Gość: Mirek IP: *.toya.net.pl 12.04.06, 12:26 Chciałbym poderwać brzydką laskę. Ale ona sądzi , że ja to dla jaj robię. Jak jej mówię , że mi się podoba to mówi: "przestań żartować" Podpowiecie mi jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
excentrix Re: Jak poderwać brzydką dziewczynę? 12.04.06, 12:44 :) Ty, ale tak między nami... po co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Jak poderwać brzydką dziewczynę? 12.04.06, 12:50 imho, obydwaj jestescie siebie warci. jeden stara sie dowiesc, iz piekno zewnetrzne jest sprawa subiektywnie odczuwalna, a drugi to neguje. szkoda tylko, ze uzyto tu sformuowania 'laska'. opluc sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikalocha Re: Jak poderwać brzydką dziewczynę? 14.04.06, 19:25 Jak poderwać brzydką dziewczynę ? Keridwen powinna znać odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
blazen.blazej Re: Jak poderwać brzydką dziewczynę? 15.04.06, 18:16 No więc właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Jak poderwać brzydką dziewczynę? 15.04.06, 19:32 oj kiedy to ja ostatnio podrywalam jakas sensowna dziewczyne... eh* Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Jak poderwać brzydką dziewczynę? 12.04.06, 12:51 powiedz że w ogóle to jesteś zoofilem ale próbujesz wyprowadzic się na prostą. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Jak poderwać brzydką dziewczynę? 12.04.06, 12:56 Cassani, właśnie przeczyściłeś mi nos :D Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Nie 12.04.06, 13:08 > Tego Cassani nie robi. W każdym razie nie nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani a juz było tak wyniośle 12.04.06, 13:10 a my znów o kupie. cobyśmy nie robili zawsze wracamy do corpus delicti. cokolwiek to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: a juz było tak wyniośle 12.04.06, 13:11 ja tam deliktować si ni zamirzam. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: to ciekawe 12.04.06, 13:13 yavorius napisał: > bo mi tez przeczyścił. Jak on to robi? sobie czyszczę jednym palcem. innym czyszczę dwoma rękoma. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: to ciekawe 12.04.06, 13:28 yavorius napisał: > bo mi tez przeczyścił. Jak on to robi? o cholerka, mnie też :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Trwom Cassani - przeczyszczacz nosów IP: *.toya.net.pl 12.04.06, 14:21 Może by tak go mianem kominiarza obdarować? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Cassani - przeczyszczacz nosów 12.04.06, 14:29 ja się zgadzam na wszystko. zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Cassani - przeczyszczacz nosów 12.04.06, 14:31 Cassani, prosze polozyc sie na ziemi i spiewajac Marsylianke kreda posmarowac. Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Cassani - przeczyszczacz nosów 12.04.06, 14:34 Leżę, śpiewam co smarować? PS. Pani Beata sie dziwnie patrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Się. 12.04.06, 14:36 Tu i ówdzię. Proponuje rowniez pania Beate. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani nie sięgam 12.04.06, 14:37 z tyłu - ostała mi się taka nieciekawa plamka ciała - ktoś może? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Proponuję 12.04.06, 14:38 wysmarowac sciany i sie o nie agresywnie ocierac. Ciekawe czy pani Beata to strzyma. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani nie wytrzymała 12.04.06, 14:40 wybiegła nucąc "Myyy piąta brygaaadaaa". co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieśniak Re: nie wytrzymała IP: *.toya.net.pl 12.04.06, 16:16 Teraz poproś otwieracz! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: nie wytrzymała 15.04.06, 15:49 cassani napisał: > wybiegła nucąc "Myyy piąta brygaaadaaa". > co teraz? cztery kwadrofonie i piąta kolumna. powiem tak: ZYGMUNT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies A zezowata? Szukam takiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedryczek kokietuje cie w ten najnudniejszy sposob ... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 14.04.06, 23:36 ty musisz teraz mowic ze jest sliczna i ze dla ciebie to wlasnie ona jest wzorem urody i niech ci nie przyjdzie do glowy powiedziec jej ze kazda potwora znajdzie swojego amatora bo nawet mega raszpla moze sie obrazic. ogolnie brzydkie laski latwo poderwac, wystarczy jakiekolwiek zainteresowanie, no nie wiem pozyczysz jej dlugopis, poprosisz o notatki etc ... Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: kokietuje cie w ten najnudniejszy sposob ... 15.04.06, 10:24 Gość portalu: cedryczek napisał(a): > ty musisz teraz mowic ze jest sliczna i ze dla ciebie to wlasnie ona jest > wzorem urody i niech ci nie przyjdzie do glowy powiedziec jej ze kazda > potwora znajdzie swojego amatora bo nawet mega raszpla moze sie obrazic. > ogolnie brzydkie laski latwo poderwac, wystarczy jakiekolwiek > zainteresowanie, no nie wiem pozyczysz jej dlugopis, poprosisz o notatki etc > ... Naturalnie jego "uczucie" można odwzajemnić w równie subtelny sposób - np. chwaląc przymioty jego dziesięcioletniego vw golfa z przyciemnionymi szybami, doceniając gust muzyczny i tak dalej... Tak się właśnie zastanawiam jak trzeba być zakompleksionym (czyt. jak małego trzeba mieć) żeby się dowartościowywać podrywaniem kogoś, kto się nam nie podoba, hłe hłe hłe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedryczek myszko widze ze fascynuję cię ... uerbe ;-) IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 15.04.06, 20:43 odpowiadasz na moje posty etc, niby taka bunczuczna jestes ale ... ja widze nic sympatii ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: ... 15.04.06, 21:19 Gość portalu: cedryczek napisał(a): > odpowiadasz na moje posty etc, niby taka bunczuczna jestes ale ... Oj jestem, jestem... > ja widze nic sympatii ;-* No proszę... podrywa mnie... Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że podrywasz mężczyznę? Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: ... 15.04.06, 21:56 uerbe napisał był w pewnej nader osobliwej porze co następuje: >Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że podrywasz mężczyznę? i to mojego mezczyzne chyba... hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedryczek Re: ... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 15.04.06, 22:29 skomplikowane tow szystko. Myslelem ze keridwen jest chlopcem a uerbe dziefczynką :-) wybaczcie ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedryczek heh serio ? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 15.04.06, 22:26 serio jestes panem ? :-) masz taki bezosobowy nick ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: heh serio ? 15.04.06, 22:32 Gość portalu: cedryczek napisał(a): > serio jestes panem ? :-) masz taki bezosobowy nick ... :) Eee, żartowałam, dałeś się nabrać... Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: heh serio ? 16.04.06, 01:48 uerbe napisała: > Eee, żartowałam, dałeś się nabrać... huann też by coś napisała, ale idzie spać. Odpowiedz Link Zgłoś
der.geborene.sieger Najlepiej za włosy. 15.04.06, 00:28 Mocno energicznie do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blur Re: Najlepiej za włosy. IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 15.04.06, 00:43 nie rozumiem, dlaczego mówisz, że Ci się podoba, skoro uważasz ją za brzydką. Co Cię w niej ujęło? Zastanów się nad tym, a wtedy będziesz mógł jej powiedzieć, co Ci się w niej podoba. Nie zgodzę sie ze stwierdzeniem, że brzydką dziewczynę jest łatwiej poderwać - pewnie jest trochę zakompleksiona i może nie wierzyć w swój urok. Pewnie naprawdę myśli, że robisz sobie z niej żarty...biedna Radzę Ci przybrać strategię "wygląd się nie liczy"(tylko jej czasem tego nie powiedz!!) i dawać jej do zrozumienia, że jest po prostu b. fajna:) Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Najlepiej za włosy. 15.04.06, 15:51 Gość portalu: blur napisał(a): > Co Cię w niej ujęło? jej historia. albo za włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
eufrosyne Re: Jak poderwać brzydką dziewczynę? 15.04.06, 14:34 Ty lepiej uciekaj szybciutko, a nie się w podrywy chcesz bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bączek Re: Jak poderwać brzydką dziewczynę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:06 Napisz do brawa! Odpowiedz Link Zgłoś
potrek Re: Jak poderwać brzydką dziewczynę? 15.04.06, 22:10 Nie ma brzydkich dziewcząt ani kobiet :) ale są takie co siebie nie dbają :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela romantyczka Re: Jak poderwać brzydką dziewczynę? IP: *.toya.net.pl 24.05.06, 23:06 Serio? A te co dbają o siebie i nie mogą sobie? Co z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
potrek Re: Jak poderwać brzydką dziewczynę? 15.04.06, 22:17 Gość portalu: Mirek napisał:Chciałbym poderwać brzydką laskę. Laskę (Węża) to masz między swymi dwoma udami. Widać laską myślisz, a nie rozumem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart / bart_step Spytaj tego podrywacza cudzych żon IP: *.mnc.pl 24.05.06, 23:19 on się zna na tym. Gdzieś sobie numer do niego zapisałem Odpowiedz Link Zgłoś