saperka 30.01.03, 15:00 www.rmf.fm/wiadomosci/index.html?id=48999 Oj przegina facet... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: kolejny pomysł Kropy 30.01.03, 15:08 A co mu tam, przecie rządzi, no nie, wszystko mu wolno.:( Mnie go jest po prostu żal, jak również żal mi jest tych wszystkich ludzi, którzy parają się przekretami i wyłudzaniem, oni są po prostu smutnymi ludźmi, szkoda ich. A nieszcześcliwym trzeba współczuć. Ciekawi mnie czy zasypia w domu snem sprawiedliwego? Pamietacie teledysk Genesis "Land Of Confision", mam nadzieję, że przyśni mu sie podobny sen.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: kolejny pomysł Kropy IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 30.01.03, 15:27 Cicho ! Nie wolno krytykować Kropiwnickiego, bo przyjdzie tu niejaki Robin_fiut i wyzwie Was od nieodpowiedzialnych szczeniaków, ktorzy chcą decydować za innych. Wiecie, że władzy nie wolno ruszać, bo w końcu "partia wie lepiej, co obywatelom potrzeba". :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 Re: kolejny pomysł Kropy 30.01.03, 15:31 Kropa,Van Kroppen, Kropidłowski - czy to nie czasem, oznaka braku kultury? Sorki, że nie w temacie. **************************************** Nawet jeśli wygrywasz w wyścigu szczurów, jesteś tylko szczurem. [usłyszane] [pozdrowionka] Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: kolejny pomysł Kropy 30.01.03, 16:47 Co najwyżej braku szacunku - a na szaczunek trzeba sobie zapracować. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: kolejny pomysł Kropy 30.01.03, 18:48 Mnie już nic nie zdziwi w wypadku tego uśmiechniętego chłopczyka.....Panie Prezydencie!!!Niech Pan mnie pocałuję w dupę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ob.serwator NIE!!!! Jeszcze raz NIE!!!! 30.01.03, 20:23 > <a href="www.rmf.fm/wiadomosci/index.html? id=48999"target="_blank">www.r > mf.fm/wiadomosci/index.html?id=48999</a> > Oj przegina facet... Już te trzy miesiące dowiodły chyba w jakim kierunku podąża pan Kropiwnicki! Ja mówię dość!!!! Czas, aby inni odpowiedzieli tym samym głosem albo ... Łódź spadnie całkowcie do drugiej ligii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: NIE!!!! Jeszcze raz NIE!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 20:36 Jak zwykle niekulturalnie ;-) dołączam się!!! Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś