Dodaj do ulubionych

Zwycięstwo ŁKS w Szydłowcu

IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.06.06, 19:29
Czekamy na wzmocnienia... I lecimy :)

ŁKS ! ŁKS ! ŁKS ! ŁKS !

DUMA ŁODZIAN !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: eŁKSa_1908 Zwycięstwo ŁKS w Szydłowcu IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.06.06, 19:31
      DUMA ŁODZIAN !!!

ŁKS DO BOJU !!!
      • Gość: Łodzianin Widzew Duma Łodzian! IP: *.lodz.mm.pl 18.06.06, 19:34
        Tak było jest i bedzie.Amen.
        • Gość: tur Re: Widzew Duma Łodzian! IP: *.toya.net.pl 18.06.06, 19:43
          ja sie raczej widzewa wstydze niż jestem z nigo dumny. dzieki wałom graliście w
          2 lidze mimo iż pzpn nie miał podtsaw przyznać wam licencji jako nowemu tworowi
          zrobił to bo boniek naciskał... typowa polska sprawiedliwość...
          • Gość: WIDZEWIAK Re: Widzew Duma Łodzian! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.06.06, 19:45
            HAU HAU HAU.Szczekajcie dalej tylko to wam pozostaje.
            • Gość: asd do was tak trzeba IP: *.toya.net.pl 18.06.06, 19:59
              do was trzeba szczekac bo ludzkiej mowy nie rozumiecie
              • Gość: WIDZEWIAK Re: do was tak trzeba IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.06.06, 20:03
                Czyli przyznajesz że jesteś psem.Gratulacje.
                • Gość: Bleeeeeee Re: do was tak trzeba IP: *.48.115.131.ltv.pl 18.06.06, 20:09
                  Człowieku ogarnij się - ja już chcesz być złośliwy to rób to z głową i
                  pomyslunkiem a nie po prostacku.... btw widzę że kilku młodych chłopaków pograło
                  - tylko działajcie szybko żeby znowu się nie okazało że kontrakt podpiszą z nami ;)
    • Gość: śmiech Re: Zwycięstwo ŁKS w Szydłowcu IP: *.astral.lodz.pl 18.06.06, 20:20
      qrna :D same gwiazdy chca sprowadzac :D troche sie spóźnili bo najlepsi
      zawodnicy z beniaminkow 2 ligi zostali powykupywani... np. do WIDZEWA :)
    • Gość: piter Re: Zwycięstwo ŁKS w Szydłowcu IP: *.lodz.mm.pl 18.06.06, 21:33
      damy rade w ekstraklasie trzeba sie wzmocnic!!! ŁKS KRÓL!!!!!
    • Gość: simon Re: Zwycięstwo ŁKS w Szydłowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 21:45
      i tak derby dla WIDZEWA tak było jest i będzie sparringi możecie sobie wygrywać
      i się podniecać tak jak to było przed rundą wiosenną liczy się tylko RTS
      WIDZEW!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Łodzianin ŁKS i Widzew sa z Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.06.06, 22:12
      tępaki jak podstawówki nieskonczyliscie to gdzie do komputera uczyc sie a dla
      dopiero wyksztalconych przyjemnosci geografi troche histori sportu itp. i juz
      wiadomo gdzie co jest !!!jestem za ŁKSem więc skad tu tyle widzewiaków ja sie
      waszym klubem nieinteresuje wiec nieczytam waszych artyk. i komentarzy wiec po
      co wy tu !!!??? Panie Danielu taka mała podpowiedz gramy juz w orange wiec moze
      niesciagajmy 8-ligowców i niepewnych obcokrajowców bo sie raczej nieutrzymamy
      bo nasz szkielet zespołu jest the best ale wzmocnienia sa bardzo potrzebne !!!a
      do widzewiaków jak to czytaja choc mam nadzieje ze nie niech sie interesuja
      swojm klubem niemam nic do was jakis szacunek mam jako do fanów futbolu ale bo
      niek takie wały dla was robi ze mała głowa i jeszcze lisowski harakterek
      podkradania i podkupywania playersów!!
      • Gość: Dino Re: ŁKS i Widzew sa z Łodzi IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.06, 22:17
        Ty,dobrze wyksztalcony,swoje nazwisko tez piszesz z malej litery?
      • Gość: Bleeeeeee Re: ŁKS i Widzew sa z Łodzi IP: *.48.115.131.ltv.pl 18.06.06, 23:49
        hehehe no jak my nie skończyliśmy podstawówki to Ty jeszcze bawisz siękolckami w
        przedszkolu i poprawa ortografię bo ażrazi po oczach ;) powinniście być nam
        wdzięczni ;P przynajmniej wasi działacze będą działać na drugi raz sprawniej i
        szybciej podpisywac papier a nie się ociągać -prawa rynku są takie - nie inne -
        zawodnikiem może się interesować wiele klubów - nam też pod... nie raz piłkarza
        i trudno (choćby Zjawiński którego wyciągnęła Legła).
    • Gość: ADR Re: Zwycięstwo ŁKS w Szydłowcu IP: *.net.euron.pl 19.06.06, 00:06
      Zebyś miał odpowiednią miarę i proporcję coś CI opowiem.Byłem w Angli-mówię
      WIDZEW a oni Łódź mówię Łódzki klub sportowy a Oni-który? Łapiesz róznicę?
      Wiesz teraz z czegołodzianie mogą być dumni? Dobra powiem CI z tego ze mają
      WIDZEW
      • Gość: kovall Re: Zwycięstwo ŁKS w Szydłowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 00:23
        Hehe moj braciak wyemigrowal do Szkocji i jak mowi slowo "Łódź" to wszyscy
        oczami przewracaja,no coz moze Angole sa bardziej kumaci hehehe i do teog znaja
        sie jeszcze na klubach;)
        Łódzki Klub Sportowy -jak sama nazwa wskazuje:)
      • Gość: Aqq Re: Zwycięstwo ŁKS w Szydłowcu IP: *.toya.net.pl 19.06.06, 12:44
        Tak chłopku... żyj dalej wspomnieniami i marzeniami...
        widzew = Więcej Ich Dojeżdża ZE Wsi.

Tylko ŁKS
    • Gość: El Toro widac u chlopaka przywiazanie do barw IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.06.06, 06:38
      Anorthosis Famagusta, Brann Bergen, Florze Tallinn, Malmö FF, Servette Geneva,
      Lens, Torpedo Moskwa i Żalgirisie Wilno i gdzie q a jeszcze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka