krzyskup 13.01.03, 20:38 Czy można wiedzieć, skąd wziął się ten nick? Czy może uczy Pan geografii w którymś z liceów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: do geografa 13.01.03, 20:48 nie, na szczęście nie rpacuję jako nauczyciel...ciekaw jestem kto kogo jako pierwszy doprowadziłby do nerwicy...ja i czy moi uczniowie:-) tak naprawdę to mój nick ma niewiele wspólnego z moim prawdziwym życiem...ot-cała prawda. pozdrawiam serdecznie i dziękuję za wyróżnienie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: do geografa 14.01.03, 08:34 geograf napisał: >...ciekaw jestem kto kogo jako >pierwszy doprowadziłby do nerwicy...ja , czy moi uczniowie:-) Pomogę Ci... Ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: do geografa 13.01.03, 20:52 :) Któregoś dnia jak zaczęłam łączyć fakty... okazało się, że Geograf uczy w III LO! Przeraziło mnie to, zwłaszcza, ze tego dnia były targi edukacyjne na których Geograf miał być!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: do geografa 14.01.03, 20:35 no tak, tylko, ze on utrzymuje, ze nie :) I komu tu wierzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: do geografa 14.01.03, 20:37 Uwierz: skończyłam III LO, i Geograf z Forum w tej szkole nie uczy :))))(wiem, bo znam Geografa z III LO i Geografa z Forum i obu widziałam na żywo) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: do geografa GEO 15.01.03, 19:36 Geo, jak kiedyś będziesz nauczycielem geografii w III LO...A ja dochowam się jakiegoś potomstwa...TO POŚLĘ CÓRĘ DO TEJ SZKOŁY:-))))))))))) PS. I będę na każdej wywiadówce....... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: do geografa GEO 16.01.03, 21:34 bartuch napisał: > PS. I będę na każdej wywiadówce....... --hahahahahhahahahahahahahahahah (oddech) hahahhahahahahahahahahahhahaha Czy jest szansa abym i ja się mógł zabrać? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: do geografa GEO 16.01.03, 21:39 hubar napisał: > > PS. I będę na każdej wywiadówce....... > Czy jest szansa abym i ja się mógł zabrać? Hmmm... chcesz chodzić na wywiadówki do córki Bartucha?!?! Odpowiedz Link Zgłoś