Gość: dunlop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 22:03 no i gir Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Fabiniak i Piątkowski w Widzewie IP: *.ksiezyc.pl / *.ksiezyc.pl 16.06.06, 22:18 jesli bedzie gral tak jak dla koszernych to bedzie z niego pozytek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Fabiniak i Piątkowski w Widzewie IP: *.toya.net.pl 16.06.06, 22:49 No to super. Mam nadzieje ze bedzie coraz wieciej dobrych trsnsferów. TYLKO WIDZEW. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Fabiniak i Piątkowski w Widzewie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.06.06, 23:39 Super,Fabian to przyszlosc,jest Ruslan wiec w bramce spokoj !! Brawo Zibi !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Fabiniak i Piątkowski w Widzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 00:14 ZIBI - dziękujemy, jesteś WIELKI. Prosimy o jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: east side Re: Fabiniak i Piątkowski w Widzewie IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.06.06, 01:53 Iwan msusi zostac! Mam nadzieje ze Boniek cos wymysli zeby ten chlopak zostal z nami! Widzew potrzebuje taki graczy zeby nawiazac do lat swojej swietnosci! Grzelak i Iwan musza zostac i chyba to wszyscy wiedza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zico Re: Fabiniak i Piątkowski w Widzewie IP: *.chello.pl 17.06.06, 11:26 Czy aby to nie za słabe wzmocnienie?. Dobrze byłoby mieć minimum dwóch rasowych napastników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Re: Fabiniak i Piątkowski w Widzewie IP: *.toya.net.pl 17.06.06, 16:24 i znowu podkradacie nam piłkarzy, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freriks Re: Fabiniak i Piątkowski w Widzewie IP: *.toya.net.pl 17.06.06, 17:15 Grzelak u was nie rozwinął się albo nie poznaliście się na Jego talencie, w działaniach o Latę i Białka byliśmy bardziej zdecydowani i operatywni, w staraniach o Nowaka bardziej przekonywujący, Piątkowskiemu kontrakt odpowiadał... Mam nadzieję, że Piątkowski wzorem zawodników z przeszłością w ŁKS-ie lub jego niedoszłych piłkarzy okaże się dużym wzmocnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOL Stępien ty gnido IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:42 Stepien patalach pewnie pojechal na wesele znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Stępien ty gnido IP: *.pai.net.pl 17.06.06, 21:15 a co ma Stępień tutaj do gadania?! on nie ma nic wspólnego ze spółką ŁKS...on jest od stowarzyszenia i całe szczęście! tak jak mówił ktoś wcześniej...Piątkowskiemu podobał się kontrakt i już!Daniel nie ma tyle kasy aby wszytskim dać złote góry...a Widzew zawsze dawał wysokie kontrakty...a to że sie z nich nie wypłaca to już ich stron sprawa! ja czekam na wzmocnienia ŁKSu... póki co obydwa kluby celują w walkę o utrzymanie!zobaczymy jak to wyjdzie...bo jak nie zmienią zdecydowanie sposobu gry, a ten był żenujący, bardzo 2ligowy(a w tym roku2liga sięgnęła dna)...to może być ciężko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Stępien ty gnido IP: *.toya.net.pl 18.06.06, 10:03 a w ŁKSie biją Murzynów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Stępien ty gnido IP: *.os1.kappa.pl 18.06.06, 12:14 o wypłacalność Widzewa to ty sie nie martw;) w Tym momencie wszystkie należnosci sa wypłacane bez żadnych opoznien.. Piatkowski sam powiedział ze tylko Widzew proponował ttransfer definitywny a reszta klubow wypozyczenie a tylko na transfer zgadzala sie Korona, dlatego trafi do Widzewa;) wysokosc kontraktu nie ma tutaj takiego znaczenia;] Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Stępien ty gnido IP: *.pai.net.pl 18.06.06, 15:35 pisałem że się nie martwię!nie moja to sprawa! dobrze, że jest tu z kim porozmawiać, bo np. Twój kolega 1910*prezentuje tak żenujący poziom, że aż szkoda na niego klawiatury! ja osobiście żałuję że Piatkowski nie będzie grał w ŁKS ale tak wyszło i trudno, życzę mu jak najlepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Stępien ty gnido IP: *.os1.kappa.pl 18.06.06, 17:29 kolega młody u Was tez czesto wypisuje bzdury...takie sa realia dzisiejszego swiata ze w kazdym gronie ludzi znajdzie sie jakas czarna owca;/ prawda jest ze bedziemy walczyc o srodek tabeli czyli o utrzymanie...ale to jest cel kazdego beniaminka ekstraklasy...korona tez o to grala a usytuowała sie duzo wyzej;) a wiec dobre transfery moga dac lepszy rezultat niz sie oczekuje. Piatkowski to dobry nabytek!! pamietam jego gre z Łksy i zazdrosciłem Wam troszke tego zawodnika...jest duzo lepszy od Kuzery niewspominajac o szelidze ktory na prawej stronie to sobie kompletnie nie radzi;) dlatego taki zawodnik był nam potrzebny;] Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dino Re: Stępien ty gnido IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 17:52 Masz racje co do Szeligi prawa pomoc to nie jego miejsce, to srodkowy pomocnik! najlepsze mecze zagral w srodku.dlatego potrzebny byl ktos na prawe skrzydlo tym bardziej ze nie bardzo wiadomo co z Kuzera.czy Piatkowski da rade ? zobaczymy,w LKS gral ciekawie ale to byla II liga ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Stępien ty gnido IP: *.pai.net.pl 18.06.06, 17:57 tylko że młody nie wchodzi na tematy o widzewie i tu nie szczuje ani nie prowokuje..w przeciwieństwie do 1910*!ja się dziwie takim osobom, muszą oni mieć jakieś problemy ze sobą! piątkowski był dobry jak pozostali zawodnicy ŁKSu i Widzewa w2(bardzo słabej)lidze!teraz będzie inna gra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Stępien ty gnido IP: *.os1.kappa.pl 18.06.06, 20:09 moim zdaniem sie wyrozniał...szeliga to srodkowy pomocnik, nie napisałem tego bo nie miałem czasu poza tym za długi post by wyszedł;) Ja wchodze na tematy o Łkaesie i sie czasem wypowiadam...czy to zle?? drugi klub tez mnie interesuje;) mysle ze piatkowski sobie poradzi;) Do lodzianina: w ŁKS grał dobrze wyparło, niznik, sypniewski, leszczynski iczasem mysona a reszta to standardowi kopacze ktorych da sie zastapic...chciałbym zauwazyc ze prawie wszyscy dobrzy ełkaesiacy to 'emeryci' Widzew opiera klub na młodych ktorzy nie maja dosiwadczenia ale walka i ambicja nadrabiaja....zdarzaja sie drewna typu kardasz ale ogolnie nie jest zle bramkarzy mamy dobrych w obronie stawarczyk jak dla mnie to rewelacja, wyczałkowski gra dobrze;) pomoc: białek, iwan, wawrzyniak, to dobrzy zawodnicy i napastnik grzelak...trzeba uzupełnic dziurki i trzymamy sie na 100%:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Stępien ty gnido IP: *.pai.net.pl 18.06.06, 20:37 wiesz...ale jeden i drugi klub grały kopanine 2ligową co widać było na derbach, w ŁKSie są młodzi ambitni jak kęska, łakomy czy mysona...ale muszą być uzupełniane ich braki takimi jak niżnik czy leszczyński(chociaż ten coraz częściej popełniał błędy)!wyparło i niżnik to gracze na miarę 1ligii!z resztą uważam że ŁKS miał najlepszą pomoc w 2lidze, jedyną która starała się grać kombinacyjnie a nie na aferę czu tzw. pałę, jednak nie mieli za bardzo komu grać w ataku i dlatego nie było wielkich zwycięstw!Widzew miał świetnego jednego Grzelaka, i reszte pomocy, która grała ambitnie ale właśnie głównie do przodu na szybko, waleczni ale nie poukładani!czy to się sprawdzi w1lidze, pewnie do czasu tak!zarówno ŁKS jak i Widzew wymagają korekt i zdecydowanych wzmocnień bo 1ligowego poziomu nie osiągneli jeszcze!a raczej wygrali 2ligę, jedną ze słabszych w ostatnich latach! co do wchodzenia..wiesz..co innego wejście Widzewiaka na tematy ŁKSu z otwartą dyskusją, a co innego jak 1910* wchodzi na tematy ŁKSu tylko pobluzgać na ŁKS albo specjalnie prowokować aby nie wiem co tym osiągnąć...to dowodzi niskich pobudek i płytkości osobnika...nie bronie młodego, ale on chyba nie robi tak w tematach o Widzewie!tym się chyba zasadniczo różnią, młodemu głównie chyba pękają nerwy przy prowokacjach 1910*! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Stępien ty gnido IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 21:48 ja mysle ze trzeba ignorowac debilne wpisy a nie wdawac sie w dyskusje.II liga faktycznie slaba,nawet bardo slaba.jesli chodzi o Widzew to ta druzyna gra typowo dla tak niedoswiadczonych zespolow.jak zalapali to nie bylo na nich sily (przynajmniej w II lidze)jesli stracili bramke to zaczynaly sie problemy.jest duzo chlopakow ktorzy maja szanse grac niezla pilke ale brakuje stabilizacji.co do LKS to ciezko mi oceniac bo widzialem tylko derby,nie bardz mnie przekonuje ze mial najlepsza pomoc.Niznik owszem to gracz I ligowy ale Madej?Mysona tez mnie nie przekonuje.napewno Niznik i Wyparlo to by sie w Widzewie przydali to nie ulega watpliwosci.no i pewnie Sypek z Grzelakiem to na I lige bylby duet super.to taka refleksja bo nie chce zeby ktos pomyslal ze chce ich przenosic do Widzewa albo laczyc oba kluby jest Widzew,Jest LKS i niech ta zostanie.no teraz to beda prawdziwe derby!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 19.06.06, 10:21 bredzisz, podaj przykład gdzie rzekomo bluźniłem na ŁKS.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gelston Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.range86-143.btcentralplus.com 19.06.06, 17:50 My tu w Anglii nic nie slyszelismy o jakims LKS... Widzew to jeszcze predzej, ale jakis LKS...>? Pozdrawiam wszystkich kibicow Widzewa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoBody Re: Stępien ty gnido IP: 195.94.198.* 19.06.06, 12:10 Jak już ktoś powidział, w każdej grupie znajdziesz czarną owcę. Niestety jest wielu internetowych napinaczy, zarówno po naszej jak i Waszej stronie. Czasem ciężko nie dać się sprowokować takiej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: Stępien ty gnido IP: *.toya.net.pl 19.06.06, 14:02 > w ŁKSie są młodzi ambitni jak kęska, łakomy czy mysona... ci młodzi ambitni pokazli juz teraz duzo im brakuje do młodych ambitnych z Widzewa: Grzelak, Iwan, Stawarczyk, Kuklis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Stępien ty gnido IP: *.pai.net.pl 19.06.06, 15:37 różnica w debach była...ale to tylko jeden mecz! w innych pokazali na co ich stać..w końcu awansowali i do Widzewa nie było 20pkt różnicy!zgadzam się że Madej kompletnie zawiódł! formy pomocy ŁKSu nie ma co oceniać po 1spotkaniu, ja obejrzałem ich o wiele więcej, tak jak i Widzewa, i podtrzymuję to że pomoc ŁKSu była o wiele lepiej poukładana, brakowało tylko skuteczności w ataku!tam był osamotniony Sypniewski, który też nie błyszczy formą!myśle że gydby ŁKS miał atak Widzewa, lub Widzew pomoc ŁKSu ta drużyna zdobyła by o wiele więcej pkt. w 2lidze!no ale teraz 1liga...wszystko wyjdzie w praniu!z takim drużynami jak Legia czy Wisła Widzew nie może grać na Grzelaka i na "pałę" w pomocy, ani ŁKS samym Sypniewskim w ataku i bojaźliwie w obronie. to może być bardzo dotkliwe w skutkach! co do 1910*...macie racje lepiej się z takimi ludźmi nie wdawać w polemike szkoda słów, dlatego nie będę mu odpisywał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 19.06.06, 20:03 bo nie masz argumentów więc nie odpisujesz. A najlepiej jest kogoś błotem obrzucić i pisać bzdury. W dalszym ciągu czekam na fakty: w jakim watku blużniłem na ŁKS i komu Widzew nie placi za kontrakt W opowiadaniu bajek jesteście (kibice ŁKSu) pierwsi i najlepsi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoBody Re: Stępien ty gnido IP: 195.94.198.* 19.06.06, 12:04 Chyba nie za bardzo orientujesz się w obecnej sytuacji Widzewa. Widzew w epoce Grajka obiecywał i wypłacał. Teraz w epoce Bońka, każda złotówka jest wypłacana i nie ma zaległości, tak jak to bywa w ... innych klubach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Widzewski szrot IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 21:51 no,wlasnie kolejne dziecko specjalnej troski.. Odpowiedz Link Zgłoś