Dodaj do ulubionych

Firmy 2006 ?

IP: *.cn.com.pl 02.11.06, 12:51
Witam wszystkich łodzian

Gdzie mogę uzyskać informację o nowopowstałych firmach (2006) ?
A konkretnie chodzi mi o firmy zajmujące się projektowaniem stron
internetowych.

pozdrawiam
Konrad
Obserwuj wątek
    • big_news Re: Firmy 2006 ? 02.11.06, 12:57
      A tego nie wiem.
      Natomiast zastanawiam się, jak udało Ci się napisać post bez logowania. Są równi
      i równiejsi, czy jak?
      • zamek Re: Firmy 2006 ? 02.11.06, 13:06
        Prawdopodobnie post został napisany na którymś z podforów i przeniesiony tutaj.
        • big_news Re: Firmy 2006 ? 02.11.06, 13:21
          To jest jakieś wytłumaczenie. Wolałbym jednak, żeby to Konrad sam napisał, iż
          tak właśnie było. W innym wypadku będę podejrzewał, że jest jakaś "tajemna" furtka;)
          • coomin Re: Firmy 2006 ? 02.11.06, 13:40
            Post został napisany w jednym z podforów i przeniesiony tutaj :).
            I musiałem sie teraz jak widać zarejestrować i zalogować aby napisać tego posta.
            A w ogóle to ładnie to tak zaśmiecać wątek ?! To jest oczywiście pytanie
            retoryczne...
            • yavorius Re: Firmy 2006 ? 02.11.06, 13:42
              coomin napisał:
              > A w ogóle to ładnie to tak zaśmiecać wątek ?! To jest oczywiście pytanie
              > retoryczne...

Oczywiście, że jest retoryczne, bo jesteśmy dumni z naszej niezwykłej
              umiejętności rozwadniania wątków. Poczekaj parę dni i zobaczysz, na jakie tory
              zjedzie...
            • big_news Re: Firmy 2006 ? 02.11.06, 14:03
              Wyjaśnienie pewnej wątpliwości, jest zaśmiecaniem? A to ciekawe...
              Na przyszłość proponuję, abyś wyraźnie zaznaczył, że nie życzysz sobie we
              własnym wątku treści innych niż te, których oczekujesz. Może stosowna
              sygnaturka, cy cuś?
              • coomin Re: Firmy 2006 ? 02.11.06, 14:07
                Jeżeli miałeś jakieś wątpliwości co do sposobu działania forum, mogłeś założyć
                SWÓJ wątek albo spytać się moderatorów - oni przecież wiedzą najlepiej !
                • yavorius ojej 02.11.06, 14:09
                  Big_News, przeproś kolegę ;DDDDDDDDDDD

Hehehehe, kocham to forum:D
                • big_news Re: Firmy 2006 ? 02.11.06, 14:17
                  Najmocniej Cię przepraszam! Za to, że w związku z moja niestosowną ciekawością,
                  musiałeś sobie niewątpliwie nadwyrężyć palce. Bo już o zupełnie w tej sytuacji
                  niepotrzebnym uruchomieniu szarych komórek, nie wspomnę. Kajam się, kłaniam się
                  nisko i zalecam wykreślenie z pamięci mojej nikczemnej osóbki. Zrobię wszystko
                  co w mojej mocy, żebyś nie musiał powtórnie przeżywać podobnej do dzisiejszej
                  traumy. Adieu.
                  • coomin Re: Firmy 2006 ? 02.11.06, 14:37
                    Troszkę przesadziłem z moją wcześniejszą wypowiedzią i nie twierdzę że
                    jesteś: "nikczemną osóbką". Nie mam zamiaru niczego wykreślać z mojej pamięci,
                    ponieważ wiem że Racja leży po Mojej stronie, a możliwość nauczania
                    użytkowników forów z ich prawidłowego korzystania napawa mnie dumą :).
                    • yavorius to świetnie 02.11.06, 14:41
                      coomin napisał:
                      > a możliwość nauczania
                      > użytkowników forów z ich prawidłowego korzystania napawa mnie dumą :).

Świetnie, ale Twój staż forumowy (1 dzień?) nie za bardzo legitymizuje Cię do
                      tego typu działań...
                      • coomin Re: to świetnie 02.11.06, 14:44
                        yavorius napisał:

> Świetnie, ale Twój staż forumowy (1 dzień?) nie za bardzo legitymizuje Cię do
                        > tego typu działań...

Na niejednym forum bywałem, i z nie jednego pieca jadłem chleb :P
                        • yavorius Re: to świetnie 02.11.06, 14:46
                          Tak, oczywiście. My mówimy o forum Łódź.
                          • big_news Re: to świetnie 02.11.06, 14:54
                            Nasz szanowny Gość pewnie tak krąży od forum do forum i bezinteresownie poucza,
                            wskazuje, wytyka, piętnuje, edukuje oraz po ojcowsku karci i strofuje.
                            Dobrodziej. I to tak za nic takie szczęście nas spotkało. Co za fortunny dzień.
                            • coomin Re: to świetnie 02.11.06, 15:07
                              big_news napisał:

> Nasz szanowny Gość pewnie tak krąży od forum do forum i bezinteresownie
                              poucza,
                              > wskazuje, wytyka, piętnuje, edukuje oraz po ojcowsku karci i strofuje.
                              > Dobrodziej. I to tak za nic takie szczęście nas spotkało. Co za fortunny
                              dzień.
                              >

Czy ja wiem czy tak bezinteresownie, przecież chciałbym wreszcie uzyskać trochę
                              informacji na zadane przeze mnie pytanie. I nie piętnuje, wytyka, karci czy
                              strofuje tylko wskazuje i edukuje :P. I to nie jest szczęście, tylko kolej
                              rzeczy, każdemu się przecież coś od życia należy, niech to będzie moim
                              Mikołajkowym prezentem dla Was he he :)
                              • yavorius ach, dziękujemy 02.11.06, 15:08
                                No po prostu orgietka!
                    • aaa202 Witaj nam, Wybawco! W kooońcu! 02.11.06, 14:46
                      ratuj nas, ratuj!
                      • piusss Re: Witaj nam, Wybawco! W kooońcu! 02.11.06, 16:43
                        I po cóż ta ironia? On ma przecież rację. Zadał konkretne pytanie, a doczekał
                        się tylko gadki nie na temat. Taka prawda ot co.
                        Chociaz może nie powinnam tego pisać, bo tez będę podła i nikczemna? :D
                        • yavorius Re: Witaj nam, Wybawco! W kooońcu! 03.11.06, 08:45
                          piusss napisała:
                          > Chociaz może nie powinnam tego pisać, bo tez będę podła i nikczemna? :D

A chcesz być?:D
                          • piusss Re: Witaj nam, Wybawco! W kooońcu! 03.11.06, 15:54
                            Głupie pytanie?:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka