10.03.13, 12:47
Czy na forum już nie można o nić zapytać!żenujące to jest -czy brak już ludzi normalnie myślących,żeby komuś potrzebującemu doradzić!Radość,kpina,szyderczość wstyd że wałbrzyszanie z siebie tkpią ,dla części mieszkańców życie jest trudne i ciężkie to jeszcze drwić ze siebie co radość,tryumf Ci to daje! WSTYD!!!Żałuję że nieraz zapisywałam tu swoje zdanie,-szkoda czasu i myśli.
Obserwuj wątek
    • wasz_psychiatra Re: żenada! 10.03.13, 12:54
      Do powyższych przymiotów dodaj też chamstwo. Nie uważasz, że powinnać lekarzowispecjaliście podziękować za pomoc?
    • forummm Re: żenada! 10.03.13, 13:29
      haba.baba napisała:

> Czy na forum już nie można o nić zapytać!żenujące to jest -czy brak już ludzi n
      > ormalnie myślących,żeby komuś potrzebującemu doradzić!Radość,kpina,szyderczość
      > wstyd że wałbrzyszanie z siebie tkpią ,dla części mieszkańców życie jest trudne
      > i ciężkie to jeszcze drwić ze siebie co radość,tryumf Ci to daje! WSTYD!!!Żału
      > ję że nieraz zapisywałam tu swoje zdanie,-szkoda czasu i myśli.

Tak to już jest, jak opozycja i świdniczanie dojdą do klawiatury i próbują tu robić politykę.
    • cgn2 Re: żenada! 10.03.13, 14:00
      Mnie już przestało dziwić, że na tym forum w dużej większości udziela się sfrustrowane wałbrzyskie buractwo, które swoimi wypowiedziami leczy ogromne kompleksy. Są lepsze fora dot. Wałbrzycha. A teraz możecie po mnie jechać zakompleksieni, nieszczęśliwi nieudacznicy życiowi :)
    • lekarzspecjalista A co było zimą! 10.03.13, 19:26
      O! Tak!
      Jestem zawiedziona,czy nikt już nie zwraca uwagi na tych Wałbrzyszan co jeżdzą autobusami?Ile czasu zabiera im dojazd do domu?Ja rozumiem jakieś chwilowe nie domaganie,ale tak jest codziennie.Przykład dojazd z Nowego Miasta na podzamcze po godz 18 trwa ponad godzinę,a ostatnio dwa dni pod rząd była awaria autobusu to w domu byłam po 20.
      Proszę sprawdzić jak to funkcjonuje i jak ludzie się do tego odnoszą.Może jeszcze dać dyżur policjantowi,niech mandaty wypisuje za wulgarne słowa w miejscu publicznym!
      Czy Ci co nie jeżdzą samochodami,to już nie liczą się w społeczeństwie-a co będzie zimą?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka