paenka 01.06.06, 15:23 Czy ktos sie moze orientuje ile w Sieradzu mozna dostac za kilogram makulatury? I gdzie w Sdz jest skup makulatury? BO źrodła netowe roznie podaja ze cena sie waha od 1 - 25 gr za kilo a u nas jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garrett76 Re: Makulatura 01.06.06, 15:39 paenka napisała: > Czy ktos sie moze orientuje ile w Sieradzu mozna dostac za kilogram > makulatury? I gdzie w Sdz jest skup makulatury? BO źrodła netowe roznie > podaja ze cena sie waha od 1 - 25 gr za kilo a u nas jak? Róg Saraśnkiej i P.O.W nie czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata2000 Re: Makulatura 01.06.06, 16:30 z tego co wiem to za miedz placa najwyzej Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Makulatura 01.06.06, 19:00 ajkata. paenka nie pytala za co placa najwiecej, tylko ile za makulature. myslisz ze jak uzbierala np 20 kg makulatury to teraz ja zamieni w miedx, bo sie najbardziej oplaca? dzizas :) Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata2000 Re: Makulatura 01.06.06, 19:06 nie po prostu tak mowili"pijoki obibiki",ktorym dorzucilem ostatnio do wina na Lokietka(a mialem rurki do ogrzewania cetralnego z miedzi),zrobili to z czystego "obywatelskiego obowiazku"hhhha Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Makulatura 01.06.06, 19:12 no i co ze mowili? jaki to ma zwiazek z makulatura i cena za nia? Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata2000 Re: Makulatura 01.06.06, 19:20 nie ma nic tylko tak sie podzielilem swoja "zabyta"informacja <jaki to ma zwiazek z makulatura tego nie wiem(masz cos takiego ze najpierw mowisz a sorry(piszesz)a pozniej myslisz?no niestety tak jes czesto w mojm wypadku! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Makulatura 01.06.06, 19:22 niestety - widac to moze sprobujesz to zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś