Gość: Łodzianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 17:20 Najlepszym prezentem dla Łodzian byłaby rezygnacja z ubiegania się o fotel Prezydenta Łodzi przez pana Kwiatkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łodzianin Święto Flagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 17:23 Najlepszym prezentem dla łodzian byla by rezygnacja z ubiegania sie o fotel Prezydenta Łodzi przez pana Kwiatkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Święto Flagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 17:45 Bardzo dobry pomysł. Mam nadzieję, że jak Krzysztof Kwiatkowski zostanie prezydentem Łodzi (a ma na to bardzo duże szanse) to co roku będzie rozdawał flagi łodzianom. Gratuluję pomysłu. W Łodzi flag nigdzie nie można kupić, a każdy taką powinien mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący łodzianin Re: Święto Flagi IP: *.retsat1.com.pl 03.05.06, 19:23 Bardzo dobry pomysł. Pan Kwiatkowski pokazał, że jest człowiekiem czynu w przeciwieństwie do kilku kontrkandydatów, którzy tylko wycierają sobie buzie przywiązaniem do Polski. Mam nadzieję, że zostanie naszym prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx spojrz na Zgierz IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 03.05.06, 20:49 i powiedz co tam sie dzieje i jak pan Kwiatkowski w tym zauczestniczyl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bałuciarz To efekciarstwo. IP: 80.51.47.* 03.05.06, 19:41 To tylko pokazówa-efekciarstwo-chęć zwrócenia na siebie uwagi. Zwykłe mydliny.Żadnego konkretu.Bo konkretu poprostu brak. Tak jak w Zgierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżonyyy Re: To efekciarstwo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 00:43 2 maja rozdaje się flagi, 3 maja składa się kwiaty pod katedrą. To normalka. Na ogłaszenie programu przyjdzie jeszcze czas. Jeśli jesienią PO nie wygra wyborów, to ja wyjeżdżam. W tym kraju nie da się życ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuto co to za kraj..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 05:10 To państwo bezprawia, a mnożenie świąt państwowych to mydlenie oczu o czymś co nie istnieje. Państwo tworzą ludzie, którzy mają podstawy życia i perspektywy na przyszłość. Tu...... tylko puste słowa i żerowanie na tych co nie przy żłobie. Niestety są jeszcze tacy, którzy nabierają się na to........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafcio Re: Święto Flagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:44 Świetny pomysł! To nowe święto i jest warte rozpropagowania. Polacy powinni by dumni ze swojego kraju i swojej flagi. Dobrze, że chociaż PO o tym pamięta. Rafcio Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Święto Flagi 04.05.06, 07:56 Gość portalu: Rafcio napisał(a): > Polacy powinni by dumni ze swojego kraju i swojej flagi. hmm... za co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Gorzała Re: Święto Flagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:21 Fajny pomysł. Mam nadzieję, że Kwiatkowskiemu po wygranych wyborach nie przejdzie ochota do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś