Dodaj do ulubionych

O nowa pani w Łodzkich Wiadomościach Dnia!

13.08.06, 21:50
Obserwuj wątek
    • longeta Re: O nowa pani w Łodzkich Wiadomościach Dnia! 13.08.06, 21:54
      ładna?
      niestety nie oglądałem
      • diogenespies nie w moim typie niestety ale zawsze cos:-) 13.08.06, 21:56
        • oto_nowy_login Re: nie w moim typie niestety ale zawsze cos:-) 13.08.06, 21:59
          Ta blondynka? No w moim też nie do końca, ale może dajmy jej i tak szansę. Ja
          bym jej jeszcze nie zdejmował, co?
          • diogenespies Re: nie w moim typie niestety ale zawsze cos:-) 13.08.06, 22:01
            no ja bym szukal dalej
        • excentryczny.wazeliniarz Re: nie w moim typie niestety ale zawsze cos:-) 13.08.06, 21:59
          jaka jest w twoim typie? wrzuć jakąś fotę i zaprezentuj, co przyciąga twój wzrok...
          • diogenespies moj typ: 13.08.06, 22:02
            Ruda, z dlugimi nogami, duzymi ustami i biustem, lekko zezowate zielone oczy
            • excentryczny.wazeliniarz Re: moj typ: 13.08.06, 22:03
              diogenespies napisał:

> Ruda, z dlugimi nogami, duzymi ustami i biustem, lekko zezowate zielone oczy
              niewydepilowana!!!
              • diogenespies Re: moj typ: 13.08.06, 22:04
                Fakt zapomnialem:-)
      • huann Re: O nowa pani w Łodzkich Wiadomościach Dnia! 13.08.06, 21:56
        i cy goda prowdę, tylko prowdę, samą prowdę i szczyrą prowdę.
        • diogenespies mowi to co jej napisali, a teraz w mediach... 13.08.06, 21:58
          tylko prawda i to swieta prawda:-)
          • huann Re: mowi to co jej napisali, a teraz w mediach... 13.08.06, 21:59
            o, to dobra, to długo ławy nie zagrzeję.
            trzeba na nią patrzeć póki jej nie przesuną poza ramówkę
            • diogenespies Re: mowi to co jej napisali, a teraz w mediach... 13.08.06, 22:03
              kiedys poslancowi ktory zle wiesci mail wyrywali jezyk, moze sie uchowa:-)
              • huann Re: mowi to co jej napisali, a teraz w mediach... 13.08.06, 22:05
                albo kazali kursować na trasie maratońska-anteny.
                może zostanie reporterką w terenie znaczy
                • diogenespies i zrobi ze mna wywiad, tylko o co ona moze... 13.08.06, 22:07
                  mnie pytac...
                  • huann oczywiście, czy jest w typie. 13.08.06, 22:12
                    przecież niekoniecznie musi czytać Forum Łódź
                    • diogenespies Na forum same uperdliwce sa... 13.08.06, 22:14
                      .. dlatego bedzie pytala sie mojej babci w kolejce do lekarza
                      • huann tacy są co by chcieli żeby przy demokracji 13.08.06, 22:16
                        jeszcze prawdę mówili, jakby mogła być prawda jedna przy twu pluralizmie
                        • diogenespies "pluralizm" - To cos z seksem ma coś wspolnego? 13.08.06, 22:17
                          • huann z wielożeństwem, tylko bardziej ogólnie potrktowan 13.08.06, 22:18
                            e.
                            • diogenespies juz mi sie podoba, rubryka towazyska sie robi:-) 13.08.06, 22:21
                              zaraz dam ogloszenie pluralistyczne
                              • huann tylko nie ogłoszenie! 13.08.06, 22:22
                                jeszcze przeniosą na oferty rządzi o lodzi
                                • diogenespies fakt 13.08.06, 22:24
                • longeta telewizja kłamie 13.08.06, 22:11

• diogenespies no co Ty, teraz gdy mamy demokracje? 13.08.06, 22:12
                    • huann Re: no co Ty, teraz gdy mamy demokracje? 13.08.06, 22:13
                      oczywiście! teraz kłamie na wszelkie sposoby!
                      • diogenespies znaczy sie demokratycznie klamie? 13.08.06, 22:15
                        • huann tak! w iluś procentach kłamie na jeden sposób, a w 13.08.06, 22:17
                          iluś na inny, zawiązując przy tym taktyczne koalicje do sprawy zwalczania prawdy
                          absolutnej która i tak nie istnieje ale wróg jest potrzebny więc na potrzeby
                          społeczeństwa należy tego wroga stworzyć by były igrzyska z braku laku
                          • diogenespies ja tam moge byc tym wrogiem bo ostatnio... 13.08.06, 22:19
                            ...malo mnie jest w telewizji
                            • huann może mało abonament opłacasz? ;p 13.08.06, 22:21
                              diogenespies napisał:

> ...malo mnie jest w telewizji

ja np. opłacam i pełno mnie wszędzie!
                              • diogenespies a mnie dojkotuja! 13.08.06, 22:22
                                • huann Re: a mnie dojkotuja! 13.08.06, 22:24
                                  co fakt to nie gazwyb.
                                  też się czuję dojony przez krritv
                                  • diogenespies mnie wszyscy doja a ja tylko browary doje 13.08.06, 22:25
                                  • longeta tak jak wielki brat 13.08.06, 22:28
                                    podziwiam wasz pęd do medialnego ;sukcesu;
                                    • huann ja chcę do Baru!!! /ŻRRRYĆ 13.08.06, 22:28

• diogenespies Chyba Anna:-) 13.08.06, 22:31
                                        • huann MAnna? :> [nie dla szczególnie religijnych] 13.08.06, 22:32
                                          najgorzeć to oberwać zesłaniem W. Manna z nieba :<
                                          • diogenespies To Mama nie ma juz na ziemi? 13.08.06, 22:34
                                            Spiewal motylem jestem i polecial...
                                            • huann Mama's & Papa 13.08.06, 22:34
                                              's.
                                              • diogenespies Re: Mama's & Papa 13.08.06, 22:36
                                                w pape tez kiedys dostalem i w TV tego nie bylo:-(
                                                • huann dachowałeś? /nicabrio 13.08.06, 22:36

• diogenespies bardziej glebowalem ze zlamanym nosem:-) 13.08.06, 22:38
                                                  • huann u :/ 13.08.06, 22:39
                                                    ja też kiedyś miałem średnią przyjemność zaliczać gleboznawstwo. na studiach, bo
                                                    po studiach jestem się polansuję niniejszym i właśnie taki był cel napisania
                                                    tego posta nie inszy
                                                  • diogenespies gratuluje ale i tak Cie o jakies... 13.08.06, 22:41
                                                    studia posadzalem:-)
                                                  • huann Re: gratuluje ale i tak Cie o jakies... 13.08.06, 22:43
                                                    kurde, za bardzo mi lans wychodzi mimowolnie. może się następnym razem przebiorę
                                                    w wizytówce za współczesnego funkcjonariusza partyjno-państwowego wywodzącego
                                                    się z kręgów sportowo-niepodległościowych
                                                  • diogenespies Za Janka Tomaszewskiego? 13.08.06, 22:44
                                                  • huann Re: Za Janka Tomaszewskiego? 13.08.06, 22:46
                                                    to ten co broniąc padł?
                                                  • diogenespies ten co zawsze w TV jest i na wszystkim sie zna 13.08.06, 22:47
                                                  • huann aaa(202)! to ten. ja myślałem,że to funkcjonariusz 13.08.06, 22:51
                                                    wysoki państwowy (państwo to my) jest.
                                                  • diogenespies Re: aaa(202)! to ten. ja myślałem,że to funkcjona 13.08.06, 22:52
                                                    on chyba siedzi
                                                  • huann Re: aaa(202)! to ten. ja myślałem,że to funkcjona 13.08.06, 22:54
                                                    siedzi, a taki wysoki?
                                                    to co dopiero będzie jak Powstanie?
                                                  • diogenespies Re: aaa(202)! to ten. ja myślałem,że to funkcjona 13.08.06, 22:55
                                                    rzad upadnie albo jakis bank
                                                  • huann Re: aaa(202)! to ten. ja myślałem,że to funkcjona 13.08.06, 22:55
                                                    wojna będzie. przed wojną też upadł.
                                                  • diogenespies Re: aaa(202)! to ten. ja myślałem,że to funkcjona 13.08.06, 22:55
                                                    i wegiel byl!
                                                  • huann Re: aaa(202)! to ten. ja myślałem,że to funkcjona 13.08.06, 22:56
                                                    teraz też jest! idzie wojna idzie wojna idzie krwawa rzeź rybcium pypcium.
                                                  • diogenespies beda gwalcic,... 13.08.06, 22:57
                                                    ... a teraz w wojsku sa kobiety:-)
                                                  • huann Re: beda gwalcic,... 13.08.06, 22:58
                                                    będą gwałcić się pomiędzy sobą a linią frontu. ciężki walki pozycyjne powiadam wam
                                                  • diogenespies Re: beda gwalcic,... 13.08.06, 22:59
                                                    teraz i elektronika do tego dochodzi!
                                                  • huann Re: beda gwalcic,... 13.08.06, 23:00
                                                    zboczeńce a ćfu!
                                                  • diogenespies Re: beda gwalcic,... 13.08.06, 23:01
                                                    wirtualnie beda gwalcic, by bylo bardziej humanitarnie, a kiedys to byly czasy,
                                                    oddzial rosjan ....
                                                  • huann Re: beda gwalcic,... 13.08.06, 23:03
                                                    będą gwałcić poprzez klawiatury. to nas powraca do tematu uzębienia.
                                                  • diogenespies Re: beda gwalcic,... 13.08.06, 23:04
                                                    Rosjanie mieli malo zbbow a jak juz to zlote...Zlote to czasy byly...
                                                  • huann Re: beda gwalcic,... 13.08.06, 23:07
                                                    do tej pory Rosjanki i Przedstawicielki Narodów Kaukazu tamże mają złote zęby.
                                                    czym złociejsze, tym bogatsze panny są. doświadczyłem w kontaktach
                                                    interpersonalnych poprzez rzucane szczerozłote uśmiechy tamże.
                                                  • diogenespies Re: beda gwalcic,... 13.08.06, 23:08
                                                    wiadomo kto jaki posag ma...
                                                  • huann Re: beda gwalcic,... 13.08.06, 23:09
                                                    o to chodzi właśnie. gorzej jak dochodzi do podziału spadku między licznych
                                                    krewkich krewnych...
                                                  • diogenespies Re: beda gwalcic,... 13.08.06, 23:10
                                                    o kurcze, na to nie wpadlem, ale chyba maja przy podziale kombinerki
                                                  • huann Re: beda gwalcic,... 13.08.06, 23:13
                                                    w każdym razie w skrajnych przypadkach taki dziad_borowany jest
                                                  • diogenespies Re: beda gwalcic,... 13.08.06, 23:14
                                                    no tak ostatnio nawet w filmach grywa...
                                          • brite Manna? 13.08.06, 22:53
                                            Samla Mammas Manna!
                                            www.brobytornet.se/LarsH/images/Maltid.jpg
                            • longeta Re: ja tam moge byc tym wrogiem bo ostatnio... 13.08.06, 22:23
                              > ...malo mnie jest w telewizji

jeszcze musisz trochę pocykać
                              • diogenespies juz mnie za cykanie spisali, myslisz ze nastepnym. 13.08.06, 22:25
                                .. razem bedzie za mna list gonczy?
                                • longeta Re: juz mnie za cykanie spisali, myslisz ze naste 13.08.06, 22:29
                                  też byłes po browarku?
                                  kiedy cykałeś
                                  • diogenespies Re: juz mnie za cykanie spisali, myslisz ze naste 13.08.06, 22:30
                                    nie:-)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=46786597
                    • longeta Re: no co Ty, teraz gdy mamy demokracje? 13.08.06, 22:19
                      niestety polacy jeszcze nie dorośli
                      • diogenespies ja na 100% ale narod tez? 13.08.06, 22:22
                        • huann trzeba dorosnąć naród! 13.08.06, 22:22
                          zrobić ogólnopolskie pod dyktando albo cośtam!
          • brite Re: mowi to co jej napisali, a teraz w mediach... 13.08.06, 22:15
            > tylko prawda i to swieta prawda :-)

oraz gó.. prawda.
            • diogenespies Brite - Święte Słowa!!! 13.08.06, 22:16
              • huann i w dodatku po podhalańsku! /ni owczarka 13.08.06, 22:19

• huann nie lubię Makłowicza. nie dość że żżyra co nawarzy 13.08.06, 22:30
      to jeszcze go pokazują i jeszcze mu zapewne płacą za to
      • diogenespies tez go nie lubie, wole jak mloda kobieta.. 13.08.06, 22:32
        ...gotuje
        • huann Re: tez go nie lubie, wole jak mloda kobieta.. 13.08.06, 22:32
          i nie zjada.
          • diogenespies Re: tez go nie lubie, wole jak mloda kobieta.. 13.08.06, 22:35
            moze nie jesc, ale ladniej wyglada jak to plec piekna cos gotuje...
            • huann Re: tez go nie lubie, wole jak mloda kobieta.. 13.08.06, 22:35
              słusznie, a zawsze jest szansa, że nie zje. bo Makłowicz to wszystko zjada a w
              każdym razie nic nie zostawia.
              • diogenespies Re: tez go nie lubie, wole jak mloda kobieta.. 13.08.06, 22:37
                ja kiedys widzialem ze komus cos zostawil, ale to byla jakas ruska ryba chyba..
                • huann Re: tez go nie lubie, wole jak mloda kobieta.. 13.08.06, 22:38
                  lepszy rydz niż nić. dentystyczna.
                  • diogenespies Re: tez go nie lubie, wole jak mloda kobieta.. 13.08.06, 22:38
                    maklowicz na 100% moczy zeby w szklance na noc
                    • huann Re: tez go nie lubie, wole jak mloda kobieta.. 13.08.06, 22:40
                      byle swoje, bo jeśli czyjeś to byłaby to z jego strony nieszczerość zebowa
                      • diogenespies kiedys sie pomylil bo mial inne na wizji 13.08.06, 22:42
                        • huann Re: kiedys sie pomylil bo mial inne na wizji 13.08.06, 22:44
                          bardziej szczere?
                          • diogenespies mnej żółte 13.08.06, 22:45
                            • huann Re: mnej żółte 13.08.06, 22:46
                              może telewizor był rubin?
                              • diogenespies Re: mnej żółte 13.08.06, 22:48
                                wiesz ile teraz rubin kosztuje? JVC mam...
                                • huann taki rubin to dzis prawdziwy klejnot! 13.08.06, 22:51
                                  nawet elektonów krąży już b.niewiele na wolnym rynku
                                  • diogenespies Re: taki rubin to dzis prawdziwy klejnot! 13.08.06, 22:53
                                    tylko na zapisy byly:-)
                                    • huann Re: taki rubin to dzis prawdziwy klejnot! 13.08.06, 22:55
                                      a taki neptun to się zdobywało tak, że czasem tylko trójząb człowiekowi zostawał
                                      po całej akcji!
                                      • diogenespies Re: taki rubin to dzis prawdziwy klejnot! 13.08.06, 22:56
                                        i zeby potrafili wybic...piekne czasy byly i nic nie bylo...
                                        • huann Re: taki rubin to dzis prawdziwy klejnot! 13.08.06, 22:57
                                          oj zaraz tam nic nie było. było: było biednie ale było!
                                          • diogenespies Re: taki rubin to dzis prawdziwy klejnot! 13.08.06, 22:58
                                            w moich czasach niweiele bylo, moze jestes starszy i bardziej czasy Gierka
                                            pamietasz
                                            • huann Re: taki rubin to dzis prawdziwy klejnot! 13.08.06, 22:59
                                              za Gierka były dożynki. takie duże ratlerki znaczy to pewnie?
                                              • diogenespies w Spale to bylo! 13.08.06, 23:00
                                                • huann ehemś! 13.08.06, 23:01
                                                  pozostał nam po tej Spale sen o dostatku :]
                                                  • diogenespies ja tam spalem i erotyki mialem 13.08.06, 23:02
                                          • brite Re: taki rubin to dzis prawdziwy klejnot! 13.08.06, 23:00
                                            Czy wtedy w ubezpieczeniach były tylko AC i OCet?
                                            • huann Re: taki rubin to dzis prawdziwy klejnot! 13.08.06, 23:00
                                              i NE (->Sybir) gratis
                                            • diogenespies Re: taki rubin to dzis prawdziwy klejnot! 13.08.06, 23:03
                                              i zomo pilnowalo wszystkiego, nawet tego co bylo napisane, mimo ze czytac nie
                                              potrafili
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka