Gość: misiek83 IP: *.toya.net.pl 08.09.06, 22:24 a czemu szanowny pan redaktor nie raczyl wspomniec o nie podyktowanym karnym dla Wisly w 89 minucie czy by pan zapomnial czy z wrazenia ze jego ukochanej druzynie udalo sie zdobyc 1 punkt?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 08.09.06, 22:43 szkoda że niewspomniał o ewidentnym faulu na Grzelaku, który wychodził na czystą pozycję i bramkarz tego dziwnego tworu z Płocka powinien zobaczyć czerwień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 23:13 Z całym szacunkiem dla Widzewa,ale sędzia wam uratował punkty!Mówie obiektywanie..Chyba nie tak powinniście grać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 08.09.06, 23:37 Olo, napewno byles w Płocku i wiesz jak wygladała gra, jak byłem na meczu i wiem, i wynik jest sprawiedliwy, obie druzyny mialy duzo sytuacji bramkowych. Nie wiem co w radiu mowili ale nasza gra wygladała dzis dobrze a czasami b.dobrze. W 1 polowie zamyklasmy Wisłe czasami na jej połowie. PS.Watek o Widzewie...ale jak zawsze bedzie tu wieciej Łksu...ehh, przeciez to my mamy kompleksy. RTSRTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gul gul Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.retsat1.com.pl 08.09.06, 23:40 no to spojrz sobie gamoniu na posty wczesniejsze ŁKS i widzewa i zobacz kto ma wiecej komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 09.09.06, 07:05 idż już sobie gul gul nąć wynalazek Goszcza i nie zaśmiecaj tego forum. ps. Widzew piszę się z dużej litery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.lodz.mm.pl 10.09.06, 21:46 nie fidzew rządzi tylko rudy widać po tym jak sędzia nie podyktował ewidętnego karnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 macie kompleksy, prosze bardzo: IP: *.chello.pl 09.09.06, 14:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=486&w=48308324 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 09.09.06, 19:50 a co mnie ŁKS obchodzi? Występowałem jako wróżbita i chciałem wszystkim przekazać tą trwożną wieść o porażce ŁKSu abyście mogli jej uniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.tpnet.pl 09.09.06, 00:40 dzieciaku? Byłeś na meczu? Pewnie mamusia nie puściła, albo pani przedszkolanka pampersów nie dowiozła. Nawet relacji nie potrafisz czytać ze zrozumieniem internetowy napinaczu. To twój Fabiniak ściął Wahana i to widzewskiemu bramkarzowi należała się ewidentna czerwień. Ale widać Boniek działa z zaświatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.tpnet.pl 09.09.06, 00:41 ucięło 1910* na początku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 09.09.06, 07:07 75% osób w Polsce nie rozumie słowa pisanego. Definitywnie nalezysz do tych 75% Zanim cokolwiek napiszesz radzę przeczytać tekst kilka razy... Powtórki w TV wykazują niezbicie że o żadnym faulu być nie mogło w tej sytuacji dla #^%$^%$%^ Płock. Co do sytuacji Widzewa zobaczymy w kontrowersjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plock Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.c243.petrotel.pl 09.09.06, 09:35 co zal ci ze Wisla ma normalnego sponsora i to od wielu lat bo klub jest w 100% własnością Orlenu?to Widzew jest sztucznym tworem Bońka i wszyscy wiedzą dlaczego.W 1910 może miałbys racje bo żydzi wtedy rządzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 :) IP: *.chello.pl 09.09.06, 14:43 a zebys jeszcze wiedzial, ze w 1910 nie bylo czegos takiego jak klub widzew:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 09.09.06, 19:51 za to był w Łodzi ŁKS i tam zydzi żądzili ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 10.09.06, 07:58 taki mały lapsus językowy aby coponiektórym dać do myślenia. I już ci powtarzam po raz setny. To że obracasz się w towarzystwie debili nie oznacza że wszyscy są debilami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tls Do kolegi 1908 IP: *.piotrkow.net.pl 11.09.06, 14:37 Szanowny kolego "1908" rozumiem Twoje zachowanie (złość, nienawiść irytację) jednak musisz zdawać sobie sprawę, że takie zachowanie świadczy (bez urazy) o słabości Twojego charakteru. Nie musisz się wstydzić swojego klubu, zdobyliście 2 razy MP, zagraliście kilka ciekawych meczy z dobrymi zespołami europejskimi, mieliście kilku znakomitych piłkarzy, jesteście rozpoznawalni w kraju, macie wspaniałą historię. Ja kibicuję Widzewowi i jestem z tego dumny. Jestem dumny z sukcesów ale i porażki nie zachwiały mojej miłości do mojego klubu... Nie jestem kibicem antyŁKS-u ani antyLegii tylko WIDZEWA ŁÓDŹ. Tobie też życzę abyś stał się prawdziwym kibicem swojego klubu a nie kibicem antyWIDZEWA. Pozdrawiam i życzę sukcesów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 ale o sssoo choozziiiii? IP: *.chello.pl 12.09.06, 12:50 jak wytrzezwiejesz to wroc, ew. jak dorosniesz to wroc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tls Re: ale o sssoo choozziiiii? IP: 81.15.180.* 12.09.06, 16:49 A jednak przypadek beznadziejny... Szkoda słów... Zdrowia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: ale o sssoo choozziiiii? IP: *.chello.pl 12.09.06, 17:53 nawzajem i papa. lepiej idz nawracaj kumpli spod trzepaka, a jak nie widzisz bzdur kumpli po szalu na tym forum to kij ci w oko. jakie to typowe dla tych wszystkich kulturalnych kibicow widzewa. kon by sie usmial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: ech ty debilku IP: *.toya.net.pl 12.09.06, 02:39 > ze co robili? żydzili. czytać nie umisz mosiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: ech ty debilku IP: *.chello.pl 12.09.06, 12:49 a to piszemy o zydzewie??? a mosiek to ci na ojca wolaja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1911 Re: ech ty debilku z LYKYSY. IP: *.toya.net.pl 12.09.06, 19:49 żydami byli załozycielie ŁKSu, trzymajamy sie faktów. mośku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: ech ty debilku z LYKYSY. IP: *.chello.pl 12.09.06, 22:21 o ta? a gdzie to przeczytales w bravo girl czy na jakims waszym gejowskim portalu?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.09.06, 20:12 Szkoda ze taki sponsor ładuje kase w klub gdzie nie ma klimatu na pilke nozną. Gdzie na stadion przychodzi 2-3 tys kibibów. Szkoda ze taka kasa idzie w klub który nie ma przyszłosci, charakteru czy ambicji. .łódzki Widzew po ostatnie serca bicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.tpnet.pl 10.09.06, 03:01 1910* - zanim zaczniesz pisać dalsze głupoty kup sobie dwa słowniki: a) ortograficzny (to wstyd aby kibic tak "światowego" klubu jakim jest Widzew sadził takie byki, co wskazuje albo na twoje podmiejskie pochodzenie, albo na wiek w okolicach 14 lat) b) semantyczny (aby zrozumieć znaczenie słowa "definitywnie") Jak mam bowiem rozumieć sytuację, gdy za dobrą monetę przyjmujesz pomyłkę dziennikarza sugerującą, że widzewski bramkarz (Fabiniak) sfaulował widzewskiego napastnika (Grzelak), skoro na wizji widać, że Fabiniak przed polem karnym faulował idącego sam na sam Geworiana - za co w myśl przepisów jest czerwień. I kończę z tobą dyskusję, bo nie będę się zniżał do poziomu widzewskiego wróżbity :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 10.09.06, 08:04 przeczytaj jeszcze raz mój wczesniejszy post i nie zapieniaj się tak bo jak widzę masz wtedy problemy ze zrozumieniem teksu Jeśli nie podoba ci się określenie "definitywnie" mogę je zastąpić: "niepodlegające dyskusji" PS. tylko ci co nie maja nic do powiedzenia czepiaja sie ortografii :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman G Wi... co? IP: *.c156.petrotel.pl 10.09.06, 21:52 ciesz sie, ze sie nie nazywaliscie Cin Cin, albo jakos tam, ćwoku. To nie nasza wina, że w Polsce sponsor ma tyle do powiedzenia w klubie. Nie zmienia to miłości kibiców do klubu. Tego nikt nam nie odbierze. A propos, ten klub nie powinien sie nazywac Widzew Łódź. Ewentualnie ponien najpierw splacic dlugi, lub nie dostac koncesji na gre w 2. (wowczas) lidze wobec ich niespłacenia. ALbo przyjmujecie miejsce w lidze i pelna odpowiedzialnosc za 'stary' Widzew, albo zaczynacie od nowa, jak np. GKS... Nie mnie porównywać, kto tu jest kundel bez honoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gul gul widzew jest słaby! IP: *.retsat1.com.pl 08.09.06, 23:42 I tak jak mowiłem remis bedzie sukcesem, widzew jest słaby i naprawde bedzie mu ciezko sie utrzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: widzew jest słaby! IP: *.range86-134.btcentralplus.com 09.09.06, 00:33 mówi się, że szczęście sprzyja lepszym, więc już wiadomo kto w tym meczu był lepszy a kto słabszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: widzew jest słaby! IP: *.tpnet.pl 09.09.06, 00:42 i znów widzew miał więcej szczęścia niż rozumu. Ale na szczęście każde szczęście się kończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: widzew jest słaby! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 01:52 wypowiedzi po meczach na forum gw to istny kretynizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADR Re: widzew jest słaby! IP: *.net.euron.pl 11.09.06, 00:07 To dziwne Widzew jest słaby a ,,wielki'" ŁKS nie może z NIm wygrać? To sposób rozumowania gdy się zbyt dużo pije potem ma kaca. Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: widzew jest słaby! 11.09.06, 00:11 czy funkcjonuje coś takiego jak rodowita głupota...? jak widać ma się całkiem dobrze. tak trzymać! za rok ŁKS będzie mistrzem kuli ziemskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WDZ kto lepszy IP: 212.191.170.* 09.09.06, 07:39 Zaraz zaraz !! Nie bedzie mi ktoś mówił ze łks jest lepszy od Widzewa. Po to mamy derby hehe :-) Żeby wyłonić zwycięsce i kto jest piłkarsko lepszy. Cóż pech tak chciał panowie zza miedzy ze jesteście do tyłu o dwa spotkania derbowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BULDOG ;-) szczęśliwy z punktu Michał Probierz IP: *.toya.net.pl 09.09.06, 08:40 Jak po każdym meczu. Fabiniak nalepszym zawodnikiem. Choć bramka Grzelaka to majstersztyk. Karny w 89 chyba powinien być F. nie dotknął piłki to był rzut na nogi widać to w powtórkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleeeeeeeee Re: szczęśliwy z punktu Michał Probierz IP: *.48.115.131.ltv.pl 09.09.06, 11:53 Wytłumacz koledze 1908 że Fabiniak to obecnie obok Fabiańskiego najlepiej grający bramkarz w lidze... zdarzają mu się błędy ale przy takim procencie sytuacji które broni to każdy może popełnić bład... bramka Grzelaka ?? w II lidze strzelał lepsze cuda ;)) (Heko, Lechia, Sosnowiec) - brakuje wciąz drugiej lini, gdyby był tak Niżnik np to spokojnie byłaby walka o miejsca 5-8 a tak będzie walka o utrzymanie... aaa i jak myslę że obecnie mógłby u was grać atak Grzelak - Matusiak z Golańskim na prawej obronie to mnie ciarki przechodzą bo to bylaby ekipa do walki o majstra... no ale... ciekawe kogo teraz przegapicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: szczęśliwy z punktu Michał Probierz IP: *.chello.pl 09.09.06, 14:47 moze i ekipa na majstra by byla, tyle ze wiosna ani matusiak ani golanski nie beda grali juz w polskiej lidze a co do grzelaka to zobaczymy. w jego przypadku podejrzewam, ze w polskiej lidze nie bedzie gral w przyszlym sezonie. dobrze jest jak jest i trzeba sie tym cieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: szczęśliwy z punktu Michał Probierz IP: *.tpnet.pl 10.09.06, 03:04 Fabiański najlepiej grający bramkarz w lidze? Może poł roku temu. Teraz jest jednym z najgorszych. I stąd takie, a nie inne wyniki legii. Ale do czasu meczu z Widzewem złapie formę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teofilów C Widzew jest mocny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 12:51 Czerwono-Biało-Czerwoni nie pękaja na wyjazdach .Strzelili 2 bramki i zdobyli kolejny punkt.Teraz kolej na Kolportera i wierzę ,że NAJLEPSI KIBICE w kraju za tydzień na Piłsudskiego będą świetować zwycięstwo.FORZA WIDZEW RTS !!!!!!!!!!!!! P.s Pieniaczom z Łks-u radzę :więcej pokory bo już wieczorem Lubin zleje wam tyłki i menager Hajto będzie musiał oddać kolejne autko .,a wy pocieszycie się jakimś wynalazkiem Goszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Widzew zremisował w Płocku 09.09.06, 15:20 Jak ktoś się trochę zna na piłce nożnej, to wie, że o żadnym karnym być mowy nie mogło. Brawo dla sędziego w tym wypadku! Ewidentnie Fabiniak najpierw wybił piłkę, a dopieo potem wiślak się na niego nadział. Wszystkie te postękiwania o wydumanym karnym, można sobie wpisać do książki życzeń i zażaleń. Ale jakoś trzeba sobie tłumaczyć, że Widzew ma ciągle szczęście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freriks Pewnie, że ŁKS to Żydzi, wszyscy znamy ich założyc IP: *.toya.net.pl 09.09.06, 17:41 ieli. Zamiast bezmyślnie papugować reprezentację Anglii i grać w stworzonych pod kątem anglielskiej kadry strojach przedstawiających symbol tamtegok kraju, czyli Krzyż Św. Jerzego powinni raczej dla upamiętnienia tradycji i uczczenia pochodzenia swoich założycieli zamówić w Umbro specjalny model dla siebie - z gwiazdą Dawida albo menorą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 o jak fajnie IP: *.chello.pl 09.09.06, 20:50 ze wyjasnila sie historia zydzewa. a wiadomo juz o ktory rok chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freriks O ten który masz w nicku - 1908 obrzezańcu. I napr IP: *.toya.net.pl 09.09.06, 22:10 awdę zamówcie sobie jakiś bardziej oryginalny wzór stroju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ełkaesiak Remisy sobie nierówne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 22:35 Świetnie, że zemisowaliście w Płocku. Co by nie powiedzieć, sukces. Gratulacje. Trochę jestem rozczarowany naszym remisem z Zagłębiem, myślałem, że się przełamiemy i wygramy. Coż, na pocieszenie - byliśmy lepsi, mieliśmy wiecej szans na zwycięstwo. Pozdrowienia dla normalnych widzewiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 10.09.06, 00:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wino Re: O ten który masz w nicku - 1908 obrzezańcu. I IP: 82.160.189.* 10.09.06, 01:38 współczuję twojej rodzinie 1908 ale mam nadzieję ze tego nie czytają albo nie znają twego "posłannictwa" na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 10.09.06, 08:07 buaachacha a ty znowu będziesz chciał uraczyć nas jakąś bajeczką??? Zaraz powiesz ze Piłsudski stworzył Legiony na ŁKSie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Widzew zydzi w Łodzi! IP: *.chello.pl 10.09.06, 12:49 ale jaka bajka? to, ze cala polska nazywa was zydzewem to fakt. zaprzeczanie i wyzywanie innych to moim zdaniem sredni sposob na zmiane tego stanu ale to wasza sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 do qrwy co wyciela moj post IP: *.chello.pl 10.09.06, 12:45 rozumiem, ze moj wycieto ale nie rozumiem dlaczego jeszcze wisi tego parcha nade mna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teofilów C RTS "Gość 1908 jest zakompleksiony,i to bardzo .!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 09:07 Biedaku masz kompleksy lepiej odejdż już od komputera i daj sobie spokój z tą żenującą historią . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 napisal ten co nie ma kompleksow IP: *.chello.pl 10.09.06, 12:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=486&w=48308324&a=48326665 i jak ladnie pierwszy wpis i juz sie objawiles debilkiem. jedyna zenujaca historia w moim zyciu to dyskutowanie z wami pieskami na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majch Re: napisal ten co nie ma kompleksow IP: 81.210.39.* 10.09.06, 16:00 więc nie dyskutuj,po co sie męczysz.Jeszcze sie spocisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: napisal ten co nie ma kompleksow IP: *.chello.pl 10.09.06, 21:45 ech ty nastepny wioskowy debilku a z czego wnioskujesz, ze sie mecze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: napisal ten co nie ma kompleksow IP: *.astral.lodz.pl 11.09.06, 12:24 O przepraszam, pieski to ja wymyśliłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: napisal ten co nie ma kompleksow IP: *.chello.pl 11.09.06, 12:54 tak sie zostaje klasykiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: napisal ten co nie ma kompleksow IP: *.astral.lodz.pl 11.09.06, 13:10 Gdzie mi tam do ciebie, mistrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Widzew zremisował w Płocku IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 10.09.06, 17:33 karny mógł równie dobrze być i nie być, widać w powtókach że piłka odskakuje zanim przewraca się gregorek, i niedokładnie widać w niej, czy odbija się ona od rąk fabiniaka, czy nóg gregorka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi andradina kontrowersje IP: *.c156.petrotel.pl 10.09.06, 21:48 niestety większośc kontrowersji dotyczy pomyłek sędziego na korzyść RTS: -brak czerwa dla bramkarza -brak drugiej żółtej i czerwa dla prawego obrońcy (nawet nie odgwidał faulu, gdy ten wyskoczył z Sobczakiem , uwiesił mu sie na szyi i ściągnął na ziemię, uniemożliwiając wyjście na dogodna pozycję) -niepodyktowanie karnego w 89. minucie -pierwszy gol padł niestety po spalonym (szkoda, bo Grzelak bardzo ładnie minął obrońców, ale w momencie podania, był za ich linią) -kilka(naście) odgwizdanych (błędnie) spalonych na niekorzyść Wisły Nawet jeśli mylę się w przypadku 1-2 z tych sytuacji, to i tak należy uznać, żę sędzia wypaczył wynik meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: kontrowersje IP: *.chello.pl 10.09.06, 22:03 przeciez oni inaczej nie sa w stanie uciulac punkcika. trzeba im uznac brame ze spalonego, dac za frajer karnego, najlepiej wywalic ze 2 zawodnikow druzyny przeciwnej, nie zauwazac ewidentych fauli w ich polu karnym, zwlaszcza gdy napastnikow przeciwnika za nogi lapie ich objawienie bramkarskie fabiniak, fauli ich obroncow, itd. itp. zreszta o czym my piszemy z ich dlugami, ekstraklase powinni ogladac w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: kontrowersje IP: *.range86-133.btcentralplus.com 10.09.06, 23:52 idźcie chłopcy już spać, a rano będziecie opowiadać swoje bajki w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: kontrowersje IP: *.toya.net.pl 12.09.06, 02:42 > przeciez oni inaczej nie sa w stanie uciulac punkcika. przypomnij sobie derby jak żeście sie modlili do jachwe, zeby sie na 5:0 nie skonczyło po pierwszej połowie. Udało wam sie wymodlić, to przyznaje. cwane zydki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: kontrowersje IP: *.chello.pl 12.09.06, 12:56 o kolejny yntelektualista spod zychlina. a co do cwanych zydkow i nie tylko, to jest taki klub w polsce, ktory zrobil podpierdolke z data zalozenia i wstawil sobie ta wczesniejsza date do logo. to dopiero cwane zydki co? i nie uwierzysz, ze sa debile, ktorzy sie ta data podpisuja w internecie, choc kazdy normalny zapadlby sie ze wstydu pod ziemie na widok takiego wala w swoim herbie. to sa cwane zydki a jakie nie honorowe, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1911 Re: nie obrażaj swoich ojców załozycieli. IP: *.toya.net.pl 12.09.06, 19:47 jedyny klub w Polsce, który pluje na swoich założycieli = LKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: nie obrażaj swoich ojców załozycieli. IP: *.chello.pl 12.09.06, 22:23 a pluje? piszac, ze macie wala w logo i potem cala wasza pozniejsza historia to krecenie lodow? kompresik na glowe zalecam. zydzewiaczku:* :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: kontrowersje IP: *.range81-157.btcentralplus.com 12.09.06, 22:56 ile to głupot muszą nawymyślać niektórzy kibice ŁKS-u, aby mieć trochę lepsze samopoczucie. no dalej chłopcy, nie żałujcie sobie! od czegoś trzeba zacząć rehabililtacje swoich robaczywych zwojów umysłowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba Podmiejscy dzięki sędziemu zremisowali w Płocku IP: *.4web.pl 11.09.06, 08:41 sport.onet.pl/0,1248675,1401003,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Podmiejscy dzięki sędziemu zremisowali w Płoc IP: *.range86-133.btcentralplus.com 11.09.06, 09:51 bomba? artykuł w portalu ma być dla ciebie argumentem ostatecznym w dyskusji nad domniemanymi pomyłkami sędziowskimi? wysil się bardziej. ja karnego z ostatniej minuty w powtórce nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Podmiejscy dzięki sędziemu zremisowali w Płoc IP: *.lodz.mm.pl 11.09.06, 12:18 nie widziałeś bo jesteś ślepy ficku. Cala Polska widziała, Wit Zelazko w sposob jednoznaczny wypowiedział się odnośnie wypaczenia wyniku meczu na korzyśc ficeva,w tvn komentarze podobne w ocenach,wszystkie gazety to samo, a ficki nie widzieli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Podmiejscy dzięki sędziemu zremisowali w Płoc IP: *.astral.lodz.pl 11.09.06, 12:32 Wit Żelazko nowym autorytetem chłopców z bazaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Podmiejscy dzięki sędziemu zremisowali w Płoc IP: *.chello.pl 11.09.06, 12:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=486&w=48306926&a=48315766 jednak jestescie jak choragiewki, jak wit powiedzialby ze karny sie nie nalezal, to bylby autorytetem z waszego bazaru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MezpiM Re: Podmiejscy dzięki sędziemu zremisowali w Płoc IP: *.toya.net.pl 11.09.06, 13:41 Autorytety chłopców z Widzewa ( folklor odpustowy, dziadowski i podmiejski ) J.W - gryzipiór piszacy pod zapotrzebowanie klubu o niewiadomej dacie powstania, Hochsztapler - Rzymianin , Chipowy aferzysta - Cwany Gapa , ministerek od rybek z FC Piotrków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Podmiejscy dzięki sędziemu zremisowali w Płoc IP: *.range86-133.btcentralplus.com 11.09.06, 12:34 dyskusja z pajacem mnie nie interesuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Podmiejscy dzięki sędziemu zremisowali w Płoc IP: *.tpnet.pl 12.09.06, 03:49 to sobie zmień okulary na mocniejsze Odpowiedz Link Zgłoś