Dodaj do ulubionych

naprawde dobry ginekolog i polozna

05.06.06, 00:31
Wkrotce zamierzm zajsc w ciaze, chcialabym jednak wczesniej zrobic wszystkie
niezbedne badania (toksoplazmoza, hormony itd.)Prosze poleccie mi dobrego
lekarza ktory zarowno przygotuje mnie do ciazy, poprowadzi ja i bedzie mogl
byc przy rozwiazaniu.A moze znacie tez godna polecenia polazna.Dodam ze
mieszkam 60 km od Lodzi ale jestem gotowa przyjezdzac na wizyty.Mysle o
porodzie w Centrum Zdrowia Matki Polki. Dziekuje za informacie
Obserwuj wątek
    • wredna.suka Re: naprawde dobry ginekolog i polozna 05.06.06, 01:42
      Dr. Antoni Baradyn.
      Szpital Rydygiera.
      Ul. Szterlinga.
      • Gość: magda Re: naprawde dobry ginekolog i polozna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 11:05
        Jezu, Baradyn (czyli popularny Szabla) odbieral mnie, gdy sie rodzilam i chyba
        polowe mojej rodziny. :) Ale nie zdecydowalabym sie rodzic u niego, jest zbyt
        bezposredni, momentami gruboskkorny i o wszystko trzeba sie wypytac, gdyz sam
        nic nie powie (taki jest zalatany).
        Ja goraco polecam dr Łukaszczyk - Wojciechowska. Ona prowadzi moja ciaze i jest
        naprawde rewelacyjnym specjalista i czlowiekiem. Niestety na porod z nia nie mam
        co liczyc, gdyz w szpitalu Jordana, w ktorym pracuje, zamknieto oddzial
        polozniczy. A szkoda...
        Ale jesli Ty dopiero planujesz ciaze i zalezy Ci na dobrym i ludzkim ginekologu,
        to polecam ja goraco.
        • madzik19811 Re: naprawde dobry ginekolog i polozna 05.06.06, 12:17
          Polecam dr.Stankiewicz on przyjmuje prywatnie w Zgierzu i jest ordynatorem w
          Zgierzu a dziwie sie ze chcesz rodzi w szpital"w matce polce"
          Polecam tego lekarza bo uratował mi dziecko
          • Gość: mala 1977 do madzik 19811 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:36
            Zastanawiam sie dlaczego dziwisz sie ze chce rodzic w CZMP. Przyznam ze kilka
            moich znajomych tam wlasnie rodzilo i sa raczej zadowolone z wyboru. Poza
            tym , jak juz pisalam wczesnie ja nie jestem z lodzi, wiec nie mam rozeznania
            co do innych szpitali w tym miescie.
        • wredna.suka Re: naprawde dobry ginekolog i polozna 05.06.06, 12:22
          Mnie tez odbierał :) I mojego barta bliźniaka jednocześnie tez :)
          Przyjaciel rodziny :))
          Fakt jest zalatany, ale to świetny specjalista.
          A ta pani doktor przyjmuje gdzie?
          • dasia_p Re: naprawde dobry ginekolog i polozna 05.06.06, 12:35
            Ja również polecam Dr. Wojciechowską. Bardzo dobry "fachowiec".
            Leczyłam się u niej przez 10 lat. I żałuję, że zmieniłam lekarza.
            Po tym jak zamknęli Jordana, chciałam mieć lekarza ze szpitala, w którym będę
            rodzić. Wybrałam CZMP i lekarza z tego szpitala, ale nie jestem zadowolona tak
            byłam jak z dr. Wojciechowskiej....
          • Gość: magda Re: naprawde dobry ginekolog i polozna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:59
            Dr Wojciechowska przyjmuje niestety tylko prywatnie - Marysinska 115.
            • Gość: jessica30 Re: naprawde dobry ginekolog i polozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 07:29
              Osoboście odradzam Panią doktor przy najmniejszysz komplikacjach odsyła do szpitala,wiem to z własnego doświadczenia i znajomych.
          • Gość: magda Re: naprawde dobry ginekolog i polozna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 14:07
            A co do Baradyna - podobno rzeczywiscie jest swietnym specjalista, a jego sposob
            bycia pewnie niektorym w ogole nie przeszkadza. Malo tego - znajoma mojej ciotki
            wiele lat temu rodzila w Rydygierze. Byla juz co najmniej tydzien po terminie, a
            nikt nie podjal decyzji, co robic. Byla slaba, umeczona, dziecko mialo tak
            niskie cisnienie, ze powinno juz nie zyc. Wtedy do sali wszedl Baradyn, spojrzal
            na nia, nacisnal z calej sily na brzuch (podobno sie na niej polozyl czy tez
            usiadl, zeby nacisk byl silniejszy) i kobieta urodzila chlopczyka, ktory dzis
            jest zdrowym i silnym mezczyzna. Takze gdyby nie Szabla, chlopaka pewnie nie
            byloby dzis na swiecie.
            • wredna.suka Re: naprawde dobry ginekolog i polozna 05.06.06, 14:51
              Noo ja idę do niego jutro.
              Bynajmniej nie rodzic :)
              • Gość: mala 1977 Re: naprawde dobry ginekolog i polozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:04
                A co sadzicie o doktorze Jaczewskim?
                • Gość: mania676 Jaczewski IP: *.pai.net.pl 05.06.06, 18:17
                  bywam u niego pracuje na oddziale perinatologii i przyjmuje prywatnie na
                  Sczanieckiej 9/11 doprowadził mój organizm do stabilności po utracie dziecka
                  wiele zagrozonych ciąż doprowadził pomyślnie do końca stateczny,zrównoważony,
                  cierpliwie wysłucha, ma czas dla każdego
                  jest jeszcze prof.Andrzej Malinowski ale wysoko się nosi, i bardzo przedmiotowo
                  traktuje
          • Gość: kotbert nielot A tak z ciekawości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 18:39
            znasz też jego żonę?
        • Gość: xx Re: naprawde dobry ginekolog i polozna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 11:40
          Dr Łukaszyk - Wojciechowska - nigdy. Miałam watpliwa przyjemność kilka lat temu
          być jej pacjentką w przychodni rejonowej. Ponieważ nie wiązało sie to z żadnymi
          gratyfikacjami pani doktor była delikatnie mówiąc nieprzyjemna.A poza tym
          teksty, które rzuca do pacjentek lub komentarze skierowane do położnej.
          Żenada!!! Z tego co wiem w gabinecie prywatnym jest słodka jak cukiereczek. W
          pierwszym trymestrze ciąży zaordynowała mi lek, który jak się okazało nie mógł
          byc stosowany w czasie ciązy. Dowiedziałam się o tym z lektury informacji
          dołaczonej do leku. Tę panią należy omijac z daleka.
    • Gość: jessica30 Re: naprawde dobry ginekolog i polozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 07:34
      Mogę polecić Dr.Macieja Nowakowskiego,przykmuje na WAM przez wszystkie dni tygodnia prywatnie także.Jest dobrym specjalistą prowadzi nawet trudne ciąże ,jest serdeczny i odpowiada na każde pytanie.Jestem w tej chwili w 8 miesiącu ciąży i prowadził ją od poczaątku(ciąża zagrożona)nie byłam w szpitalu nawet 10 minut jestem bardzo zadowolona i mam do niego zaufanie.
    • Gość: xx Re: naprawde dobry ginekolog i polozna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 11:44
      Polecam Pania doktor Lipecką - Kidowską. Przyjmuje w "SALVE".
      • Gość: psinina doktor bayat-agacka ze szpitala kopernika. IP: *.tvsat364.lodz.pl 06.06.06, 13:04
        doktor bayat-agacka ze szpitala kopernika. przyjmuje na oddziale, doskonale zna
        sie na ginekologii i poloznictwie. ma takze swoj prywatny gabinet.
    • Gość: gość Re: naprawde dobry ginekolog i polozna IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.06.06, 15:01
      dr Michał Krekora CZMP, ma też pod bokiem świetną położną (nie pamiętam
      nazwiska)
      pomogli mojej żonie urodzić córkę 8 lat temu i syna 4 lata temu.
      byłem przy obu porodach, było OK.
    • forumadegie Re: naprawde dobry ginekolog i polozna 06.06.06, 15:18
      a znacie jakiegoś dobrego i zaazem miłego lekarza prywatnie który od razu ma
      mozliwośc wzięcia cytologii?
      • Gość: miki do forumadegie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:20
        Z tego co sie orjentuje to kazdy ginekolog ma mozliwosc pobrania cytologii.
        Nie moge ci na razie nikogo polecic, bo sama jestem na etapie poszukiwania
        kompetentnego, milego itd. lekarza. Moze z tego forum uda nam sie kogos
        takiego "wylonic".
        • Gość: miki Re: do forumadegie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:23
          orientuje przez "i" krotkie, oczywiscie.przepraszam
          • sky81 Re: do forumadegie 06.06.06, 17:34
            mogę polecić dwie lekarki: dr. Karowicz-Bilińską i dr Kidawską-Lipecką. Namiary
            i opinie w wątku "Biała lista ginekologów > Łódź"
        • Gość: magda Re: do forumadegie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:34
          A spotkalyscie sie z niemilymi doswiadczeniami podczas badania cytologicznego?
          Uwazam, ze jesli ktos ma zaufanego ginekologa, to i cytologie zrobi u niego bez
          problemu. Wszak badanie, jak kazde (ginekologiczne).
          • Gość: mala 1977 naprawde dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:37
            Ja mialam kilka razy robina cytologie (prywatnie) i wogole nie mam zadnych
            niemilych doswiadczen - odbylo sie to bezbolesnie.
            • forumadegie Re: naprawde dobry ginekolog 06.06.06, 20:42
              pytałam bo chodziłam do jednego, który ial w gabinecie tylko fotel ;-) itp i
              zwyczajnie nie miał czym pobrać, zabezpieczyć d obadania itd a nie chcę iśc
              państwowo, nabawiłam się fobii po Palmie
              dzięki
              • Gość: mala 1977 Re: naprawde dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:42
                dzisiaj romawialam z osoba, ktorej obie ciaze prowadzil dr Jaczewski. Jest
                baaardzo z niego zadowolona. Jakos intuicja mi mowi, ze to moze ten ktorego
                szukam...
      • fleurette Re: naprawde dobry ginekolog i polozna 08.06.06, 00:13
        dr myślińska, renoma na sterlinga
    • pani_s Re: naprawde dobry ginekolog i polozna 07.06.06, 23:44
      w matce polce pytaj o dr jacaszka. to jest lekarz z powolania.
      • Gość: mala 1977 Re: naprawde dobry ginekolog i polozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:31
        I KTOREGO TU TERAZ WYBRAC??? Mam problem...
        • Gość: sentencja Re: naprawde dobry ginekolog i polozna IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.06, 00:43
          Polecam dr Gruszczyńską, z piotrkowskiej 121. Przyjmuje we wtorki i czwartki od
          16 do 18. Pracuje też w szpitalu gdyby coś. Mnie namówiła koleżanka, w sumie
          leczy się nas tam z 10 osób. Jest b. miła i cytologię robi b. pożądnie
          (szczoteczką jak się należy) i na pierwszej wizycie usg dopochwowe w cenie
          wizyty. Polecam, bo i cierpliwa i miła i fachowiec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka