Dodaj do ulubionych

ŁKS testuje nowych piłkarzy

IP: 81.210.39.* 13.07.06, 18:46
wydaja pieniadze na transfery za zebrzą u miasta o kase na remont.Coz za
zachłanny naród.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nostradamus ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.astral.lodz.pl 13.07.06, 18:48
      Łódź byłaby stolicą , gdyby nie ten ŁKS :(((
      • Gość: k Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.toya.net.pl 13.07.06, 19:19
        Artykuł o ŁKS a tu już dwa wpisy kompleksiarzy :D
        Napiszcie coś jeszcze, ośmieszcie się bardziej. Pokażcie jak was boli ŁKS, jak
        nie możecie wytrzymać chwili by się nie dowartościować obrzucając obelgami ŁKS.
        No śmiało pokażcie jak słabi jesteście... :D
        • Gość: Zigi Rozalski Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:37
          Kto jest slaby pokazalismy w derbach. Pod wzgledem sportowym, a o kibicowaniu nie wspomne...5 razy
          glosniejszy doping, 10 razy lepsza oprawa!!!!!!!!!!!
          Tylko Widzew
          Pozdrawiam Zegnam
          • Gość: k Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.toya.net.pl 13.07.06, 19:55
            tak tak milion razy lepszy ;]
            W pierwszej połowie was jakoś słychać nie było za bardzo, więc nie wiem ską d
            ten 5 razy lepszy doping.
            A oprawa... tylko sreberka ciekawe.
            A wasze riposta na "Łódź wita geyparade" na poziomie przedszkolaka...
            No ale milion razy lepsi, legenda rośnie z dnia na dzień... hehehe

Piszcie jeszcze. Pokażcie że bardziej was interesuje ŁKS niż wasz klubik
            przedmieścia...
            • Gość: marek47 Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.tomaszow.mm.pl 13.07.06, 20:28
              bylem na derbach i obiektywnie widzewiacy byli lepsi pod kazdym wzgledem
              • Gość: 1908 ŁKS królem Łodzi IP: *.chello.pl 13.07.06, 21:41
                obiektywnie buhahaha a obiektywnie gowna w toytoyu tez ladniej zalatuja chlopku
                od brony oderwany?
                • Gość: 1910 Re: ŁKS królem Popielem IP: *.toya.net.pl 14.07.06, 21:51
                  u was tez taki smród, brud i myszy jak u tego króla.
                  • Gość: 1908 Re: ŁKS królem Łodzi IP: *.chello.pl 15.07.06, 10:18
                    tylko wtedy jak zjawiacie sie na derbach. przynosicie to ze soba. dobrze, ze
                    daleko stoicie to pchel od was nie zalapiemy
                    • Gość: 1910 Re: ŁKS królem Jerozolimy. IP: *.toya.net.pl 15.07.06, 14:20
                      haha.
            • Gość: Bleeeeeeeee Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.48.115.131.ltv.pl 13.07.06, 21:11
              Każdego kto się u was wpisuje uważasz za kompleksiarza???? Bardzo ograniczony
              jesteś... u nas wpisują sie 1908, Młody, Buldog i moze poza lekkim zwichnieciem
              psychiki u 1908 za kompleksiarzy ich nie uważam... Kmiecikiem interesowaliśmy
              się też my.. wybrał was ale kwestia nie czy się sprawdzi w sparingu tylko czy
              dogadacie się z Wisłą... oni chcą kasę za transfer więc zobaczymy czy was bedzie
              stać... osobiście uważam ze to średniak ... lepiej ten Rozkwitalski niech się
              pokazuje...
            • Gość: Bleeeeeeee Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.48.115.131.ltv.pl 13.07.06, 21:13
              A dopingu nie porównuj przynajmniej na derbach - nie wiem jak jest na innych
              waszych meczach... druga połowa to cisza z waszej strony... zawsze ktoś na
              Galerze próbuje ten doping pociągnąć a wtedy cisza... w sumie się nie dziwię ;)
              • Gość: k Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.toya.net.pl 13.07.06, 23:02
                To widać ze faktycznie nie wiesz jak jest... a cisza była zgadnij czemu... jak
                również pustki...
        • Gość: sea Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.toya.net.pl 14.07.06, 16:56
          pokazalismy przy al. unii
        • Gość: sss Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.toya.net.pl 14.07.06, 21:29
          I tak samo jest w artykułach o Widzewie i co? zabronisz
    • Gość: ŁKS Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 13.07.06, 21:33
      wbij sobie do swojej pustej makowki, ze zebrzesz to ty jak szukasz czegos w
      majtkach, a dwa to stadion jest miasta wiec czemu prezes czy sponsorzy maja
      dawac na niego kase ?
    • Gość: 1908 tak juz jest z zydzewem IP: *.chello.pl 13.07.06, 21:43
      niereformowalni sa
      • Gość: Marcin Re: tak juz jest z zydzewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:14
        1908 ty je.. debilu. Dlaczego mowisz na moj klub Zydzew? To nie wasi przywodcy szukali na
        cmentarzu zydowskim grobow waszych zalozycieli? Mimo to nigdy nie slyszlem na Widzewie zeby ktos
        spiewal Lks Jude czy cos w tym stylu. Bedac na derbach na waszej ruinie przekonalem sie, ze u was jest
        inaczej. Doping ledwo byl slyszlny dalo sie jednak wychwicic co spiewanie: Zydzew, Zydzew dalej nie
        pamietam tej glupiej przyspiewki. Zastanow sie co piszesz ty i inne parchy. Jesli chcesz kogos obazic
        uzywajac zwrotu Zydzew to obrazasz siebie i swoj klub.
        Pozdro dla normalnych
      • Gość: freriks Wasserzug, Traubwucel, Hirszberg, Heiman... IP: *.toya.net.pl 13.07.06, 22:25
        Więc mówmy raczej o żydowskim ŁKS-ie, nie wyjeżdżaj tu z żadnym żydzewem,
        najpierw poznaj swoje korzenie...
        • Gość: moi Re: Wasserzug, Traubwucel, Hirszberg, Heiman... IP: *.toya.net.pl 13.07.06, 22:45
          Boniek, Szymański, Puchalski. Rok założenia 2004. Coś pisaliście o klubie z
          tradycjami...
          • Gość: mazda626 Re: Wasserzug, Traubwucel, Hirszberg, Heiman... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:08
            Gosczynski SSA LKS czy jaks tak rok zalozenia 2005:)
            • Gość: mikasRTS Re: Wasserzug, Traubwucel, Hirszberg, Heiman... IP: *.os1.kappa.pl 13.07.06, 23:43
              jakies 3 lata temu na Widzewie jeszcze ludzie spiewali teksty typu...'jude ŁKS'
              a;e pd pewnego czasu juz nie... i co prawda to mnie bardzo cieszy ale takze
              dziwi...czyzbysmy dojrzeli?? zrozumieli pewne sprawy...a czy kibice Łksy nie
              potrafia podobnie... i chociaz Widzew korzeni zydowskich nie ma a Łks podobno
              ma to stosujecie tego typu przyspiewki...
              1908 to idiota... potwierdził to wieloma wypowiedziami na forum... nie wiem
              człowieku ile ty masz lat... bo ja mam 19 a takich bzdur nie wygaduje.. Buldog
              i młody pałaja wielka niechecia do Widzewa ale wrzutow raczej nie stosuja...i
              za to trzeba ich pochwalic... z naszej strony 1910 obraza kibicow Łks, wiecej
              nie kojarze (sa jakies pojedyncze wpisy ale ze stałych forumowiczow chyba nie
              ma)
              Pozdro dla normalnych!!
              • Gość: Bleeeeeeeee Re: Wasserzug, Traubwucel, Hirszberg, Heiman... IP: *.48.115.131.ltv.pl 13.07.06, 23:53
                Bo 1908 to frustrat który w wieku 15 lat wciąz leje w majtki albo gó..arz
                którego rodzice na łkse nie chcą puścić... to problem jednak łksy - ja bym się
                za takiego debila wstydził tak jak wstydze się wielu po naszej stronie... Na
                głupotę ludzką nie ma rady...
                • Gość: 1410 A może 1910* to ten sam człowiek co 1908 IP: *.toya.net.pl 14.07.06, 00:35
                  Bo i styl wpisów podobny. A "dzięki" nim cos się dzieje na forum
                  • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 14.07.06, 08:19
                    Obraziłem się
                    Moje wpisy nie mają nic wspólnego z wpisami 1908!!!
                    • Gość: 1908 a co ja mam powiedziec? IP: *.chello.pl 14.07.06, 12:07
                      dla mnie to dopiero smiertelna obraza!
                      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 14.07.06, 19:14
                        raczej gó..ana
          • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 14.07.06, 08:20
            niezaleznie kto rządzi w Widzewie to ŁKS dostaje baty -jeśli oczywiście gra w
            tej samej klasie rozgrywkowej bo z tym ostatnio bywało różnie :-)))
        • Gość: 1908 Re: Wasserzug, Traubwucel, Hirszberg, Heiman... IP: *.chello.pl 14.07.06, 12:02
          nie ma czegos takiego jak zydowski ŁKS i nigdzie takie haslo nie wystepuje poza
          waszymi urojeniami. a dla odmiany zydzew istnieje jak najbardziej. pokazac?
          chcecie sie przekonac kogo na innych forach nazywaja zydzewem i w czyjej
          swiadomosci wystepuje zydzew? zreszta dobrze wiecie, bo jest tego tyle i tak
          popularne, ze az dziwne, ze hasla zydzew nie ma w wikipedii. mozecie szczekac
          dalej ale rzeczywistosci nie zmienicie. ja nie mam kompleksow w stosunku do
          historii swojego klubu - w innym watku jest po krotce przedstawiona co i jak. a
          z waszym klubem nie wiadomo co, kiedy i jak bylo. mataczycie w typowy zydowski
          sposob. ot zydzew i tyle. co sie dziwic
          • Gość: mikasRTS Re: Wasserzug, Traubwucel, Hirszberg, Heiman... IP: *.os1.kappa.pl 15.07.06, 01:27
            masz racje... ja mam kompleks... nie moge sobie darowac ze w Polsce zyja tacy
            idioci jak Ty!! to ze wielu ludzi nazywa Widzew 'zydzewem' to twoim zdaniem
            powod do dumy??!! człowieku ty idz sie lecz ale chyba juz za pozno na to
            leczenie.. jak czytam takie posty to mi wstyd.
            • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 15.07.06, 07:14
              a mnie to raduje bowiem potwierdza hipotezę że wśród kibiców ŁKSu jest
              najwiekszy odsetek idiotów wśród polskich grup kibicowskich.
              Ale to nic dziwnego owa rodowitość wypala im mózgi, wszag wiadomo że jeśli się
              rozmnażać to broń boze nie w rodzinie. A ilu było rodowitychłodzian? około 100
              osób które potem dały obecną populacje powiedzmy 5 tysięcy kibiców ŁKSu.
              Skretynienie rodowitych Łodzian ma więc poważne biologiczne podstawy.
            • Gość: 1908 Re: Wasserzug, Traubwucel, Hirszberg, Heiman... IP: *.chello.pl 15.07.06, 10:24
              1. nie pisze, ze masz kompleks. mozesz byc dumny
              2. nie wiem czy nazwa zydzew to powod do dumy dla kogokolwiek. podaje fakty, bo
              takie sa fakty. fakty podaje po to aby uswiadomic twoim kolegom po szalu jak
              niebezpiecznym tematem dla nich jest temat zydow, bo walcza tym terminem z
              zaangazowaniem godnym bojowek giertycha a sami jestescie, ze tak
              powiem 'umoczeni' w tym temacie:)))
    • Gość: Marian RTS Polesie \ŁKS testuje nowych piłkarzy i co z tego? IP: *.toya.net.pl 14.07.06, 00:12
      Jeżeli chodzi o jakiekolwiek kompleksy to nie wiem czemu WIDZEW miałby takowe
      mieć, bo Łódź jest Nasza i to jest fakt. Nas nie obchodzi czy do was
      przyjdą "wzmocnienia" w postaci emerytów, którym najlepiej wychodzi przemyt
      papierosów czy rodak Lucio. MY mamy swój klub, który jest poukładny i nie prosi
      wciąż o pomoc mista.
      • Gość: kibic ŁKS Re: \ŁKS testuje nowych piłkarzy i co z tego? IP: 212.191.172.* 14.07.06, 03:00
        I po co się napinać? Ja kibicuje ŁKS od zawsze ale to nie znaczy że będę ubliżał
        Widzewowi czy jego kibicom. Mam swój klub którego losy są mi bliskie i tym
        klubem się interesuję przede wszystkim. I wcale Widzew mi nie przeszkadza bo
        niby czemu? To świetna sprawa, że Łódź ma dwa pierwszoligowe zespoły i niech oba
        będą jak najsilniejsze i najlepiej niech między sobą rozstrzygają kwestię tytułu
        mistrza Polski (oczywiście w tym przypadku zawsze będę trzymał kciuki za ŁKS:).
        Pozdrowienia dla prawdziwych kibiców!
      • Gość: 1908 Re: \ŁKS testuje nowych piłkarzy i co z tego? IP: *.chello.pl 14.07.06, 12:05
        >Nas nie obchodzi czy do was
        > przyjdą "wzmocnienia" w postaci emerytów, którym najlepiej wychodzi przemyt
        > papierosów czy rodak Lucio

widac to po ilosci waszych wpisow w tym watku
    • Gość: eŁKeSiak Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:27
      zazdrosc...?? .. rts!
    • Gość: ablo Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:48
      ciągle te kłótnie wyzwiska i inne głupoty.Ludzie pilnujcie swoich
      podwórek....sama dziecinada.
    • Gość: ablo Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:54
      jeszcze raz powtarzam. widzew swoje wyżebrał i dzieki układom ma wyremontowany
      stadion.Układy sie skończyły,połowa tych ludzi siedzi bądzma procesy.oto cała
      prawda o "ucziwym" widzewie. ciagłe kłótnie...a czy Grajewski odzyskał pieniądze
      za ogrodzenie? moze za jakiś czas sie okaże ze znowu bedzie chciał je
      rozbierać?Święci gdzie wasza uczciwość?zmiana nazwy to nie wszystko a najlepszym
      tego przykładem jest lech poznan-długi i tak musza oddać.was tez to nie ominie.
    • Gość: wert Re: ŁKS testuje nowych piłkarzy IP: *.astral.lodz.pl 14.07.06, 12:34
      śmierdzisz parchem!!!
    • obywatel_piszczyk majch pryszczaty kretynie z widzewskiej prowincji 14.07.06, 15:22
      stadion jest miejski, więc niech właściciel płaci!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka