Gość: micin IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 20:27 213.77.180.134/1/sex.htm Miłej zabawy:-))) pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fleuriste Re: Tylko dla dorosłych! 28.03.03, 20:39 No takie świństwa publicznie rozpowszechniać!!! Skandal!!! Jak tak można deprawować młodzież!!! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Tylko dla dorosłych! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 20:42 Było napisane 'Tylko dla dorosłych'? Było:-))) Ja tam takich świństw nie oglądam, ktoś mi tylko podał ten adresik, nawet nie wiem, co tam jest:-)))) pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Re: Tylko dla dorosłych! 28.03.03, 20:46 Taaaa yyyasne, teraz to sobie możesz tak mówić ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Tylko dla dorosłych! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 20:50 Saperze, Ty oczywiście widząc w linku słowo 'sex' nie kliknąłeś w niego i nie wszedłeś na tą paskudną, zbereźną stronę? :-PPP pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Re: Tylko dla dorosłych! 28.03.03, 20:53 Ależ oczywiście! Będąc ostoją moralności omijam takie strony z daleka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Post scriptum IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 20:54 Ale popatrz, ledwo wrzuciłam taki link na forum i od razu jaki tłok się zrobił:- ))))A taka cisza panowała tu od kilku godzin:-))) pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Re: Post scriptum 28.03.03, 21:00 Eeeetam od razu tłok - co najwyżej tłoczek ;) Ale fakt, że było pusto. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Tylko dla dorosłych! 28.03.03, 22:51 Noooo, ładne rzeczy w tym Zgierzu robią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eeeeeee.... Re: Tylko dla dorosłych! IP: *.it-net.pl 29.03.03, 11:36 Eeeeee... niedobrze mi....czy dobrze?....eeeeee.... któż to wie? Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Fajna stronka 30.03.03, 01:42 Nie martw się micin, oni się złoszczą bo nie znają angielskiego i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Polish Version:-)))) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 17:53 teufel napisał: > Nie martw się micin, oni się złoszczą bo nie znają angielskiego i tyle. W takim razie, wedle życzenia, wrzucam wersję polską:-))))) www.belle.art.pl/sobol/index.html pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
micin Re: (micin) 30.03.03, 04:48 Mnie??? Ja nic nie wiem! Jak tylko zobaczyłam słowo: 'sex' w adresie, od razu wiedziałam, że tam nie powinnam wchodzić. Tylko skopiowałam i wrzuciłam tutaj:- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Tylko dla dorosłych! MICIN 02.04.03, 18:18 No wiesz, Micin...Jestes okropnie nieprzyzwoita...Ja, jako stroz moralnosci na Forum jestem wzburzony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Tylko dla dorosłych! BARTUCH IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 18:23 No dobra, już nie będę więcej, coby Cię nie gorszyć :-))))) A tak przy okazji, to mam jeszcze fajny link dla Ciebie, żebyś sobie potrenował:-))) www.toya.net.pl/~kazzie/flash/jongler.swf pzdr m_co_ma_link_na_kazda_okazje Odpowiedz Link Zgłoś