Dodaj do ulubionych

Strzelnica!!!!!!!!!!!

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.07.07, 22:08
Czy w naszym pieknym miescie znalezli by sie chetni na strzelanie z bronis
sportowej??
jezeli tak to piszcie poniewaz wpadlismy dzis z kumplem na pomysl utworzenia
takowej sekcji dzialajacej jednak na zasadach ja nasz SKATE PARK na Piaskowej
Gorze. Zreszta idealnym wrecz obiektem jest opuszczony budynek obok niego.
jezeli jestescie chectni to piszcie co o tym myslicie a moze wypali i
bedziemy mieli nasyepny kierunek zainteresowanai w W-ch !!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: pifpaf Re: Strzelnica!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:21
      Jak najbardziej za !!
    • Gość: marek Re: Strzelnica!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:04
      3*tak
    • Gość: gościówa Re: Strzelnica!!!!!!!!!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.07.07, 23:04
      również jestem za, zresztą strzelałam...przydałoby się takie miejsce w
      Wałbrzychu, bardziej dostępne dla ludzi
      • Gość: BART Re: Strzelnica!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.07.07, 10:50
        No to ja rozumiem!!
        Wiecej chetnych a moze cos bedzie piszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: dzidek Re: Strzelnica!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:56
          Oczywiście za. Myślę jednak że trzeba przejść do konkretów.Zorientować się w
          możliwościach wynajęcia - bezpłatnego użytkowania w/w hali,spotkać się
          osobiście i zacząć działania!
          • Gość: BART Re: Strzelnica!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.07.07, 14:07
            taki jest docelowy zamiar lecz jak narzaie zbieramy osoby ktore poparly by
            nasza inicjatywe bo tak we 2 to by raczej nas wysmiali.
            Ale jak narazie widze ze zmierza juz wszystko w dobrym kierunku
            • Gość: Wałbrzyszanin Re: Strzelnica!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 15:10
              myślałem już nad tym jakieś pół roku temu nawet przeprowadzałem rozmowy ale z
              braku czasu zakończyło się to niczym ale wiem już co nie co na ten temat info na
              ten temat tylko w cztery oczy jak coś służę pomocą pozdrawiam
              • Gość: cowboy Re: Strzelnica!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 17:14
                Faktycznie pomysł super!!
                A jak do tej pory, gdzie strzelacie?
                jest gdzieś dobra miejscówka aby pocelować i nikomu sie nie narazić??
                • Gość: takietam Re: Strzelnica!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 18:41
                  stara policyjna strzelnica na zboczach lisiej kopy (kolonia trzech róż, między
                  starym zdrojem a poniatowem)
        • Gość: p.p. Re: Strzelnica!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 10:52
          no jak najbardziej jestem za utworzeniem strzelnicy !!!
    • Gość: cowboy Re: Strzelnica!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 17:19
      Może jutro małe zawody????
      • Gość: Bart Re: Strzelnica!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.07.07, 21:52
        Jak narzie teraz niee ale jak by doszlo cos do ladu napewno tak zawody !!!!!!
        A jezeli chodzi o wladze mista to bym sie z panem skontaktowal aby sie
        dowie4dziec co do tych relaccji ratusz my !!!
        POZDRAWIAM
        • Gość: kula Re: Strzelnica!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 10:54
          a co ze strzelnicą za szybem Jan na II Armii/Andersa
    • Gość: sss Re: Strzelnica!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 08:00
      dobry pomysl,ale wdrazajcie szybko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka