Dodaj do ulubionych

Kto jest Ładniejszy?

05.06.06, 00:18
DODA czy Tatiana Okupnik?
Obserwuj wątek
    • huann Re: Kto jest Ładniejszy? 05.06.06, 00:22
      Doda ujmy nie przynosi. z kolei (transsyberyjskiej) Chińczyków przepraszamy za
      Mandarynę, a Japończyków za Wiśniewskiego w rozkwicie.
      na przeprosiny wręczamy wiązanki Koreanek.
      z Górniaka.
    • Gość: oczy na zapałki Re: Kto jest Ładniejszy? IP: *.4web.pl 05.06.06, 00:29
      trójkąt
    • Gość: raf Re: Kto jest Ładniejszy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 01:05
      hmmm
      Denis Rodman ??
      • Gość: p_lar Re: Kto jest Ładniejszy? IP: *.iwacom.net.pl 05.06.06, 09:31
        eee, poseł Gosiewski?
        • Gość: 28.12.1972 Re: Kto jest Ładniejszy? IP: *.toya.net.pl 05.06.06, 10:24
          Gość portalu: p_lar napisał(a):

> eee, poseł Gosiewski?

Edgar Gosiewski
    • yavorius Re: Kto jest Ładniejszy? 05.06.06, 10:25
      Maria Kaczyńska.
      • cassani Re: Kto jest Ładniejszy? 05.06.06, 10:25
        a która to bo są cztery Kaczyńskie?
        • yavorius Re: Kto jest Ładniejszy? 05.06.06, 10:27
          No jak to która? Ta!
          • aaa202 Bez żakietu wygląda jeszcze ładniej 05.06.06, 10:29
            fakt
            • Gość: 28.12.1972 Re: Bez żakietu wygląda jeszcze ładniej IP: *.toya.net.pl 05.06.06, 10:31
              fakt jest po 1zł
          • cassani jak ta to się nie zgodzę 05.06.06, 10:31
            prezydent jest najładniejszy.
            • excentrix Re: jak ta to się nie zgodzę 05.06.06, 10:45
              ja niebezpiecznie zbliżam się do takiego wieku, kiedy na dziesięć pań podoba się
              osiem :)) Nawet Mandaryna mi się podoba, a może zwłaszcza. Wolna jest... no, kto
              wie, spróbować nie zawadzi.
              • aaa202 Ja bym się bała z Mandaryną 05.06.06, 10:50
                bo jeśli ona, nie daj boże, w domu także śpiewa?

Generalnie wszystkie te panie są ładne, kształtne, zadbane, z talentami.
                Prezydentowa zaś jest miłą i ciepłą kobietą i ma większy nos ode mnie, co jest
                trudne, więc podoba mi się także.
                • excentrix Re: Ja bym się bała z Mandaryną 05.06.06, 10:54
                  no i jest to jedyna rzecz, która dotychczas mnie powstrzymywała. No, może jedna
                  z dwóch. Panna potrzebuje dobrego stylisty, nie takiego odpustowo-diskopolowego,
                  ale materiał jest zacny, wystarczy kilka zabiegów...wszystko do wyprostowania
                  • aaa202 Kilka zabiegów już było;) 05.06.06, 10:57
                    zaś o ile znam się na kierunkach wpływów pomiędzy mężczyzną i kobietą, to
                    gdybyś zadał się z Mandaryną, wkrótce popylałbyś po mieście w białej skórzanej
                    kurteczce z frędzlami i w srebrnych kozakach.
                    • excentrix Re: Kilka zabiegów już było;) 05.06.06, 11:01
                      czyli za wiele by się nie zmieniło. Jestem otwarty na eksperyment. Testowałem
                      różne style, co mi tam. Moda przychodzi i odchodzi....:)
                      • aaa202 Uważaj, narobi Ci dzieci i odjedzie w dal 05.06.06, 11:13
                        różowym Hammerem...

Wykonawcy, w których ja mogłabym się durzyć, często są już martwi. Taki
                        Mieczysław Fogg na przykład. Dymsza.
                        Podoba mi się też Andrzej Dąbrowski. Ten dla odmiany żyje. (wiesz, ten
                        od "zielono mi") Może nawet by się na mnie połaszczył? Przewiózłby mnie swoją
                        wyścigówką...

..wiele razy już kochała i płakała częstoooooo, pachniała miętą albo bzeeeem...

kiedyś to ładne piosenki ludzie pisali...
                        • excentrix Re: Uważaj, narobi Ci dzieci i odjedzie w dal 05.06.06, 11:26
                          ja najbardziej lubię to staccatto; A pogoda rozśpiewana,a na chmurze bal do rana,
                          gada woda i sitowie,że my mamy się ku sobie....zielono mi ,
                          szmaragodowo.....laaaaalaaalaalaaa
                          • Gość: aaa202 Bo to Jan Ptaszyn Wróblewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 11:34
                            Cud. kiedyś za robienie muzyki brali się najlepsi.
                            teraz jest Mandaryna.

Już wiem, co będę dzisiaj śpiewać.
                            Drżyjta sąsiady!
                            • excentrix Re: Bo to Jan Ptaszyn Wróblewski 05.06.06, 11:42
                              tylko że nie rozmawiamy o muzyce ale o dupach. Jakbym chciał zeby mi ktoś
                              śpiewał w domu to bym poderwał Demarczyk lub inną Grechutę
                              • Gość: aaa202 Rozumiem, nie chcesz Demarczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 11:54
                                tylko dyma-rczyk.
                                No to o zwykły dymarczyk chyba łatwiej, niż o dymarczyk + parę zalet ekstra.

W kwestii dup Mandaryna jest bomba. Super nogi, idealne proporcje, piersi wręcz
                                kosmiczne, włosy blond do pasa.

Ja tam lubię, kiedy dupie coś towarzyszy. No weźmy już chociaż tego
                                Dąbrowskiego. Ma tak: ciekawe hobby, okulary, łysinę, ładny tembr głosu,
                                talenty. I jakąś taką lekkość bycia. Jest starawy i chyba niezbyt wysoki, ale
                                zakładam, że dymarczyk z niego też niezły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka