Gość: ja IP: *.toya.net.pl 15.06.06, 21:22 czy cos nowego słychac na łódzkim niebie ? mowilo sie o lotach lufthansy, ktos wpominam o lotach do rzymu i glasgow ??? a koniec czerwca juz nie dłougo .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxxman Re: nowe loty z Lodzi? 15.06.06, 21:45 Naturalnie, juz od marca nowa nie-tania linia lotnicza "Globus International" bedzie wozila lodzian na Vanuatu ze stopem na Tuvalu. Wladze miasta mowia, ze to polaczenie otworzy Lodz na swiat. maxxman :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleczko Re: nowe loty z Lodzi? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.06, 23:18 Właśnie, czy ktoś ma jakieś w miarę konkretne informacje na temat Glasgow? Jeśli nie można publicznie to będę wdzięczny za info na priv wieprzak<na>wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: nowe loty z Lodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 10:48 LH ma plany dla 3 miast i ma je wybrac z LCJ,RZE,BZG i SZZ, ale dopiero najwczesniej od 2007 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleczko Re: nowe loty z Lodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 21:53 Tak, tak to wiem. Chodzi mi tylko o Glasgow by Ryan lub W!zz. Odpowiedz Link Zgłoś
stanish Re: nowe loty z Lodzi? 17.06.06, 11:37 Jeśli chodzi o nowe połączenia to nie Glasgow, nie Liverpool Panie i Panowie...ale Odessa :/ forum.lodznafali.org/showthread.php?p=1639#post1639 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowe połaczenia są realne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:59 Nowe loty z Lublinka są w "zasięgu ręki". Potrzeba jedynie do tego trzech rzeczy: Bibułki, gandzi i zapałek. Gandzię kłądziemy na bibułce którą następnie skręcamy. Jeden koniuszek zapalamy a drugi wsadzamy do ust. Następnie zaciągamy się i już mamy nowe Loty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleczko Re: nowe loty z Lodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 13:14 To jest żart, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleczko Re: nowe loty z Lodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 13:23 "To naprawdę otworzy nasze lotnisko na świat..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola256 Re: nowe loty z Lodzi? IP: *.vline.pl / *.93.rev.vline.pl 17.06.06, 16:26 Kilka tygodni temu były zapowiadane loty na Łotwę. I co z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
stanish Re: nowe loty z Lodzi? 17.06.06, 18:08 Taaa, loty na Łotwę i do Odessy to po prostu rewelacja. Już widzę te tłumy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: nowe loty z Lodzi? IP: *.toya.net.pl 19.06.06, 06:21 smichy hihiy a tu o nowych otach nic nie słychac, ja to juz nad swoim rzymem krzyzyk postawiłam i sobie latam z katowic, krakowa albo w-wy. Odpowiedz Link Zgłoś