Dodaj do ulubionych

Manifestacja na A2 przeciw przesuwaniu trasy S8...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:44
jaki piekny baner. i ta maskotka w czapeczce :)
pozdro z piotrkowa
Obserwuj wątek
    • Gość: cezary super sprawa IP: 80.48.73.* 26.07.06, 22:02
      Fajnie, że chociaż młodzi ludzie o nas dbają... wielkie pozdro z Sieradza!!!
    • Gość: zdziwiony "brawo" GW IP: 80.50.255.* 26.07.06, 22:06
      a ja myślałem, że główna manifestacja, odbyła się na terenie uroczystości i była zorganizowana przez pewną żydo-masońsko-icotamjeszcze partię.
      liczyła ok.15 transparentów, min. "S8 dla Pabianic", które wykonane były znacznie bardziej profesjonalnie niż ten pokazany na zdjęciu.
      szczerze mówiąc- nie wiem dlaczego o tym nie wspomniano
      a ja myślałem, że główna manifestacja, odbyła się na terenie uroczystości i była zorganizowana przez pewną żydo-masońsko-icotamjeszcze partię.
      liczyła ok.15 transparentów, min. "S8 dla Pabianic", które wykonane były znacznie bardziej profesjonalnie niż ten pokazany na zdjęciu.
      • grzbert Re: "brawo" GW 26.07.06, 23:42
        Gość portalu: zdziwiony napisał(a):

> a ja myślałem
        GWno prawda. Gdybyś myślał tobyś takich leberkaczystowskich bzdetów nie wypisywał
    • Gość: Filip Szkoda, że nie napisaliście, że to PO IP: 80.48.73.* 26.07.06, 22:21
      Wiem, że np poseł Grabarczyk walczy o tą drogę a tej info. zabrakło...
    • Gość: west Moja droga IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 27.07.06, 03:14
      Obydwie wersje drogi S8 powinny powstać, jest tylko kwestią, która wcześniej.
      Chyba jednak przez Łódź, a później przez Piotrków.
      • Gość: Marko Re: Moja droga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 07:48
        Polaczek bezczelnie kłamie. Obie wersje mają jednakową szansę na pozyskanie
        jednakowej wielkości procentowej funduszy z UE. Ja nie mogę ja minister z parti
        miłującej prawdę (zwłaszcza istoryczną), już tak bezczelnie kłamie to czego
        oczekiwać od innych ludzi...
        • Gość: eSTe Re: Moja droga IP: *.piotrkow.net.pl / *.piotrkow.net.pl 27.07.06, 07:53
          Dorga przez Piotrków jest i ma się coraz lepiej. Nowa powstanie przez Łódź ale
          poczekajcie, Kropiwnicki musi to jakoś triumfalnie ogłosić, a nie tak bez szumu
          medialnego.
        • Gość: barnaba Re: Moja droga IP: *.lodz.msk.pl 27.07.06, 15:41
          Polaczek albo nie ma bladego pojęcia o funduszach unijnych- a wtedy powninien
          jak najszybciej zostać odwołany

Albo jest osobiście zainteresowany przebiegiem przez Bełchatów- a to już
          powinien sprawdzić prokurator.

Tak czy inaczej- Polaczkowi dziękujemy!
      • Gość: velvis Re: Moja droga IP: *.ericsson.net 27.07.06, 09:01
        Zgadzam sie. A potem przedluzenie S8 do Tomaszowa, a dalej do Kielc i
        Przemysla. Tak droga by byla OK
    • Gość: Ingo Trzeba dać Polaczkowi manipulatorowi po nosie IP: 213.17.170.* 27.07.06, 08:29

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka