę." NIE NA SIŁĘ ! juz pierwsza czesc zdania mnie serdecznie rozbawila :) Tak jak reszta twojej przezabawnej tworczosci. > A to ciut zmienia Twój kiepski komentarz ! Kiepski tekst trudno jest dobrze skomentowac. > > > a zreszta.... szkoda gadac. > > Na tym poziomie - to faktycznie, daruj sobie ! No coz ciezko jest sie znizyc do twojego wiec postanmowilem poprzestac. > > Ale kabareciarz ciebie niezly;) > > W polotach przy piwie i owszem ;) no to teraz chyba tez ze 3 strzeliles bo normalnie bys takich glupot nie wypisywal chyba? Ale moge sie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Do jaśka 12.04.06, 00:28 Wiec zastanawiam sie ile Ty strzeliles... Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Do jaśka 12.04.06, 00:38 null .... i tu twoja teoria sie posypala Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Do jaśka 12.04.06, 00:45 Teoria odnosnie czego przepraszam? Odnosnie marnosci tego co sobą reprezentujesz sadząc po niskiej jakosci Twoich wypowiedziach? Nie - tu sie moja teoria nie posypala a z kazdym Twoim postem utwierdzam sie w jej slusznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Do jaśka 12.04.06, 00:58 no wlasnie na tym polega wolnosc myslenia. Nie mylcie jej jednak z powolnoscia bo widze ze dla was sa to raczej tozsame pojecia:) Tu masz tez link pl.wikipedia.org/wiki/Teoria to tylko tak na wypadek gdybys mial problem ze zrozumieniem slowa teoria bo go uzylem nie baczac ze jest to dla niektorych (tych powolnie myslacych) z waszego forum jest niezrozumiale. Przepraszam, nastepnym razem postaram sie przedstawiac wszystko na rysunkach. Koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Do jaśka 12.04.06, 01:04 Jak juz szukasz czegos na wikipedii ( swoją drogą dosc nędzne zrodlo ) to znajdz jeszcze: sztuka myslenia, czytanie ze zrozumienem i kultura. Przyda Ci sie. Nawet bardzo :] Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Do jaśka 12.04.06, 01:07 łał, rozumiem ze znalazłes to przed chwila przez przypadek. Tak na marginesie to Ojciec Sieradzak sobie wielce chwalil to zrodlo wiedzy. Widac jest ktos madrzejszy, genialniejszy, inteligentniejszy o wogole naj :))) Dobranocka bo czas spac. Daruj sobie wiec odpisywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Do jaśka 12.04.06, 01:19 farbenheit napisał: > Jak juz szukasz czegos na wikipedii ( swoją drogą dosc nędzne zrodlo ) to znajd > z > jeszcze: sztuka myslenia, czytanie ze zrozumienem i kultura. Przyda Ci sie. > Nawet bardzo :] No to ja dodam pojęcie "inteligencja nabyta" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Rozejm... 12.04.06, 00:16 Dobra... raczej sie nie dogadamy w tych kilku kwestiach a takie wrzucanie sobie nawzajem do niczego nas nie zaprowadzi. Nie proponuje pokoju ale raczej rozejm... czyli koniec atakow na siebie nawzajem... my wrocimy do siebie a Wy sobie zostaniecie tutaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Rozejm... 12.04.06, 00:20 Eeee nnie ma czegos takiego jak jad sieradzki ;) sprawdz w wikipedii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: Rozejm... 12.04.06, 00:40 a piotrkowski jest ? :) sprawdz:)) W koncu to u was sa lepsi spece od wikipedii :)) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Jestem za 12.04.06, 00:24 Rzeczywiscie sie nie dogadamy...pokoj - nie sadze ale za rozejmem jestem. Zawieszenie broni na czas nieokrelony. A wiec niech slowo cialem sie stanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Rozejm... 12.04.06, 00:36 maddox84 napisał: > Dobra... raczej sie nie dogadamy w tych kilku kwestiach a takie wrzucanie sobie > nawzajem do niczego nas nie zaprowadzi. Nie proponuje pokoju ale raczej > rozejm... czyli koniec atakow na siebie nawzajem... my wrocimy do siebie a Wy > sobie zostaniecie tutaj ;) No cóż ja wojny nie widziałem ;) Dla mnie to tylko kolejna potyczka ;) Szkoda, tylko, że musiałem się potykać o sofizmaty o socjotechnikę w wykonaniu szanownych adwersaży, a właściwie jednego adwersaża. Tak więc jeśli dla mnie wojny nie było, to nie ma tematu, czy pokój, czy rozejm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: Rozejm... 12.04.06, 00:41 No to dobranoc Siradzowi, Piotrkowowi i Wroclawiowi ;) w koncu spac tez kiedys trzeba zwlaszcza ze zajecia z rana i podroz do domu daleka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Rozejm... 12.04.06, 01:22 maddox84 napisał: > No to dobranoc Siradzowi, Piotrkowowi i Wroclawiowi ;) w koncu spac tez kiedys > trzeba zwlaszcza ze zajecia z rana i podroz do domu daleka :)) Dzięki i też miłej nocki ;) No ja z rana mam kolejną potyczkę w UM Sieradz, mam tylko nadzieję, że będzie bardziej interesująca od tej ;) A i do domu .. to pewnie na święta ;) Więc MOKRYCH JAJEK :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Rozejm... 12.04.06, 07:22 ;) cos czestotliwosc mial wysoka z tym zegnaniem sie. Ile on razy pisal "koniec kropka" i "dobranoc" bo juz sie pogubilam :) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Rozejm... 12.04.06, 07:50 Dobranoc to chyba raz...a ''koniec kropka'' hmmm...bydzie z 4 :P Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak to chyba "kamikaze" 12.04.06, 08:17 farbenheit napisał: > Dobranoc to chyba raz...a ''koniec kropka'' hmmm...bydzie z 4 :P Z tego co kojerzę, to koniec kropka była w wykonaniu kamikaze - a nie madoxa :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: to chyba "kamikaze" 12.04.06, 18:35 No coz piotrkow nie moze pogodzic sie z porazka i liza rany ;) i wymyslaja wymowki i usrawiedliwienia miedzy innymi tekst "> I oni w zyciu taiego tematu chyba nie mieli jak ten o Piotrkowie. " no cóz hehehehehehehehehehehehehehhehehe musialam to sprawdzic ;) na naszej liscie watkow ponad setke znalazlo sie ponad 12, ktore po prostu muuusialam im tam zalinkowac podczas gdy w piotrkowie az 6 przy czym zaden z nich nie przekroczyl 200, 2 my im zafundowalismy (jestesmy tacy uczynni ;)). Dodam ze u nas bylo kilka watkow opnad 200 a tu dla ciekawych jak nam idzie linki do watkow rekordzistow ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=26563178 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=19551848 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=38873437 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=36824144 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=28184161 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=26882354 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=30960830 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=28184161 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=24629108 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=29081133 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=27423539 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=27190477 Trzeba byc rzeczowym ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: to chyba "kamikaze" 13.04.06, 22:17 to ja Wam pomogę, sieradzcy przyjaciele:) Wy nam za to pomóc możecie przegonic Ostrów :) Pozdrowienia z Kalisza! Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: to chyba "kamikaze" 13.04.06, 22:33 Mi sie Ostrow zle kojarzy bo kiedys tam w papę dostalem za wyglad jak zwykle na dworcu PKP. Ale ogolnie to sa dla mnie neutralni - dopoki nam nie wjezdzaja to my tez nie mamy za co im wjezdzac. Odpowiedz Link Zgłoś
smokwawelski5 kailszowi - 13.04.06, 22:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=232&w=40125608 kaliszak myślał być może o tym tylko co macie "nabijać" ostrowskie forum? VIVA BEłCHATÓW Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: kailszowi - 13.04.06, 23:06 to akurat dziecinada jest, poważni kaliszanie nie bawią się w takie głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: kailszowi - 13.04.06, 23:48 hmm no ciezko mi sie ustosunkowac bo w ostrowie nie bylam , wiem ytylko ze jest tam dyskoteka a w kaliszu bylam kilka razy i mi sie tam bardzo podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: 14.04.06, 01:55 Ostrowa nie należy przeganiać, lecz umiejętnie wykorzystać i porzucić. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata1 Re: kiedy dogonimy Piotrków? 20.04.06, 22:15 a poco doganiac Piotrkow,znacznie lepiej Belchatow z ich 1 liga Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: kiedy dogonimy Piotrków? 21.04.06, 09:55 ajkata1 napisał: > a poco doganiac Piotrkow,znacznie lepiej Belchatow z ich 1 liga To nie ta bajka ;) To nie wątek sportowy ;) Tu chodzi o "dogonienie" Piotrkowa w ilości postów na forach regionalnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: kiedy dogonimy Piotrków? 21.04.06, 14:18 To całe doganianie, to dla was takie ważne jest? Piszecie tutaj tylko po to by kogoś dogonić/przegonić? Straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: kiedy dogonimy Piotrków? 21.04.06, 14:25 no cos ty gosiaczek przeciez to zarty som, czytaj wszystko z przymruzeniem oka, ale nie tak jak w piotrkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: kiedy dogonimy Piotrków? 21.04.06, 14:27 jak tak dalej pójdzie to ten wątek "przebije" BKS hhihihihihihihihi:) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: kiedy dogonimy Piotrków? 21.04.06, 14:28 a jak, byle dalej :D <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 aaaaaaaaaaaaaaaajkata 21.04.06, 18:13 ajkata ty tam się obracałeś w tym piotrkowsko-bełchatowskim towarzystwie !(masz tam pełno kumli i kumpeli) Poczytaj te ich wątki i nasze i się może wypowiesz mądralo! tylko w całości od początku Odpowiedz Link Zgłoś
paenka chyba sie poczuli zagrozeni ;) 21.04.06, 22:37 i troszke wkurzeni postanowili zalozyc przeciekawy watek <rotfl> żałośni są:p forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=40627242&wv.x=2&a=40627242 Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: chyba sie poczuli zagrozeni ;) 22.04.06, 01:53 na głupotę nie ma rady! niech każdy z nich w każdym wątku po jednej literze wpisuje to będą mieli (chyba 48 bo to tylko te dwa osły wpisują):) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: chyba sie poczuli zagrozeni ;) 22.04.06, 02:12 ale już sporo ubyło dystansu a w Sieradzu wiosenny rekord wpisów! cóz meteoryty wytrzymać! :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: chyba sie poczuli zagrozeni ;) 22.04.06, 10:02 drodzy forumowicze, sami widzicie ze z piotrkowem a moze tak, z ta reprezentacja piotrkowa nie da sie polemizowac, wymieniac zdań. Na kazdy nasz odzew, pytanie otrzymujemy szczeniacką wypowiedz. Rozumiem ze to z braku inteligentnych i rozsadnych argumentów, ale moglby przynajmniej ugryzc sie w ję...paluszki i po prostu [przemilczeć zamiast robić z siebie błaznów umysłowo dorównujacym przedszkolakom. Oj przepraszam obrażam przedszkolaki. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: a KTO włożył kij w mrowisko? ;-)) 23.04.06, 07:17 Odp: JASIEK;-) I chyba dobrze się stało;-) Rozruszaliśmy ich tam trochę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: a KTO włożył kij w mrowisko? ;-)) 23.04.06, 17:57 pewnie tak a tu masz Sieradzkiego mądrale forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=221&w=40065814&a=40675106&wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 a tu ajakta-pochwałę masz 23.04.06, 18:13 kamikaze_pkow1 23.04.06, 17:21 + odpowiedz wydaje sie ze w tym momencie poruszasz nie problem tolerancji a kultury. Ale fakt faktem ze nie da sie ustalic granic tolerancji na tyle by dana wypowiedz zidentyfikoac jako "wolnosc wypowiedzi" a inna jako "nietolerancyjna". • Re: Napisali o tym delahalle 23.04.06, 17:03 + odpowiedz ajkata1 napisał: > Prawda w oczy kole co?Kamikaze ty pewnie przezuciles sie z czerwonego sztandaru > > na rozowy.A tolerancja polega na wzajemnym poszanowaniu pogladow nie tylko > lewicowych.Ludzie w Sieradzu to rozumieja a jak widac u was jest z tym gorzej. Niestety muszę się zgodzić z mieszkańcem Sieradza ;) Dlaczego np. według "tolerancyjnych młodych wykształconych inteligentów" tolerancja polega na robieniu parad pedałów, ale kogoś, kto głosował na wyborach inaczej niż oni wręcz opluwają. To ma być tolerancja? • Re: Napisali o tym kamikaze_pkow1 23.04.06, 17:02 + odpowiedz wyobraz sobie ze mnie nic nie kole. Widze ze tolerancja bije od ciebie na odlegosc :) • Re: Napisali o tym ajkata1 23.04.06, 16:49 + odpowiedz Prawda w oczy kole co?Kamikaze ty pewnie przezuciles sie z czerwonego sztandaru na rozowy.A tolerancja polega na wzajemnym poszanowaniu pogladow nie tylko lewicowych.Ludzie w Sieradzu to rozumieja a jak widac u was jest z tym gorzej. • Re: Napisali o tym kamikaze_pkow1 23.04.06, 16:19 + odpowiedz nie no, zapewne powstanie nowe haslo slownikowe "tolerancja sieradzka" :) Ale tak pozatym to polecam intensywny kurs historii. • Re: Napisali o tym kamikaze_pkow1 23.04.06, 16:16 + odpowiedz jaka blyskotliwa mysl siedziala w twej glowie. Ale tak na serio. Lepiej by sie tam zostala i dojrzala bo ci nie wyszlo. No chyba ze tak wygladaja poglady przecietnego sieradzanina. Wspolczuje. • Re: Napisali o tym delahalle 23.04.06, 14:37 + odpowiedz W pełni się zgadzam. • Re: Napisali o tym ajkata1 23.04.06, 14:30 + odpowiedz No pewnie gdy w Poznaniu zakazali PARADY WOLNOSCI gazeta krzyczala prawica tlamsi wolnos obywatelska,wolnos wypowiedzi i takie tam.Czy nie widzisz jacy oni sa cyniczni.Moim zdaniem sa oni po prostu nazedziem francuskiej masoneri"grand orion" i tyle • Re: Napisali o tym delahalle 23.04.06, 14:14 + odpowiedz Trzeba się pogodzić z tym, że na forum GW pełnej wolności słowa nie ma. Tutaj administratorzy raczej nia zaglądają, ale na większych forach na pewno nie ma. • Re: Napisali o tym ajkata1 23.04.06, 14:07 + odpowiedz No tez wlasnie.Karykatury Proroka MAHOMETA to wolnos slowa.Przypominam sobie jak po bojkach w Australi miedzy muzumanami z Indonezi a bialymi Australijczykami wypisywali ludzie na forum gazety cytuje"islamskiw bydlo,muzumanskie scierwo" i nikt nie protestowal.Wiec jesli uwazam np. ze Izrael dokonuje holokalstu na narodzie Palestynskim mam byc ukarany.Czyli kto ustala wolnosc slowa,POMYSL. • Re: Napisali o tym delahalle 23.04.06, 13:51 + odpowiedz No fakt, że każdy piotrkowianin powstał ze stusunku płciowego. Mógł to być też stosunek żyda i chrześcijanki. Jeśli tobie to przeszkadza nie powinieneś tego pisać, a na pewno nie na forum wyborczej bo ci dadzą bana ;) • Re: Napisali o tym ajkata1 23.04.06, 13:43 + odpowiedz No ja sie wcale nie dziwie. Mieliscie tam bardzo duze skupisko Zydow a jak powszechnie wiadomo Judajczycy dardzo lubia chrzescijanki-"siksy" jak to nazywaja.Wiec czeba sobie zadac pytanie czyja to zasuga te 80.000 tys. • Re: Napisali o tym kamikaze_pkow1 23.04.06, 12:58 + odpowiedz nie ma za co. Rowniez dziekuje za rade, ale odpusc sobie nastepne.... a co do tematu kobiet... no coz tak was bardzo te kobiety lubia ze przez tyle wiekow dorobiliscie sie 40.000 mieszkancow a my 80.000 :)) • Re: Napisali o tym delahalle 23.04.06, 12:31 + odpowiedz ajkata1 napisał: > I a > propo Chyba a propos ;) • Re: Napisali o tym ajkata1 23.04.06, 12:20 + odpowiedz Wielkie dzieki za te wspaniale rady,co to ma byc psychoanaliza po piotrkowsku.Widze ze cierpimy na kompleks wyszosci-"nie bede juz jadl grzanek chce grac na pianinie"Dam ci dobra rade Kamikaze zrob z soba to samo co twoji japonscy koledzy z czasow wojny,bedzie to z pozytkiem dla calej ludzkosci.I a propo my sieradzanie nigdy nie mamy dosc dla tego kobiety tak nas lubia • Re: Napisali o tym kamikaze_pkow1 23.04.06, 09:42 + odpowiedz łał, napisales co wiedzieles. A ze wiedziales niewiele i nie wykorzystales szansy by milczec wiec napisales niewiele. Ale prosba wielka. Nastepnym razem jak bedziesz chcial napisac cos rownie "madrego" sprobuj uczcic to minuta ciszy. Albo usiadz i licz glosno do 10 i z powrotem ... a moze ci przejdzie. Czy wy sieradzaki ine znacie slowa "dość" ? • Re: Napisali o tym ajkata1 23.04.06, 03:18 + odpowiedz Widze ze jestes bardzo przewrazliwiony.W Piotrkowie zapewne nikt nie uzywa takiego slownictwa bo w Sieradzu czasami sie zdaza,i nikt nie robi z tego afery.Twoja wrazliwosc mnie zaskakuja i zdumiewa,nie dlugo bedziesz organizowal "PARADE WOLNOSCI" w PIOTRKOWIE.No jakos trzeba wyroznic sie na tle wlasnej "grupy". • Re: Napisali o tym kamikaze_pkow1 22.04.06, 23:12 + odpowiedz a czy wszyscy w Sieradzu zabieraja glos nawet jak nie maja nic do powiedzenia, czy jestes ewenementem ? No i czy takie slownictwo to u was na porzadku dziennym czy tez sie wyrozniasz na tle grupy ? • Re: Napisali o tym ajkata1 22.04.06, 23:08 + odpowiedz Czy wszyscy w Piotrkowie sa kurwa tacy pompatyczni.Jezeli twoje poczucie humoru odzwierciedla caly piotrkow to wyrazy wspolczucia • Re: Napisali o tym kamikaze_pkow1 22.04.06, 20:10 + odpowiedz eeee... wymysl cos nowego bo te epitety z waszej strony juz przerabialiscie i wychodzi na to ze jestescie dosc monotematyczni (czytaj: upierdliwi) :) • Re: Napisali o tym ajkata1 22.04.06, 19:47 + odpowiedz Wydaje mi sie ze to ty kolego masz cos z glowa • Re: Napisali o tym kamikaze_pkow1 21.04.06, 18:38 + odpowiedz zal z toba nawet slowko zamieniac. Pozatym przypomne ze braki w edukacji to ty masz wlasnie kolego. • Re: Napisali o tym jasiek53 21.04.06, 18:33 + odpowiedz ty jaki głupi byłeś taki głupi zostałes więć :] zbanować mnie hehehe za obrazę! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: a tu ajakta-pochwałę masz 23.04.06, 18:15 czytać od tyłu jak wiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: a tu ajakta-pochwałę masz 23.04.06, 18:24 i takie sobie zadaje pytanie sieradzak? czy to jest>>>>>>>>>>>>> nie da rady z Piotrkowem woj. robić! Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: a tu ajakta-pochwałę masz 23.04.06, 19:57 jasiek53 napisał: > i takie sobie zadaje pytanie sieradzak? czy to jest>>>>> > 2;>>>>>>> > > nie da rady z Piotrkowem woj. robić! Jasne, że warto tylko intelektualistów typu kamikaze, trzeba spacyfikować ;) Jednak jak sądzę, są też rodowici piotrkowianie, a nie samobójcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
delahalle Re: kiedy dogonimy Piotrków? 23.04.06, 19:40 jasiek53 napisał: > blisko tuż tuż... I gdyby nie post: • Czy Piotrków chciałby być w woj.Kalisko-Sieradzkim jasiek53 09.04.06, 17:29 + odpowiedz a takowe się szykuje i mają was tam podłączyć! hehe byłoby dużo bliżej :) Ten post rozruszał umierające piotrkowskie forum :) Chyba od roku nie było takiej aktywności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: kiedy dogonimy Piotrków? 23.04.06, 19:59 delahalle napisał: > jasiek53 napisał: > > > blisko tuż tuż... > > > I gdyby nie post: > > > • Czy Piotrków chciałby być w woj.Kalisko-Sieradzkim > jasiek53 09.04.06, 17:29 + odpowiedz > a takowe się szykuje i mają was tam podłączyć! > hehe > > > > byłoby dużo bliżej :) > > Ten post rozruszał umierające piotrkowskie forum :) > Chyba od roku nie było takiej aktywności ;) No widzisz, jak to Sieradz ratuje ten wielki Piotrków ;) I jakoś nam to nie prszeszkadza, a do tego jeszcze u was piszemy ;) Jakoś to przeczy tezą co niektórych zajadłych i zaściankowych forumowiczów Piotrkowa ;) Ale i tak się cieszę, choć z wiadomych względów nie do końca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
delahalle Re: kiedy dogonimy Piotrków? 23.04.06, 20:37 I mam nawet Sieradz w ulubionych forach, może będzie to początek przyjaźni piotrkowsko - sieradzkiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: kiedy dogonimy Piotrków? 23.04.06, 22:08 Mam taka szczera nadzieję ;) Bo ja piotrków tez mam dodany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: kiedy dogonimy Piotrków? 23.04.06, 22:08 Z reszta - kto się czubi ten sie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: kiedy dogonimy Piotrków? 23.04.06, 22:16 czyli coś dobrego z tego mojego zamieszania wyszło! cieszę się :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 kamikadze? 24.04.06, 01:37 ten małolat kamicośtam to ładny czubek- nie mogę czytać już dłużej jego idiotyzmów dlatego ogłaszam oficjalnie iż ignoruje go od dziś ajkata mu napisał co ma z soba zrobić(ksywa)i podzielam to zdanie HAWK Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: kamikadze? 24.04.06, 08:21 No cóż, podzielam Twoje zdanie. Bardzo trudno jest się dogadac z kamikadze. Jakos z innymi nie ma problemu tylko on jakis taki niereformowalnyi brnie w to swoje bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: kiedy dogonimy Piotrków? 24.04.06, 01:39 jak ta przyjaźń ma wyglądać jak twoje posty o Sieradzu w Piotrkowie to ja wysiadam dwulicowośc? czy jaśkowa prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: kiedy dogonimy Piotrków? 24.04.06, 01:42 to było do dellahale czy jak mu tam ----- ps.(FY) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Zostawmy ich w spokoju ;) 24.04.06, 13:40 Mam propozycję, dajmy im już spokój. Szkoda, bo jest tam naprawdę kilku fajnych ludzi co piszą z sensem, jednak za każdym razem kamikadze, sprowadza wszystko do jednego poziomu. Praktycznie każdy wątek i każda sprawa o jakiej by tam nie napisać, od razu mądrości wielkiego kamikaze, które w końcu kończą się na pograniczu epitetów. Próbowałem już do gościa grzecznie, kulturalnie, zdecydowanie i dość obcesowo i ... nic jak po kaczce. Jeśli człowiek nie zauważa, że kolejne osoby krytycznie odnoszą się do jego osoby to dajmy mu spokój. Sceptycznie odnosimy się my, ludzie z Kalisza i ludzie z Piotrkowa - więc jaki jest sens dalszej bytności na Piotrkowskim forum ? Proponuję większą aktywność w Kaliszu, Zduńskiej Woli - bo tu jest szansa na nić porozumienia, wzajemnego zrozumienia i sympatycznej rozmowy ;) Kto za ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Zostawmy ich w spokoju ;) 24.04.06, 13:59 Tutaj sieradzak masz całkowuitą racje. Ja z tym panem probowalam drogą mailowa przez chwile, ale niestety wyszło jak wyszło. Oni tlko on. No cóż współczuje pozostałym forumowiczom z piotrkowa, ze pan K. wlasciwie nie daje szans nikomu na poważna rozmowe. Ciagle rzuca tylko epitetami, argumentuje brakiem slownictwa, pustosłowia i brakow w edukacji i to jest tak w kazdym przypadku, nie tylko do jednej osoby tylko do kazdej ktora ma inne zdanie niz on. Cóż mozna tylko pokiwac glowa jak to jeden z panow juz wczesniej napisal. U nas za to jest milo, sympatycznie, kazdy ma szansena swoje zdanie, bywaja "sprzeczki" ale i tak sie kochamy :D rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Zostawmy ich w spokoju ;) 24.04.06, 14:46 paenka napisała: > Tutaj sieradzak masz całkowuitą racje. Ja z tym panem probowalam drogą mailowa > przez chwile, ale niestety wyszło jak wyszło. Oni tlko on. No cóż współczuje po > zostałym forumowiczom z piotrkowa, ze pan K. wlasciwie nie daje szans nikomu na > poważna rozmowe. Ciagle rzuca tylko epitetami, argumentuje brakiem slownictwa, > pustosłowia i brakow w edukacji i to jest tak w kazdym przypadku, nie tylko do > jednej osoby tylko do kazdej ktora ma inne zdanie niz on. Cóż mozna tylko poki > wac glowa jak to jeden z panow juz wczesniej napisal. U nas za to jest milo, sy > mpatycznie, kazdy ma szansena swoje zdanie, bywaja "sprzeczki" ale i tak sie ko > chamy :D rotfl > No cóż, okazuje się, że nie tylko kamikaze jest nawiedzony ;) Przy tym poście: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=40755291 Kamikaze jaki się jako naprawdę oświecony intelektualista ;) Szkoda mi ich ;) I jeśli taka tam jest ogólna tendencja - to niech zostaną w Łódzkim ;) Sieradz - Kalisz - Konin - Ostrów - Zd-Wola - Łączyca ... Też ładne województwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Zostawmy ich w spokoju ;) 24.04.06, 14:50 A ja ci mowie tzn pisze sieradzak ze obstawiam ze to jest kamikadze pod przykrywka ten franc ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Zostawmy ich w spokoju ;) 24.04.06, 17:27 na bank ,zlali go wszędzie to zaczyna od nowa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 ŻADAM OD SBI CENZURY! 24.04.06, 18:00 MASZ WYWALAĆ WSZYSTKIE NIEPRAWOMYŚLNEWĄTKI! jak to robią w Piotrkowie BO Cię ANdriu Łosobiście skasuje i pójdziesz w kazamaty! ----------------------------------------------------- przeżyliśmy zabory to przeżyjemy też Kaczory! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 kami cos tam wreszcie 24.04.06, 17:26 coś mądrego powiedział i chyba temu panu już dziękujemy :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=40627242&wv.x=2&a=40765110 Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: kami cos tam wreszcie 24.04.06, 17:27 poruszył sedno sprawy a ja z nim nie zamierzam polemik toczyć Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: kami cos tam wreszcie 25.04.06, 00:43 :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=40627242&wv.x=2&a=40786965 :( Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: kami cos tam wreszcie 25.04.06, 10:34 Najsmieszniejsze jest to ze wady, przywary i bledy on doskonale identyfikuje tylko ze nie u tej osoby co trzeba ;) zawsze u kogos nigdy u siebie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: kami cos tam wreszcie 25.04.06, 10:35 To cos jak to ze najlepsi psychiatrzy specjalizuja sie w leczeniu chorob pacjentow chorych na to samo co on sam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 o znowu! 25.04.06, 13:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=40699039 hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: o znowu! 25.04.06, 18:23 te wszystkie dalale,ziontry, są jak widac równe "japończykowi" ręce opadają u nas błyszczą elokwencją a tam jak widać! może my też zaczniemy tędywa :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=40627242&wv.x=2&a=40831131heheh ------------------------------------------------------------- nie wpisuje się tam sieradzak tylko zwracam uwagę na postępującą ich derengoladę! aż takich sromotnych zamiarów nie miałem :) :-))) :D Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 streszczenie-czytać od tyłu-nie dogonimy ich! 25.04.06, 18:29 • 18549 maddox84 25.04.06, 18:12 + odpowiedz 18549 :) • Re: Wątek do nabijania ilości postów maddox84 25.04.06, 18:11 + odpowiedz Zajrzyj w poczte :) • Re: Wątek do nabijania ilości postów ziontr 25.04.06, 18:04 + odpowiedz PS. Pozdrawiam. • Re: Wątek do nabijania ilości postów ziontr 25.04.06, 18:02 + odpowiedz dobry humor to podstawa. • Re: Wątek do nabijania ilości postów ziontr 25.04.06, 18:01 + odpowiedz wporzo • Re: Wątek do nabijania ilości postów ziontr 25.04.06, 18:01 + odpowiedz całkiem • Re: Wątek do nabijania ilości postów ziontr 25.04.06, 18:00 + odpowiedz nie. • Re: Wątek do nabijania ilości postów mamatyzi 25.04.06, 16:07 + odpowiedz przesadziłam? • Re: Wątek do nabijania ilości postów mamatyzi 25.04.06, 16:07 + odpowiedz humor!! • Re: Wątek do nabijania ilości postów mamatyzi 25.04.06, 16:07 + odpowiedz dobry • Re: Wątek do nabijania ilości postów mamatyzi 25.04.06, 16:06 + odpowiedz mam • Re: Wątek do nabijania ilości postów mamatyzi 25.04.06, 16:06 + odpowiedz w końcu • Re: Wątek do nabijania ilości postów mamatyzi 25.04.06, 16:05 + odpowiedz hurrrra! • Kiedy dogonimy Lodz ?? :)) maddox84 25.04.06, 15:31 + odpowiedz J.w. :) • Re: Wątek do nabijania ilości postów fidelp 25.04.06, 14:26 + odpowiedz jeszce dzisiaj nic będe numer jeden dnia Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: streszczenie-czytać od tyłu-nie dogonimy ich! 25.04.06, 19:52 kurdwa jasiek., wex no tu tego nie wklejaj jak bedziemy chcieli to se tam wejdziemy i przeczytamy Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: streszczenie-czytać od tyłu-nie dogonimy ich! 26.04.06, 01:02 ebusia_fam_fatal napisała: > kurdwa jasiek., wex no tu tego nie wklejaj > jak bedziemy chcieli to se tam wejdziemy i przeczytamy -------------------------- kurdwa ebusia zastanowię się ! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: streszczenie-czytać od tyłu-nie dogonimy ich! 26.04.06, 01:23 lumos,kamisradze,madox znów w formie ! ale oni są naprawdę głupi ----------------------------- a tak naprawdę to stado małolatów albo gromaniaków ze zlasowanaymi muzgami:( podchwycili to co im napisałem i wpisują po literce,aż takiej głupoty nie spodziewałem się :-))) no to już naprawde dno i cieszę się że nikt już od nas na to nie reaguje u nich na forum Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: o znowu! 25.04.06, 18:32 jasiek53 napisał: > te wszystkie dalale,ziontry, są jak widac równe "japończykowi" > ręce opadają > u nas błyszczą elokwencją a tam jak widać! > może my też zaczniemy tędywa :) > <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=40627242&wv.x=2&a=40831131heheh" target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=40627242&wv.x=2&a=40831131heheh</a> > ------------------------------------------------------------- > nie wpisuje się tam sieradzak tylko zwracam uwagę na postępującą ich > derengoladę! > aż takich sromotnych zamiarów nie miałem :) > > :-))) > :D Widać madox uwzględnił moje sugestie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=40756383 Nie do końca jednak wychodzi mu to w praktyce, ale jest progres na plus ;) Jakby skasował te wszystkie monosylabiczne posty, świadczyłoby to, że jest moderatorem ;) A tak pozostaję wątpliwości. Generalnie nie mam już ochoty pisać w Piotrkowie ;) Zagladam tam czasami, żeby się pośmiać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: o znowu! 25.04.06, 18:38 Cóż zaczynając tę "dyskusję" miałem na celu ciebie i tylko ciebie sieradzak czytałem twe posty na temat wspólnego wojewódzwta a mieszkająć tam(lepiej brzmi widząc ich co dzień)sporo kopii złamałem w tym temacie! Plus tej sytuacji to iż troszku złudzeń się acan pozbył! Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: o znowu! 26.04.06, 01:18 jasiek53 napisał: > Cóż zaczynając tę "dyskusję" miałem na celu ciebie i tylko ciebie sieradzak > czytałem twe posty na temat wspólnego wojewódzwta > a mieszkająć tam(lepiej brzmi widząc ich co dzień)sporo kopii złamałem w tym > temacie! > Plus tej sytuacji to iż troszku złudzeń się acan pozbył! > Czy ja wiem ;) Piotrków to w sumie nasza Sieradzka krew ;) i w sumie jak czytam, to są troszkę do nas podobni ;) oczywiście dalekie podobieństwo, ale jednak ;) Myślę, że w Sieradzu jest Sieradzka mentalność, a w Piotrkowie już jest dużo domieszki - ino nie wiem czego, raczej nie Wielkopolskiej, chyba jednak bardziej Mazowiecko-Warszawskiej czyli "co to nie ja" ;) O ile byłoby z kim pogadać, to uważam, że zawsze warto rozmawiać i wymieniać poglądy - to jest klasyczne docieranie się ;) Widać jeszcze troszkę wody w Warcie musi upłynąć, zanim Piotrków dojrzeje ;) Zresztą w Kaliszu też nie jest różowo ;) Bo w kaliszu piszą, że Sieradz to wielkopolska ;) I tylko te zaborcze gubernie im w głowie ;) Ale nie ma się im co dziwić - też w historii szukają najlepszych kart - tak jak my w Polsce Piastów i Jagiellonów, tak oni w Polsce rozbiorowej i ciut późniejszej. A że niestety kładąc te dwie historie na wagę, nasza przeważa, to ... możemy ich tylko za to przeprosić ;) Ale - to świadczy tylko o naszej słabości, że tak mało wiedzą o Sieradzu w Polsce ;( Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: o znowu! 26.04.06, 01:27 czytałem w Kaliszu niestety zdaje się że to nowe województwo to dla Sieradza wpadanie z deszczu pod rynnę. Wszystko w Kaliszu i koniec :) Ale warto ich przekonywać do zmiany zdania ,z nimi jak mi się zdaje można coś jeszcze ugrać! i normalnie polemizować! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 jak nie lubić wujka-zodiaka! 27.04.06, 01:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=40865871&a=40865871&wv.x=2 sieradzak coś dla ciebie odnośnie nawet samej nazwy tego tworu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: jak nie lubić wujka-zodiaka! 27.04.06, 20:24 Ja po prostu nie wyobrażam sobie sytuacji, że ktoś moglby mnie NIE LUBIC;-) To wlaśnie moja jowialność skloniła mnie do zgloszenia się na ochotnika do Organów Odpowiedzialnych za Tworzenie Nowego Wojewodztwa radomsko-przysusko-sulejowskiego;-) Organa te uczyniły odpowiedzialnym MNIE za wybudowanie od podstaw gmachu Wojewodzkiego Oddzialu ZUS w Nowym Wojewodztwie w mieście Przysucha. Lokalizacja - nieprzypadkowa: tam jest geograficzny srodek Nowego Wojewodztwa, co zostalo zmierzone przez Wojewodzką Komisję Pomiarów i Rozmiarow z tymczasową siedzibą we Włoszczowej. Więc wiecie - mam teraz naprawdę dużo pracy, gdyż jestem odpowiedzialny za calokształt zagadnien rownież logistycznych, związanych z zakupem odpowiedniej ilosci biurek, podlaczenia netu (zeby mogli w przerwie sniadaniowej odpowiedziec na posty na forum Nowgo Wojewodztwa), opiniowanie pracownikow przed przyjęciem do Sluzby Cywilnej w ZUS (plewy muszę odsiać) i nnych wiele zadań .... Poważnych zadań. Muszę w związku z tym ograniczyć swą bytność na forum Sieradza w najbliższych tygodniach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata1 Re: jak nie lubić wujka-zodiaka! 27.04.06, 21:18 jezeli jestes taka wielka patryjotka"sieradzka"to powiedz mi czemu jest takie bazrobocie w naszym miescie.I nie wmawiaj nam ze to problem bezrobotnych.To ze macie burdel w ZUS-sie,o tym kazdy wie nie odgrywaj meczenicy bo masz za co zyc i jesc Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: jak nie lubić wujka-zodiaka! 27.04.06, 23:35 a ty do kogo znowu buczysz ajkata? Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata1 Re: jak nie lubić wujka-zodiaka! 28.04.06, 04:16 kochana "panienko"tyjuz lepiej nie jedz do lodzi smierc tez ma swoja cene jak bedzieszb sie wtracac znaczy mamy wojne Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: o znowu! 27.04.06, 01:25 jasiek53 napisał: > czytałem w Kaliszu > niestety zdaje się że to nowe województwo to dla Sieradza wpadanie z deszczu > pod rynnę. > Wszystko w Kaliszu i koniec :) > Ale warto ich przekonywać do zmiany zdania ,z nimi jak mi się zdaje można coś > jeszcze ugrać! i normalnie polemizować! Jak padają dośc konkretne uwagi (np. geografa), sugestie, propozycje - to zapada głucha cisza ;) Myślę, że w raeliach forumowych możemy raczej zapomniec o zmianach administracyjnych ;) Bo z tym nastawieniem, to raczej mżonki ;) Dlatego odpuszczam sobie na ten czas ten temat, bo szkoda czasu ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata1 Re: o znowu! 27.04.06, 19:54 a poco nam kalisz poloczmy sie z leczyca.Ruszymy na kalisz i go podbijemy Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: w Zychlinie też nie śpią;-) 25.04.06, 14:10 szykują zajazd na Pabianice;-): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14630&w=38491497&a=40730024 Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak APEL ;) 28.04.06, 02:18 Już jest tak pięknie ;) i miło ;) Może pozwólmy aby ten wątek już spadł z tapety (głównej strony), podobnie jak inne Piotrkowskie wynalazki ;) Zapewne w Piotrkowie, Sieradz będzie jeszcze długo w centrum zainteresowania ;) Tak więc niech ten wątek dogorywa w archiwum ;) Odpowiedz Link Zgłoś