Gość: Konrad IP: *.cn.com.pl 02.11.06, 12:51 Witam wszystkich łodzian Gdzie mogę uzyskać informację o nowopowstałych firmach (2006) ? A konkretnie chodzi mi o firmy zajmujące się projektowaniem stron internetowych. pozdrawiam Konrad Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: Firmy 2006 ? 02.11.06, 12:57 A tego nie wiem. Natomiast zastanawiam się, jak udało Ci się napisać post bez logowania. Są równi i równiejsi, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Firmy 2006 ? 02.11.06, 13:06 Prawdopodobnie post został napisany na którymś z podforów i przeniesiony tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Firmy 2006 ? 02.11.06, 13:21 To jest jakieś wytłumaczenie. Wolałbym jednak, żeby to Konrad sam napisał, iż tak właśnie było. W innym wypadku będę podejrzewał, że jest jakaś "tajemna" furtka;) Odpowiedz Link Zgłoś
coomin Re: Firmy 2006 ? 02.11.06, 13:40 Post został napisany w jednym z podforów i przeniesiony tutaj :). I musiałem sie teraz jak widać zarejestrować i zalogować aby napisać tego posta. A w ogóle to ładnie to tak zaśmiecać wątek ?! To jest oczywiście pytanie retoryczne... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Firmy 2006 ? 02.11.06, 13:42 coomin napisał: > A w ogóle to ładnie to tak zaśmiecać wątek ?! To jest oczywiście pytanie > retoryczne... Oczywiście, że jest retoryczne, bo jesteśmy dumni z naszej niezwykłej umiejętności rozwadniania wątków. Poczekaj parę dni i zobaczysz, na jakie tory zjedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Firmy 2006 ? 02.11.06, 14:03 Wyjaśnienie pewnej wątpliwości, jest zaśmiecaniem? A to ciekawe... Na przyszłość proponuję, abyś wyraźnie zaznaczył, że nie życzysz sobie we własnym wątku treści innych niż te, których oczekujesz. Może stosowna sygnaturka, cy cuś? Odpowiedz Link Zgłoś
coomin Re: Firmy 2006 ? 02.11.06, 14:07 Jeżeli miałeś jakieś wątpliwości co do sposobu działania forum, mogłeś założyć SWÓJ wątek albo spytać się moderatorów - oni przecież wiedzą najlepiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius ojej 02.11.06, 14:09 Big_News, przeproś kolegę ;DDDDDDDDDDD Hehehehe, kocham to forum:D Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Firmy 2006 ? 02.11.06, 14:17 Najmocniej Cię przepraszam! Za to, że w związku z moja niestosowną ciekawością, musiałeś sobie niewątpliwie nadwyrężyć palce. Bo już o zupełnie w tej sytuacji niepotrzebnym uruchomieniu szarych komórek, nie wspomnę. Kajam się, kłaniam się nisko i zalecam wykreślenie z pamięci mojej nikczemnej osóbki. Zrobię wszystko co w mojej mocy, żebyś nie musiał powtórnie przeżywać podobnej do dzisiejszej traumy. Adieu. Odpowiedz Link Zgłoś
coomin Re: Firmy 2006 ? 02.11.06, 14:37 Troszkę przesadziłem z moją wcześniejszą wypowiedzią i nie twierdzę że jesteś: "nikczemną osóbką". Nie mam zamiaru niczego wykreślać z mojej pamięci, ponieważ wiem że Racja leży po Mojej stronie, a możliwość nauczania użytkowników forów z ich prawidłowego korzystania napawa mnie dumą :). Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius to świetnie 02.11.06, 14:41 coomin napisał: > a możliwość nauczania > użytkowników forów z ich prawidłowego korzystania napawa mnie dumą :). Świetnie, ale Twój staż forumowy (1 dzień?) nie za bardzo legitymizuje Cię do tego typu działań... Odpowiedz Link Zgłoś
coomin Re: to świetnie 02.11.06, 14:44 yavorius napisał: > Świetnie, ale Twój staż forumowy (1 dzień?) nie za bardzo legitymizuje Cię do > tego typu działań... Na niejednym forum bywałem, i z nie jednego pieca jadłem chleb :P Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: to świetnie 02.11.06, 14:46 Tak, oczywiście. My mówimy o forum Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: to świetnie 02.11.06, 14:54 Nasz szanowny Gość pewnie tak krąży od forum do forum i bezinteresownie poucza, wskazuje, wytyka, piętnuje, edukuje oraz po ojcowsku karci i strofuje. Dobrodziej. I to tak za nic takie szczęście nas spotkało. Co za fortunny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
coomin Re: to świetnie 02.11.06, 15:07 big_news napisał: > Nasz szanowny Gość pewnie tak krąży od forum do forum i bezinteresownie poucza, > wskazuje, wytyka, piętnuje, edukuje oraz po ojcowsku karci i strofuje. > Dobrodziej. I to tak za nic takie szczęście nas spotkało. Co za fortunny dzień. > Czy ja wiem czy tak bezinteresownie, przecież chciałbym wreszcie uzyskać trochę informacji na zadane przeze mnie pytanie. I nie piętnuje, wytyka, karci czy strofuje tylko wskazuje i edukuje :P. I to nie jest szczęście, tylko kolej rzeczy, każdemu się przecież coś od życia należy, niech to będzie moim Mikołajkowym prezentem dla Was he he :) Odpowiedz Link Zgłoś
piusss Re: Witaj nam, Wybawco! W kooońcu! 02.11.06, 16:43 I po cóż ta ironia? On ma przecież rację. Zadał konkretne pytanie, a doczekał się tylko gadki nie na temat. Taka prawda ot co. Chociaz może nie powinnam tego pisać, bo tez będę podła i nikczemna? :D Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Witaj nam, Wybawco! W kooońcu! 03.11.06, 08:45 piusss napisała: > Chociaz może nie powinnam tego pisać, bo tez będę podła i nikczemna? :D A chcesz być?:D Odpowiedz Link Zgłoś