Dodaj do ulubionych

Piłka nożna

06.06.06, 11:04
XVIII Mistrzostwa Świata lada dzień. Sprawdzają się prognozy Pawła Janasa,
forma reprezentantów rośnie. Janas twierdzi, iż będą gotowi na Ekwador. Oby !
Obserwuj wątek
    • zainteresowany761 Re: Piłka nożna 06.06.06, 11:19
      W PIąTEK WYGRAMY Z EKWADOREM,POTEM ZREMISUJEMY Z NIEMCAMI I POKONAMY KOSTARYKE
      (W TEJ FAZIE MISTRZOSTW RASIAK STRZELI 3 BRAMKI),POTEM WYELIMINUJEMY ANGLIE (
      żURAWSKI,RASIAK)W ćWIERćFINALE....ZOBACZYMY!!
      • biniu58 Re: Piłka nożna 06.06.06, 13:49
        Oto oni. Pierwsi na naszej drodze. Czy na pewno ich pokonamy ?
        www.mundial.wp.pl/kat,26735,wid,8298949,wiadomosc.html
    • dinozaur.57 Re: Piłka nożna 08.06.06, 11:09
      DZIENNIK pisze. Cały Ekwador będzie patrzył na mecz z Polską. Prezydent ogłosił,
      że o godzinie kiedy jego ulubieńcy będą grać z Polską wszyscy zakończą pracę,
      aby móc oglądać spotkanie. Wolne godziny odpracują w natępnym tygodniu. To mi
      się podoba.
    • niegoscinny Re: Piłka nożna 08.06.06, 23:30
      ostatnie odliczanie jeszcze tylko 22godzinki i grają nasze kochane chłopaki!
      Rasialdo,Żuraw, Szymek, Krzynek, i cała reszta bandy która jak sądzę nie
      zawiedzie nadziei starych kiboli czyli naszych i TRWAJMY MOCNI W WIERZE!
      papież nasz kochany JPII był fanem piłki nożnej i wielkim patriotą, może jakieś
      łaski u Najwyższego nam uprosił przez ostatni roczek mieszkania w niebiesiech???
      Oby!
      The show must go on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• niegoscinny Re: Piłka nożna 08.06.06, 23:49
        aproposdefacto czy w miescie gdzies będą zbiorowe oglądania? np w kasztelanie?
        wiecie coś?
        • dinozaur.57 Re: Piłka nożna 10.06.06, 12:01
          Wczoraj oglądałem obraz nędzy i rozpaczy. Płakać się chce co się stało z polską
          reprezentacją.
          • dinozaur.57 Re: Piłka nożna 02.07.06, 19:49
            Czyżby nie było chętnych do dyskusji na temat piłki nożnej ? Dziwne.
            • niegoscinny Re: Piłka nożna 02.07.06, 21:17
              to ja zacznę. hmmh. uważam że należy zrobić ściepę narodową! I KUPIć BOMBę ATOMOWą!
              a potem wysłac w zaświaty cały PZPN. co tu więcej dyskutować. ligę mamy słabą.
              drużyny są w stanie konkurować w europie z estończykami albo białorusinami. i to
              też jak wznosza się ponad poziom. dopuki liga nie stanie na nogi doputy narodowa
              nie będzie błyszczeć. a liga nie będzie tak naprawdę zawodowa jeżeli w
              'centrali' zasiadac będą takie listki i inne chwasty. kupa roboty. szczególnie
              że te *** są z siebie niesamowicie zadowoleni. a jak widzę listka z cygarem to
              mnie ....
              moim klubem jest widzew. ale w tym roku kibicowac będę legii żeby weszła do ligi
              mistrzów. może chociaż oni oderwa nas od codziennej ligowej szarzyzny i
              ustawianych meczów

• biniu58 Re: Piłka nożna 06.07.06, 12:47
                No nie ! Czyzby holender trenerem kadry narodowej ?
                • niegoscinny Re: Piłka nożna 06.07.06, 18:15
                  O HOLENDER!
                  • edmurphy Re: Piłka nożna 07.07.06, 00:10
                    To jak? Francja czy Włochy? Obstawiamy?
                    Ja stawiam na Włochów!
                    • zainteresowany761 Re: Piłka nożna 07.07.06, 06:18
                      włosi oczywiście!
                      • niegoscinny Re: Piłka nożna 07.07.06, 09:51
                        no to ja trochę z przekory na Francję. a o trzecie miejsce stawiam na Niemcy.
                        chociaż takiego pięknego meczu jak Włochy-Niemcy to już nie będzie. a Brazylii i
                        Argentyny mi nie szoda.tacy geniusze futbolu? dali się ograć jak dzieci
                        • edmurphy Re: Piłka nożna 08.07.06, 02:04
                          Piękny mecz, tu masz rację. Chyba najlepszy mecz na tych mistrzostwach. Jeszcze
                          dziś rano gapiłem się z zachwytem, była w telewizorni jakaś skrótowa powtórka.
    • dinozaur.57 Re: Piłka nożna 09.07.06, 19:57
      Serce bije dla ...........
      • ukash1983 Re: mamy mistrza 09.07.06, 22:53
        Włosi wygrali literię rzutów karnych... mają mistrza.
        • edmurphy Re: mamy mistrza 10.07.06, 00:38
          A nie mówiłem ? :-)
          Gratulacje dla Włochów! Ale żal d... sciska.... zeby tak nasi choć w finale, jak
          kiedyś.... ech!
          • biniu58 Re: mamy mistrza 10.07.06, 08:16
            Moim faworytem w finale byli Francuzi. Przegrali. Nie zawsze zwyciężają lepsi.
            Tak bywa w sporcie.
    • dinozaurka Re: Piłka nożna 10.07.06, 10:57
      oj, coś mi się zdaje, Panowie, że jedne z dyżurnych tematów na tym forum pomału
      się wyczerpuje........... czy może sie mylę?
      • dinozaurka Re: Piłka nożna 10.07.06, 16:16
        no i jeszcze "kwiatek" www.youtube.com/watch?v=SGfKoxIR6-c
    • niegoscinny Re: Piłka nożna 12.07.06, 03:16
      media.blogcafe.pl/media/330/co-potrafi-materazzi-2.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka