paenka 11.04.06, 12:16 Kto ogląda? Kto widział wersję zagraniczna co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xpiotrx1 Re: Chcę być śliczna 11.04.06, 12:35 program nieco zmienil moj pogląd na instytucje operacji plastycznej. Kiedyś operacje one byly dla mnie przejawem proznosci, i "przewracania sie w dupie", przewaznie kobiecie. Program mi pokazal ze dzieki zmianie wyglądu kobiecie powracala pewność siebie, wiara w siebie ... Zaczynała zyc Odpowiedz Link Zgłoś
hajdana Re: Chcę być śliczna 11.04.06, 12:58 żeby to było takie proste, ale jak się coś gdzieś poprawi, to zaraz gdzieś indziej doskwiera, nie wszystko da się poprawić chirurgicznie Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Chcę być śliczna 11.04.06, 15:01 gó*** prawda ze tak to ujme, przynajmniej w polskiej edycji nie zauwazylam chocby krzty pokory u tych babek szczegolnie ta ruda baba z pierwszego odcinka ;/ to byl babochlop kurna ;/ ja mialam andzieje ze tak jak w zagranicznej edycji beda wlasciwie leczyc tymi operacjiami, ze to beda osoby ktore maja np rozszczepinie warg jakies powazne defekty, wrodzone itp a tu? Kobitki wygladaja normalnie jak kazda inna polka ktora pracuje, ma rodzine dom i dzieci. Nawet uszu odstajacych nnie maja. Jak na razie dla mnie ten program to porazka, siedze przed tv i klne na te glupie kobity ktore mowia "tak te opadniete powieki rujnuja mi zycie" albo" te boczki nei daja mi spokoju".... cwiczyc a nie do chirurga najmniejsza linia oporu. I dobrze ze je boli. Chcialy to niech cierpia;/ Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Chcę być śliczna 11.04.06, 15:08 popieram- a niech wyją z bólu powinny sobie najpierw mózgi podleczyć Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Chcę być śliczna 11.04.06, 18:59 jasiek53 napisał: > popieram- a niech wyją z bólu > powinny sobie najpierw mózgi podleczyć drzazge u innych zauwazy, a belki we wlasnym oku nie widzi. sam se podlecz mozg Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Chcę być śliczna 11.04.06, 18:58 widzialam po dwa odcinki obu edycji (tzn polskiej i niepolskiej) co mi sie podobalo w niepolskiej: panie przez caly okres trwania "przemian" nie mogly zerknac do lusterka a oprocz operacji musialy cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc (tzn te, ktore w figura mialy problemy) w polskiej edycji gapia sie w lustra i nie cwicza tylko operuja se brzuszek i uda. predzej czy poxniej znowu im to wyjdzie... bokiem :D co do programu.. nie lubie czegos takiego. zgadzam sie z paenka - te kobity sa normalne!tzn niektore nawet ladne tylko ZANIEDBANE.. a po operacjach to one sa lalkami ze sztucznymi zebami bleeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
hajdana Re: Chcę być śliczna 11.04.06, 19:22 pomyliłaś amerykańską produkcję Być łabędziem (zakaz lusterka) z chyba duńską chyba Chcę być piękna. Kobiety zaniedbane stomatologicznie były wszędzie, ale rzeczywiście siłownie jakoś nie są obecne w polskiej wersji - mniej potu i wysiłku. Zauważyłam inne podejście do problemu w Europie - tu pacjentki dyktowały zmiany - i w Ameryce - tam im dyktowało. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Chcę być śliczna 11.04.06, 19:28 a czy to wazne jaka nazwa? :) dla mnie jeden i ten sam szit:D Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Chcę być śliczna 11.04.06, 19:31 a z tym "dyktowaniem" zmian tez zwrocilam uwage. no ale coz... :) ja jestem ladna :) uwazam tak i to dla mnie najwazniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
tobag Re: Chcę być śliczna 10.05.06, 06:46 Oczwiście bez wysiłku nie ma nic. ćwiczenia, dieta i ... kwasy owocowe. Ale czego kobiety nie zrobią by "być piękną" czego nie zastosują. Glyco-A to chyba nie ma nic wspólnego z glikolem? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Chcę być śliczna 10.05.06, 08:16 z kwasem glikolowym oczywiscie ze ma, bo jest to krem o 12% stezeniu tego kwasu. Odpowiedz Link Zgłoś
tobag Re: Chcę być śliczna 10.05.06, 10:20 żeby tylko wszystkie Panie o tym się nie dowiedziały. Chlodnice samochodowe bedą zagrożone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Chcę być śliczna 10.05.06, 10:24 <rotfl> co ty...heheheheh to trzeba albo do kosmetyczki albo do apteki po to ;) z reszta ja zeszlam w Sieradzu wszystkie apteki i az w jednej znalazlam ten krem. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Chcę być śliczna 11.04.06, 20:47 A dziwilem sie niedawno sobie czemu ja telewizji nie ogladam. Teraz juz wiem :P BTW - o ktorej i na ktorym kanale to leci? Moze z raz, dwa z ciekawosci obejrze tak jak niegdys Big Brothera ( moze z 2 razy widzialem ) Odpowiedz Link Zgłoś
termicia Re: Chcę być śliczna 09.05.06, 20:38 Polska edycję czasami obejrzę...zagraniczną widziałam tylko urywkami Faktycznie są dość spore różnice, w kandydatkach, jak i zasdach samej zmiany Nie do końca się zgodzę że u nas nie pomagają kobietom a tylko zaspokajają ich zachcianki związane z wyglądem bo była też kobieta z rozszczepem wargi Ale ogólnie uważam że wystarczyłoby gdyby te kobiety (a przynajmniej większość z nich) po prostu o siebie zadbały. I ja nie zgłosiłabym się do takiego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Chcę być śliczna 12.05.06, 14:28 Nie widzialam tej kobitki z rozszczepem, prosze cie poszukaj na tej stronce co podalam i mi ja pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Chcę być śliczna 10.05.06, 18:08 a moze ktos chce sobie poogladac? www.chcebycpiekna.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: Chcę być śliczna 10.05.06, 18:22 W polskiej edycji zastanawia mnie jeden fakt. Po cholere pokazuja cycki tych babek? Chcą sobie w ten sposób zwiększyć oglądalność? W amerykańskiej edycji, która od czasu do czasu oglądałam na kanale 'club' nie pokazuja nic co by nie trzebabylo pokazac. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Chcę być śliczna 10.05.06, 19:01 ale pokazuja jak rozcinaja miecho, odsysaja tluszcz(co wyglada jak jakies ubijaie rura) i inne chirurgizmy;/ Odpowiedz Link Zgłoś
termicia Re: Chcę być śliczna 11.05.06, 08:42 ostatnio ktoś z moich znajomych zwróciła też na to uwagę Może chcą aby bardziej realistycznie było? Nie wiem...mi to jakoś bardzo nie przeszkadza choc obyłabym się też bez takich szczegółów Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Chcę być śliczna 11.05.06, 21:04 Mi akurat przeszkadza gdy np jem kolacje ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz1 Re: Chcę być śliczna 11.05.06, 21:45 Ale pomysl tak, Kobieta która występuje w tym programie ma dziecko. Dziecko chodzi do szkoły ma kolegów i ci koledzy oglądają piersi jego mamy w telewizji. Potrzebne to? Potem dzieci maja przesrane, bo sie z nich smieja itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Chcę być śliczna 11.05.06, 22:11 przeciez jak cycki pokazuja, to jest taki trojkacik albo nawet kwadracik,czyli "dzieci" nie moga ogladac chyba ze masz na mysli starsze dzieci a takie to sie nie smieja, chyba ze sa debilami :) a tacy sa wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
termicia Re: Chcę być śliczna 12.05.06, 14:16 ale przecież te kobiety musiały się na to zgodzić Nie sądze aby emitowali to bez ich wiedzy i zgody bo wtedy pozwy by się posypały Odpowiedz Link Zgłoś