Dodaj do ulubionych

SLD GRATULUJEMY KANDYDATA SUCHOCKIEGO

21.06.06, 18:27
CIEKAW JESTEM JAK KOLEDZY Z SLD WYTŁUMACZĄ ZAPROPONOWANIE KANDYDATA NA
PREZYDENTA OSKARŻONEGO O ŁAPÓWKARSTWO. CZEKAMY....
Obserwuj wątek
    • seba1984 Re: SLD GRATULUJEMY KANDYDATA SUCHOCKIEGO 21.06.06, 21:45
      Rozumiem że przeczytałes akta sprawy, znasz dobrze tą sprawe i dokładnie wiesz
      o co w niej chodzi. Jak nie wiesz to po co rzucasz ta mocnymi słowami???
      • sauronet Re: SLD GRATULUJEMY KANDYDATA SUCHOCKIEGO 22.06.06, 12:10
        Pewnie... Wszystko to zmowa prokuratury na biednego Karolka... rotfl
        Wiem, że towarzysz Suchocki serwował obiadki policjantom, a oni przymykali oko
        na fakt, że jeździ nawalony samochodem.
        A jak chcesz szczegółów to popytaj ludzi w Remizie ilu go widziało, ze najpierw
        pił, a potem wsiadał za kółko.
        Pomijam rzecz jasna jeżdżenie i rozmawianie przez telefon jednocześnie (dwa
        razy widziałem go osobiście).
        • seba1984 Re: SLD GRATULUJEMY KANDYDATA SUCHOCKIEGO 22.06.06, 15:52
          No widzisz mówiłem że nie wiesz a mówisz...

1. nie obiady tylko pożyczenie sztućców na uroczystośc dnia policjanta (mało
          tego współudział miał Prezydent Berner, i arcybiskup Ziółek który uczestniczył
          w tych uroczystościach)
          2. nie pijany samochodem tylko, ponoć jeżdził w kampani wyborczej zabytkowym
          wozem strażackim bez papierów, co jest nieprawdą.
          3. 3/4 społeczeństwa jeżdzi rozmawiając przez telefon jadać a drugie 3/4 pali
          papierosy a kolejne z jedną ręką na kierownicy. Ba prezydent Berner notorycznie
          przekracza predkość swoim motorem. A Habura przejechałby mnie kiedyś na pasach.
          4. rozumiem, że prokuratura tudziez Ty jako wybitny znawca sprawy Karola
          Suchockiego masz wyraźne dowody które świadczyłyby o tym, że istnieje związek
          pomiędzy "fundowaniem obiadków" jak to napisałeś" a "przymykaniem oko na jazde
          po pijanemu". Istnieje np nagranie, film, zeznania świadków, dokumenty
          wskazujące na istnienie takie powiązania. MAlo tego czy dysponujesz badaniem,
          który wskazuje, ze Pan Karol Suchocki porusza się pijany samochodem....

Naprawde jesli nieorientujesz się w sprawie, to nie rzucaj oskarżeniamy bo sa
          one poprostu rozbawiające

Samo oskrażneie jest poprostuy kpiną. To tak jakbym oskrżył o łapówkarstwo
          kolege który na zakończenie 4 klasy liceum dał Pani Profesor kwiaty a potem na
          maturze dostał 5.

Po za tym o ile wiem to łapówka tudziez łapówkarstwo to przyjmowanie korzyści
          materialnych wzamian za podjęcie korzystnych decyzji urzedowych. Masz jakieś
          dowody, że podczas pełnienia funkcji wiceprzewodniczacego Komisji
          Infrastruktury, Pan KArol Suchocki przyjął pieniądze lub inne korzyści
          materialne w zamian za załatwienie jakieś sprawy. Bo o ile wiem to takie dowody
          to prokuratura ma ale przeciwko Panu Błochowi współpracownikowi obecnie
          rzadzacego prezydenta i osoby powszechnie szanowanej przez dzisiejszych
          dygnitarzy miejskich...
          • sauronet ODCZADZIEJ CHŁOPIE 23.06.06, 15:12
            Zapewne za wypożyczenie sztućców postawili mu zarzuty... Zastanów sie o czym
            bełkoczesz :)))
            O tym, że w Pabianicach jest kasta nietykalnych (po prawej i po lewej) mówiło
            sie głosno i wreszcie się do niej ktos zabrał. A ty oczywiście o niczym nie
            wiesz. Jak ktoś ślepy to się nie poradzi. Szkoda, że na ławie nie siedzi ktoś z
            prawicy, byłoby weselej.

• socjalista1 Do BOJU CHŁOPIE 23.06.06, 18:04
              Sauronecie. Oki zgoda. Ale co w związku z tym. Czy uważasz np że to że wypocisz
              się przed klawiatura, pokrzyczysz z ciocią przy obiedze coś da. Myslę że
              krytyka jest najłatwiejsza, dodatkowo krytyka pod nickiem w pełnej
              anonimowości. A ja mam dla Ciebie propozycje. ZBliżają się wybory. Wystartuj w
              nich. Skoro chcesz walczyć z "układem" to wystartuj w wyborach. Może znajdziesz
              ludzi myślących podobnie do Ciebie. Masz do tego pełne prawo. W koncu ten ukłąd
              sam się nie wybiera, sam nie gromadzi głosów. Pan Sychocki zdaje sie miał jeden
              z najwyższych wyników. Ci sami ludzie wybrali prezydenta Bernera i Błocha. I
              Twoje biadolenie na forum gazety nic nie da, oprócz zajęcia kilku cennych
              gigabajtów. Tak więc do roboty chłopie, zacznij korzytać z demokracji bo jest
              stworzona dla Ciebie. Zapewne będa spotkania z kandydatami. Zapewne i z Panem
              Suchockim. Idz zapytaj go o ta sprawę, wyjasni swoje wątpliwości. CZy nie
              uważasz że taka postawa jest lepsza......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka