Gość: majch IP: 81.210.39.* 13.07.06, 18:46 wydaja pieniadze na transfery za zebrzą u miasta o kase na remont.Coz za zachłanny naród. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nostradamus ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.astral.lodz.pl 13.07.06, 18:48 Łódź byłaby stolicą , gdyby nie ten ŁKS :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.toya.net.pl 13.07.06, 19:19 Artykuł o ŁKS a tu już dwa wpisy kompleksiarzy :D Napiszcie coś jeszcze, ośmieszcie się bardziej. Pokażcie jak was boli ŁKS, jak nie możecie wytrzymać chwili by się nie dowartościować obrzucając obelgami ŁKS. No śmiało pokażcie jak słabi jesteście... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Rozalski Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:37 Kto jest slaby pokazalismy w derbach. Pod wzgledem sportowym, a o kibicowaniu nie wspomne...5 razy glosniejszy doping, 10 razy lepsza oprawa!!!!!!!!!!! Tylko Widzew Pozdrawiam Zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.toya.net.pl 13.07.06, 19:55 tak tak milion razy lepszy ;] W pierwszej połowie was jakoś słychać nie było za bardzo, więc nie wiem ską d ten 5 razy lepszy doping. A oprawa... tylko sreberka ciekawe. A wasze riposta na "Łódź wita geyparade" na poziomie przedszkolaka... No ale milion razy lepsi, legenda rośnie z dnia na dzień... hehehe Piszcie jeszcze. Pokażcie że bardziej was interesuje ŁKS niż wasz klubik przedmieścia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek47 Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.tomaszow.mm.pl 13.07.06, 20:28 bylem na derbach i obiektywnie widzewiacy byli lepsi pod kazdym wzgledem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 ŁKS królem Łodzi IP: *.chello.pl 13.07.06, 21:41 obiektywnie buhahaha a obiektywnie gowna w toytoyu tez ladniej zalatuja chlopku od brony oderwany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: ŁKS królem Popielem IP: *.toya.net.pl 14.07.06, 21:51 u was tez taki smród, brud i myszy jak u tego króla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: ŁKS królem Łodzi IP: *.chello.pl 15.07.06, 10:18 tylko wtedy jak zjawiacie sie na derbach. przynosicie to ze soba. dobrze, ze daleko stoicie to pchel od was nie zalapiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleeeeeeeee Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.48.115.131.ltv.pl 13.07.06, 21:11 Każdego kto się u was wpisuje uważasz za kompleksiarza???? Bardzo ograniczony jesteś... u nas wpisują sie 1908, Młody, Buldog i moze poza lekkim zwichnieciem psychiki u 1908 za kompleksiarzy ich nie uważam... Kmiecikiem interesowaliśmy się też my.. wybrał was ale kwestia nie czy się sprawdzi w sparingu tylko czy dogadacie się z Wisłą... oni chcą kasę za transfer więc zobaczymy czy was bedzie stać... osobiście uważam ze to średniak ... lepiej ten Rozkwitalski niech się pokazuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleeeeeeee Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.48.115.131.ltv.pl 13.07.06, 21:13 A dopingu nie porównuj przynajmniej na derbach - nie wiem jak jest na innych waszych meczach... druga połowa to cisza z waszej strony... zawsze ktoś na Galerze próbuje ten doping pociągnąć a wtedy cisza... w sumie się nie dziwię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.toya.net.pl 13.07.06, 23:02 To widać ze faktycznie nie wiesz jak jest... a cisza była zgadnij czemu... jak również pustki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.toya.net.pl 14.07.06, 16:56 pokazalismy przy al. unii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.toya.net.pl 14.07.06, 21:29 I tak samo jest w artykułach o Widzewie i co? zabronisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 13.07.06, 21:33 wbij sobie do swojej pustej makowki, ze zebrzesz to ty jak szukasz czegos w majtkach, a dwa to stadion jest miasta wiec czemu prezes czy sponsorzy maja dawac na niego kase ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 tak juz jest z zydzewem IP: *.chello.pl 13.07.06, 21:43 niereformowalni sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: tak juz jest z zydzewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:14 1908 ty je.. debilu. Dlaczego mowisz na moj klub Zydzew? To nie wasi przywodcy szukali na cmentarzu zydowskim grobow waszych zalozycieli? Mimo to nigdy nie slyszlem na Widzewie zeby ktos spiewal Lks Jude czy cos w tym stylu. Bedac na derbach na waszej ruinie przekonalem sie, ze u was jest inaczej. Doping ledwo byl slyszlny dalo sie jednak wychwicic co spiewanie: Zydzew, Zydzew dalej nie pamietam tej glupiej przyspiewki. Zastanow sie co piszesz ty i inne parchy. Jesli chcesz kogos obazic uzywajac zwrotu Zydzew to obrazasz siebie i swoj klub. Pozdro dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freriks Wasserzug, Traubwucel, Hirszberg, Heiman... IP: *.toya.net.pl 13.07.06, 22:25 Więc mówmy raczej o żydowskim ŁKS-ie, nie wyjeżdżaj tu z żadnym żydzewem, najpierw poznaj swoje korzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Wasserzug, Traubwucel, Hirszberg, Heiman... IP: *.toya.net.pl 13.07.06, 22:45 Boniek, Szymański, Puchalski. Rok założenia 2004. Coś pisaliście o klubie z tradycjami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazda626 Re: Wasserzug, Traubwucel, Hirszberg, Heiman... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:08 Gosczynski SSA LKS czy jaks tak rok zalozenia 2005:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Wasserzug, Traubwucel, Hirszberg, Heiman... IP: *.os1.kappa.pl 13.07.06, 23:43 jakies 3 lata temu na Widzewie jeszcze ludzie spiewali teksty typu...'jude ŁKS' a;e pd pewnego czasu juz nie... i co prawda to mnie bardzo cieszy ale takze dziwi...czyzbysmy dojrzeli?? zrozumieli pewne sprawy...a czy kibice Łksy nie potrafia podobnie... i chociaz Widzew korzeni zydowskich nie ma a Łks podobno ma to stosujecie tego typu przyspiewki... 1908 to idiota... potwierdził to wieloma wypowiedziami na forum... nie wiem człowieku ile ty masz lat... bo ja mam 19 a takich bzdur nie wygaduje.. Buldog i młody pałaja wielka niechecia do Widzewa ale wrzutow raczej nie stosuja...i za to trzeba ich pochwalic... z naszej strony 1910 obraza kibicow Łks, wiecej nie kojarze (sa jakies pojedyncze wpisy ale ze stałych forumowiczow chyba nie ma) Pozdro dla normalnych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleeeeeeeee Re: Wasserzug, Traubwucel, Hirszberg, Heiman... IP: *.48.115.131.ltv.pl 13.07.06, 23:53 Bo 1908 to frustrat który w wieku 15 lat wciąz leje w majtki albo gó..arz którego rodzice na łkse nie chcą puścić... to problem jednak łksy - ja bym się za takiego debila wstydził tak jak wstydze się wielu po naszej stronie... Na głupotę ludzką nie ma rady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1410 A może 1910* to ten sam człowiek co 1908 IP: *.toya.net.pl 14.07.06, 00:35 Bo i styl wpisów podobny. A "dzięki" nim cos się dzieje na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 14.07.06, 08:19 Obraziłem się Moje wpisy nie mają nic wspólnego z wpisami 1908!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 a co ja mam powiedziec? IP: *.chello.pl 14.07.06, 12:07 dla mnie to dopiero smiertelna obraza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 14.07.06, 19:14 raczej gó..ana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 14.07.06, 08:20 niezaleznie kto rządzi w Widzewie to ŁKS dostaje baty -jeśli oczywiście gra w tej samej klasie rozgrywkowej bo z tym ostatnio bywało różnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Wasserzug, Traubwucel, Hirszberg, Heiman... IP: *.chello.pl 14.07.06, 12:02 nie ma czegos takiego jak zydowski ŁKS i nigdzie takie haslo nie wystepuje poza waszymi urojeniami. a dla odmiany zydzew istnieje jak najbardziej. pokazac? chcecie sie przekonac kogo na innych forach nazywaja zydzewem i w czyjej swiadomosci wystepuje zydzew? zreszta dobrze wiecie, bo jest tego tyle i tak popularne, ze az dziwne, ze hasla zydzew nie ma w wikipedii. mozecie szczekac dalej ale rzeczywistosci nie zmienicie. ja nie mam kompleksow w stosunku do historii swojego klubu - w innym watku jest po krotce przedstawiona co i jak. a z waszym klubem nie wiadomo co, kiedy i jak bylo. mataczycie w typowy zydowski sposob. ot zydzew i tyle. co sie dziwic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Wasserzug, Traubwucel, Hirszberg, Heiman... IP: *.os1.kappa.pl 15.07.06, 01:27 masz racje... ja mam kompleks... nie moge sobie darowac ze w Polsce zyja tacy idioci jak Ty!! to ze wielu ludzi nazywa Widzew 'zydzewem' to twoim zdaniem powod do dumy??!! człowieku ty idz sie lecz ale chyba juz za pozno na to leczenie.. jak czytam takie posty to mi wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 15.07.06, 07:14 a mnie to raduje bowiem potwierdza hipotezę że wśród kibiców ŁKSu jest najwiekszy odsetek idiotów wśród polskich grup kibicowskich. Ale to nic dziwnego owa rodowitość wypala im mózgi, wszag wiadomo że jeśli się rozmnażać to broń boze nie w rodzinie. A ilu było rodowitychłodzian? około 100 osób które potem dały obecną populacje powiedzmy 5 tysięcy kibiców ŁKSu. Skretynienie rodowitych Łodzian ma więc poważne biologiczne podstawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Wasserzug, Traubwucel, Hirszberg, Heiman... IP: *.chello.pl 15.07.06, 10:24 1. nie pisze, ze masz kompleks. mozesz byc dumny 2. nie wiem czy nazwa zydzew to powod do dumy dla kogokolwiek. podaje fakty, bo takie sa fakty. fakty podaje po to aby uswiadomic twoim kolegom po szalu jak niebezpiecznym tematem dla nich jest temat zydow, bo walcza tym terminem z zaangazowaniem godnym bojowek giertycha a sami jestescie, ze tak powiem 'umoczeni' w tym temacie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian RTS Polesie \ŁKS testuje nowych piłkarzy i co z tego? IP: *.toya.net.pl 14.07.06, 00:12 Jeżeli chodzi o jakiekolwiek kompleksy to nie wiem czemu WIDZEW miałby takowe mieć, bo Łódź jest Nasza i to jest fakt. Nas nie obchodzi czy do was przyjdą "wzmocnienia" w postaci emerytów, którym najlepiej wychodzi przemyt papierosów czy rodak Lucio. MY mamy swój klub, który jest poukładny i nie prosi wciąż o pomoc mista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ŁKS Re: \ŁKS testuje nowych piłkarzy i co z tego? IP: 212.191.172.* 14.07.06, 03:00 I po co się napinać? Ja kibicuje ŁKS od zawsze ale to nie znaczy że będę ubliżał Widzewowi czy jego kibicom. Mam swój klub którego losy są mi bliskie i tym klubem się interesuję przede wszystkim. I wcale Widzew mi nie przeszkadza bo niby czemu? To świetna sprawa, że Łódź ma dwa pierwszoligowe zespoły i niech oba będą jak najsilniejsze i najlepiej niech między sobą rozstrzygają kwestię tytułu mistrza Polski (oczywiście w tym przypadku zawsze będę trzymał kciuki za ŁKS:). Pozdrowienia dla prawdziwych kibiców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: \ŁKS testuje nowych piłkarzy i co z tego? IP: *.chello.pl 14.07.06, 12:05 >Nas nie obchodzi czy do was > przyjdą "wzmocnienia" w postaci emerytów, którym najlepiej wychodzi przemyt > papierosów czy rodak Lucio widac to po ilosci waszych wpisow w tym watku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eŁKeSiak Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:27 zazdrosc...?? .. rts! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ablo Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:48 ciągle te kłótnie wyzwiska i inne głupoty.Ludzie pilnujcie swoich podwórek....sama dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ablo Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:54 jeszcze raz powtarzam. widzew swoje wyżebrał i dzieki układom ma wyremontowany stadion.Układy sie skończyły,połowa tych ludzi siedzi bądzma procesy.oto cała prawda o "ucziwym" widzewie. ciagłe kłótnie...a czy Grajewski odzyskał pieniądze za ogrodzenie? moze za jakiś czas sie okaże ze znowu bedzie chciał je rozbierać?Święci gdzie wasza uczciwość?zmiana nazwy to nie wszystko a najlepszym tego przykładem jest lech poznan-długi i tak musza oddać.was tez to nie ominie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.astral.lodz.pl 14.07.06, 12:34 śmierdzisz parchem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_piszczyk majch pryszczaty kretynie z widzewskiej prowincji 14.07.06, 15:22 stadion jest miejski, więc niech właściciel płaci! Odpowiedz Link Zgłoś